Digidexo.com

Hvordan spise for å miste kjærligheten håndtak

Hvordan spise for å miste kjærligheten håndtak


"Kjærlighet håndtak" er navnet gitt til oppbygging av fett rundt midjen og hoftene der torso muskler kjent som obliques er plassert. At oppbygging av fett rundt midjen kan være et tidlig tegn på potensielle hjerteproblemer og diabetes. For generelle helse og velvære, mosjon og et sunt kosthold vil hjelpe deg å føle deg bedre, lever lenger og bli kvitt din "kjærlighet håndtak."

Hvordan spise for å miste kjærligheten håndtak

En spise fem på seks små måltider om dagen. Dette kan virke bakvendt, men å spise mindre måltider oftere vil øke stoffskiftet. Trikset er å holde kroppen tenker at det er full, så det er stadig brennende fettreserver for energi i stedet for å lagre fett for energi fordi det venter en lang tid for sitt neste måltid.

Drikk mer vann. Drikke riktig mengde vann for å holde seg hydrert er noe alle mennesker bør gjøre, uavhengig av deres slanking ambisjoner. Drikkevann ikke bare renser dine kroppslige systemer, skylle ut urenheter og giftstoffer som bygges opp uten riktig fuktighet, men også hjelper deg å føle deg mett i løpet av dagen. Mett lengre alltid hjelper med vekttap.

Unngå å spise fett. Skjær ut stekt mat, overdrevent forbruk av ost, kjeks, fett kjøtt, etc .. Selvfølgelig, spise visse fett er en del av å være sunn, men mens du taper vekt du kan grille magert kjøtt eller pochere og damp fisken, egg og grønnsaker, f.eks.

Legg ved et stort innslag av fiber i kosten. Fibrøs mat er stor for å gjøre du føler deg mett lenger, og dermed redusere sannsynligheten for snacking på sukkerholdig, fet, høy-kalori mat. Forbruker fiber i morgen kan hjelpe deg gjennom til lunsjtid med den energien du trenger.

Spis grønnsaker og frukt. En måte å garantere en sunn kropp som har en sterk metabolisme og ingen "love handles" er å spise ren og frisk mat. Grønnsaker og frukt er en naturlig og enkel kilde til mange av de ernæringsmessige elementene som trengs for god helse.

Unngå å spise sukker. Sukker er behandlet i kroppen og lagres som fett nesten umiddelbart. Så mye som mulig, utlede kroppens sukkerholdige behov fra naturlig sukker i frukt. Fruktose ikke oppføre seg som raffinert behandlet sukker i kroppen og er mye mer som bidrar til å oppfylle kriteriene for din vekt-tap diett-plan.

Hint

  • Pare denne dietten med en fettforbrennende treningsprogram, og du vil se resultater.
  • Holde ut, ikke gi opp, og du vil se resultatene du har ventet på.
  • For mye eller for lite av noe vil skade kroppen din. Være ansvarlig og ikke sulte kroppen din for å miste vekt.