Digidexo.com

hva er meth laget av

Hva er Briller laget av?

Hva er Briller laget av?


Briller, samt solbriller, er sammensatt av fire hoveddeler: templer, rammer, hengsler og linser. Disse delene er laget av en rekke materialer, som hver dikterer vekt, form og kvalitet. Uansett produsent, de samme materialene fortsatt brukes gang på gang. Spesielle materialer som tre, kan edle metaller og bein blir brukt, men er ikke normen.

Temple Materials

Templene - også referert til som "ben", "stammer" og "ørepropper" - er hva holde briller på hodet. Materialer som Zyl (middels grad av plast), optyl (høyverdig plast-nylon), titan (sterk, lett metall) og stål legering (en tyngre kombinasjon av metaller) er mest brukt i industrien. Selv om plasten en tendens til å være det mest robuste, er titanets vanligvis lettere å innstille og veier mye mindre.

Hengslene Materials

Hengslene koble templene til rammer og arbeide for å lukke templene når briller ikke er i bruk. Vanligvis, til tross for den generelle materialet som brukes i produksjon av briller (titan, plast, etc.), er hengslene laget av høykvalitets stål legering. De er sammensatt av to stykker, festet med en vanlig brille skrue, som også er laget av stål-legering.

Frame Materials

Rammen, som holder glassene og sitter i ansiktet, kan komme i en rekke forskjellige materialer. Avhengig av kost, kan rammen være laget av mindre materialer, for eksempel plast-og stållegeringer, opp til mer kostbar materialer som gull, platina og elfenben. Trerammer, samt templer, er ofte tilgjengelig, men de har en tendens til å koste mye mer og er vanskeligere å finne. I tillegg er nese-delte rammene briller vanligvis laget av hvilken som helst materiale som er i bruk, og den tilstøtende nesestykker er laget av plast og / eller gummi.

Linsematerialer

Linsene på briller og solbriller er laget av en av tre vanlige materialer: CR-39 (slitesterk plast), polykarbonatplast (knuse-resistente plast) eller glass. Mens glasset er svært vanskelig å klø og er utsatt for sprekkdannelser og bryte, polykarbonat nesten aldri bryter, men det kan klø veldig enkelt. CR-39 er typisk standardmateriale for styrkeglass med mindre resept forbrukeren er for høy, i hvilket materialet blir byttet til polykarbonat som kan gjøres mye tynnere slik at den passer i rammene.

Kombinasjoner

Kombinasjoner av materialer er også vanlig på rammer til briller. Vanligvis er tre templer plasseres på rammer med edle materialer som platina og gull og er tilgjengelig på høyere priser eks. Skåret tre og elfenben templer er standard på de mer eksklusive merkene. Edelstener som diamanter og smaragder, samt krystaller, kan også pryder brilleinnfatningen rammer.

Hva er Fruktose laget av?

Hva er Fruktose laget av?


Med alle de søtningsmidler på markedet i dag, kan en forbruker blir forvirret av de mange alternativene. Et søtningsmiddel som har vært brukt i næringsmidler for omtrent 20 år er fruktose. Hva er det? Hvor kommer den fra? Dette er et par av de spørsmålene folk spør om fruktose. Ifølge Encyclopedia Britannica, er fruktose et enkelt sukker som forekommer i fruktene og honning, og i noen grønnsaker.

Krystallinsk fruktose

Sukker oppført på en etikett som krystallinsk fruktose er et søtningsmiddel laget av maisstivelse. For omtrent 20 år, har krystallinsk fruktose blitt brukt i matvarer som et søtningsmiddel. Det er et produkt av sukrose industrien og fra prosessen med fresing våte korn.

Betraktninger

I sin naturlige form er fruktose forbrukes ved å spise frukt, honning, eller noen grønnsaker. Fruktose forbrukes i prosessert matvarer er vanligvis krystallinsk fruktose, som er laget fra mais. Sukker er laget av en kombinasjon av fruktose og glukose.

Misforståelse

Høy fruktose mais sirup er annerledes enn fruktose. Selv om fruktose ligger i navnet, de to sukkerarter har forskjellige sammensetninger. Høy fruktose maissirup er laget av en kombinasjon av fruktose og glukose.

Effekter

Fruktose har en lavere glykemisk belastning enn tabellen sukker og er dobbelt så søt, så det kan være et bedre alternativ for folk som ønsker å spise mindre sukker. Fordi fruktose er så søt, blir lavere fruktose brukes i næringsmidler. Dette bidrar til å spise færre kalorier i form av sukker.

Sweetness

Fruktose er et monosakkarid og mye søtere enn sukker eller HFCS. Forbrukere kan kjøpe fruktose på matbutikken.

Hva er Kjemoterapi laget av?

Kjemoterapi er en form for behandling som bruker lab opprettet eller naturmidler for å drepe kreftceller vokser i kroppen din. Når kjemoterapi anvendes, kan forskjellige bivirkninger som resulterer samt komplikasjoner. Selv om mange former for kjemoterapi behandlinger bruker naturlige plante alkaloider, ønsket resultat av kjemoterapi medisiner er å oppsøke og ødelegge celler. Det er på grunn av dette celledød som skaper hvilke effekter du kan oppleve fra kjemoterapi.

Kjemoterapi History

Utilsiktet eksponering for en gruppe militære personer under andre verdenskrig viste at disse mennene hadde en senket blodceller. Det ble da antatt at kanskje en agent i den sennepsgass ville ha resultatene på kreftceller. Ifølge American Cancer Society, ble pasientene som led av avanserte lymfomer injisert intravenøst ​​med sennepsgass for å fastslå effekten av gassen på sin kreft. Selv om effektene viste seg å være gunstig, forbedringer kun var midlertidig. Det var da forskere studerte andre komponenter som kunne tilby affektive resultater på de som utviklet kreft.

