Digidexo.com

hjelp jeg er en løyner

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?


Statistikken over overvektige barn i USA er svimlende. Noen studier viser at så mange som én av fem fire-åringer er overvektige. Populariteten til TV, internett og videospill er i stor grad ansvarlig for en generell mangel på fitness hos barn over hele landet. Heldigvis kan en nøye balansert tilnærming inkludert kosthold og trening hjelpe et barn å opprettholde en sunn vekt. Riktig ernæring er kanskje den viktigste brikken i puslespillet. Den beste måten å hjelpe en fire-åring å miste overflødig vekt er å starte barnet på en sunn spising program.

Hvordan Hjelp jeg en fire år gammel gå ned i vekt på en vekttap programmet?

Vekttap for Children

•  Sørg for sunn, næringsrik mat for din fire år gammel. Mate barnet ditt tre måltider om dagen, og prøver å begrense mengden av stekt og rask mat. En liten porsjon magert kjøtt, kombinert med større porsjoner med frukt og grønnsaker, er best. Fersk frukt er også et godt alternativ til desserter. Innlemme mye vann inn i barnets kosthold. Unngå for mange snack mat, og velger lav-fett eller skummet melk og sukkerfrie drinker og godbiter.

Oppmuntre barnet til å delta i regelmessig mosjon og fitness. Riding en sykkel eller bare hjelpe til med å lufte hunden gjennom nabolaget kan bidra til å få barnet ditt stoffskifte i bevegelse. Eller skru opp musikken og la barnet dans. Svømming er en annen aktivitet som brenner betydelige kalorier. Når du går shopping, parkere bilen lenger vekk fra inngangen. Ta trappen istedenfor heisen og finne tid til å ta barnet til parken for å løpe og leke.

Lov dine fire-åringen ofte for hennes innsats. Eksperter advarer om at et barns selvbilde kan bli påvirket selv før fylte fire. Være støttende for barnet ditt, og sørge for at han vet at du elsker ham uansett hva han veier. Små barn har liten kontroll over sine kosthold og mosjon aktiviteter, så det er opp til den forelder eller omsorgsperson for å hjelpe dem å oppnå en sunn kroppsvekt. Bli en god rollemodell ved å dele og delta i barnets nye, sunnere livsstil.

Ring barnelege. Hvis kontrollere fire år gamle kosthold og trening ser ikke ut til å hjelpe, vil du ønsker å fortelle barnets lege. Han eller hun kan være lurt å sette barnet på visse medisiner, eller kan anbefale å søke råd fra andre fagfolk, deriblant en psykolog eller klinisk ernæringsfysiolog.

Hint

 • Ikke forsøk å sette en fire-åring på en diett uten samtykke og tilsyn med barnets lege.

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?


Det er mange reseptbelagte medisiner som forårsaker vektøkning. Mange unge er foreskrevet medisiner som forårsaker deres raske stoffskiftet å plutselig treg. Som forelder er det viktig å gå i når du oppdager at barnet ditt har gått opp i vekt som følge av medisinering. Uansett hva som har forårsaket vektøkning, kan det føre til andre helseproblemer, inkludert diabetes. Ved å gjøre endringer i ditt barns kosthold og treningsprogram, kan du hjelpe ham ned i vekt etter vektøkning fra medisin.

Hvordan hjelpe jeg et barn miste vekt etter en vektøkning fra medisin?

•  Spør barnet hva idrett hun ville være interessert i å spille. Logg henne opp med din byens sports liga. Det er en måte å sikre at hun får noen ukentlig trening og har det gøy mens du gjør det.

Innlemme trening i din familie tid. I stedet for å sitte ned som en familie å se en film, gå på tur eller jogge. Barnet ditt er mye mer sannsynlig å trene når det er en gruppe aktivitet.

Eliminer junk food fra hjemmet ditt. Mange tror det er ikke rettferdig for resten av familien å kutte ut godteri og chips, men det er urettferdig å forvente et lite barn til å stille plutselig selvkontroll når det kommer til mat.

Gjør sunne retter til middag som inkluderer rikelig med magre proteiner og grønnsaker.

Forbered sekk lunsjer for barnet ditt i stedet for å la ham kjøpe sin lunsj på skolen. Dette er en god måte å bidra til å overvåke sitt kaloriinntak på skolen.

Kontakt lege dersom du ikke merke noen vekttap etter å starte en trening og sunt kosthold plan. Legen kan være i stand til å tilby en annen løsning på vektproblem.

Hvordan Hjelp jeg stopper den negative effekten av luftforurensning?

Hvordan Hjelp jeg stopper den negative effekten av luftforurensning?


Ozon (smog) og partikkelforurensning (sot) - fra kilder, for eksempel skitne kraftverk, gamle dieselbiler og tungt utstyr - kan skade kroppen din og forkorte livet ditt, i henhold til American Lung Association. Risikoen forbundet med å puste i luftforurensning omfatter hjerteinfarkt, slag og komplikasjoner for folk med astma, hjerte- og karsykdommer og diabetes. Barn, pensjonister, folk som jobber eller trener utendørs, og personer med de nevnte medisinske tilstander er spesielt sårbare for de skadelige effektene av luftforurensning.

Bruksanvisning

Sjekk daglig luftkvalitet og luftforurensning prognoser for ditt område. Mange aviser, nettsteder, TV og radiostasjoner gi luftkvalitets rapporter ved hjelp av Air Quality Index (AQI). Up-to-date luftkvalitet informasjon kan også oppnås ved AirNow.gov. En AQI score på mer enn 100 indikerer usunn luft forhold.

Hold deg innendørs så mye som mulig på dager når forurensningsnivået er høyt. Siden solskinn øker ozonnivåer, dette er spesielt viktig på høy ozon dager i byer i løpet av sommeren, ifølge Family Doctor.

Reduser aktivitet og unngå å trene utendørs om luftforholdene er dårlige. Jo raskere du puster, jo mer forurensing du tar inn i lungene, i henhold til fastlegen. Når luften er dårlig, gå innendørs i et kjøpesenter eller bruke en øvelse maskin hjemme eller på et treningsstudio.

Limit utendørs aktivitet, særlig aerobic trening, til de tidlige morgentimer eller etter solnedgang når ozonnivåer er lavere.

