Digidexo.com

Starte en Residential Sykehjem anlegget

Personer som bor i personlig pleie boliger er vanligvis aktive mennesker som ikke krever sykepleie. Men på grunn av kroniske helsetilstander eller fysiske begrensninger, kan beboerne i personlig pleie hjem trenger hjelp med noen av de rutinemessige daglige gjøremål, som bading, grooming, tar medisiner, forbereder måltider og rengjøring oppgaver. Som baby-boomer generasjonen aldre, er etterspørselen etter senior tjenester og boliger vokser. Personlige pleiehjem tillater aldrende voksne å bli boende i sine lokalsamfunn, men innenfor et støttende og trygt miljø. Hvis du tenker på å etablere en personlig pleie hjem for eldre, er det flere problemer som du bør vurdere.

Bruksanvisning

•  Utvikle en forretningsplan som vil dokumentere dine mål, sammen med hvordan du har tenkt å oppnå disse målene innenfor et bestemt tidsrom. Potensielle långivere og investorer vil kreve at du gir dem med et skriftlig forslag som beskriver prosjektet i detalj, oppsummerer hvordan eventuelle midler vil bli utnyttet.

Undersøke din stateâ € ™ s regler for personlige pleiehjem. I mange stater, nye statlige reguleringer føre tilsyn med driften av personlige omsorgsboliger blir strengere. Hensikten med strammere regelverk er å forbedre helse, miljø og livskvalitet for innbyggere som bor i personlig pleie hjem. Siden hver stat har sine egne konsesjonsreglene, ta kontakt med avdeling for helse eller Division of Public Welfare i staten for mer informasjon.

Outline en markedsføringsplan. Ita € ™ s alltid et godt trekk å identifisere en nisje i markedet for å kunne fremme de tjenester og fasiliteter som vil bli tilbudt. Men å forstå behovene og preferansene til den fastboende befolkningen som du ønsker å målrette er første skritt mot effektiv levering av tjenester.

maksimere de positive fordelene med word-of-munn annonsering. Lykkelige beboere og deres familier er en av de beste PR-verktøy. Og nå med Internett, når word-of-mouth enda flere folk raskere.

Nettverk med andre ledende omsorg og tjenesteleverandører i området, men husk at nettverksbygging er en gi og ta forhold. Etablere kontakter i senior omsorg industrien kan hjelpe deg til å bedre betjene din facilityâ € ™ s beboere. Samtidig, er du anskaffe andre ressurser for kunnskap.

Vurdere nøye både de fysiske og psykiske forhold av eventuelle beboere. En persons € ™ s funksjonsnivå bør evalueres på forhånd for å sikre at omsorgsbehov har blitt riktig identifisert og kan oppfylles.

Lag en beredskapsplan. Folk som bor i personlig pleie boliger har ofte syn, hørsel eller kognitive svekkelser og begrenset mobilitet, som presenterer spesielle utfordringer til ansatte i tilfelle at nødprosedyrer må iverksettes og personer med spesielle behov evakuert.

Tips og advarsler

  • Resident vurderingen bør være en pågående prosess, som det er sannsynlig at individualâ € ™ s behov eller preferanser vil endre seg over tid.