Digidexo.com

blemmer i ganetaket

Hvordan behandle blemmer på Feet

Mens idrettsutøvere og løpere nyte fordelene av å være frisk og i form, de må også tåle konsekvensene av å jobbe ut som inkluderer å få blemmer på sine feet.Blisters skje når føttene blir varm og svett og sokker holde seg til føttene. Når sokken og fot gni sammen innsiden av skoen, fyller væsken opp til et mellomrom mellom lagene av huden for å beskytte området. Det er slik en blemme former. Blemmer er vanlig for idrettsutøvere, løpere og turgåere som deltar i lange arrangementer som maraton, fotturer eller fjellklatring. Etter en utøver utvikler blemmer på føttene, finnes det måter å behandle blemmer.

Hvordan behandle blemmer på Feet

La blemme alene. Noen leger anbefaler å forlate blemme intakt. Legene sier at blemme vil reabsorb og helbrede på egen hånd.

•  Rengjør blemme. Hvis blemme ikke har revet og er full av væske og du ønsker ikke å la den være alene, kan du bruke såpe og vann for å forsiktig vaske blemme å rengjøre den. Du kan også rengjøre blemme med isopropanol.

Punkter blemme med en nål. Etter at blister er renset ved å bruke en sterilisert nål for å stikke hull på siden av blisterpakningen. La alle tappe fra blemme. Påfør lett trykk til blemme å drenere væske. Dette vil redusere smerte og bidra til å forhindre infeksjon.

Dekk blemme. Dersom den berørte huden er fortsatt intakt etter at du tømme blemme, ikke fjerne den. Sett litt av antibiotisk salve på blisterpakningen og dekke den med et plaster eller gasbind. Du kan også dekke drenert blister med moleskin. Hvis det berørte området er ødelagt, så må du kutte det bort og rengjør den underliggende ny hud med isopropanol eller en antiseptisk. Hvis det er mulig, bør du la den nye huden til å stivne i friluft. Hvis ikke, gjelder moleskin og bruke gasbind for å holde moleskin fra direkte kontakt anbudet ny hud.

holde huden ren. Når den nye huden er herdet litt, kan du bruke rubbing alkohol for å ytterligere stramme opp den nye huden. Hold den nye huden ren og sterilisere den for å hindre smitte.

Hint

 • Selv blemmer på føttene er vanlig for idrettsutøvere, er det ting du kan gjøre for å unngå dem, redusere smerte og risiko for infeksjon. Du kan bruke sko som passer ordentlig. Du kan holde føttene så tørr som mulig. Du kan endre sokkene regelmessig. Du kan også bruke foten pulver for å holde føttene tørre.
 • Noen ganger blemmer på føttene pop på egenhånd. Disse blemmer kan bli infisert som er dokumentert av puss, rødhet, økende smerte eller varm hud. Ring legen din dersom du har disse tegn på infeksjon.

Blemmer forårsaket av vann oppbevaring

Blemmer forårsaket av vann oppbevaring


Vannretensjon er forårsaket av overflødig væske bygge opp i vev i kroppen din. Denne væske buildup, kjent som ødem, kan føre til hevelse i det berørte området. Alvorlig vann oppbevaring kan føre til blemmer når væsken blir fanget under huden din.

Opphopning av væske i kroppen din

Lekkasje av væske fra kapillærene kan signalisere nyrene å bremse produksjonen av urin. Dette fører til mer væske til å bygge opp i systemet og mer press i dine kapillærer, som fører til mer lekkasje. Deres kapillarer kan lekke fluid fordi de blir skadet, eller dersom trykket inne i dem er høy. Hvis ditt nivå av serum albumin, et protein i blodet, er lavt, vil nyrene beholde mer natrium og væske. Disse handlingene føre til væske til å hope seg opp og vannretensjon oppstår.

Hva er årsaken til vann oppbevaring?

Noen av grunnene til at du kan beholde vann inkluderer å spise salt mat, stående eller sittende i en stilling for en lang periode, hormon endringer fra premenstruelt syndrom og graviditet. Noen medikamenter kan også forårsake hevelse. Disse inkluderer vasodilatorer som brukes til å åpne blodårer, som vanligvis brukes i blodtrykksregulerende medisiner. Kalsiumkanalblokkere. også kjent som kalsiumantagonister, en blodtrykksregulerende medisiner, kan forårsake vannretensjon. Tiazolidindioner, en form for diabetes medisiner, og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler kan også føre til at du holde vann.

Symptomer på Vannretensjon

Blemmer på huden er et tegn på alvorlig væskeansamlinger. Dette er forårsaket av væske som blir fanget under huden og sanking i blemmer. Hvis blemmer, kan de bryte og lekke væske. Andre symptomer inkluderer hevelse i ankler, ben, ansikt eller andre deler av kroppen. Pitting ødem er preget av et smilehull forming når du trykker på huden din. Huden kan bli skinnende eller se strukket. En merkbar og uforklarlig økning i størrelsen på magen din kan være et symptom på vann oppbevaring.

Alvorlige symptomer

Hvis du opplever kortpustethet, pustevansker eller brystsmerter, kan du ha utviklet vannansamlinger i lungene. Dette kan være en tilstand som kalles lungeødem og er livstruende. Ifølge Mayo Clinic, bør du søke medisinsk hjelp umiddelbart dersom du utvikler disse symptomene.

Behandling for Vannretensjon

Legen din kan forskrive medisiner som vil hjelpe kroppen til å frigjøre den innebygde opp væske. Disse er vanndrivende, og de hjelper nyrene øke flyten av urin. Legen din kan foreslå at du bruker trykk strømper hvis du har væskeansamlinger i bena. Disse strømpene vil bidra til å presse væsken ut av beina og holde væske akkumuleres. Hviler med bena hevet over hjertet ditt kan hjelpe lymfesystemet drenere overflødig væske fra bena. Begrense salt i kostholdet ditt kan være et kurs av handlingen som legen anbefaler. Du kan forhindre hevelse i bena ved å ikke sittende eller stående på ett sted for en lang periode. Ifølge Mayo Clinic, vil bevegelsen av leggmusklene forhindre væske fra å bygge opp.