Plant Alkaloids

Plant alkaloider er designet for å angripe kreft på et visst stadium av kreft. Forskjellige former for plante alkaloider blir brukt i kjemoterapi medisiner. Slike alkaloider inkluderer vinkaalkaloider avledet fra periwinkle anlegget. En annen type alkaloid er taxaner, som stammer fra Stillehavet Yew treet. Ifølge Mesothelioma Resource Center, vinkaalkaloider og taxaner bidra til å hindre at celler fra replikere og multiplisere. Cancercelledød resultater fra å ta kjemoterapi medisiner avledet fra plante alkaloider. Noen vanlige merkenavn inkludere Vinblastine, Vinorelbine, Paclitaxel og docetaxel.

Antitumor Antistoffer

Ifølge Chemo Care, et nettsted presentert av Scott Hamilton, antitumor antistoffer referere til medisiner som bruker sopp avledet fra Streptomyces. Slike medisiner brukes i alle faser av kreft. Antitumor medikamenter virker som andre kjemoterapibehandlinger i å ødelegge kreftceller, så vel som forsøk på å hemme veksten av nye kreftceller. Eksempler inkluderer Mitomycin, Daunorubicin og Dactinomycin.

Antimetabolites

Antimetabolitter er en type medikament som består av nesten samme materiale dine metabolitter er laget av. Kroppen din inneholder metabolitter å bryte ned maten og bruker mat som lagret energi. Maten kan omdannes til proteiner, DNA eller andre cellestrukturer i kroppen din. Antimetabolites er mye som dine metabolitter. Imidlertid, når en antimetabolitt invaderer en kreftcelle, er cellen ute av stand til å dele seg og formere seg. Noen behandlinger inkluderer Metotreksat, fludarabin og Foxuridine.

Effektene av kjemoterapi

Ikke alle er forventet å oppleve de samme symptomene forårsaket av kjemoterapi. Bivirkninger kan være mange og varierte, og du kan eller kan ikke lider av slike effekter. Ifølge Mayo Clinic, kan de vanligste effekter forårsaket av cellegiftbehandling inkluderer håravfall, kvalme og oppkast, forstoppelse, tap av appetitt og tretthet. Din lege kan diskutere fordelene med kjemoterapi, samt mulige bivirkninger og komplikasjoner, som for eksempel hjerteproblemer, nerveskader, eller liten mulighet for å utvikle en ny kreft. Motta kjemoterapi alltid oppveier eventuelle effekter og risiko som en måte å behandle kreft.

Hva er vitaminer laget av?

Vitaminer er kjemiske forbindelser som trengs for generelt god helse. Kroppen gjør ikke vitaminer. De må gis av næringsrik mat. På grunn av dietten mangler, kan vitamintilskudd benyttes. De er laget i naturlige og syntetiske former.

Bruksområder

Under behandlingen av maten, eller på grunn av en dårlig diett, vitaminer kan bli eliminert eller fortynnet, forårsaker vitaminmangel. Dette kan føre til en rekke helseproblemer. Vitamintilskudd brukes til å rette opp disse manglene.

Naturlig eller syntetisk?

Ifølge Dr. Maoshing Ni, i sin bok, "Secrets of Longevity," naturlige vitaminer har høyest biotilgjengelighet. Ekstrakter er laget av organisk, hele matvarer. Syntetiske vitaminer er laget av petrokjemi som har svært lite biotilgjengelighet.

Fettløselige og vannløselige vitaminer

Ifølge Dr. Larry Larry Altshuler, i sin bok "Balansert Healing," vitaminer er enten fettløselige eller vannløselige. Fettløselige vitaminer (vitamin A, D, E og K) kan lagres i kroppen og brukes etter behov. Resten er vann-løselige og kan ikke lagres.

Effektivitet

Ifølge Dr. Altshuler, syntetiske vitaminer er bare 50 prosent så effektiv som naturlige vitaminer. Syntetiske vitaminer er laget av naturlige eller syntetiske kilder og gjennomgår en kjemisk prosess for konvertering eller endring.

Advarsel

Vitaminer, mineraler og urter anses kosttilskudd av US Food and Drug Administration. Som et resultat, er de ikke er underlagt de samme kvalitetskontroller som medikamenter.

Hva vitamin er laget i huden?

Vitamin D, spesielt D3, er det eneste vitamin som produseres i epidermal laget av huden. Sin produksjon fra 7-dehydrokolesterol benytter solstråler; derfor tilstrekkelig soleksponering er nødvendig for å møte kroppens behov for vitamin D. Vitamin D er medvirkende i å opprettholde kroppens helse.

Vitamin D Basics

Vitamin D har flere funksjoner i kroppen. For det første hjelper den i den generelle absorpsjon av kalsium. Uten vitamin D, kan kalsium ikke bli absorbert, noe som gjør det nødvendig i vekst og vedlikehold av friske ben. Vitamin D er også viktig "modulering av nevromuskulær og immunfunksjon og reduksjon av betennelse." Til slutt, gener som koder for proteiner som styrer veksten av celler, samt celledifferensiering, bruker vitamin D.

Produksjon

Vitamin D3 produksjon forekommer i huden. Dens konvertering er fra 7-dehydrocholestorol, som produseres av kroppen. 7-dehydrokolesterol konverterer til pre-vitamin D3 via soleksponering, og deretter til slutt til vitamin D3. UVB stråler mellom 295 og 300 nm konverterer 7-dehydrokolesterol best. Fordi 7-dehydrokolesterol er for det meste i det ytre laget av huden (epidermis), de fleste av dens omdannelse forekommer i disse lagene. Derfor oppstår vitamin D3 produksjonen hovedsakelig i epidermis.