Unngå travle motorveier. Travle motorveier er høye risikosoner, spesielt for små barn, eldre, diabetikere og astmatikere. Puste inn forurensning nær trafikkerte veier forverrer eksisterende helsemessige forhold og øker risikoen for å utvikle kroniske sykdommer. En 2010 rapport fra "American Journal of Respiratory og Critical Care Medicine" funnet at eksponering for trafikk-relaterte luftforurensning kan føre til astma hos barn.

Hold inneluften så sunt som mulig. Lukk vinduer og dører og bruke en air condition-systemet for å sirkulere ren, filtrert luft rundt hjemmet. Ikke støvsug, røyk eller brenne tre peiser, gass ovner eller stearinlys for å holde innendørs luftforurensning til et minimum.

Tips og advarsler

 • Gå, sykle, Carpool eller ta offentlig transport i stedet for å kjøre bil og unngå brennende tre eller søppel for å bidra til å rydde opp i luften i din kommune.

Hvordan avlaste ryggen din smerte

Jeg har aldri trodd at yoga strekninger ville avlaste min ryggsmerter. Jeg trodde det ville gjøre det verre, så jeg ville bare ta en aspirin, la seg ned, og håpe på det beste. Det fungerte ikke!
Så prøvde jeg Yoga strekninger, lettet min smerte og ga meg avslapning.

Yoga strekninger definitivt bidra til å avlaste ryggen din smerte.

Bruksanvisning

•  Legg ned på et fast underlag (yogamatte, gulv, teppe eller gress).
Lå flatt med knærne bøyd og hendene flatt ved siden av deg.
Slapp av, pust inn og ut gjennom nesen.
Jeg gjør det i ca 30-45 sekunder.

Deretter vippe hodet litt tilbake og hold i et par sekunder.
Gjenta denne øvelsen fem ganger, og selvfølgelig fortsette å puste inn og ut gjennom nesen.

Til slutt, for å hjelpe øvre del av ryggen, rull skuldrene opp og ned.
Jeg gjør det 8-10 gode skulderruller.
Gjør disse yoga strekker og ruller lette min ryggsmerter!

Tips og advarsler

 • Bland Red Pepper korn i kald fløte. Bland godt før det er rødt.
 • Gni det på ryggen.
 • Enkel smertelindring for ryggen
 • Hvis dette ikke hjelper, jeg føler meg dårlig for deg.
 • Se en lege.

Trim Spa X32 bivirkninger

Trimspa X32 er et vekttap supplement som er ment å hjelpe jeg brukere mister vekt. Den opprinnelige versjonen av trimspa inneholdt efedrin, en kraftig stimulant. Ephedra ble utestengt fra bruk i USA i 2004 av Food and Drug Administration (FDA) etter at det ble funnet å være skadelig for menneskekroppen. Etter at forbudet ble satt på plass av FDA, ble trimspa tvunget til å endre formelen til en ephedra-fri versjon. Trimspa X32 kan kjøpes både på nettet og på mange stoffet butikker over hele USA.

Trimspa X32 Formula

Trimspa X32 gir ikke en fullstendig liste over urter og vitaminer som brukes i formelen på etiketten. Merkingen viser bare noen av ingrediensene i trimspa X32. Noen disse ingrediensene inkluderer hoodia, grønn te ekstrakt, krom, og glukosamin. Det er vanlig praksis blant diett supplement produsenter å ikke liste opp hele innholdet av supplement på emballasjen.

Tilstedeværelse av sentralstimulerende midler

Grønn te ekstrakt og kakao ekstrakt funnet i trimspa X32 er både sentralstimulerende midler. Tilstedeværelsen av sentralstimulerende midler i kroppen kan føre til at blodtrykket til å stige og pulsen til å øke. Sentralstimulerende midler kan også føre til søvnløshet i noen mennesker hvis det tas for nær den tiden de ønsker å sove. Emballasjen til trimspa X32 råder brukeren til å ta fire piller om dagen. Dersom brukeren av trimspa X32 følger denne anbefalingen, vil de være å legge 500mg av koffein i deres diett plan hver dag.

Interaksjoner med Resept

Legemidler klassifisert som en MAO-hemmer (monoaminoksidasehemmer) bør ikke brukes samtidig som trimspa X32. Den tyramin funnet i trimspa X32 kan samhandle med en MAO-hemmer og forårsake kvalme, migrene, en økning i blodtrykket, og selv hjerneslag. Denne potensielt farlig bivirkning er ikke oppført på merking av trimspa X32.

Dehydrering

Ingrediensene i trimspa X32 er kjent for å øke forbrenningen. En økning i metabolismen kan føre til utskillelse av flere fluider fra kroppen enn normalt via transpirasjon og urinering. Dette kan føre til en bruker av trimspa X32 å bli dehydrert. Ved bruk av en hvilken som helst supplement som kan føre til dehydrering, er det viktig å øke væskeinntak.

Forstoppelse

Trimspa X32 kan potensielt føre til forstoppelse å oppstå på grunn av sine dehydrerende effekter. Hvis du opplever forstoppelse mens du tar trimspa X32, øke væskeinntaket, og sørg for å følge en diett med høyt fiberinnhold. Hvis tillegg kan bruk av en krakk mykner eller avføringsmiddel være et effektivt alternativ for å lindre forstoppelse.

Hvordan kan jeg hjelpe en voksen barnet med sine Major depresjon?

Dealing med depresjon er vanskelig for alle involverte. Det er like vanskelig for de kjære på personen lidelse med alvorlig depresjon fordi ikke bare gjøre deres handlinger påvirker dem, men de føler seg hjelpeløs og ganger og vet ikke hva jeg skal gjøre for å bedre situasjonen. Major depresjon er ikke en uvanlig sykdom i tidlig voksen barndom. Mens det er vanskelig å vite hvor du skal begynne, er det noen grep du kan ta for å hjelpe.

Depresjon

I tidlig voksen alder, er det mange faktorer som kan bidra til depresjon. Det er flere stressfaktorer i livet, og de kan ikke alltid kjøre med noen for å snakke om sine følelser. Årsakene til depresjon kan variere fra overgrep, traumer eller andre spesifikke Lifen erfaringer. Årsaken til alvorlig depresjon kan også være biologisk. Hvis du finner din voksen barnet har problemer med å sove, er humørsyk, er vedvarende trist eller har mistet interessen for ting han eller hun en gang likte, han eller hun kan være deprimert.

