Digidexo.com

Hunder for barn med autisme

Hunder for barn med autisme


Hunder brukes for mange medisinske grunner, hvorav en er autisme. Det finnes mange typer hunder tilgjengelig for barn med autisme. Ved å ha en hund, kan barn med autisme lære kjerneprinsipper om livssituasjoner. Å ha en hund kan også lære barn å være kjærlig og snill med andre rundt dem. Hvis barnet ditt viser eventuelle voldelige tendenser og mer alvorlige meltdowns, vil en større hund være nødvendig.

Labrador Retriever

Labrador Retriever er en stor hunderase for autistiske barn. Labs er veldig vennlige og svarer godt til trening. De er en beskytter av deres husstand. God trening er viktig med disse hundene på grunn av deres lekne holdning, og opplæring bør starte på et tidlig alder.

Saint Bernard

Disse hundene er kjent som "mild giganten", og med god grunn. Disse hundene er svært beskyttende overfor sin familie og elsker barn. De kan føle overhengende fare og er veldig myk og avslappet tilbake. Saint Bernards er vanligvis inne hunder, fordi de ikke gjør det bra i sommermånedene utendørs. På grunn av sin størrelse, bør en Saint Bernard alltid velges rett etter å ha blitt avvent så at atferd klasser kan begynne med en gang. Disse hundene er veldig lett å huset tog, men de krever noe vedlikehold fordi de kaster ofte. Saint Bernards er perfekt for en pjokk eller ungdom.

Puddel

Poodles kommer i tre størrelser og har selv temperament. Disse hundene er et utmerket valg for en autistisk barn fordi de elsker å være rundt mennesker. Jo mindre variasjon puddel er et godt valg fordi det er ingen frykt i sin velte et lite barn. Også trenger pudler ikke felle.

Border Collie

En border collie er en mellomstor hund, med middels lang pels. Disse hundene er veldig delvis til sine eiere og elsker å vise frem på kommando. Sørg for å få en border collie når den er ung. Border collie som har blitt brukt som gjeterhunder er kanskje ikke det beste valget for barn. Border collie er en utmerket størrelse for en pjokk.