Anbefalinger

Anbefalinger for mengden av soleksponering for vitamin D produksjon varierer etter henvisning. De negative effektene av solen, for eksempel små ting som rynker til betydelige sykdommer som kreft, har mange på kant med hvor mye sol man kan motta trygt. Men ifølge Office of Kosttilskudd, bør du ha mellom 5 og 30 minutter av soleksponering uten solkrem to ganger i uken.

Melanin

Fordi melanin (den komponenten som gir huden farge) virker som en naturlig solkrem, faktorer det til vitamin D produksjon. Solkremer generelt redusere absorpsjonen av UVB-stråler, som reduserer produksjonen av vitamin D. Mørkere skinned mennesker, de med mer melanin, derfor kreve mer tid i solen for å sikre at 7-dehydrokolesterol mottar nok UVB-stråler for sin konvertering.

Andre hensyn

Mengden av soleksponering for vitamin D produksjon varierer avhengig av mer enn mengden av melanin som du har, selv om det er en vesentlig faktor. En annen variabel er været. Skydekke grunn av forurensning eller generell vær reduserer mengden sol som huden din absorberer. Også, din geografiske plassering og tid på dagen påvirker hvor mye huden din absorberer. Hvis du er i et mørkt sesong eller solens stråler treffer ditt område på vinkel, får du mindre sol, og mindre vitamin D3 produksjonen.

Hva er Ørevoks laget av?

Ørevoks er et klebrig, flytende sekret laget av ceruminous og talgkjertler i den ytre tredjedel av øret. Det er en naturlig sekresjon som oppstår i ørene hos mennesker og mange andre pattedyr. I normale mengder, har ørevoks faktiske helsemessige fordeler. Problemer kan imidlertid oppstå når ørevoks bygger seg opp og blir påvirket inne i øregangen. Det er to forskjellige konsistenser av ørevoks, våte eller tørre. Fargen varierer fra lys til mørk brun eller oransje.

Sammensetning

Ørevoks er en kombinasjon av desquamated keratinocytter og hår, samt sekreter fra ceruminous og talgkjertler. Det er primært sammensatt av langkjedete fettsyrer, alkoholer, squalen og kolesterol.

Fordeler

Ørevoks fukter huden på øret, kamper av ørebetennelser og fanger støv, skitt og små insekter før de har en sjanse til å gå inn i øregangen.

Problemer

I store mengder eller med toppelse, hørselstap, smerter og hoste kan forekomme. Else skjer vanligvis når et objekt brukes til å fjerne voks, og faktisk skyver den inn i kanalen.

Behandling

For å fjerne store mengder voks, kan leger anbefale å bruke dråper, vanning, eller å bruke lege instrumenter for å pakke den manuelt.

Forbudte Tiltak

Øret lys er ikke et trygt alternativ voks fjerning. Alvorlig skade kan oppstå.

Hva er karbohydrater laget av?

Hva er karbohydrater laget av?


Handlekurven inneholder mange former for karbohydrater. Disse inkluderer basismatvarer som brød, poteter og ris. Men brus, frokostblandinger, frukt og melk, inneholder også karbohydrater. Når brutt ned i sin enkleste form, er karbohydrater laget av sukker.

Fakta

Ifølge Harvard School of Public Health, "den grunnleggende byggesteinen i alle karbohydrater er et sukkermolekyl, en enkel union av karbon, hydrogen og oksygen." Disse sukkermolekyler danner sammenflettede kjeder kjent som fiber og stivelse. Kroppen bruker karbohydrater for å lage glukose, som gir energi til musklene og vitale organer.

Enkle karbohydrater

The Centers for Disease Control and Prevention forklarer at enkle karbohydrater "inkluderer sukker som finnes naturlig i matvarer som frukt, grønnsaker... Og melkeprodukter." Kroppen fordøyer enkle karbohydrater lett, så matvarer med høyt sukkerinnhold, eller tilsatt sukker, kan føre til helseproblemer.

Komplekse karbohydrater

Kroppen din må jobbe hardt for å bryte ned stivelse og fiber molekyler. Disse komplekse karbohydrater oppstå i hele korn, grønnsaker og frukt. Den Harvard School of Public Health kaller disse matvarene "De beste kildene til karbohydrater," fordi de inneholder vitaminer, mineraler, rikelig med fiber og kun naturlig sukker.

Hva er Erythritol laget av?Erytritol er en sukkeralkohol som er avledet fra gjæringsprosessen, som er en kjemisk prosess indusert av en gjær, mugg eller bakterier. Erythritol er en naturlig sukker erstatning som er om lag 70 prosent så søt som sukker. Det har blitt godkjent for bruk i USA siden 1997 Selv om ren erytritol ikke selges kommersielt, er det funnet i mange naturlige kilder så vel som brukes i mange mat og drikke produkter.

Naturlige kilder

Erythritol finnes naturlig i mange frukter som pærer, vannmelon og druer. Imidlertid, fordi det er en sukkeralkohol, kan det bli funnet i vesentlig høyere konsentrasjoner i gjærede elementer som soyasaus, ost, øl og vin.

Syntetisk Manufacturing

Erytritol er laget ved å blande en stivelses, vanligvis maisstivelse, med vann og tilsette gjær (som regel de spesielle arter av gjær som benyttes er Moniliella pollinis). Den resulterende sukkeralkohol blir deretter renset i et hvitt, krystallinsk pulver som ser ut omtrent som sukker.

Used På

Erythritol er oftest brukt som en sukker erstatning i elementer inkludert tyggegummi, bakevarer og drikke. Erythritol har en avkjølende effekt i munnen, noe som gjør den ideell for bruk i tyggegummi. Produsenter har forsøkt å bruke erytritol som søtningsmiddel i sjokoladeplater, men kjølevirkningen en tendens til å produsere et uønsket produkt.

