Digidexo.com

Raw Diet for Adrenal Fatigue & Candida

Binyretretthet er hovedsakelig anerkjent av den alternative helsefeltet som en tilstand hvor kjertlene ikke produserer nok hormoner. Candida er en sopp som finnes i kroppen; imidlertid en overvekst fører til en rekke problemer. Begge forholdene deler mange av de samme symptomene som trøtthet, muskelsvakhet og fordøyelsesproblemer. Kosthold og ernæring er et viktig element ved behandling av disse forholdene. Finn ut hva rå mat diett er best for herding binyretretthet og candida.

Årsaker til Adrenal Fatigue og Candida

Et dårlig kosthold kan forverre eller forårsake problemene som provoserer candida og binyretretthet. Candida er en gjærsopp som trives i sukkerholdige miljøer. Mat som sopp, raffinert sukker, bearbeidet mat, bakevarer, meieriprodukter, syltet mat og eddik gjør at candida å overpopulate fordøyelsen og endetarmskanalen. Sukker, mye fett matvarer, meieriprodukter og stress også undertrykke immunsystemet. Stress er en av de viktigste komponentene i adrenal tretthet. Binyrene produserer hormoner som hjelper kroppen takle stress. Hvis personen undergår langvarig stress, produksjonshastigheten av disse hormonene avtar. En person kan være å spise en dårlig diett for å takle stress og vind opp med binyretretthet og oppmuntre veksten av candida. Rå mat er blottet for mange av de matvarer som reduserer immunforsvaret helse. Mange mennesker på diett avtale med både veksten av candida og stress som mat steder på kroppen sin.

Raw Foods Diet

En rå mat diett er blottet for meieriprodukter og animalske proteiner. Troen bak dietten er at oppvarming av mat utover 116 F ødelegger næringsrike enzymer i frukt, grønnsaker og nøtter. Enzymer er viktige for kroppen, fordi de hjelper til fordøyelsen. Ved å hindre enzymene i å bli ødelagt, matvarer har en høyere næringsverdi. Dietten består av spirer, frukt, grønnsaker, korn, hav grønnsaker og nøtter. De med en overvekst av candida finne denne dietten nyttig, fordi det er gratis for de fleste av de matvarer som hjelper gjær vokse. Binyretretthet pasienter vedta denne dietten, fordi den ikke inkluderer de matvarer som demper immunsystemet og føre til mer stress.

Ting å spise

Start morgenen med en mutter smoothie. Suge en kopp mandler i vann over natten i kjøleskapet, slik at de vil spire. Spirende lar mandel å delvis spire, som er tenkt å øke sin næringsverdi. Bland sammen mandelmelk, spiret mandler, vanilje fra en vaniljestang og is. I tillegg må en grønnsak drink med tomater, gulrøtter, selleri, en dash av Tabasco og sellerisalt. Til lunsj måltid, lage din egen veggisburgere forhånd. Å lage din burger, satt en dehydrator for 105 grader. Følg linken for oppskriften funnet i referanser. Flip din burgere etter fire timer og ta ut etter fem timer. Lag en rask lunsj ved å lage en salat av nøtter, frø, salat, grønnsaker og kaldpresset olivenolje med Braggs aminosyrer. Andre hovedrett ideer inkluderer blande strimler av squash med pesto eller stuffing jalapenos med guacamole. Eksperimenter med disse oppskriftene å finne noen som oppfyller dine behov for å redusere candida og øke binyrene.