Blemmer på tungen hos barn

Når barn har blemmer på tungen, er årsaken vanligvis ansett for å være hånd, munn-og klovsyke. Dette er en viral infeksjon som forårsaker blemmer inne i munnen på tungen, samt på føtter og hender.

Årsaker

Årsaken til dette viruset er coxsackie A-16 virus. Det er ofte forveksles med hov-og klovsyke, som dyr kan få, men det er irrelevant.

Symptomer

Symptomene som påvirker munnen er blemmer til tungen og innsiden av kinnene. Blemmer på tungen er smertefulle og sår og hindre barn fra å spise eller drikke godt. Hun kan også ha feber og være ekstremt masete.

Smittsom

Vabler er svært smittsom; de sprer seg gjennom barnehager, skoler og familier raskt. Bakterie spres via spytt, nasal drenering, avføring, og drenering fra blemmer.

Behandling

Det finnes ingen behandling for blemmer på tungen, men legen vil anbefale smertestillende medikamenter for å lindre symptomer. Lammende medisin kan også brukes til å hjelpe med å spise og drikke.

Forebygging / løsning

For å hindre spredning av tungen blemmer, ikke la en infisert barnet å dele å spise eller drikke kjøkkenutstyr. Rengjør alle lekene etter at de har blitt brukt og har barnet praksis god håndvask, spesielt etter avføring.

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis


En blemme på huden forårsaket av irritasjon resulterer ofte i det ytre laget av huden skille fra det nedre laget med væske. I noen tilfeller kan blemme bli smittet og irritert. Det er naturlige, effektive måter å helbrede blemme og redusere risikoen for infeksjon.

Hvordan Heal Blemmer Naturligvis

•  Rens området rundt blemme av soaking i varmt saltvann. Eddik og varmt vann eller hvitløksolje vil også rengjøre effektivt.

•  Beskytt blemme fra friksjon mot sko og sokker. Bruk en løs bandasje eller moleskin når iført sko og sokker og endre det en gang om dagen. Prøv å unngå å bryte blemme. Væsken i blisterpakningen vil selvsagt absorbere tilbake inn i huden. Jo mer du beskytte mot noe gni seg mot blemme jo raskere det vil gro, og jo mindre smerte du føler.

Bevar huden som dekker området hvis blemme avløp. Huden igjen etter væske avløp er en naturlig bandet aide som ikke bør fjernes. Ikke pop blemme hvis du kan hjelpe den. Noen ganger du ikke kan hjelpe, men legge vekt på det, og det dukker uhell. Noen ganger er det for store og påvirker din daglige fungering. Sterilisere noen instrument du bruker til pop det og rengjør området helt for å hjelpe blemme helbrede naturlig.

Bruk en kjølende glidemiddel som Aloe Vera eller vitamin E for å få fart på healing. Is og våte teposer er nyttige og vil bringe smertelindring til området.

Hint

 • Ikke pop en blemme som har blod i den. Hvis du har en blemme som har alt annet enn hvit væske, se en lege. Men hvis den inneholder hvit væske, er det trygt å pop.

Er Blemmer og forkjølelsessår alltid et symptom på herpes?

Er Blemmer og forkjølelsessår alltid et symptom på herpes?


Selv blemmer og forkjølelsessår er ofte forbundet med herpes simplex virus, det er mange andre mulige årsaker. Siden herpes simplex virus kan være smittsom, er det imidlertid viktig å se en lege for å finne årsaken til dine symptomer.

Grunnleggende om herpes simplex virus

Herpes simplex virus type 1 forårsaker munnsår og øyeinfeksjoner, og er vanligvis overføres gjennom infisert spytt. Herpes simplex virus type 2 er vanligvis seksuelt overført og forårsaker genital sår.

Symptomer på Herpes simplex virus type 1

Herpes simplex virus type 1 forårsaker blemmer, ofte på munnen, lepper eller tannkjøtt, forstørrede lymfeknuter, feber blemmer, feber og munnsår. Munnsår forårsaket av herpes ofte krible eller brenne før de vises.

Andre årsaker til vabler

Blemmer, også kjent som blemmer, kan også være forårsaket av allergiske reaksjoner, eksem, visse hudsykdommer, kontakteksem, impetigo og helvetesild.

Andre årsaker til munnsår

Munnsår kan også være forårsaket av tannregulering, skråtobakk, biting din tyggegummi eller leppe, skarpe eller ødelagte tenner eller forbrenninger.

Diagnose

Herpes simplex virus kan noen ganger bli diagnostisert av utseende, selv om legen kan utføre en blodprøve, viral kultur eller en direkte fluorescerende antistoff test.

Hva er årsakene til leddsmerter og feber blemme?

Hva er årsakene til leddsmerter og feber blemme?


Det er mange stammer av herpes virus, bare åtte av som infiserer mennesker.
Ifølge American Social Health Association, er opp til 80 prosent av den amerikanske voksne befolkningen smittet med herpes virus, tre fjerdedeler av dem ikke engang vet at de har viruset og kan ikke ha opplevd symptomer. Familien av herpes virus som infiserer mennesker er nummerert fra ett til åtte og forårsaker sykdommer som spenner fra forkjølelsessår, vannkopper og lymfekjertelbetennelse til Kaposis sarkom.

Hva som forårsaker feber blemme?

Feber blemme, eller "forkjølelsessår", på munnen og ansiktet er vanligvis forårsaket av herpes simplex type 1 (HSV1) mens genitale lesjoner er vanligvis et resultat av herpes simplex type 2 (HSV2) virus, selv om begge kan føre til lesjoner i ansiktet og kjønnsorganer. Viruset kommer inn i kroppen gjennom slimhinnene i munn, øyne, vagina eller penis under kyssing eller sex og begynner å gjenskape. Det vandrer deretter til en nerverot (ganglion), hvor det skjuler og forblir sovende.

