Digidexo.com

DNCB & Alopecia

DNCB & Alopecia


Alopecia areata er en hudsykdom som gir hårtap. Ifølge National Alopecia Areata Foundation (NAAF), påvirker det rundt 4,7 millioner amerikanere. Total håravfall på hodet (en. Totalis) og kroppen (en. Universalis) er sjeldne.

Sikkerhet

I 1999 avslørte FDA Pharmacy Compounding Advisory Committee at dinitrochlorobenzene (DNCB) muterer DNA og påvirker celle genetisk integritet, og at 53 prosent av DNCB påføres huden penetrert internt. Hos dyr DNCB utarmet glutation, en viktig antioksidant. Foruten lokal svie, kløe og blemmer, ble DNCB funnet å føre til systemisk toksisitet i fjerne deler av kroppen også.

Effektivitet

Kontrollerte studier på DNCB effekter på alopecia er nesten ikke-eksisterende. Dens effektivitet er vanskelig å vurdere fordi alopecia er syklisk, og kan komme og gå uten behandling. I en studie, opplevde 36 av 46 pasienter hårvekst.

Andre Utviklingen

Siste nyheter utgitt av NAAF viser at alopecia areata kan være genetisk knyttet til revmatoid artritt, cøliaki og type 1 diabetes. Imidlertid, cøliaki, eller gluten intoleranse, ble funnet å skrive seg fra det samme sett av betingelser som andre autoimmune sykdommer, slik som alopecia areata, som fører til å håpe at utvikle behandlinger for sykdommer slik som cøliaki kan adressere alopesi, så vel.