Digidexo.com

Hva kan man forvente Fra testosteronbehandling

Hva kan man forvente Fra testosteronbehandling


Testosteronbehandling er en medisinsk diett brukes til å behandle symptomer på aldersrelatert testosteronmangel hos menn. Supplere med testosteron kan føre til en rekke fordeler, så vel som potensielle helserisikoer.

Identifikasjon

Leger kan foreskrive testosteronbehandling for menn som en del av en diett av hormonbehandling. Etter 25 år, en mann naturlige produksjon av testosteron reduseres med om lag to prosent per år, og kan suppleres med testosteron kremer, piller eller injeksjoner.

Fysiske fordeler

Testosteron kan utøve anabole svev bygge effekter. Menn tar testosteron erstatning har rapportert økt muskelmasse, økt bentetthet, en nedgang i mengden og fordelingen av fettvev og styrke gevinster.

Mentale fordeler

Lavere testosteronnivå kan føre til tretthet, nedsatt konsentrasjon og hukommelse, og irritabilitet. Supplere med testosteron kan føre til økt mental energi, bedre søvn, fornyet styrke, forbedring på mentale oppgaver og en heving av stemningsleiet.

Libido

Testosteronmangel kan føre til redusert libido og erektil dysfunksjon. Pasienter som tar testosteron har rapportert en økt libido, og større frekvens og varighet av ereksjon.

Advarsel

Menn med prostatakreft eller brystkreft bør ikke ta testosteron. I tillegg kan dette stoffet endre kolesterolnivået, som kan føre til åreforkalkning, hjertesykdom og leverproblemer. Anvendelse av testosteron kan også forbedre male egenskaper, for eksempel en dypere stemme og overskudd av hårvekst.