Hvorfor har munnherpes holde vises?

En gang inne i kroppen, ikke herpes viruset ikke gå bort. Fra tid til annen hendelser i kroppen "vekke" den sovende virus og det "reaktiverer." Disse inkluderer sykdom, feber, eksponering til solen, menstruasjon og traumer, inkludert kirurgi. Viruset reiser tilbake langs nerven til overflaten av huden, som forårsaker kløe eller prikking og blemmer. Noen ganger er det ingen symptomer, men viruset er aktiv, og kan spres fra person til person.

Hvorfor Har Herpes Årsak leddsmerter?

Alle de herpesvirus, inkludert HSV1 og HSV2, kan føre til leddsmerte; i henhold til de tverrgående myelitt Association den medisinske termen for denne type leddsmerter er myelitt (betennelse i ryggmargen). Leddene selv er ikke betent eller infisert, men betennelse i ryggmargen forstyrrer nervene bærer meldinger til og fra ryggmargen. Disse nervene sender signaler opp ryggmargen til hjernen, som tolker det som smerte. Nivået på betennelse i ryggmargen bestemmer joint der smerten er følt.

Hvordan kan Herpes bli kurert?

Som i 2010, er det ingen kur for herpes. Når smittet, vil viruset forbli i kroppen, og kan ikke elimineres. Medisinsk behandling er direkte mot å redusere den smertefulle symptomer og påskynde helbredelse av eksterne sår som bruker medisiner som acyclovir, Valacyclovir og famciclovir. Enkle analgetika som paracetamol eller ibuprofen kan hjelpe, så kan enkle metoder som kjølig komprimerer, varme bad og holde det berørte området rent og tørt

Vil jeg Spre herpes virus?

Det enkle svaret på dette er at alle som har blitt smittet med herpes kan spre viruset. Voksne, særlig eldre mennesker, ofte utvikle helvetesild etter kontakt med barn med vannkopper (herpes varicella-zoster).

Det finnes metoder for å unngå å spre viruset, og de fleste av disse er enkel sunn fornuft. Hvis du har åpne sår, unngå direkte kontakt med andre, spesielt nyfødte babyer. Bare avstå fra å kysse dem og unngå å berøre dem med mindre du nettopp har vasket hendene.

Fortell partneren din, unngå sex når sykdommen er aktiv og alltid bruke kondom. Selv den kalde sår kan smitte kjønnsorganene, så avstå fra oral sex.

Hvordan Pop Cold sår Blemmer

Forkjølelsessår er væskefylte lesjoner som forekommer vanligvis rundt munnen. Forkjølelsessår er også kjent som munnherpes, forårsaket av herpes simplex virus type 1. Hvis du har hatt munnsår før, kan du merke en kriblende følelse på leppene dine før dannelsen av den kalde sår. Innen noen få dager, vil en rød blemme vises. Forkjølelsessår kan være smertefullt og skjemmende. Spratt en kald sår kan drenere væske. Ved drenering av fluid, i den kalde sår i stand til å tørke og gro raskere.

Hvordan Pop Cold sår Blemmer

•  Vask hendene. Før spratt en kald sår, vaske hendene med såpe og varmt vann i minst 20 sekunder. Vaske hendene vil bidra til å forhindre smitte.

Plasser tomlene på begge sider av den solgte sår. Klem ved foten av den kalde sår før du merker væske. Fortsett å presse til all væsken er ute av forkjølelsessår.

Tørk væsken bort, ved hjelp av et vev eller en bomullsdott.

Fukt en bomullsdott med alkohol og tørk det berørte området for å bidra til å kutte ned risikoen for infeksjon.

Påfør maismel til det berørte området. La cornstarch på i noen minutter. Dette vil bidra til å tørke ut den kalde sår.

6. Påfør is. Bruke isen til den kalde sår kan bidra til å redusere rødhet. Hold en isbit innpakket i en vev på det berørte området i noen minutter.

Vask hendene igjen med såpe og varmt vann etter å berøre din forkjølelsessår.

Hint

 • Etter dukker kaldt sår, ikke berør området igjen før det er borte.
 • Forkjølelsessår er smittsomt. Hvis du har en kald sår, unngå å berøre det og dele drinker med andre.

Hvordan behandle feber blemmer i Småbarn

Munnherpes, også kjent som forkjølelsessår, er små, smertefulle blemmer som stort sett vises rundt munn, nese og hake. Denne smittsom hudsykdom er forårsaket av herpes simpleks virus type 1. Et utbrudd kan vare fra 7 til 10 dager. Det finnes flere behandlinger for å lindre symptomene på munnherpes som inkluderer hjem rettsmidler, over-the-counter medisiner og reseptbelagte legemidler. Behandlingen å helbrede eller forebygge munnherpes er den samme for barn og voksne, men småbarn har en lavere toleranse for smerte. I behandling av feber blemmer i småbarn, er det viktigste å gjøre barnet som fysisk komfortabelt som mulig.

Hvordan behandle feber blemmer i Småbarn

Unn feberen. Med yngre barn, kan feber følge med munnherpes. Legg kalde kompresser på barnets panne. Bruk over-the-counter medisiner for å behandle feber hos barn som de med paracetamol. Les instruksjonene på etiketten. Gi pjokk medisin basert på alder og vekt.

Påfør isposer på ledningen sår. Dette er en enkel hjem middel som kan redusere smerte og hevelse. Flytt ispose rundt. Bruk den for bare 15 minutter om gangen. Et annet alternativ er å bruke en kjølig, fuktig vaskeklut til sår. Dette kan lindre smerte.

gjelde over-the-counter kaldt sår salver. Produkter som inneholder bedøvelsesmiddel tilby smertelindring for på kort sikt. Når anvendt, de i utgangspunktet svi slik at barn ikke liker disse typer salver. Men de er effektive i å redusere smerte og ubehag.

Påfør solkrem. Eksponering for sol kan utløse forkjølelsessår utbrudd i ansiktet. Sunblock og solkrem kan redusere sjansene for et utbrudd. Leppepomader med SPF 15 eller høyere kan brukes som et forebyggende tiltak også. Barn som leppepomader. Disse produktene kommer i et stort raseri av smaker.

