Digidexo.com

Slik fjerner påvirket ørevoks

Slik fjerner påvirket ørevoks


Personer med påvirket ørene klager over svimmelhet, følelsen av at ørene er "full", hørselstap og irritabilitet. Husk at mens påvirket ørene trenger legehjelp, er normalt litt ørevoks. Spesielle svettekjertler i ytre øregangen produsere voks for å holde kanalen smurt og ren. Som voksformer, den beveger seg sakte mot åpningen av øret. Wax bidrar til å holde vannet ute og feller fremmedlegemer som smuss og støv. Hvis du vet hva du gjør og har de riktige instrumenter, kan du bli kvitt den voks else hjemme.

Slik fjerner påvirket ørevoks

Klargjør glyserin, øye dropper og en bomullsdott til å sette dråper i øret. Utarbeide glyserin i øyet dropper, deretter bøye hodet til motsatt side og sette upåvirket øret på skulderen din. Dette løfter og avslører din påvirket øret. Med hodet på skrå, sakte presse øyet dropper til du har 3-4 dråper glyserin i øret. Sett bomullsdott i øret. La glyserin og bomullsdott i til neste dag. Når du dusjer, ta ut bomullsdott og skyll øret forsiktig, slik at det å renne. Sov med et håndkle på puta mens du utfører denne behandlingen så din sengetøy holde rene. Gjenta dette trinnet til påvirket voks mykgjør og løsner. Ganske ofte, vil du bare trenger ett program.

Kjøp og bruk Debrox hvis glyserin behandling ikke virker, eller hvis du vil bruke en peroxide-basert behandling. Debrox er en over-the-counter ørevoks fjerning medisinering. Fyll applikatoren med Debrox, deretter bøye hodet, utsette de berørte øret. Satt i den anbefalte mengden dråper og plassere en bomullsdott i øret. Gjør dette to ganger daglig. I mellom doser, ta ut bomullsdott og skyll øregangen. For å gjøre dette, får gummi øre sprøyte (du kan kjøpe dette på apoteket) og et håndkle. Stå slik at hodet kommer over vasken på badet og legg håndkle over skulderen og under de berørte øret. Fyll sprøyten med varmt vann og forsiktig presse det inn i øret ditt. Denne prosessen fjerner påvirket voks. Gjenta hele prosessen etter behov over en fire-dagers periode.

Bruk mineral eller babyolje i øret hvis du ikke har tilgang til enten glyserin eller Debrox. Få oljen, øye dropper og en bomullsdott. Tegn opp olje i øyet dropper. Bøy hodet til motsatt side, sette din upåvirket øret på skulderen for å løfte og tar frem påvirket øret. Sakte presse øyet dropper med hodet på skrå til du har 3-4 dråper olje i øret. Sett bomullsdott i øret, så la oljen og bomullsdott i til neste dag. Når du dusjer, ta ut bomullsdott og skyll øret forsiktig, slik at det å renne. Sov med et håndkle på puta mens du utfører denne behandlingen. Gjenta dette trinnet til påvirket voks mykgjør og løsner. Mange ganger med denne metoden, blir kun ett program være nødvendig.

Se legen din hvis du har prøvd å fjerne ørevoks på egen hånd, men var mislykket. Hun kan enkelt fjerne eventuelle påvirket voks i hennes kontor med spesielle instrumenter. Hun kan også se dypt inn i øret med et otoskop, slik at voksen er helt fjernet. Hvis det er noen skade eller infeksjon, vil hun forskrive antibiotika eller smertestillende medikamenter inntil øret har grodd.

Hint

  • Hvis du opplever smerte i øret som er alvorlig eller notat drenering kommer fra øregangen, se en lege. Du kan ha en infeksjon som krever antibiotika.
  • Ved hjelp av enheter for å plukke ut dine ører er farlig. Hver gang du setter et objekt inne i øregangen, risikerer du sprekker trommehinnen.
  • Unngå å bruke bomullspinner i ørene. I de fleste tilfeller av toppelse, har en bomullspinne blitt brukt. Bomullspinner ikke fjerne voks; i stedet, de skyver det lenger inn i øregangen hvor den ikke hører hjemme. Wax vil fortsette å bygge, dypt inne i øret, før toppelse oppstår.