Fordeler

Erythritol er det laveste kalori sukker alkohol tilgjengelig, med bare 0,2 kalorier per gram. Den har en glykemisk indeks rating på null, noe som betyr at det hever ikke blodsukker eller insulinnivået. Dette er gode nyheter for det økende antall pre-diabetes og diabetespasienter som skal kontrollere sukkerinntak. Erytritol er noncariogenic, noe som betyr at det ikke reagerer med bakteriene i munnen. De fleste sukker blir brutt ned av bakterier til syrer, som forårsaker tannråte. Erythritol ikke forårsaker tannråte, og i henhold til Food and Drug Administration, kan det merket som ikke fremmer tannråte.

Sikkerhet

Mange sukkeralkoholer, inkludert mannitol og sorbitol, forårsake mage symptomer inkludert gass og oppblåsthet. Men fordi erytritol ikke metaboliseres i kroppen, noe som betyr at den passerer gjennom tarmen og utskilles i urinen, betyr det ikke forårsake disse symptomene.
Ifølge artikkelen finnes i mat-og kjemisk toksikologi, toksikologiske studier funnet at erytritol produserte ingen uønskede toksikologiske hendelser. I tillegg vil erytritol ikke har noen kreftfremkallende, arvestoffskadelige eller teratogen effekt.
The Food and Drug Administration priser erytritol og mat som inneholder erytritol som GRAS (generelt anerkjent som Safe).

Hva er Probiotics laget av?

History of Isolation

Forskning på probiotika viser at alle bakterier er ikke skapt like. Mens mange kanskje forbinder bakterier med negative effekter, viser studier probiotika er en form for "gode" bakterier for kroppen. Probiotika finnes naturlig i visse matvarer; de kan også bli funnet i supplement eller beriket mat form.

De tidligste forekomst av å lage probiotika skjedde da melken ble gjæret med melkesyrebakterier. Fordi denne type melk har en lav pH-nivå, ble bakteriene vist seg å være vellykket i å drepe av skadelige bakterier med en høyere pH-nivå. Fra det punktet på, var forskerne i stand til å bruke en varierende grad av kjemiske reaksjoner til å produsere probiotika.

Produksjon dag

Matvarer som inneholder probiotika er vanligvis i meieri familien, og dyrkes (dyrket) i melk og yoghurt. For å være effektiv, må disse bakteriene være levende. Eksempler på matvarer som inneholder levende probiotika inkluderer yoghurt, miso, ugjæret melk og litt juice og soyaprodukter, ifølge Mayo Clinic. De fleste av disse produktene må holdes nedkjølt for å sikre probiotika som finnes har miljøet som trengs for å leve.

Probiotika for matvarer i denne kategorien er laget ved hjelp av bakteriekulturer. Som tidligere nevnt, probiotiske bakterier, slik som L. rhamnosus, L. acidophilus, L. casei og bifidus, som vanligvis finnes i yoghurt eller andre meieriprodukter, er kjent for å vokse under visse betingelser. I et laboratorium, forskerne til å lage disse tilstander, slik som tilsetning av melkesyrebakterier i melk, for å stimulere vekst probiotisk. Disse probiotika blir deretter trukket ut og lagt til mat å tilby fordeler som forbedret fordøyelse.

Probiotiske kosttilskudd

Samtidig legge probiotika til matvarer kan virke ganske prosessuelle, hvordan tett kondenserte probiotiske kosttilskudd pakke samme gunstige effekt? Ifølge Dr. Melina Jampolis, en lege, ernæring spesialist og medisinsk konsulent for CNN.com, probiotiske kosttilskudd begynne mye det samme som de har lagt til mat: Cultured (utviklet) i et laboratorium. Imidlertid bakteriene blir deretter frysetørket og tilsatt til andre forbindelser og pakket i en pilleform for enkel svelging. Oftest er probiotiske kosttilskudd anbefales for kjølelagring. Dette er det samme prinsippet bak å holde melkeprodukter nedkjølt: den kjølige atmosfæren gjør at frysetørkede bakterier for å opprettholde sine sunne egenskaper. Når inntatt i kroppen, blir probiotika frigjøres fra kapselen, hvor de kan benytte seg av fordøyelsessystemet.

Ifølge Dr. Jampolis, noen av de beste kosttilskudd inkluderer de som inneholder Bacillus coagulans eller Saccharomyces. Etiketten skal inneholde informasjon om hvordan selskapet produserer og pakker probiotika.

Hva er Celebrex laget av?

Celebrex, en reseptbelagte medikamenter anvendt for å behandle leddgikt smerte, er laget av ikke-steroid anti-inflammatorisk medikament (NSAID) stoffet celecoxib.

Funksjon

Feire, med en aktiv ingrediens celekoksib, virker i kroppen som et ikke-steroid antiinflammatorisk middel (NSAID) for å spesifikt behandle smerte, hevelse og ømhet av slitasjegikt, juvenil og revmatoid artritt og Bekhterevs sykdom.

Effekter

Feire (celekoksib) behandler smerte, stivhet og betennelse i forbindelse med leddgikt ved å hemme kroppens produksjon av prostaglandiner. Prostaglandiner er kjemikalier i kroppen som forårsaker smerten ved leddgikt.

Typer

Feire (celecoxib) kapsler er tilgjengelig i 50mg, 100mg, 200mg og 400mg styrker.

Betraktninger

Feire (celekoksib), som alle reseptbelagte non-steroide anti-inflammatoriske medisiner, kan øke risikoen for hjerteinfarkt eller hjerneslag. Dette stoffet bør ikke tas før eller etter visse hjertekirurgi.

Advarsler

Alvorlige rapporterte bivirkninger av Celebra (celekoksib) inkluderer utslett, mageblødning, sår, hjerteinfarkt og hjerneslag. Snakk med legen din om eventuelle andre medisiner du kan ta.

Hva er Hyalgan Laget av?

Hva er Hyalgan Laget av?


