Digidexo.com

Hvordan takle en Utviklings Forsinket Child

Håndteringen av en utviklingsmessig forsinket barn kan være veldig utfordrende og utmattende. Det er ofte vanskelig å finne ut hvordan man skal håndtere barnet på en måte som sikrer han får det han trenger. Men arbeider med en utviklingsmessig forsinket barn kan også være svært givende. Målet med denne artikkelen er å undersøke de beste måtene å hjelpe denne slags barn - så vel som du, pleieren - trives og blomstre.

Hvordan takle en Utviklings Forsinket Child

Hvordan takle en Utviklings Forsinket Child

•  Arbeid med barnets lege og sosialarbeidere. Det er viktig å arbeide med barnets lege og sosialarbeidere eller saksbehandlere for å være sikker på at hun får det hun trenger. Legen vil ha viktig informasjon og innsikt om noen behandling for symptomene og gjør barnet mer behagelig. Dette gjelder spesielt hvis barnet er på noen form for medisiner.

Ved å kommunisere og holde saksbehandlere informert, kan de henvise deg til ressurser som vil gagne både deg og barnet ditt. Prøv ikke å gå glipp av avtaler med dem eller med andre fagfolk som er opplært til å hjelpe. Pass på at barnet tar medisinene sine riktig, spise en balansert diett og ha regelmessige kontroller slik at du kan omgå problemer som er relevante for de aspekter av hans omsorg.

Lag en rutine for barnet slik at hun vet hva du kan forvente. Etablere en daglig rutine vil hjelpe barnet føler seg tryggere og mindre engstelig. Spis frokost på samme tid hver dag. Tidsplan spilletid og læring tid til samme tid hver dag. Forlate rommet i tidsplanen for avtaler, men beholde dagligdagse hendelser som rutine som mulig.

Sett av tid til deg selv. Håndteringen av en utviklingsmessig utfordret barn er ikke bare frustrerende til tider, det er også slitsomt. Det er greit å innrømme at du trenger en pause. Ha en voksen du stoler på omsorg for barnet mens du tar deg tid til å gjøre noe du liker. Ved å sørge for at du er uthvilt og tar jevnlige pauser, kan du gå tilbake til omsorg for barnet med fornyet pågangsmot og ambisjoner.

Nettverks med andre foreldre og omsorgspersoner. Finne støtte grupper og andre foreldre som også arbeider med utviklingshemmede forsinket barn. Nettverk vil hjelpe deg å finne svar og få tips og forslag for å gjøre ditt liv og ditt barns liv enklere. Du kan dra nytte av de erfaringene og opplevelsen av de andre foreldrene. Barnet kan også nyte samspill med personer han kan identifisere seg med.

Lær stress-reduserende teknikker. Ved å bruke stress-reduserende teknikker i løpet av dagen, kan du lindre noen av frustrasjon og nød du kan føle. Lær om fordelene ved dyp pusting, aromaterapi, meditasjon og yoga. Sjekk ut avslapping teknikker som du kan bruke lett i løpet av dagen, siden du mest sannsynlig ikke har mye tid til deg selv.

Hint

  • Få hjelp hvis du kan. Har en annen voksen du stoler på eller profesjonell pusterom omsorgsperson tilbringe tid med barnet og avlaste noe av presset du kan føle. Gjenkjenne og feire hver av ditt barns prestasjoner. Det vil løfte hennes humør og dine.