Alternativer

Mens noen ganger den personen som lider med depresjon eller alvorlig depresjon kan i utgangspunktet bekjempe hjelp fra de rundt ham eller henne, er det viktig å ikke bli frustrert og føre til mer stress. Være tilgjengelig for å snakke med dem. Hvis de har problemer med å snakke med deg, som ikke er uvanlig, kan det være lurt å ta med en psykiater inn i bildet. Mange ganger er det mye lettere å åpne opp for noen som ikke er involvert direkte. Gjør en avtale med en lege og ta din voksen barnet til besøket. På dette punktet må du være støttende, men ikke påtrengende fordi store depresjoner later mennesker med følelser av verdiløshet, tomhet og skyldfølelse.

Hvis en lege foreskriver terapi eller medisiner, være der for å bidra til å gjøre avtaler, og sikre de delta samt ta sine medisiner regelmessig. Oppmuntre barnet til å komme ut og gjøre ting de liker, støtte noen interesser de har, og prøve å få dem til å reignite sine lidenskaper. Hvis barnet ditt noen gang snakker om eller sier de ønsker å begå selvmord, bli med dem og snakke dem gjennom den. La dem få sine følelser ute og ikke vær redd for å spørre direkte spørsmål. Sørg for å ha en hjelpetelefon på fil i tilfelle kriser.

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

Medicaid er en stat og føderale regjeringen program som gir medisinsk dekning til lav inntekt borgere i USA. I delstaten Florida, er Medicaid valgbarhet bestemmes av enten Institutt for barn og familier, eller Social Security Administration.

Medicaid programmer og guidede turer er tilgjengelig gjennom flere ulike kilder i delstaten Florida.

Hvordan får jeg hjelp til å søke i Medicaid i Florida?

•  Fyll ut foreløpig program for å få hjelp online på Access Florida nettside. Access Florida nettstedet er regjeringen linken staten for alle offentlige bistandsprogrammer.

Gå gjennom prosessen med å søke om Medicaid på dette nettstedet for å sette din søknad inn i systemet.

•  Ring Access Florida informasjonslinje på 1-866-76ACCESS eller 1-866-762-2237. Access Florida Informasjonslinje drives av DCF og vil sette deg i kontakt med en offisiell call center for Florida Medicaid. Følg instruksjonene på automatisert system før du er i stand til å finne den hjelpen du trenger. Det automatiserte samtale system er tilgjengelig 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvis du ikke får den hjelpen du trenger gjennom det automatiske systemet, kan du ringe kundesenteret i vanlig arbeidstid mandag til fredag, vil du være i stand til å snakke med et levende call center representant som skal kunne gi deg hjelp til Medicaid-programmet.

Finn din lokale avdeling av barn og familier kontor ved å besøke DCF hjemmeside og klikke på linken for å finne et kontor nær deg. Bla gjennom drop-down liste over fylker på venstre side av skjermen, og velg det fylket der du bor for å få adressen til DCF kontoret nærmest deg.

Det vil være ansatte på området i disse kontorene som kan bistå deg i søknaden søknaden din, men du bør ringe kontoret før du ankommer i tilfelle du trenger å planlegge en avtale.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?


Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, 17 prosent av 7-åringer er overvektige. En artikkel i New York Times på 10 februar 2010, rapporterte overvektige barn er dobbelt så stor sjanse for å dø før fylte 55 fra en rekke årsaker, inkludert hjertesykdommer, diabetes, kreft, infeksjoner og leversykdom. Overvektige barn kan oppleve de samme helsemessige problemene som plager overvektige voksne, blant annet diabetes og høyt blodtrykk. I tillegg kan andre barn gjør narr av dem og gi dem en hard tid om deres vekt.

Hvordan kan jeg hjelpe min syv år gamle miste noe vekt?

Planlegge en avtale for din 7 år gammel med en barnelege. Spør barnelegen for å sjekke barnet for eventuelle helseproblemer som kan bidra til vektøkning eller gjøre miste vekt vanskelig, som hypotyreose. Hvis barnelege oppdager eventuelle helseproblemer, følger behandlingsanbefalinger.

Gi barnet ditt med en rekke sunn mat. Spis sunn mat å sette et godt eksempel. La barnet ditt til å hjelpe til med innkjøp av mat og måltid forberedelse, med fokus på sunn mat alternativer.

telle kalorier. Ifølge US Department of Agriculture, en moderat aktiv 7 år gamle trenger 1400 til 1600 kalorier om dagen. Ikke besette over telle kalorier eller gjøre barnet ditt telle hver kalori han legger i munnen, men har en viss idé om hvor mange kalorier barnet får hver dag.

Oppmuntre barnet til å slutte å spise når hun er full. Ikke krever henne til å "rydde hennes plate."

Gi barnet ditt sunn snacks når han er sulten. Hvis barnet ditt blir for sulten, vil han bli fristet til å overspise ved måltider eller spise unhealthful snacks. Snacks som chips og godteri vil føre til vektøkning, men frisk frukt og grønnsaker vil ikke.

Oppmuntre barnet til å engasjere seg i regelmessig fysisk aktivitet. Gjør øvelsen morsom og en familieaktivitet. Ta med familien på fotturer, sykkelturer, til felles svømmebasseng og andre aktivitetsorienterte utflukter.

Limit TV-tid for barnet ditt til mindre enn to timer hver dag som anbefalt av overleger. TV-tid inkluderer tid brukt spille videospill samt ser på TV. Oppmuntre barnet til å engasjere seg i mer aktive sysler i stedet for å se på TV eller spille dataspill.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

Mange barn har problemer med å sove om natten. Mangel på søvn kan føre til et barn å bli irritabel, opprørt, og selv deprimert. Atferdsproblemer, som for eksempel å ikke betale oppmerksomhet i klassen, er også mer vanlig hos barn med søvnmangel problemer. Sykdom og mangel på fokus er andre vanlige resultatene av søvnløshet. Men det er skritt du kan ta for å hjelpe barnet ditt å forbedre mengden av søvn han får.

Hvordan kan jeg hjelpe barn til å sove bedre?

•  Gi barnet ditt mindre koffein. Koffein er et sentralstimulerende, så reduserer barnets inntak vil tillate henne å sovne raskere og lettere.