Hyalgan er merkenavnet for natrium hyaluranate, et medikament som brukes til å behandle knesmerter av slitasjegikt. Andre merkenavn som inneholder samme virkestoff er Euflexxa og Supartz. Det er vanligvis gitt som en injeksjon på legekontoret. Natrium hyaluranate er gjort for å etterligne kroppens synovial væske som er funnet i kneet. Med mer smøring, er det å håpe at flytting kneet vil bli enklere.

Identifikasjon

Hyaluranate eller hyaluronsyre er en gel som finnes i mange steder i kroppen, inkludert øyne og leddene. Hyaluronsyre er en kompleks sukkerkjede i glykosaminoglykanet familien. Salt er også lagt til medisinen.

Main Ingredient

Ifølge RxList.com og Lee Phillips, MD, den hyalronic syre som brukes i Hyalgan er høstet fra bindevev i hane kammer (den kjøttfulle toppen av hodet).

Betydning

På grunn av bruken av hanekam, kan noen allergisk mot egg eller fjær ikke ta Hyalgan. Vegetarianere og veganere heller ikke vil være i stand til å ta Hyalgan.

Betraktninger

Hyalgan virker ikke helt av seg selv. Det er vanligvis en del av en total osteoarthritis management program av kosthold, mosjon og smertestillende.

Misforståelse

Selv om den er laget av kyllinger, folk får Hyalgan injeksjoner er ikke i fare for å fange fugleinfluensa. Ifølge Verdens helseorganisasjon, er fugl influensa virus drept ved 158 grader F (70 grader C), noe som er lavere enn temperaturen som trengs for å gjøre hyaluronsyre.

Hva Sigarettfiltre er laget av

Hva Sigarettfiltre er laget av


Røyke sigaretter er anerkjent som skadelig for helsen. Sigaretter med filter begynte å vises på slutten av 1920-tallet, men de var ikke lett brukes av røykere. Det var ikke før på 1960-tallet at sigaretter med filter ble brukt mer enn sigaretter uten filter. Hensikten med filtre er å fange noe av tjære og røk, før de inhaleres av røkeren, og for å stoppe små biter av tobakk fra å komme på røkerens lepper eller inn i munnen.

Komponenter av en sigarett Filter

Et sigarettfilter er oftest består av tre komponenter: selve filteret, noen ganger kalt "plugg"; den indre innpakning; og den ytre innpakning, også kalt tupp-papir. Noen filtre inneholde andre materialer i tillegg. For eksempel, noen filtre inkluderer kull for å hjelpe filtrere røyken.

Filter

De aller fleste av filtre brukes for sigaretter er hovedsakelig laget av cellulose acetat, en form for plast også brukes til å lage fotografiske filmer. Tusenvis av cellulose-acetat-fibre er komprimert sammen for å lage et filter, og en substans som kalles glyseroltriacetat blir brukt til å feste fibrene sammen. Etter denne prosess, har filteret utseendet av bomull.

Indre Wrapping

Den indre innpakning er det første dekker over celluloseacetat-filter. Disse wrappers er lufttett for noen sigaretter og perforert for andre; den sistnevnte blir ofte markedsført som "lette" sigaretter. Klebemidlet som brukes til å feste omhyllingen til filteret og forsegle sin søm er en polyvinylacetat-emulsjon.

Ytre Wrapping

Den ytre innpakning av et sigarettfilter blir ofte referert til som tupp-papir. Dens funksjon er å feste filteret til tobakks, og det gir et andre deksel. Utseendet av denne del av filteret kan variere, avhengig av typen eller kjeder av sigaretter. Tippapir oftest har utseendet på kork, men sigaretter som er markedsført som lys ofte bruker hvit tipping papir. Papiret som brukes er laget slik at det ikke vil holde seg til leppene til de røyker.

Hva er Bandasjer laget av?

Hva er Bandasjer laget av?


Bandasjer kommer i mange former, fra små engangs bandasjer for mindre kutt og sår til kirurgiske bandasjer laget for å suge opp blod og fremme koagulering. Ulike materialer er brukt til å lage bandasjer, inkludert plast og naturlige stoffer og syntetiske stoffer designet for maksimal breatheability. Lim blir også brukt til å holde bandasjer på plass.

Plast Bandasjer

Plast bandasjer er den vanligste typen, og er tilgjengelig i ulike former og størrelser, som er utformet for å beskytte sår på bestemte områder av kroppen. De består av et plastbånd, som er ikke-klebende på oversiden og klebrig på bunnsiden, med en bomullspute, som er beregnet for plassering over såret for å suge opp blod og tillate såret for å koagulere slik at det kan gro .

Klut Bandasjer

Klut eller vevd bandasjer brukes for dypere kutt og kirurgiske sår, og består av bomull gasbind pads som kommer pre-cut eller kan bli kuttet fra en rull i ønsket størrelse. Dette gasbind pad er plassert over et sår, og dressinger og lim brukes til å holde den på plass. Vanligvis er klut bandasjer brukes på sår som forventes å ta lengre tid å helbrede, og må jevnlig endres for å sikre sterilitet.

Syntetiske Bandasjer

Kompresjonsbind brukes til å legge trykk på en såret område, og brukes vanligvis til å trykke ned på en intern såret for å fremme raskere tilheling. De er vanligvis selvklebende, laget av blandede naturlige og syntetiske materialer som bomull og latex. Ikke-klebende alternativer er også tilgjengelig, som holdes på plass med en klipp.

Elastiske bandasjer

Også kjent som "ess wraps," elastisk bind er laget hovedsakelig av bomull som er blandet med tråder av elastisk gummi, som tillater dem å bli strukket over en såret området. De er designet for å legge press på indre vev og brukes som oftest for skader i bagasjerommet, torso eller ekstremiteter.

Hva er Botox laget med?

Hva er Botox laget med?


