Digidexo.com

Slik beskytter viker tannkjøtt og tenner med harpiks

Slik beskytter viker tannkjøtt og tenner med harpiks


Tann-farget harpiks også kalt dental bonding har flere bruksområder, inkludert beskyttelse av viker tannkjøtt og tenner. Den kan brukes som et fyll i et råtnende tann, for å endre formen på tannen slik som gjør det lengre tid og som beskyttelse for eksponerte røtter av viker tannkjøtt. Den kan brukes til å erstatte de eldre sølvfyllinger. Det er også rimeligere alternativ enn finer som i 2010.

Bruksanvisning

•  Gå til tannlegen og få tennene dine vurderes for å finne ut om du trenger liming for viker tannkjøtt og tenner. Gjør en avtale for å komme tilbake for å ha tannlegen satt harpiks på tannen din.

Evaluer med din tannlege som vil forberede tannen din ved å bestemme seg med en nyanse guide som ville samsvare tannen din. Tannlegen vil diskutere om du trenger anestesi, avhengig av omfanget av tannskader som må repareres. Du vil trenge anestesi hvis du trenger harpiks for å fylle en tann som er forfalt.

Få en tann ruet av tannlege. Tannlegen gjelder condition væske til å feste bindingen på tann. Har harpiks brukes som ser ut som kitt. Den er støpt og glattet til den riktige form.

Ta på deg solbriller tannlegen gir deg å beskytte øynene dine som en ultrafiolett lys eller laser peker mot tannen å herde harpiksen. Har det videre formet og polert slik at den ser ut som en vanlig tann. Tar ca 30 til 60 minutter.

Har tannlegen sette harpiks på roten av tannen din for å beskytte din viker tannkjøtt.