Bruk barnas smertestillende midler. Over-the-counter smertestillende midler som er laget for barn er en god idé når barnet hadde det vondt. Smertestillende med ibuprofen og paracetamol er best for barn. Aspirin er ikke anbefalt. Det har vært knyttet til sykdommer som Reyes syndrom.

Ikke bruk Abreva. Denne salven er tilgjengelig over-the-counter, og det brukes til å redusere lengden på en kald sår utbruddet. Det er effektivt når den brukes til hver feber blemme, men det er ikke anbefalt for yngre barn, særlig de under 12 år.

Spør barnelege om reseptbelagte legemidler for munnherpes. Det er flere reseptbelagte legemidler som reduserer den helbredende tid av forkjølelsessår og redusere antall utbrudd, men ikke alle disse er godkjent for barn. Hvis pjokk har hyppige og smertefulle utbrudd, ta kontakt med legen din om råd.

Blemmer i huden forårsaket av illegale narkotikabruk

Blemmer i huden forårsaket av illegale narkotikabruk


Bortsett fra mange andre fysiske negative psykologiske effekter av narkotikaavhengighet, kan bruke ulovlige rusmidler forlate deg med unappealing, sår-infisert hud. Blemmer og sår som vises på ansikt, hals, kropp og ekstremiteter av hyppige narkotiske brukere kan bli smittet og forårsake permanent arrdannelse.

Funksjoner

Brukere av illegale rusmidler - inkludert metamfetamin, crack, kokain og andre 'overdel - kan utvikle infiserte huden sår eller blemmer i ansiktet, halsen, stammen eller ekstremiteter. Deres hud kan ikke leges raskt, da de kan ha dårlig hygiene og dårlig kosthold, som kan bidra til ytterligere hudirritasjon. De kan lide hyppige utslett, tørr munn og kløende hud. Hvis brukeren har vært å injisere narkotika inn i hans årer, kan han lider av infiserte sportegn.

Årsaker

Hyppige utslett, sår og blemmer i narkotikabrukere er et resultat av en kombinasjon av faktorer. Metamfetaminbrukere kan oppleve en kløe sensasjon lik som har feil kravlesøk på ens hud. Som et resultat har de en tendens til å skrape huden, noe som skaper sår som ikke leges lett, på grunn av den hyppige skrape. I tillegg kan brukere av ulovlige legemidler har dårlig hygiene når de er under påvirkning av medikamentet. Deres kosthold kan påvirkes, som de søthunger og høy karbohydrat matvarer, når de er under påvirkning av narkotika. Kombinasjonen av dårlig kosthold og dårlig hygiene kan lage fet hud som er utsatt for hyppige utbrudd. Når brukeren klør kviser og hudormer som danner, huden blir infisert og pocked. Brukere som injiserer narkotika i sine årer kan inngå kontrakt sykdommer fra infiserte nåler eller kan utvikle irritert, smittet merker på huden fra skrape injeksjonsstedet.

Forebygging / løsning

Brukere som lider av hudinfeksjon, blemmer eller andre narkotikarelaterte sår eller blemmer på huden kan være i stand til å forbedre tilstanden til huden sin ved å stoppe den illegale narkotikabruk. Administrerende deres ernæringsmessige helse og hygiene kan hjelpe situasjonen. Anti-klø medisiner, antihistaminer og beroligende hud salver kan bidra til å lindre noen av de opplevelser som bidrar til huden skrape, men fordi følelsene er legemiddelindusert og er ikke organisk opprinnelse, kan disse behandlingene bare tilby en midlertidig "fikse" til fantom symptom.

Behandling

Behandling for infiserte hud blemmer, sår og utslett inkluderer vaske de berørte områdene i varmt vann og såpe, bruke antibakterielle midler til sår og, avhengig av alvorlighetsgraden av infeksjonen, tar antibiotika for å kurere bakteriell infeksjon. Kløende utslett kan være noe lettet ved bruk av kortikosteroid salve eller kremer. En diett lav på sukker og høy i fiber kan bidra til å rense kroppen for giftstoffer og eliminere en gjær buildup, noe som kan bidra til å avhjelpe noen av hud utbrudd. Tilstrekkelig hvile, vann (seks til åtte 8-oz. Glass per dag) og riktig hygiene kan bidra til å fjerne huden, men med mindre stoffet brukeren slutter å bruke de illegale rusmidler, vil trolig vedvare eller forverre tilstanden.

Prognose

Ulovlige narkotikabrukere med infiserte huden som fortsetter i sin metamfetamin, kokain, crack, heroin eller andre illegale narkotikavaner på tross av sin pocked utseende og infiserte sår kan stå overfor en økt risiko for å utvikle HIV AIDS, hepatitt, nyresykdom, leversykdom, tuberkulose , samt hud nekrose (død) antibakterielle bestandig staph infeksjoner, stivkrampe, botulisme, candidiasis (gjær) abscesser og svulster.

Hva kan føre til blemmer på huden?

Hva kan føre til blemmer på huden?


Blemmer er små reist områder av væske under huden som fungerer som en buffer for å beskytte skadede områder. Blemmer er generelt rundskriv. De kan ha mange årsaker, inkludert brannskader, friksjon, infeksjon, Poison Ivy og automimmune lidelser.

Burns

Brent eller skåldet hud, inkludert solbrent hud, kan blemme.

Friksjon

Friksjon kan også føre til blemmer. For eksempel, iført feil montering sko, sykle, eller bruke en rake uten hansker kan føre til blemmer.

Infeksjoner

Flere typer infeksjoner kan føre til blemmer, inkludert impetigo, herpes og vannkopper. Blemmer forårsaket av herpes kalles forkjølelsessår.

Poison Ivy

Kontakt med Poison Ivy, gift eik eller andre irritanter som for eksempel vaskemidler, løsemidler eller kjemikalier kan føre til blemmer. Dette er referert til som kontaktdermatitt.