Botox er et registrert navn botulinumtoksin type A, et stoff som produseres av den globale helseselskapet Allergan handel. Botox er godkjent for behandling av 20 forhold i en rekke land rundt om i verden. Alvorlige forhold som behandles av Botox inkluderer cervikal dystoni, belpharospasm, skjeling og alvorlig primær aksillær hyperhidrose. Stoffet blir testet i USA for behandling av kronisk migrene, post-stroke spastisitet og overaktiv blære. Det er mest kjent i USA for sin kosmetisk behandling av rynker som et alternativ til plastisk kirurgi.

Identifikasjon

Botox er laget av botulinumtoksin type A, som kommer fra Clostridium botulinum bakterien - den samme organisme som forårsaker matforgiftning kjent som botulisme.

Typer

Botox er fremstilt av et renset protein av type A-toksin, en av syv toksiner produsert av forskjellige stammer av bakterien.

Funksjon

Det amerikanske Food and Drug Administration første godkjente Botox for behandling av skjeling (også kalt "krysset øyne") i 1989.

Funksjoner

Stoffet ble godkjent av US Food and Drug Administration for kosmetisk behandling av fine linjer og andre rynker i 2002.

Effekter

Neurotoxin i Botox arbeider for å redusere rynker ved å blokkere nerveimpulsene som forårsaker overdreven muskelsammentrekninger.

Hva er lekematter laget av?

Mulige Play Mat Materialer

Lekematter kan gjøres fra noen materialer, men noen er mer vanlig enn andre. Det finnes også noen få materialer som bør unngås når du kjøper en leke matte. Hvis en matte er for et spedbarn, bør det ikke være noen tvil om at det vil være holdbar og trygt for dem helt. Lekematter er laget av plast skum oftest. Materialet blir deretter kuttet i svært presise stykker for barn å leke eller spise på.

Gode ​​Materialer

Lekematter er bare bra hvis de er trygge og effektive. Når et barn er å bruke en matte, bare en laget av de beste materialer kan vurderes. Noen materialer for matter er veldig bra, som vinyl og plast skum, som er det flip flops er også laget av. Disse materialene gir støtte for babyer og barn, og hvis en rot oppstår, rydde opp er veldig enkelt. Plast skum er spesielt bra. Det irriterer ikke huden på noen måte, og det er enda mykere enn vinyl, så små barn vil sette pris på det mer. De fleste lekematter som er FDA-godkjent er laget av dette materialet, slik at de vil gi den beste tilfredshet. Matter laget av lateks og PVC må unngås.

Mat Sammensetning

Leketeppe materialer må være varig, noe motstandsdyktig mot varme, lett å rengjøre og hyggelig for barn. De fleste matter er laget av plast skum fordi det oppfyller disse kravene. Dette er ikke det eneste materiale som spiller matter er laget av, men det er den mest vanlige og tryggeste. Foreldre bør gi kun produkter av høyeste kvalitet når et barn er involvert.

Hva er Nutramigen laget av?

Hvis du er en ny mor, har du sannsynligvis hørt noe om Nutramigen. Ikke at alle spedbarn trenger denne type produkt, spesielt hvis hun ikke lider av en følsomhet for melk-eller soya-baserte formler. Men hvis du har et barn med disse slags allergier, kan det hende du har tatt en alvorlig titt på Nutramigen.

Betydning

Siden Nutramigen kommer i ulike former (pulver, konsentrat og ferdigblandet), vil den faktiske sammensetningen av produktet variere litt. I pulverform, vil du finne blandingen består av overveiende (46 prosent totalt) corn syrup, som er utgangspunktet sukker produsert gjennom dehydrering av væske mais sirup. Fremgangsmåte for dehydrering initieres ved å innføre svoveldioksyd og andre kjemikalier til sirup. Etter corn syrup, er neste ingrediens vegetabilsk olje, kommer på om lag 25 prosent og består av en blanding av palme, kokos, soya og solsikke oljer. Derfra vil du finne kasein hydrolysat (i hovedsak protein-redusert kumelk) på 17 prosent og modifisert maisstivelse på 7 prosent. Resten av ingrediensene kommer inn på mindre enn 2 prosent av sammensetningen og består for det meste av vitaminer (A, D3, E, 1 r, B6 og B12).

Funksjoner

Den konsentrerte formen for Nutramigen har i utgangspunktet de samme ingrediensene, bare i forskjellige nivåer. Syttifem prosent av konsentratet vil bli gjort opp av vannet. Etter vann, vil du igjen ha corn syrup, men denne gangen kommer inn på bare 10 prosent. Mengden av vegetabilsk olje, casein hydrolysat og modifisert maisstivelse vil alle har blitt redusert til 7, 4 og 3 prosent av sammensetningen, hhv. Resten av produktet vil være den samme vitaminer, mineraler og andre komponenter som pulveret formel, bare i mindre mengder (bare en prosent eller mindre).

Størrelse

Den forblandet, eller klar-til-bruk, variasjon vil også ha de samme ingrediensene som pulveret og konsentratet, men vil variere i sminke, avhengig av størrelsen av beholderen. De 32-og 6-oz flaskene vil få 87 prosent av produktet tatt opp med vann. Alle andre ingredienser vil være redusert med corn syrup på 5 prosent, vegetabilsk olje på 3 prosent og både kasein hydrolysat og modifisert maisstivelse på 2 prosent. Resten av ingrediensene vil komme inn på mindre enn 1 prosent. For 2-oz størrelse, finner du det som består av 85 prosent vann, 6 prosent corn syrup, 3 prosent vegetabilsk olje og 2 prosent av både kasein hydrolysat og modifisert maisstivelse med resten av ingrediensene igjen kommer inn på mindre enn 1 prosent hver.