Følg en sovende tidsplan og før-bed rutine. Barnet bør få opp på samme tid hver morgen og gå til sengs på samme tid hver kveld. Hun bør følge en rutine som innebærer å trappe ned før sengetid slik at kroppen hennes kan gi i å sove lettere. Denne rutinen kan inkludere et varmt bad, lese en bok, og alt annet som ikke inkluderer mye stimulering. Hold det konsekvent.

Få nok stimulans i løpet av dagen. Trening i form av sport eller bare spille utenfor er gunstig for barnets søvn om natten. Hvis han får lov til å slappe av hele dagen, vil han ikke ønsker å sove om natten.

Sett opp barnerommet på en måte som bidrar til å sove. Unngå for mye lys, støy og distraksjoner. Bekreft at soverommet er en behagelig temperatur.

Be barnet ditt hvorfor hun ikke sover godt. Hun kan få opp noe du ikke var klar over, for eksempel følelsen frykt eller angst. Gjør hva du kan for å få henne til å føle seg trygg og komfortabel.

Hint

 • Kontakt lege dersom du mistenker at det er et medisinsk problem å holde barnet fra å få nok søvn.

Er det barer eller rister som hjelp hvis jeg trenger å få vekt?

Er det barer eller rister som hjelp hvis jeg trenger å få vekt?


Mens økende vekt virker alt for lett for de som sliter med fedme, idrettsutøvere og andre med høyt kalori behov kan finne veie få vanskelig. Hvis du har hatt problemer med å få vekt, kan du bruke en rekke barer og shakes å gå raskere enn stoffskiftet og nå dine mål vekt. Du bør konsultere lege før man spiser noen kosttilskudd.

Økende vekt Basics

Vektøkning og vekttap bestemmes i hovedsak av ditt daglige kaloribalanse. Du vil gå ned i vekt hvis du bruke mer kalorier gjennom trening og metabolske aktiviteter enn du spiser hver dag. Derfor, for å få vekt, må du forbruke mer kalorier enn du forbrenner. Fordi aktiviteter som gåing og sykling gjør brenne kalorier, prøv å redusere det daglige aktivitet og trening når du prøver å få vekt.

Vektøkning Barer

Vektøkning barer er formulert for å være kaloririk, men ikke altfor fylling, slik at du kan konsumere mye kalorier, men ikke helt erobre appetitten. Mens mange ernæring barer faller i 200-i-300-kalori område, er det vektøkning barer som inneholder mer enn 400 kalorier. Dette beløpet er 20 prosent av den daglige foreslo inntak av 2000 kalorier, så legger denne type bar til ditt daglige kaloriinntak kan hjelpe deg opp i vekt.

Vektøkning Shakes

Vektøkning shakes kommer i pulverform og kan blandes med vann, melk eller andre drikker. Disse høy-kalori rister pleier å være rik på proteiner og karbohydrater, men kan også være høy i fett. Vektøkning rister varierer mye i kaloriinnhold, fra rundt 600 kalorier til 2000 kalorier per porsjon. Hvis du har hatt problemer med å få vekt, vektøkning shakes kan være bedre enn barer; Harvard School of Medicine bemerker at selv høy-kalori drikker ikke kan undertrykke appetitten veldig effektivt, fordi de ikke er veldig tykk.

Begrense Fat Gain

Økende vekt i form av muskel kan være nyttig, men få fett kan påvirke din helse og idrettslige prestasjoner. Å stimulere veksten av muskler i stedet for fett, kan du trene med vekter. Du bør være oppmerksom på at vektløfting ikke brenne kalorier, så du må kanskje betale mer oppmerksomhet til kosthold hvis du legger en vekt treningsprogram. I tillegg, forklarer ernæringsforsker Dr. John Berardi at forbruker høye nivåer av protein kan hjelpe deg å holde lean, som protein spurs frigjøring av glukagon og insulin-like growth factor 1, som å bekjempe fett gevinst.

Er det matvarer jeg kan spise som vil hjelpe med ereksjonsproblemer?

Ereksjonsproblemer kan forårsake en mann å bli selvbevisste, og de kan ta en toll på relasjoner. Et vanlig problem ereksjon er karakterisert ved manglende evne til å opprettholde en ereksjon lenge nok til å fullføre en seksuell erfaring. Medisiner er ofte foreskrevet for å behandle ereksjonsproblemer, men du kan også se til mat som en naturlig behandling.

Testosteron

Rå østers er en type mollusk som er høy i sink. Dette mineralet bidrar til å heve testosteron og sædkvalitet. Testosteron er et viktig mannlig hormon involvert med å oppnå ereksjon. Østers inneholder også dopamin, et annet hormon som kan være gunstig for ereksjonsproblemer ved å hjelpe øke sexlysten. Lever, bønner, erter og sjømat er også høy i sink.

B-vitaminer

Avokado inneholder vitamin B6 og folsyre. Disse vitaminene kan bidra til å øke energinivået og øke hormonproduksjonen. Spis avokado akkurat som de er med litt havsalt drysset over toppen, eller lage en guacamole dip.

Frukt

Bananer har en rekke ernæringsmessige fordeler. De er høy i kalium, de inneholder B-vitamin riboflavin, og er også høy i bromelain, som kan bidra til å reversere erektil dysfunksjon og øke sexlysten. Frukter som har en lysende pigment som bringebær, jordbær, blåbær og bjørnebær kan også være effektive i å fremme vaskulær flyt.

Fett

Essensielle fettsyrer er fettsyrer som kroppen trenger for riktig funksjon, men kan ikke produsere av seg selv. Innlemme disse i kostholdet ditt for å hjelpe deg med dine ereksjonsproblemer. Nøtter, frø, oliven, olivenolje og kaldt vann fisk som laks, makrell, tunfisk og kveite er alle eksempler på disse.

Unngåelse

Ereksjonsproblemer kan stamme fra vaskulær sykdom som oppstår etter en dårlig kosthold. Unngå mat som er svært bearbeidet og raffinert som fast food, frityrstekt mat, bearbeidet kjøtt, kaker, kjeks, paier og donuts.

Hvordan kan jeg hjelpe en som gikk gjennom Drug Relapse?