Autoimmune sykdommer

Noen autoimmune lidelser, inkludert pemfigoid og dermatitis herpetiformis, kan føre til blemmer.

Behandling

Hold blemmer tørre og rene, og sette rene bandasjer på blemmer som har sprukket. Blemmer vanligvis leges på egen hånd, men legen din kan forskrive antibiotika hvis du har en bakteriell infeksjon.

Botemidler for Blemmer

Blemmer oppstår vanligvis i fuktige eller våte områder der det er friksjon, noe som gjør at vannet siver inn mellom lagene av huden din. En blod blemme kan oppstå etter en del av kroppen din er blitt klemt eller knust, noe som fører blodet til å pumpe mellom lagene av huden. Blemmer kan vanligvis kureres hjemme, men du bør konsultere legen din om det er noen tegn på infeksjon.

Behandling av en Blister

Det er flere måter å behandle en blemme. Den vanligste metoden er å først rense blemme med såpe og vann, og hell rubbing alkohol over det. Sterilisere en rett pinne ved å brenne den over en flamme; etter at tappen er avkjølt, stikke et hull i siden av blisterpakningen. Når det er en åpning i blister, legge press på blisterpakningen å tømme den. Gni et antibiotikum på blisteret å bidra til å redusere risikoen for infeksjon. Dekk blister med en bandasje og endre det daglige.

Herbal Cures

Echinacea er en flott urt for blemmer. Det er Echinacea sammendrag eller salver som du kan kjøpe over disk, men du kan også lage et hjem rette ved å blande 3 ss. hakket echinacea rot med en kopp etylalkohol. Gni blandingen på blemme å hjelpe drenering.

Aloe vera kommer i en gel form, som beskytter blemme ved å dekke det, og også bidrar til å helbrede den fordi aloe vera har antibakterielle egenskaper. Tea tree olje vil naturlig tørke ut blemme med sin antiseptisk og anti-inflammatorisk egenskaper.

Pipsissewa er en Wildflower som inneholder antiseptisk metylsalisylat, glykosider harpiks og snerpende tanniner som vil hjelpe blemme avløp og beskytte den mot smitte. Du kan bruke tre forskjellige former av dette bladet til din blemme: et avkok av tørkede blader, et omslag av friske blader eller blad ekstrakt. Det finnes også kapsler og tabletter av pipsissewa, men de er til internt bruk.

Lavendel olje brukes til å holde huden sunn, og det har også egenskaper som vil hjelpe huden leges raskere. Det er vanligvis bedre å bruke naturlige oljer for å kurere en blemme i stedet for å bruke en nål for å åpne eller unroof en blemme. Blemme er utsatt for bakterier og bakterier når det er poppet eller unroofed, noe som betyr at det er en høyere risiko for infeksjon.

Den beste måten å behandle Burn Blemmer på fingertuppene

En brenne blemme hvor som helst på kroppen kan være ganske smertefullt, spesielt på en fingertupp. Selv om du kanskje ønsker å prøve å kvitte seg med det på egen hånd, er det best å la den brenne leges av seg selv. Det finnes imidlertid måter å fremskynde helbredelsesprosessen, og for å sikre at det brenner ikke bli verre.

Etter Burn

Umiddelbart etter brenne, vil du sørge for at området er godt behandlet og holdt borte fra ytterligere skade. For en mindre brannskade, kjøre kaldt vann over brannskaden eller suge den i et kjølig vannbad. Påfør tørre, sterile bandasjer til området når det er tørt. Endre bandasjer ofte og at området får til å puste mellom bytte.

Behandling

Den beste tingen å gjøre med et brannsår som dette er å la det være. Ikke plukk på det eller prøve å stikke den eller tømme det, fordi dette kan føre til at problemet blir verre og føre til en infeksjon. Vassen stoff inni blemme er faktisk å hjelpe til å behandle brannskaden. Blemme vil komme på egen hånd og avløp samt naturlig helbrede.

Rettsmidler

Det finnes mange metoder du kan prøve å hjelpe helbredelsesprosessen samtidig som det gir mye nødvendig lettelse fra smerte.
For smertelindring, gjelder peppermynte tannkrem til blemme. Dette bidrar til å kjøle huden, og fluor i tannkremen har vært kjent for å virke som en helbredende hjelpemiddel.
En pasta av peppermynte blader og olivenolje kan anvendes til blæreområdet for å tilveiebringe lindring fra smerte.
Ta Tylenol eller ibuprofen for smertelindring og for å redusere hevelse.

Unngå

Pass på at du ikke bruker noen form for salve, smør, fett eller pulver på brenne, fordi de vil forsegle i varmen. Som alltid, hvis problemet blir verre eller smertene forverres, gå til legen din for å få legehjelp.

Årsaker til feber blemmer & Canker sår

Munnherpes, sammen med canker sår, er to vanlige sår som påvirker munnen. Disse sårene er først og fremst kjent for å forårsake ubehag og smerte, og de kan lett forveksles med hverandre, selv om de vanligvis har svært ulike grunner for å vises, samt forskjellige metoder for beste behandling. En enkel måte å gjøre forskjell i noen tilfeller: canker sår vil bare bli funnet inne i munnen - de indre tannkjøttet, de indre leppene og halsen. Munnherpes er oftere funnet på utsiden av munnen

Munnherpes

Munnherpes har eksistert så lenge nedtegnet historie. Det er enda bevis for at en keiser av det gamle Roma utestengt offentlig kyssing for selve grunnen til å utrydde tilstanden. Faktisk kan han ha vært inne på noe. I dag, munnherpes er verre og mer utbredt enn noensinne. Omtrent 100 millioner hendelser inntreffer hvert år i USA alene.