Effekter

Vanligvis når et spedbarn er plassert på Nutramigen, vil de oppleve en kort tilpasningsperiode, noe som betyr at de ikke kan ta til formelen med en gang. Etter en kort tid, vil de begynne å ta det, selv om mange ganger de vil spise litt mindre enn din generelle formler eller morsmelk, men likevel mer enn nok til å få næring.

Betraktninger

Når de bestemmer seg for å sette barnet på Nutramigen, eller noen formel for den saks skyld, kan det være lurt å vurdere innholdet i produktet, samt ta kontakt med din lege og barnelege. De kan ha en mer naturlig og / eller organisk erstatning for spedbarn å konsumere på daglig basis.

Hva er Hydroxycut laget av?

Hydroxycut er merkenavnet for et vekttap produkt som har blitt konsumert av millioner av mennesker i USA og i utlandet. Per mai 2009 hadde mer enn 9 millioner flasker av Hydroxycut blitt solgt, og produktet fortsetter å være den ledende vekttap supplement i det amerikanske markedet. Hydroxcut inneholder flere ingredienser som øker hastigheten på stoffskiftet, redusere appetitten og blokkere karbohydrater absorpsjon.

Funksjon

Hydroxycut er utformet for å støtte mennesker med deres vekttap innsats ved å redusere appetitten, blokkerer karbohydrater absorpsjon og øke energinivået. Produktet er solgt som en "helt naturlig" supplement fordi den inneholder ingredienser som kommer fra planter. Tillegget er designet for å bli tatt i forbindelse med et sunt kosthold og treningsprogram.

Ingredienser

Den opprinnelige Hydroxycut formel inneholdt Ma Huang, også kjent som efedrin, et naturlig supplement som fungerer som en appetitt suppressant og metabolsk forsterker. Når FDA utestengt efedrin, Hydroxcut skiftet formel slik at den nå omfatter andre naturlige sentralstimulerende midler som koffein og grønn te extract.Other ingrediensene i Hydroxycut inneholder alpha lipoic syre; Garcinia cambogia ekstrakt; glucomannan; L-karnitin; willow bark ekstrakt; krom; kalium og kalsium.

Effekter

Siden Hydroxycut inneholder flere kraftige ingredienser som fart på stoffskiftet og redusere appetitten, kan noen mennesker opplevd bivirkninger som: jitteriness; angst; irritabilitet; hjertebank; hjertebank, dehydrering; hodepine; ørhet; høyt blodtrykk; manglende evne til å konsentrere seg; og ekstrem tap av appetitt.

Fordeler

For folk som ikke opplever ekstreme bivirkninger fra Hydroxycut, kan det være noen fordeler for tilfeldig bruk av tillegget. Viktigste fordelene er: jevn vekttap; mer energi til trening; økt metabolsk hvile rate; reduksjon i appetitt å gjøre slanking enklere; konsistent fett tap; og økt utholdenhet. Hydroxycut kan hjelpe noen mennesker opprettholde et sunt kosthold og stokk med sin øvelse diett på lang sikt.

Advarsler

Som 1. mai 2009, US Food and Drug Administration formelt informert forbrukerne å slutte å ta eventuelle Hydroxycut-produkter, fordi en rekke uønskede bivirkninger av å bruke produktene hadde blitt rapportert. Lovate, produsentene av Hydroxycut, deltar i en frivillig tilbakekalling, slik at de kan sikre forbrukernes sikkerhet. Produkter som er en del av den frivillige tilbakekall inkluderer: Hydroxycut Regelmessig rask utløsning caplets; Hydroxycut koffein-fri rask utløsning caplets; Hydroxycut Hardcore Flytende kapsler; Hydroxycut Max Flytende kapsler; Hydroxycut Regelmessig Drink Pakke; Hydroxycut koffein-fri drikke Pakke; Hydroxycut Hardcore Drikk pakker (Ignition Stix); Hydroxycut Max Drikk pakker; Hydroxycut Flytende Skudd; Hydroxycut Hardcore RTD (Ready-to-Drink); Hydroxycut Max Aqua Shed; Hydroxycut 24; Hydroxycut Carb kontroll; og Hydroxycut Natural.

Hva er Fucoidan laget av?

Hva er Fucoidan laget av?


Fucoidan er en kompleks karbohydrat markedsføres som et kosttilskudd og naturlig middel for enkelte sykdommer. Noen medisinske bruksområder er behandling av bakterielle og virale infeksjoner, betennelser, høyt blodtrykk og allergi. Fucoidan er funnet i brun tang og andre sjø planter.

Fucoidan er høstet fra ulike arter av brun tang som er dyrket på spesielle Tang gårder. Tang gårder arbeide for å opprettholde et kjølig vanntemperatur miljø å etterligne de naturlige voksende miljøer mest brun tang. Den spesielle sjø-oppdrett prosessen sikrer produksjon av forurensning gratis tang. Tangarter som vanligvis brukes til å høste Fucoidan er kombu, limu Moui, blæretang, wakame, mozuku og hijiki. På tidspunktet for slakting blir tang fjernet, nøye tørket og pakket for enkelte produsenter av Fucoidan produkter. Forskjellige produsenter har spesifikke metoder for utpakking av Fucoidan sammensatte fra celle fôr av brun tang.

F-Fucoidan og U-Fucoidan er for tiden gjennomgår medisinsk eksperimentering om deres anti-tumor og antioksidantegenskaper. Noen studier har fremmet Fucoidan evne til å fremme nedbrytning eller apoptose av kreftceller. Det er ingen rapporterte bivirkninger fra bruk av Fucoidan. Men dette er fortsatt under etterforskning.

Hva er Inulin laget av?

Inulin er produsert i planter, spesielt rotfrukter. Det forekommer naturlig i mange matvarer, for eksempel løk, hvitløk, hvete, bananer og asparges. Inulin er en kostfiber og et karbohydrat. Det er kategorisert som en fruktan - som inneholder fruktose molekyler - som har svært like egenskaper til FOS, eller frukto-oligosakkarider, en annen kostfiber som vanligvis brukes i matvarer. Noen av de andre navnene er Alantin, Helenin, Dahlin og Neosugar.