En av de mest hjerteskjærende opplevelser en person kan gå gjennom ser en venn tilbakefall tilbake i misbruker narkotika eller alkohol. Det tvinger deg til å ta vanskelige avgjørelser som kan sette ditt vennskap med personen i fare, selv om du bare er bekymret for hennes trivsel. Hvis du har en venn som nylig har hatt tilbakefall, prøver så hardt du kan for å holde hodet. Det er trinn som du kan ta for å hjelpe vennen din til slutt ut av denne vanskelige tiden.

Har Talk

En visshet du må møte når en venn tilbakefall er at du ikke kan sitte stille være mens vennen din går ned en farlig vei. Du trenger å konfrontere ham om det. Begynn ved å danne en plan for hva du vil si, og når du ønsker å si det. Husk at du er nødt til å være så støttende som mulig, så velg en tid da dette vanskelig diskusjon vil komme enkleste. Ikke gjør det mens han er høy eller hang over, eller i dårlig humør. Tillate samtalen å skje naturlig, og vedta en omsorgsfull tone. Være så ærlig som mulig, selv om du føler deg frustrert eller sint, men vise ham med ord, ikke med stemmen din.

Forstå Relapse

Når en person tilbakefall, er det fordi inngrodde kjemiske og psykologiske behov har kommet til overflaten. Noen ganger, spenningen for å bekymre tilbakefall er så stor, vil din venn ønsker å tilbakefall bare for å føle seg lettet av stress. Det er imidlertid en venn som tilbakefall bevæpnet med kunnskap om hennes opprinnelige utvinning. Minne henne om hvor fantastisk det føltes å være rusfri, og forsterke hvor stolt du er for at hun stakk ut så lenge. Ikke beskytte henne mot konsekvensene av hennes tilbakefall eller prøve å kontrollere henne narkotikabruk --- de er henne å forholde seg til --- men heller demonstrere for henne et sunt og lykkelig livsstil utenfor narkotikamisbruk.

Være støttende

Bare å snakke med en person en gang ikke viser ikke at du støtter ham i hans fortsatte utvinning. Hans tilbakefall viser at han er i stand til å være rusfri, og du bør behandle ham som sådan. Hjelp ham å huske de ulike årsakene til at utvinning var så viktig for ham, og fortelle ham alle måter å slutte forandret ham til det bedre. Ikke grevling din venn gjentatte ganger, som han kan bli fiendtlig og uvillige til å lytte til deg. På den annen side, gå den fine linjen mellom skyld-tripping ham og gjør ham ved ikke å bringe temaet opp. Du trenger ikke godkjenne, og han burde vite det.

Hvordan kan jeg hjelpe mannen min få over hans Gambling?

Hvordan kan jeg hjelpe mannen min få over hans Gambling?


Ifølge Minnesota Department of Human Services, har to millioner amerikanske voksne tilfredsstilte kriteriene for en spilleavhengig. En spilleavhengig kone har ofte tåle mannens problemer som å stjele penger eller bruke penger ment for barn på gambling. Hun har en tøff oppgave i å prøve å hjelpe sin mann overvinne sin avhengighet.

Hjelp deg selv

Du har kanskje prøvd å skjule din manns spilleproblem eller brukte mye energi på å forsøke å få ham til å slutte. Mannen din spilleavhengighet kan også ha fått deg til å oppleve motstridende følelser som sinne og skam. Innse at du ikke kan hjelpe mannen din hvis du er uvel. Ikke klandre deg selv for din manns problem. Beskytt deg mot økonomisk og følelsesmessig ruin. Du kan føle deg flau og som om ingen andre har dette problemet. Bli med i en støttegruppe som Gam-Anon, som er utviklet for å hjelpe de pårørende til spilleavhengige. En støttegruppe kan bidra til å viske dine isolative følelser og forvirring i håndteringen av din manns problem.

Håndtering Money

Spilleavhengige er ofte flinke til å be om penger, åpenlyst eller subtilt. Din mann kan tigge, manipulere, true eller klandre deg for å få penger fra deg. Øv hvordan du skal håndtere disse forespørslene og forstå at det tar tid å håndtere dem riktig. Du må kanskje ta ansvaret for husholdningenes økonomi for å sikre at regninger blir betalt og kreditt er ikke i faresonen. For å unngå slik at din manns spilleproblem, praksis å nekte ham så når han ber om penger du er villig til å si "nei".

Foreslå Behandling

Som med en hvilken som helst avhengighet, en av de største hindringer er avslaget. Hvis din mann nekter å innrømme at han har et problem, å få ham til å godta behandling vil mest sannsynlig være utfordrende. Noen koner ende opp med å forlate sine patologisk spilleavhengighet ektemenn; andre bo og håpe på det beste. Noen ektemenn bare søke behandling for sin avhengighet når de lider en viktig konsekvens av deres atferd.

Uavhengig av din manns fornektelse, forsiktig foreslå behandling for ham. La ham vite at han ikke trenger å gjøre det alene, og at du vil hjelpe ham til å finne passende profesjonell. Diskuter behandlingstilbud som kognitiv-atferdsterapi, som har som mål å løse roten av avhengighet og finne mestringsstrategier.

Gamblers Anonymous er en støttegruppe for gamblere, etter mønster av 12-trinns program, for eksempel Anonyme Alkoholikere. En 12-trinns behandling innebærer innrømme å være maktesløse overfor gambling og sende inn til en høyere makt basert på medlemmets tro. La mannen din vet at han ikke er alene i sin vanskelige situasjon. En støttegruppe kan hjelpe ham å bånd og lære av andre som har lidd av spilleavhengighet.

Hvilke matvarer kan jeg spise for å hjelpe min Acne?

I det siste, mange mennesker trodde at akne er forårsaket av å spise for mye sjokolade eller for mange pommes frites. Men forskerne har ennå ikke funnet en klar sammenheng mellom disse matvarene og akne. Kviser er ikke direkte koblet til kosthold. Akne er forårsaket av hormoner og overaktive talgkjertler. Men det er visse matvarer som kan påvirke nivået av visse hormoner, som i sin tur forårsaker akne. Kutte ned forbruket av disse matvarene kan gi deg klarere hud.

Gamle koner 'tales

Akne er et problem som rammer over 40 millioner amerikanere. Gjennom årene har folk prøvd å finne årsaken til hudens tilstand. Mange har skylden kviser på visse matvarer. Mødre advarte barna sine at å spise pizza eller sjokolade ville gi dem kviser. Det virket logisk at fet mat forårsaker fet hud. Det er imidlertid ingen klare vitenskapelige bevis som støtter disse gamle koner 'tales. Akne er ikke forårsaket av å spise pizza eller sjokolade. Fet hud er forårsaket av hormoner, ikke pommes frites.