Årsak til munnherpes

Munnherpes er faktisk et symptom på herpes simplex virus. Dette viruset kommer i to typer, og det er å skrive en som vanligvis skaper feber blemmer i og rundt munnen og muntlige vev. Type 2 vanligvis forårsaker genital warts. Etter å ha sagt dette, muntlig munnherpes er ikke nødvendigvis et tegn på at herpes simplex type 1 er i kraft. Selv om bare sett i cirka fem prosent av pasientene, orale manifestasjoner av type 2 er ikke uhørt. Herpes simplex type 1 er svært smittsom og er vanligvis spres via kyssing.

Symptomer

Herpes simplex og tilhørende munnherpes er uhelbredelig. Når en person har dem, vil de være i kroppen for alltid. På samme tid kan symptomene og ytre manifestasjonene av viruset ligge sovende i mange år. Vanligvis er en person med type 1 ikke smittsom når viruset er inaktivt. Tilbakevendende angrep vanligvis blitt mindre vanlig som person aldre. Etter fylte 35, angrep reduseres betydelig i frekvens. Det kan være rare opplevelser, som kløe og svie i leppeområdet i dagene før et nytt utbrudd.

Canker sår

Canker sår er preget av sin plassering (tungen og indre fôr av kinnet og leppene). Ofte vil de begynne med små røde hevelser, som har en tendens til å sprekke etter noen timer. På dette punktet, vil sårene bli dekket av en tynn membran og vil gro i løpet helt over de neste par ukene. De mest alvorlige tilfeller av canker sår kan føre til blemmer en tomme lange, men de er vanligvis mye mindre.

Årsaker til Canker sår

I motsetning munnherpes, er canker sår ikke tenkt å være en indikasjon på en underliggende virus. Canker sår kan komme fra en rekke årsaker, blant annet allergiske reaksjoner på mat eller bakterier. Noen mediale forskning peker på en mulig immunsvikt som gjør det mer sannsynlig for noen mennesker å oppleve canker sår. Det har også vært noen bevis som tyder på at ernæringsmangler kan være ansvarlig for de sår, spesielt i tilfellet med de ikke får nok vitamin B12 og jern.

Hvordan finne lindring fra Hives eller blemmer

De fleste av oss har opplevd elveblest eller blemmer på en gang. De oppstår vanligvis på grunn av en allergisk reaksjon på noen stimuli og er preget av røde, kløende, betente hevet områder av huden. Visse medisiner, medisiner, insektbitt, matvarer og andre allergener bringe på elveblest ved å slippe histaminer fra celler som forårsaker blodkarene til å lekke fluid inn i de dypeste lag av huden. Denne artikkelen vil gi noen tips for behandling av en oppblussing av elveblest.

Bruksanvisning

Elveblest er forårsaket av kroppens naturlige reaksjon på et allergen, så den beste måten å behandle en enkel blusse opp er å bruke over-the-counter antihistaminer som Benadryl eller Chlor-Trimeton.

Midlertidig fritak fra elveblest kan oppnås ved bruk av beroligende kule komprimerer. Gjør isbit komprimerer ved å plassere is i en bomullshåndkle og forlater komprimere på elveblest for 4 til 5-minutters intervaller. Den kalde temperaturen krymper blodkar og stopper dem fra svelling og reduserer mengden av histaminer frigjøres fra cellene.

Aktuelt hydrokortison krem kan gi midlertidig lindring fra kløe fra små elveblest.

Bruk av astringents og lotion som calamine kan bidra til å fjerne den intense kløen fra elveblest. Noen astringents kan også redusere utslipp av væsker og histaminer fra blodårene. Prøv å bruke trollhassel og sinkoksid som astringents.

Prøv naturlige behandlinger for hive bluss-ups. Lag en pasta eller grøtomslag av knust Chickweed blader eller en pasta av vann og kremen av tartar og bruke den til elveblest.

Elveblest kan ha underliggende emosjonelle og stress-komponenter, så prøv måter å redusere stress i livet ditt. Drikker urtete og drikker kan bidra til å berolige og roe nervene. Drikk kamille vendelrot eller kattemynte te; de er kjent for å ha sedative egenskaper.

Tips og advarsler

 • Elveblest kan være livstruende ved å forårsake luftveiene til å hovne opp og blokkere luftveier. Dette er en alvorlig allergisk reaksjon som forårsaker den personen til å gå inn i anafylaktisk sjokk og en medisinsk krise som må behandles umiddelbart av en lege. Har en tilførsel av adrenalin lett tilgjengelig.
 • Gjenkjenne symptomer på anafylaksi som kan omfatte, foruten elveblest (blemmer), kortpustethet, agitasjon, alvorlig kløe, hevelse, nysing, hoste og tetthet i brystet.
 • Vær forsiktig når du bruker antihistaminer, som de kan forårsake døsighet hos noen mennesker.
 • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke legehjelp fra din egen lege eller annet helsepersonell.

Hvordan behandle en blod blemme på hodebunnen

Hvordan behandle en blod blemme på hodebunnen


Blod vabler kan utvikle seg på hodebunnen i en rekke årsaker. Det kan oppstå alvorlige situasjoner som traumer, eller fra mindre problemer som fører blod til bassenget til huden. Behandling krever renovasjon av området og drenering av blemme, hvis det er aktuelt. Hvis du ikke kan behandle eller se området selv, er det best å ha noen tilgjengelig som kan hjelpe deg i å gjøre det.

Bruksanvisning

•  Tapp blemme hvis den er større enn 1 cm i diameter. Enhver blemme mindre enn 1 cm vil gro av seg selv uten behandling. Desinfisere hendene før du tømmer ved først å vaske dem med såpe før du berører det området som inneholder blemme.

Sanitize en nål med såpe eller sprit, og skyll den. Penetrere blemme forsiktig med nålen og klem væsken ut fra åpningen. Vask hendene og blemme å bruke såpe, og bruk en ren klut eller bomullsdott å tørke det forsiktig.

3-Dab området med antibiotika krem. Du må kanskje bruke den et par ganger. Bruk frisk salve hver gang du vasker håret. Unngå å bruke noe som inneholder alkohol fordi det kan tørke området ut for fort eller hindre den fra healing. Unngå å ta på området når det er mulig.