Funksjon

Når inulin er spist, passerer den gjennom magen og tarmen uten å bli absorbert gjennom sine vegger og inn i blodet. Siden det er et løselig fiber, blir det en gel som bremser ned fordøyelsen og regulerer sukker absorpsjon og reduksjon av kolesterolnivået.

Glykemisk indeks og Glukose

Inulin har en meget lav glykemisk indeks, som er den hastighet som legemet omdanner en stivelse til sukker. Videre, siden det ikke blir absorbert av kroppen, det påvirker ikke blodsukkeret. Matvarer med lav glykemisk indekser er egnet for personer med diabetes. Faktisk kan det milde søt smak gjør det til en sukker alternativ.

Chickory Root

Sikorirot brukes som en kilde for inulin i mange matvareprodukter. Den inulin Innholdet er mye høyere i sikori roten enn i løk og andre matvarer som bare har små mengder av inulin. Inulin innholdsnivåer avhengig av når det er høstet fra disse planter, som inulin nivåer varierer i henhold til den tid plantene blir plukket.

Gastrointestinal helse

Inulin er kalt en pre-biotiske som støtter den normale flora, eller den naturlig forekommende bakterier av det nedre gastrointestinalsystem. Som et løselig fiber som ikke er spaltet, dens egenskaper er fullt tilgjengelig for fermentering av den normale floraen i mage og tarm.

Fordøyelse forordning

Inulin fiber bidrar til å regulere ved å fremme fordøyelsen peristaltikk, eller bølge-lignende bevegelse av innvollene som benyttes for å bevege maten gjennom fordøyelsessystemet. Som en fiber, bremser det også ned fordøyelsen, slik at de matvarer forblir i systemet lenger for nærings-absorpsjon og appetitt tilfredshet. Selv om det er en fiber og et karbohydrat, det faktum at det ikke blir absorbert utelukker den fra telles karbohydratforbruk.

Bekymringer

Mens inulin bidrar til spredning av fordelaktige bakterier i mage-tarmsystemet, noe gastrointestinale bakterier som er skadelige utenfor dette systemet bruker også inulin til å øke i antall. Dette kan øke infeksjon bekymringer for at de skadelige bakterier kan utgjøre til andre deler av kroppen.
En annen bekymring er rask hastighet at inulin gjærer i kroppen. Denne prisen overgår kroppens behandling av andre naturlige fibre, og reiser spørsmålet vil intoleranse symptomene utvikler etter inntak av insulin. Snarere er oppmuntring til å konsumere hele matkilde for inulin for maksimal ernæring, i stedet for å utvinne og konsentrere det for bruk som et tilsetningsstoff.

Hva er klorofyll laget av?

Klorofyll finnes i alle plantelivet, enten i blader av gress eller blå-grønn sjø alger som er tørket og spises som et kosttilskudd.

Hvete bær er spiret for å gjøre hvete gress som kan Juiced å gi et kraftig skudd av hvete gress juice --- lastet med klorofyll.
Hvorfor fordøye det? Den er full av vitaminer, mineraler og er påstått å rense blodet. Rå matglade og juicing purister sverger til det.

Identifikasjon

Klorofyll er et polyprhin ring som refererer til måten molekylene er satt opp. Dette åpner for frie elektroner å være tilgjengelig for å hjelpe nye planteceller vokse. Klorofyll er et resultat av foto når solenergien absorberes av en plante og vann og karbondioksyd omdannes til oksygen og glukose.

Forskere har funnet at klorofyll ligner menneskeblod, bortsett fra dens hoved atom er magnesium; i menneskelig blod er det jern.

Forskere har lært at klorofyll er grønt som plantene der det er funnet absorbere rød, en ultraviolent lys, og reflektere tilbake den grønne fargen. Klorofyll har blitt klassifisert som typer a, b, c, d og e.

Betydning

Planter har klorofyll, og ved prosessen med fotosyntese, de "outgas" oksygen, noe som er viktig for alt liv --- spesielt menneskeliv.

Fotosyntese tar karbondioksid og vann; når anlegget er utsatt for sollys, er det i stand til å gjøre glukose og oksygen.

Planter må ha klorofyll å vokse og modnes; de ikke ville overleve uten klorofyll. Var det mindre plantelivet på jorda, ville det være betydelig mindre oksygen, også.

Fordeler

Klorofyll er konsumert av mennesker for sine ernæringsmessige fordeler. Den har anti-inflammatorisk, antioksidant egenskaper og kan bidra til kutt og sår leges raskere. Klorofyll har vitaminene A, C og E, alle antioksidanter som bidrar bekjemper frie radikaler celler som kan oksidere og skape celle eller vev død.

Hvetegress er et populært eksempel: Det er klart når du drikker dette klorofyll-pakket væske som mange antioksidanter er til stede. Mennesker med et ønske om å fjerne deres hud, eller for å hjelpe det avgifte er de som vil oppsøke hvete gress "skudd".

Funksjoner

Klorofyll, som hovedsakelig består av karbon og hydrogen, er et stort molekyl. På midten er en magnesiumatom og flere atomer med nitrogen som omgir den; dette kalles en porfyrin-ring.

Den molekylære sammensetningen av klorofyll er lik til den av heme delen av hemoglobinet funnet i humant blod.

Advarsel

Mens mange mennesker er i stand til å trygt spise høy klorofyll inneholder matvarer som hvete gress, andre synes det er så sterke at de ikke kan holde den nede. Ikke selv diagnostisere. Hvis du har et alvorlig helseproblem eller noen kroniske sykdommer, spør legen din om hjelp.