Hva som forårsaker akne

Kilden til akne kan spores tilbake til overaktiv talgkjertler. Disse kjertlene produserer en naturlig fet stoff som kalles sebum. Sebum holder huden myk og glatt. For mye sebum kan føre til akne.

Talgkjertler er kontrollert av en mannlig kjønnshormon heter testosteron. Dette gjelder for både menn og kvinner. For mye testosteron fører til at talgkjertlene til å bli overaktiv og produsere overflødig talg. Sebum bygger seg opp i hårsekkene, og skaper en grobunn for Propionibacterium acnes, en bakterie som forårsaker kviser.

Diet

Det finnes ingen mirakel mat som forhindrer akne, men det betyr ikke ment at kosthold ikke spiller en rolle. Spise en balansert kosthold holder hele kroppen sunn, inkludert huden din. Det motsatte er også sant.

En fersk studie av RMIT University og Royal Melbourne Hospital funnet en link mellom glukose, insulin nivåer og akne. Spise store mengder raffinert sukker øker insulinnivået. Dette fører til at kroppen produserer ekstra testosteron. Overflødig testosteron øker talgproduksjonen, noe som kan føre til kviser. Derfor, mens bare spise sjokolade ikke vil gi deg kviser, kan en diett høy i raffinert sukker føre til hyppigere utbrudd.

Mat å spise

Huden er det egentlig forbundet med resten av kroppen. En frisk kropp betyr sunn hud. Spise en balansert kosthold vil ikke bare forbedre din generelle helse, men det kan også hjelpe din akne. Et balansert kosthold inneholder frisk frukt og grønnsaker og helkorn. Det er best å unngå bearbeidet mat, som ofte inneholder raffinert sukker. En enkelt candy bar vil ikke gi deg kviser. Imidlertid kan en diett som består av en masse junk food øke insulinnivået, fører til hyppigere utbrudd.

Hvis du har en søt tann, kan du prøve å erstatte raffinert sukker med naturlig sukker. For eksempel fruktjuice er mye sunnere enn brus. Rå honning er en god erstatning for hvitt sukker.

Vann

Drikkevann vil forbedre utseendet på huden din, så vel som din generelle helse. Hvis du ikke liker vann, kan du drikke andre væsker, som te og fruktjuice. Unngå alt med tilsatt sukker. Koffein er vanndrivende, noe som faktisk kan gjøre deg dehydrert. Begrens inntaket av kaffe og energidrikker som Red Bull.

Fordeler

Effektiviteten av behandling av akne med spesielle dietter er diskutabelt. Men den generelle helsemessige fordeler av et balansert kosthold er klare. Ved å spise en diett fylt med hele korn, frukt, grønnsaker og umettet fett, vil du føle deg bedre og har mer energi. Hvis du er bekymret for vekten din, kan et balansert kosthold hjelpe deg å kaste de ekstra pounds. Og som en ekstra fordel, kan det tømme akne, også.

Hvordan kan jeg hjelpe min mann forstå min depresjon?

Depresjon påvirker mer enn 18 millioner voksne i USA hvert år, ifølge Heving Program. Hvis du lider av depresjon, er det sannsynligvis ikke lett; og leve med et familiemedlem som ikke forstår sykdommen kan være problematisk. Det er mange ressurser, men som kan bidra til å kaste lys over depresjon og at andre kan forstå hva du går gjennom.

Bruksanvisning

•  Ta din mann for din mentale helse rådgiver eller psykolog slik at han kan sitte i en en-mot-én økt. Dette vil gi et profesjonelt sjansen til å bidra til å forklare noen av komponentene i din depresjon, hjelpe din mann innser at du ikke kan bare "hoppet ut" av det, og tillate ham å bedre forstå hvordan depresjon oppstår.

Vis og forklare din mann medisiner du har fått foreskrevet for din depresjon. Inkluder informasjon om eventuelle bivirkninger. Viktigst, snakke om hvordan medisinen forbedrer humøret.

Ta med hjem ressurser fra biblioteket eller det lokale mental helse senter for å dele med din mann. Disse ressursene kan omfatte bøker, hefter og informasjonsark om hva depresjon er, hvordan det gjør du føler og hva effektiv behandling kan gjøre.

Kommunisere med mannen din hvordan du føler deg på en jevnlig basis gjennom bruk av en følelser diagram. Denne typen Kartet bruker illustrerte ansikter for å kommunisere tanker eller følelser om hvordan du føler på en gitt dag. Plasser figuren på et sted der det er lett tilgjengelig for deg og synlig for mannen din.

Bli med på en depresjon støttegruppe med mannen din, eller finne en for ham å delta. Støttegrupper for familiemedlemmer som bor sammen med noen som har depresjon kan finnes i ditt nærmiljø eller mental helse sentrum. Møtende en støttegruppe vil vise mannen din at andre mennesker går gjennom lignende depressive lidelser og forhåpentligvis hjelpe ham til å innse at du ikke er alene.

Hint

 • Ta vare på deg selv, selv om mannen din ikke vil forstå din depresjon. Prøver å hjelpe et familiemedlem forstår din depresjon er en edel sak, men å ta vare på deg selv og din egen mentale helse bør være topp prioritet.

Hvordan kan jeg hjelpe et barn med Sensory Integrative Problemer?

Hvis du oppdager at barnet ditt viser eksepsjonelle vanskeligheter med overstimulering, har problemer med å behandle informasjon fra hennes sanser (berøring, lukt, smak, syn eller hørsel) eller craves uvanlig kraftig stimulering, ta barnet for en Sensory Integrative Dysfunction evaluering. Barn med Sensory Integrative Dysfunction (i dag kalt Sensory Processing Disorder eller SPD) over- eller underreact til stimulering. Den atferd en SPD barne skjermer kan svekke barnets sosiale interaksjoner og hindre hans utdannelse. En SPD diagnose kan foreldre, lærere og terapeuter å identifisere en fysiologisk årsak til et barns problematiske atferd og adresse lidelsen gjennom terapi.