Bruk paracetamol eller andre anti-inflammatoriske medisiner for mindre smerter under healing prosessen. Kløe er en normal bivirkning og kan forekomme i løpet av helbredelsesprosessen. Unngå å skrape blemme før det gror.

Hold området rengjøres grundig til alle tider. Hvis du opplever uutholdelig smerte, puss eller feber, bør du kontakte lege med en gang, fordi du kan oppleve infeksjon. Unngå iført hatter eller gre det området som inneholder blemme før det gror.

Hva ville føre til blemmer på tungen?

Hva ville føre til blemmer på tungen?


Blemmer på tungen kan være forårsaket av slike godartede tilstander som canker sår til mer alvorlige forhold, som for eksempel kreft i munnhulen. Uavhengig av alvorlighetsgrad, kan ha en tunge blemme gjøre de hverdagslige oppgavene med å tygge og snakke smertefullt.

Canker sår

Aftøs stomatitt (canker sår) er en betennelse i munnen. Denne betennelsen fører til små sår eller blemmer å danne på tungen og innsiden av munnen. Canker sår er vanligvis godartet, og er ikke smittsom.

Betent papiller

Smaksløkene (papiller) kan bli betent og utvikle små, smertefulle støt på tungen. Denne betennelsen er vanligvis på grunn av en skade eller brennes, for eksempel en selvpåført bite eller spise varm mat. Betent papiller vanligvis leges på egen hånd uten noen behandling.

Munnherpes

Postherpetisk stomatitt (munnherpes) er en væskefylt blemme som vises på lepper, gane og tunge. Disse blemmer stammer fra herpes simplex virus som ligger latent i kroppen før en faktor fra utsiden forverrer tilstanden, slik som stress, skade eller overdreven eksponering for sollys. Munnherpes er svært smertefullt og kan være smittsom.

Oral Leukoplaki

Oral leukoplakia er preget av hvite flekker som danner seg på innsiden av kinnene, tannkjøtt og tunge. Disse hvite flekker er vanligvis et resultat av kronisk tobakk eller alkoholbruk. I noen tilfeller kan være oral leukoplaki en forstadier tilstand.

Oral Cancer

Oral kreft kan vises som hvite flekker (leukoplaki), røde klumper eller svulster på siden av tungen. Andre symptomer, som for eksempel munn smerter, nakkesmerter, ansikts nummenhet, heshet eller dysfagi (vanskeligheter med å svelge) kan forekomme. Behandling for oral cancer kan omfatte strålingsterapi, kjemoterapi eller kirurgi for å fjerne svulsten.

Hvordan behandle Blemmer på hendene

Blemmer er en av de mindre hyggelige sidene ved å leve et aktivt liv. Mens blemmer som oppstår på føttene er ofte forårsaket av dårlig montering sko, kan blemmer på hendene ha mange årsaker. For barn, hånd blemmer er en forventet konsekvens av å mestre klatrestativ. Men hånd blemmer hos voksne er vanligvis fra slike aktiviteter som gymnastikk, sykling og tennis spiller. Selv smertefullt og irriterende, blemmer er vanligvis lett å behandle.

Bruksanvisning

•  Vask hendene dine godt.

Sett en latex hanske på hånden du må bruke.

Steriliser en nål ved hjelp av rubbing alkohol. Pass på at nålen er helt steril før du fortsetter.

Punktering blemme nær bunnen av det før det begynner å skille ut væske.

Fjern nålen og trykk på blister med hansker hånd, klemme all væsken ut.

6. Vask punktert blemme nøye.

Påfør en antibiotika salve på såret og dekke den med en bandasje.

Hint

 • Noen ganger blemmer ta litt tid å helbrede, være tålmodig i denne prosessen og fortsette å endre bandasje som det blir tilsølt eller våte.
 • Vær forsiktig når du bruker nålen. Lett er bedre. Dra aldri på toppen huden på en blemme da dette gjør helingsprosessen lengre, det øke sjansen for infeksjon, og det er svært smertefullt.

Slik Care for Blemmer på en Heel

Slik Care for Blemmer på en Heel


En blisterpakning er en boble av fluidum som danner under huden for å beskytte den mot skade. Blemmer, mens bare en del av kroppens naturlige forsvar, kan være smertefullt og obstruktiv til hverdagen. Mens flertallet av blemmer komme og gå som små problemer, er det den mindreårige få som kan bli betent og farlig. Blemmer på baksiden eller undersiden av hælen kan gjøre hverdagslige aktiviteter, som den enkle handling av å gå, en krevende oppgave. I tillegg, på grunn av deres plassering de er tilbøyelige til å bli betent, åpne og bli infisert. Hvis du får en blemme på hælen din må du ta ekstra forholdsregler i omsorg og helbredelse av det. Hvis blemme forblir intakt og uåpnet, vil den beskyttende barriere dannet av serum bidra til å fremskynde healing tid, men hvis blemme åpnes, må du ta ekstra forsiktighet for å forebygge smitte.

Bruksanvisning

•  La det alene. Blemmer, som skorper, er kroppens naturlige forsvar mot skade. En blemme dannes når huden er irritert av alt fra allergier og sykdommer til medisiner og dagligdagse irritanter. Hvis serum boble forblir intakt, vil den underliggende huden hælen alt på egen hånd. Når det er mulig, la blemme å være åpen til luft, noe som vil øke hastigheten helbredelse tid, og når du skal bruke sko eller dekke den med en sokk, beskytte den med en bandasje. For blemmer på undersiden av foten, pute med muldvarp hud.

Ikke plukk på død hud. Etter noen dager, vil boblen dannet av blemme begynner å flate seg ut som den underliggende huden begynner å gro. Når dette skjer, vil det øverste laget av huden tørke opp. Denne døde huden vil etter hvert flasse av som en skorpe. Ikke fjern død hud ved å plukke eller kutte den. Den døde huden på en blemme er omgitt av og festet til levende hud, og fjerner det kan føre til en teft opp av betennelse og mulig smitte. La den døde huden alene og la det falle av på egen hånd.

