Digidexo.com

Hva er kløende hals?

Kløende hals er svært ubehagelig og som regel smertefullt. For noen skjer det med andre symptomer som hoste, tørre øyne og lunger. Det skjer også sesong til folk med allergi. Å vite hva kløende hals er kan bidra til å lette irritasjon.

Identifikasjon

Kløende hals er når baksiden av halsen føles irritert og du har en sterk trang til å hoste å lindre ubehagelig følelse.

Funksjoner

Halsen er belagt i slim rundt bittesmå nerver som dekker hals vegger. Kløende hals oppstår når det ikke er nok slim produsert og nervene er utsatt for elementer slik som tørr luft og matpartikler.

Årsaker

Kløende hals kan være forårsaket av overdreven snakke, miljøgifter (inkludert røyk og inhalerte legemidler), halsinfeksjoner, fast mat (eller annet fremmedlegeme), tørr hals og allergier.

Allergier

Oralt allergisyndrom er en vanlig årsak til kløende hals. Mange mennesker er allergisk mot pollen, men hvis du er sterkt allergisk mot en viss type pollen, deretter puste eller svelge noe del av anlegget pollen kommer fra kan utløse et kløende hals.

Løsning

Over-the-counter medisiner kan lindre kløende hals for allergikere. Drikke varm te kan hjelpe lindre kløe fra tørr hals og irriterende forurensing. Infeksjoner bør bli sett på av en lege.