Bruksanvisning

Merk uvanlige atferd eller følelser i barnet ditt, for eksempel over- eller undersensitivity til taktil stimulering, lyder eller bevegelser. SPD barn kan utvise dårlig muskel tone og vise sensoriske-søkende atferd. Noen SPD barn distrahere lett, feilvurderer sine egne eller andres bevegelser og viser overfølsomhet eller hyposensitivity til lukter, lyder og lys. Se for å se om barnet viser normale emosjonelle og sosiale interaksjoner, og om hun synes å ha en utviklingsmessig passende følelse av sin egen kropp. Forstyrrelser i noen av disse områdene kan tyde SPD, selv om de kan tyde på andre sykdommer i tillegg.

Spør barnelege om en henvisning til en profesjonell yrkesmessig terapeut som kan hjelpe deg i diagnostisering og behandling av SPD. Be om en parallell avtale med en utviklings spesialist som kan hjelpe avgjøre om, i tillegg til SPD, har barnet andre utviklingshemming som du må forholde seg til samtidig. Mange autistiske barn har SPD. Andre SPD barn har en Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) diagnose som kan kreve parallell behandling eller burde virkelig, faktisk, har vært en SPD diagnose fra begynnelsen.

Planlegge en rekke avtaler med ergoterapeut å jobbe med barnets SPD diagnose. En ergoterapeut vil utvikle en terapeutisk program for å hjelpe barnet balansere hyposensitivities og hypersensitivities at han viser. Noen terapeutiske aktiviteter kan blant annet arbeide med et utvalg av teksturer å utvikle normal taktil behandlingen; ved hjelp av vekter, vektet produkter, sprette, hoppe, rocking, skyve og dra, og svingende å regulere og modulere barnets nervesystem; spille på svinger, ridning og gynge leker og terapi baller til å regulere barnets vestibulare bevegelser.

Gjen ergoterapeut aktiviteter hjemme for oppfølging. Terapeuten arbeider med barnet i korte økter. Hvis du vil at barnet skal få mest mulig ut av terapi og oppleve den maksimale resultater, gjenta terapeutens virksomhet hjemme når det er mulig, ved hjelp uansett materialer, leker og verktøy som du har. Du kan også gå videre med andre terapeutiske aktiviteter hjemme at terapeuten ikke kan være i stand til å gjøre i løpet av arbeidsterapitimer, som for eksempel å innføre aromaterapi inn i ditt hjem, ved hjelp av avspenningsteknikker ved sengetid og tilby barnet mat med et økende utvalg av teksturer og smaker.

Hvordan kan jeg hjelpe min kjæreste med hans alkoholproblem?

Hvordan kan jeg hjelpe min kjæreste med hans alkoholproblem?


Å være forelsket i noen som har et alkoholproblem er ofte en smertefull opplevelse. Det er viktig å erkjenne at situasjonen ikke er håpløs. Det er mange ressurser og støtte nettverk som er tilgjengelige for folk som er villige til å få behandling. Men hvis du forventer kjæresten din til å gi opp sin trang til å drikke, du må også være villig til å gi opp din trang til å aktivere og støtte ham på tross av hans drikking. Du må tilby tøff kjærlighet.

Bruksanvisning

•  Forskning alkoholmisbruk for å bedre forstå og definere kjæresten din drikking problem. Konsultere The National Institute on Alcohol Abuse og alkoholisme er (Niaa) "Hvordan kan du vite om noen har et problem" sjekkliste for å se om han viser symptomer på en mulig alkoholproblem (se Ressurser). Ring National Drug and Alcohol Treatment Referral Routing Service for å spørre om behandlingstilbud i ditt lokale område (se Ressurser).

Forklar kjæresten din hvorfor du tror han har et alkoholproblem. Snakk med ham kort tid etter en alkoholrelaterte problemet har oppstått, men når dere begge er edru og rolig. Ifølge Niaa, er dette den beste tiden for å diskutere et alkoholproblem fordi saken er relevant, men ikke oppvarmet. Bruke konkrete eksempler på når hans drikking har hatt negative resultater. Fortell ham at du elsker ham, men forklare hvordan hans drikking har hatt en negativ innvirkning på forholdet.

Be ham om å få profesjonell hjelp og understreke at du trenger ham til å ta umiddelbar handling. Forklare ham at du vil støtte ham gjennom hele behandlingsprosessen. Hvis han går med på å få hjelp, be ham om å ringe og gjøre en avtale umiddelbart etter samtalen. Ved å kreve umiddelbar handling kan du unngå tomme løfter.

Fortell kjæresten din hvordan du vil reagere hvis han nekter å få hjelp. Planlegg hva du skal si på forhånd og hold deg til den. Du må være villig til å følge med på ditt ord for at han skal ta deg på alvor. Hjelpe en kjær overvinne en avhengighet er ofte teller intuitivt fordi det krever "tøff kjærlighet." Selv om det kan føles som om du forlater ham, må du la ham oppleve den negative virkningen av sine handlinger.

Spør kjæresten din venner og familie medlemmer til også å prøve og overbevise ham om å få hjelp. Ifølge Niaa, en venn eller et familiemedlem som er en utvinne alkoholiker kan være mer overbevisende. Gruppe intervensjoner er et alternativ, selv om Niaa anbefaler de er gjort bare under tilsyn av helsepersonell.

Støtte kjæresten din i løpet av sin behandling. Tilby å delta på Anonyme Alkoholikere møter med ham. Engasjere seg med sin nye rutine og respekt at alkohol er sannsynlig å forbli en fristelse for ham for resten av livet.

Hvor kan jeg få hjelp Betale for diabetiker medisiner?

Legemiddelfirmaer har innsett at noen av deres medisiner koste uoverkommelige for mange mennesker. I et forsøk på å hjelpe, har de etablert pasienthjelpeprogrammer. For personer med begrensede inntekter som ikke har råd sine medisiner, og for de uten helseforsikring, disse pasienthjelpeprogrammer er liv sparere. Kvalifiseringskravene for disse programmene er like fra ett selskap til et annet, og du kan få en eller flere medisiner fra hvert selskap.

Pfizer Inc.