Desinfiser en åpnet blemme. Hvis blemme ikke pop eller begynne å sive serum væske, desinfisere området. Rengjør med såpe og vann og forsiktig klapp tørr med et rent håndkle. Påfør en antibiotika krem ​​og la blemme puste. Unn en åpnet blister som et sår og desinfisere det minst to ganger om dagen.

Beskytt blemme. Når du ikke kan forlate blemme til friluft, beskytte den. Bruk et tynt lag med antibakteriell krem ​​og påfør en bandasje. For sensitive blemmer, må du kanskje den ekstra pute levert av føflekk huden.

Bruk egnet fottøy. For blemmer på hælen, unngå iført sko som forstyrrer helbredelsesprosessen. Når det er mulig, slitasje ryggløse sko eller flip flips. Hvis du trenger å bruke sko med ryggen, bind og pad såret som beskrevet i trinn 4.

Pass deg for infeksjon. Fysiske symptomer på infeksjon inkluderer nauseousness og feber. Også se din blemme for å se om den viser tegn på infeksjon, som økt betennelse, oser av blod eller puss, eller økt smerte. Hvis du ser en rød linje som danner fra blemme nettstedet, kan du ha en stab infeksjon. Hvis noen av disse symptomene oppstår, må du kontakte lege umiddelbart.

Hint

 • Hvis du har fotsvette, endre sokkene to ganger om dagen for å unngå irritasjon.
 • Når du arbeider ut, bruker to par sokker til buffer mot svette og irritasjon som kan forårsake gnagsår.
 • Aldri pop, åpne eller tappe en blemme.
 • Ta blemmer, spesielt åpnet blemmer, seriøst. Infeksjoner forårsaket av blemmer kan føre til alvorlige problemer, inkludert død av vital vev, amputasjon og død.
 • Behandling av blemmer forårsaket av eksem, diabetes, herpes, helvetesild og andre infeksjoner eller sykdommer kan variere, så ta kontakt med legen din før du starter noen form for behandlingsregime.

Hvordan kan du unne Sun Blemmer på hud?

Solbrenthet er faktisk en stråling brenne fra solens ultrafiolette stråler; det fører til rødhet, hevelse og smerte. Omfanget av en solbrenthet sin skade er vanligvis synlig innen 12 til 24 timer med soleksponering. I en alvorlig solbrenthet, kan blærer utvikle seg på huden. Blemmer er fylt med væske og danner en beskyttende dekker over skadede lag av huden. Blemmer er smertefullt og irriterende, men i de fleste tilfeller kan de bli behandlet hjemme ved hjelp av reseptfrie midler.

Bruksanvisning

•  Unngå "spratt" eller forsøker å åpne blemmer. Dette vil bare forsinke helbredelses og øker risikoen for infeksjon. Blemmer vil bryte åpne på egen hånd og helbrede, med den døde huden sloughing av naturlig i dusjen.

La blemmer avdekket og eksponert for luft når det er mulig.

Dekk blister med en løs bandasje, hvis blemme er i et område hvor det kan bli berørt av klær eller andre gjenstander. Pass på at tapen ikke berører blemmer området. Du kan også bruke en antibiotisk salve til området før du legger på bandasje.

Observer blemme etter tegn på en utvikling av infeksjon som blister helbreder, for eksempel økt rødhet, hevelse, smerte, røde striper som strekker seg fra blemme eller drenering av puss fra blemme. Hvis infeksjon utvikler, bruke en antibiotisk salve til området, å følge instruksjonene på produktets emballasje. Hvis infeksjonen forverres eller ikke blir bedre i løpet av noen få dager, bør du kontakte legen din.

Ta en over-the-counter smertestillende, for eksempel paracetamol, ibuprofen eller naproxen for å lindre smerten av solbrenthet og blemmer. Ta disse medisiner som anvist av legen din, eller følge doseringsanvisningen på produktets emballasje.

Hint

 • Hindre fremtidige solbrenthet og blemmer ved regelmessig å bruke en solkrem med minst SPF 15, som dekker kroppen med klær og en lue, og bor i skyggen når det er mulig.
 • Oppsøk lege dersom en solbrenthet har forlatt blemmer over en stor del av kroppen din.

Hvordan behandle huden Blemmer Burns

Burns kan oppstå mange forskjellige måter, ved brann, sol, eller ta kontakt med etsende kjemikalier, elektro, varme metaller, væsker eller damp. Behandlingen avhenger av alvorlighetsgraden av brenne og blemmer. Å behandle blemmer, andre grads forbrenning på begrensede områder av huden, følg trinnene nedenfor.

Bruksanvisning

•  Bestem omfanget og graden av brenningen. En førstegrads forbrenning er mindre og påvirker bare overflaten av huden. En annengrads forbrenning - hva vi behandler her - går dypere inn i dermis og resultater i blemmer, smerter og røde, flekkete områder. En tredje grads forbrenning går dypere, og kan sverte huden.

Avkjøl brenne. Umiddelbart kjøre kaldt vann over huden eller bruke kalde omslag for å redusere hevelse. Men ikke bruke isen.

Påfør en antibiotika krem for å begrense potensialet for infeksjon eller bruke annen salve spesielt anbefalt av lege. Dekker området løst med steril kompress for beskyttelse.

Om nødvendig, lindre smerten med en over-the-counter produkt som ibuprofen, paracetamol eller aspirin for voksne. Unngå å gi aspirin til barn på grunn av den potensielle risikoen for Reyes syndrom; Imidlertid er acetaminophen produkter (som Tylenol) ikke er forbundet med denne risiko.

La blemmer alene og ikke bryte dem siden det kan åpne dem for smitte. Hvis blemmer og smerter blir verre, eller begynne å sive væske, kan området bli smittet.

Hvis blemmer brenne er svært omfattende, eller hvis du har mistanke om infeksjon, se din lege umiddelbart.

Hint

 • Ikke bruk smør, is eller noe produkt som ikke er spesielt for brannsår på blemmer. Ikke bryte blemmer. La dem gro naturlig.