Digidexo.com

Naturlig behandling med mat for Adrenal Fatigue

Binyrene 'funksjon er å styre kroppens respons på stress. Symptomer på binyretretthet er dårlig stressrespons, følelser av å være kald, sliten og nedkjørt, svakhet, hodepine, lavt blodtrykk og mange andre. Kosttilskudd hensyn må alltid faktor i når det gjelder å bedre binyrefunksjon.

Vitamin B

Inkluder ølgjær, brun ris, hele korn, nøtter, belgfrukter, hvetespirer, brokkoli og frø til kosthold for en vanlig dose av vitamin B, som er lett oppbrukt i perioder med stress.

Immun Boosters

Løk, hvitløk og shiitake og maitake sopp alle kan bidra til å stimulere immunforsvaret og senke adrenal belastning.

Aminosyre

Egg, fjærkre, fisk og en kombinasjon av bønner og ris (sammen, bønner og ris gjør en komplett aminosyreprofil) bidrar til å regulere nevrotransmittere, som hjelper hjernen kontroll sin reaksjon på stressende forhold.

Magnesium

Magnesium er elementært for nesten alle funksjoner i kroppen. Det bidrar til å redusere binyrene byrden ved å slappe av kroppen. Magnesium finnes i nøtter, mørk sjokolade (bruk sparsomt hvis i det hele tatt), mørke grønne grønnsaker, egg og tofu.

Matvarer for å unngå

Koffeinholdige produkter som kaffe, te og cola, sukker, hvitt mel produkter, ikke-økologisk kjøtt og bearbeidet mat bør begrenses eller unngås helt inntil binyrefunksjon er stabilisert.