Digidexo.com

Hvordan Flush Kidney Stones

Nyrestein er det ekstremt smertefullt dannelse av krystallinske stoffer inne i nyrene som må være bestått gjennom urinering for smerte forsvinner. Utviklingen av nyrestein anses å være arvelig og det meste påvirker de med en dokumentert familie historie av problemet. Det er fire typer steiner som kan dannes i kroppen med den vanligste typen er kalsium-baserte steiner. Nedenfor er de vanligste legemidlene å tømme disse steinene fra kroppen din.

Hvordan Flush Kidney Stones

Rettsmidler

•  Drikk rikelig med vann. De som lider av nyrestein bør drikke hvor som helst 80-120 dl vann per dag som dette vil lette i bestått av stein gjennom trange rør av blæren. Økt forbruk vann vil også hjelpe til å lindre i dehydrering som sannsynligvis forårsaket dannelsen av steinene.

Drikk en kombinasjon av sitronsaft og olivenolje. Bland to gram av sitronsaft med to unse av olivenolje og konsumere drikken. Denne kombinasjonen eliminerer kalsium buildup i kroppen, den viktigste årsaken til nyrestein. Hvis blandet riktig, bør steiner begynne å spre innen 12-14 timer.

Unngå å drikke koffein. Koffein dehydrerer kroppen og gjør deg mer utsatt for å utvikle nyrestein.

Hint

  • Oppsøk legen din godkjenning for denne og alle behandlinger.