Pfizer, som mange andre legemiddelprodusenter, har et program utviklet for å hjelpe dem som ikke har råd til sine diabetes medisiner. Når en person er akseptert i programmet hans foreskrevne medisiner er gratis. En søknad om programmet er tilgjengelig på
http://www.pparx.org/prescription_assistance_programs/list_of_participating_programs, eller du kan ta kontakt med programmet via mail eller telefon:

Pfizer Pfriends
PO Box 66543
St. Louis, MO 63166-6543
1-888-791-5277

Glaxo Smith-Kline

Dette selskapet pasient assistanse program gir medisiner gratis til folk som er bosatt i USA, oppfyller angitte retningslinjer inntekt, er allerede registrert i en Medicare Part D program og som har brukt minst $ 600 på reseptbelagte medisiner i inneværende år.

Applikasjonen kan lastes ned på www.GSK-Access.com, eller du kan ringe 1-866-518-HELP (4357), mandag til fredag ​​08:00 til 08:00 Eastern Time. Adressen er:

GSK Tilgang
PO Box 52046
Phoenix, AZ 85072-2046

Bristol-Myers Squibb

Bristol-Myers Squibb har en pasient assistanse stiftelse som er en ikke-for-profit organisasjon som gir midlertidig hjelp til pasienter som kvalifiserer seg. Pasienten må være en amerikansk statsborger eller lovlig bosatt fremmed. Programmet kan nås på:

Bristol-Myers Squibb Patient Assistance Foundation
PO Box 1058
Sommerville, NJ 08876
1-800-736-0003

Eli Lilly

Eli Lilly var verdens første selskap til å produsere insulin kommersielt tilbake i 1923 og er fortsatt den industrileder i dag. Dens resept assistanse program, kalt Lilly Cares, er åpen for innbyggere i USA som er uforsikret. Et omriss av kravene for assistanse sammen med en Lilly Cares programmet kan lastes ned fra nettsiden på http://www.lillycares.com/Pages/index.aspx, eller du kan ringe 1-800-353-6962.

Flere ressurser

Hvis mer hjelp er nødvendig, det er andre ressurser som kan være i stand til å hjelpe. En omfattende liste over disse kildene kan bli funnet på http://www.needymeds.org/program_list.taf, som har informasjon om mer enn 400 organisasjoner og selskaper som gir pasienthjelpeprogrammer.

Hva kan jeg ta hjemme for å hjelpe meg å sove?

Søvn er viktig for å holde deg oppmerksom, aktiv og levende resten kroppen craves,. Problemer med å sove kan ta sitt toll på kroppen, senke produktiviteten og årvåkenhet. En gjennomsnittlig voksen sover syv til åtte timer hver natt. Hvis du lider av kronisk søvnløshet på grunn av pusteproblemer eller andre grunner, bør du rådføre deg med en ekspert. Hvis du har sporadisk problem med å sovne, er det ting du kan gjøre hjemme for å hjelpe deg å sove.

Drikkevarer

For å hjelpe indusere søvn, drikke en kopp melk med honning rett før sengetid. Du kan også sette oransje blomst vann i vanlig varmt vann med litt sukker. Annen drikke er oransje blad te. Dette er saften presset fra to appelsiner blandet med varmt vann og honning. Du kan også drikke varm melk eller kulturmelk og tilsett en klype kanel å sovne.

Mat

Ta en banan og mos den i en bolle. Legg ristede spisskummenfrø og bland dem sammen. Spis dette rett etter middag. Du kan også spise brød eller frukt en time før sengetid for å hjelpe deg å sove. Unngå sukkerholdig eller syreholdig mat før sengetid. Kalkun, tunfisk, melk og de fleste karbohydrater inneholder tryptofan, som hjelpemidler i å hjelpe deg å sovne.

Urter

Roten av en poppali, eller en Piper Longum, kan anlegget males til et pulver. Tar 1 ts. av pulveret med et glass melk vil hjelpe deg til å sove. En teskje av Valerian juice kan tas før du sovner. Du kan også prøve urtete laget for sengetid. Disse kan bli funnet i noen supermarked.

Søvn Medisiner

Det er mange over disk sove medisiner som kan kjøpes hos din lokale stoffet butikken. Sove hjelpemidler er ikke for de som kronisk lider av søvnløshet og de fleste av disse medikamentene er for folk som har minst syv til åtte timer hver natt for å sove. Vær forsiktig med å ta slike medisiner før du er klar for sengen. Det er ikke anbefalt å ta disse medikamentene før kjøring. Ingen av disse søvn hjelpemidler er beregnet for langsiktig bruk.

Hvordan kan jeg få hjelp til å betale for medisin selv med Medicare Part D Do?

Hvordan kan jeg få hjelp til å betale for medisin selv med Medicare Part D Do?


Medicare del D betaler for reseptbelagte legemidler for Medicare mottakere. Pasienter må betale en copay for sine medisiner, og copay varierer avhengig av hvilken resept plan pasienter melde seg på. Selv med Medicare del D, må noen pasienter bruke en betydelig sum penger på reseptbelagte legemidler, spesielt hvis de tar en rekke ulike medisiner. Noen mennesker kan ha problemer som gjør at medisinen de trenger.

Bruksanvisning

•  Kontakt selskapet som gjør medisinen din og spør om det har en pasient assistanse program for å hjelpe folk som ikke har råd stoffet som du trenger. Ikke alle farmasøytiske selskaper har slike programmer, men mange gjør det. Hvis den gjør det, spør et selskap rep for å sende deg et program.

Fyll ut søknadsskjema for pasienten hjelpeprogram. Du vil sannsynligvis trenge å be legen om å fylle ut og signere en del av søknaden som bekrefter at du trenger medisiner i spørsmålet.

Gi noen dokumentasjon bedt med søknaden din. Selskapet kan kreve bevis på inntekt eller informasjon om eventuelle helseforsikringer du måtte ha, inkludert Medicare. Du vil sannsynligvis må også ha en skriftlig resept fra legen din.

Tips og advarsler

 • Noen pasient assistanse programmer vil ikke yte bistand til pasienter som har Medicare del D, men noen vil, spesielt hvis du kan vise at å betale for medisiner du trenger ville utgjøre en betydelig motgang. Spør om dette når du kontakter et farmasøytisk selskap for å finne ut om deres pasient assistanse program.
 • Hvis det er ingen pasient assistanse program for en medisiner du trenger, eller hvis du ikke er kvalifisert for pasienten assistanse programmet, spør legen din om han kan gi deg noen gratis vareprøver av medisinen, eller hvis han vet om andre programmer som kan hjelpe deg å betale for din medisinering.