Digidexo.com

Overgangsalder & Soyamelk

Overgangsalder & Soyamelk


Når symptomer på overgangsalder vises, er noen mennesker velger for naturlige metoder for å holde tilstanden i sjakk og forbedre den generelle helsen på samme tid. Følgelig er soyamelk blitt en populær del av denne tilnærmingen.

Symptomer på overgangsalder

Uberegnelig hormonnivået forårsake symptomer som hetetokter, søvnløshet, tunge perioder og mer alvorlig premenstruelt syndrom (PMS). Menopausale kvinner kan oppleve en økt risiko for hjertesykdom og osteoporose.

Soymilk Fordeler

Drikker soyamelk for overgangsalder har vist seg å være effektive i å redusere hetetokter og nattesvette. Soyamelk er også effektivt for noen kvinner i å redusere symptomer på PMS.

Andre helsemessige fordeler

Dessuten hjelper lindre noen symptomer direkte knyttet til overgangsalderen, kan soyamelk bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom og osteoporose hos postmenopausale kvinner. Det kan også bidra til å regulere vekt og fremme sunt hår, hud og negler bo.

Hvorfor ikke vanlig melk?

Mens kumelk er gunstig på noen måter, er det ikke effektivt i å redusere menopausale symptomer som hetetokter, humørsvingninger og PMS.

Andre soyaprodukter som hjelper

Sammen med soyamelk, kan du også konsumere andre soyaprodukter for å behandle han symptomer på overgangsalder, inkludert tofu, soya nøtter, soya-baserte oster og soyamel.