Digidexo.com

Positive effekter av Effexor

Antidepressiva er utviklet for å bidra til å balansere hjernens kjemi for de som lider av depresjon. Effexor, en serotonin og noradrenalin reopptakshemmere (SNRI) hjelper hjernen å ta skikkelig i signalstoffene serotonin og noradrenalin. Som å gjøre slikt, kan Effexor lindre depresjon symptomer.

Depresjon

Depresjon er den generalisert følelse av håpløshet, som kan være preget av bølger av fortvilelse, endringer i søvn og matvaner, og selvmordstanker, for å nevne noen. Mens depresjon kan være knyttet til hjernens kjemi, endringer i livsstil, personlige psykiske traumer, eller en kombinasjon av disse tingene, kan Effexor spille en rolle i å finne lettelse.

Hva kan man forvente

Effexor kan ta noen uker å begynne å jobbe, eller du kan føle virkningene raskere. Noen av tegnene på at Effexor tar en positiv effekt er at dine følelser av tristhet kan redusere, kan du begynne å sove bedre, og du kan få appetitten tilbake.

Forbedrede Feelings

Ifølge en gjennomgang på Drugs.com, pasienter beskriver "gode følelser" etter å ha tatt stoffet, men advarer ikke å gå av stoffet brått. I noen tilfeller kan pasienter er beskrevet en forbedret humør nesten umiddelbart. En pasient credits stoffet for å redde henne fra selvmordstanker, og en annen beskrevet endelig å kunne roe ned og fokusere nok til å holde nede en fast jobb. Men andre pasienter beskriver en "slå av" av følelser, som en ventil. Følelsene av "nummenhet" de som er beskrevet gjort dem ønsker å gå av stoffet.

Appetitt

Pasienter som selv medisinert med mat før du tar Effexor merke de spiser mindre etter å ha tatt Effexor. Alternativt, hvis blir opprørt hele tiden gjort deg i stand til å spise, du kan finne deg komfortabel nok til å spise mer etter inntak av stoffet. Hvis depresjonen har ført til noen spiseforstyrrelser som bulimi, anoreksi eller tvangsmessig overspising, søke hjelp av en psykoterapeut i tillegg til å ta Effexor å løse dine følelsesmessige problemer.

Sleep

De som er i stand til å roe skravling deres sinn og kropp med Effexor kan også oppleve at de ikke lenger lider av søvnløshet eller sover for mye. Ofte søvnløshet er forårsaket av angst depresjon kan ta på, så ved å balansere hjernens kjemi til å bli mindre engstelig, kan du være i stand til å sove ekkolodd. På den annen side, hvis du har sovet fordi du føler for elendig til å møte dine dag-til-dag-aktiviteter, kan Effexor gi deg den hjelpen du trenger for å begynne å holde seg mer og være mer produktiv.

Biokjemi

Ifølge EffexorXR.com, ikke bare kan medikamentet behandle depresjon, det kan hindre den fra å komme tilbake. Dette er fordi medikamentet over tid regulerer noradrenalin og serotonin i et punkt som individet ikke lenger er lider symptomene på depresjon. Imidlertid er denne effekten umiddelbart stanses når medisinen er stoppet.