Digidexo.com

Herbal Tea for urininkontinens

Svekket muskeltonus som folk alder kan føre til urininkontinens, en tilstand der urinlekkasjer ufrivillig. Noen ganger er denne lekkasjen oppstår bare under en aktivitet som for eksempel latter, nysing, hoste eller plukke opp noe tungt. Noen mennesker kan oppleve lekkasje i løpet av dagen uten å vite det før de føler seg våt. Inkontinensbind eller større "voksen bleier" er nyttig for å kontrollere fuktighet og lukt. Det finnes måter å forbedre tilstanden, og muligens reversere den.

Urinveis tonics

Gjennom tidene før kirurgiske alternativer eller legemidler, urininkontinens hos kvinner og menn ble behandlet med urtete. Ditt første skritt er å forbedre det samlede kostholdet ved å øke din grønnsaker og frukt inntak. Redusere eller eliminere koffein fordi det fører til hyppigere vannlating becaust av sin vanndrivende og stimulerende effekt. Legg åtte gram usøtet tranebærjuice til din daglige frokost rutine for å holde bakterietallet nede i nyrene, blæren og urinrøret.

Herbal utøvere ofte forekjerringrokk te for sine pasienter som lider av urininkontinens. Kjerringrokk kan finnes i pulverisert form på de fleste helsekostbutikker og på nettet. Sett tre teskjeer i et krus og fyll opp med kokende vann. La teen trekke i minst fem minutter, og drikke det hele tatt. Du kan ta dette tre ganger om dagen for å tone urinveiene. Kjerringrokk te er vanndrivende, fremme urin flow, så drikk rikelig med vann mens du bruker den for å unngå dehydrering. En stor fordel med sidekjerringrokk er at den inneholder silika som fremmer ben- og brusk utvikling for å bidra til å forebygge osteoporose.

Grønn te (helst koffein fri) er en utmerket generelle tonic. Antioksidant effekten av denne urten er godt dokumentert, og det kan bidra til å forhindre ytterligere skade på urinrøret og lukkemuskel. Du kan ta grønn te i te form. Det er også tilgjengelig som en standardisert dose kapsel for å gjøre den mer praktisk.

Menn som lider urininkontinens på grunn av en forstørret prostata kan ha nytte av å ta så Palmetto som te. Saw Palmetto er ofte foreskrevet for å redusere størrelsen på prostata, og dette alene kan gi deg lindring fra urinlekkasje. Se etter pulverisert versjon av denne urten og bratte to eller tre teskjeer i kokende vann til kule nok til å drikke. Hvis du foretrekker å ta det i kapselform, kan du finne det i de fleste apotek og helsekostbutikker.

Andre faktorer

Urininkontinens er vanligvis et resultat av alder og overvekt stretching og svekke de musklene som holder urin til du er klar til å passere den. Miste overflødig vekt vil bidra til å redusere problemet ved å senke trykket på blæren. Du kan styrke musklene, uansett hva din alder, ved å gjøre Kegel øvelser. Disse involverer stramme musklene i underlivet som om du prøvde å stoppe urinstrømmen. Hold i noen sekunder og slappe av. Gjenta denne handlingen så mange ganger som mulig, og bygge opp til minst hundre om dagen.