Digidexo.com

Grunnleggende hygiene Dental Instruments

Grunnleggende hygiene Dental Instruments


Oral helse begynner med rengjøring og vedlikehold tennene og tannkjøttet daglig. Gjør reduserer slik at risikoen for sykdommer og dårlig lukt som kommer inn i munnen. Flere virkemidler bør brukes daglig for å rense tennene og tannkjøttet.

Tannbørste

En tannbørste består av et hode av tett grupperte bust, festet til et langt skaft for manøvrering. En tannbørste fjerner mat og plakk igjen på tennene og tannkjøttet. Folk kan enten bruke manuelle eller elektriske tannbørster. Tannkrem benyttes i tandem med tannbørster.

Tannkrem

Tannkrem er tilgjengelig i gele, pulver eller pasta som bidrar til å fjerne plakk på tennene og tannkjøttet. Tannkremen er plassert på børstehårene av en tannbørste. Tannkrem kan inneholde stoffer som kan bleke tennene, styrke tannkjøttet, og avskaffe dårlig ånde.

Floss

Floss er laget ved hjelp av tynne tråder av nylon eller plast. Floss fjerner mat som er fanget mellom tennene, så vel som den lille film av bakterier som dekker tenner. The American Dental Association anbefaler at folk tanntråd daglig.

Munnvann

Munnvann inneholder vann, alkohol og rengjøringsmidler som de viktigste ingrediensene. Munnvann bidrar til å redusere plakk, maske og kontrollere dårlig lukt, bleke tennene, og minimere gingivitt. Tannlegen din kan råde deg til å bruke munnvann daglig avhengig av dine dental behov.