Digidexo.com

Hvordan å konfrontere Drug Abuse

Å ha en elsket en som er avhengig av narkotika er en svært utfordrende situasjon faktisk og lære hvordan man skal håndtere og konfrontere problemet utgjør enda et problem. Det første du må vurdere er om denne personen vet at de har et problem med rusmisbruk. Mange narkomane ikke innser at de har et problem, og dette kan endre måten du konfrontere dette veldig ømfintlig tema.

Hvordan å konfrontere Drug Abuse

•  Tenk på hva du vil si før du sier det. Det er viktig å ha en handlingsplan så langt som hva de punktene er at du ønsker å komme over til din kjære. Dette vil være en emosjonell tid og situasjonen vil allerede være vanskelig nok uten å bli forvirret eller på et tap for ord. Det kan være lurt å skrive et brev og lese den til din kjære. Vær forberedt.

Vær realistisk om hvordan ting kan gå. Konfrontasjoner om narkotikamisbruk er ikke alltid som et eventyr; det kan ikke være klemmer, kysser, takk yous og lykkelig noensinne afters. Vær forberedt på å bli skreket til, kanskje til og med forbannet ut. Det kan være et argument, fornektelse, eller til ren ut trass. Narkomane er ikke alltid klar til å håndtere de problemene som de har, og husk at de kanskje ikke engang klar over at de er avhengige. Det er alltid viktig å huske at stoffmisbruk er ofte et symptom på et større problem.

Tilby løsninger eller alternativer. Du kan ikke bare be noen om å slutte å bruke. Vær klar med neste trinn, det være seg rehab, detox, innleggelse eller poliklinisk rådgivning. Det er mange steder å få hjelp der ute. De samme metoder eller typer behandling ikke fungerer for alle. Det kan også være en god idé å konsultere med en rådgiver før konfrontere din kjære.

Hint

  • Husk at den første konfrontasjon ikke kan være den siste konfrontasjon. Det første forsøket kan ikke aksepteres. Din kjære kan ikke være klar til å motta den hjelpen som tilbys. Det kan også være et tilbakefall. Recovery involverer hele familien, ikke bare den rusavhengige. Alle må være aktive i behandlingen. Være forpliktet til utvinning i lang tid. Recovery er en levetid forpliktelse.