Digidexo.com

diett lav salicylsyre

South Beach Diet: lav karbohydrat Foods

South Beach dietten ble utviklet av Dr. Arthur Agatston. South Beach dietten talsmenn unngå "dårlige" karbohydrater som bearbeidet mat og de som er laget med hvitt sukker og hvitt mel som ingredienser. Dette er forskjellig fra andre diett metoder som involverer unngåelse av alle karbohydrater, uavhengig av deres næringsverdi.

Phase One

The South Beach dietten utføres i tre faser. Den første fasen, som varer i to uker, er den mest restriktive fasen, spesielt når det gjelder karbohydrater. Under fase en, Kosten er forbudt fra å konsumere noen bakevarer, frokostblandinger, pasta, havre, poteter, yams, meieriprodukter, ris, mel, frukt og drikkevarer som inneholder sukker som appelsin juice eller brus. Ganske enkelt å eliminere disse matvarer fra en normal diett vil skape et lavt karbohydratdiett. Dette utfordrer dieter å finne nye matvarer for å erstatte de typiske karbohydrat matvarer som utgjør hoveddelen av mange folks dietter.

Noen eksempler for å erstatte karbohydrater inkluderer å faux potetmos bruker kokt blomkål. Blomkål kokes til den er myk nok til å mose opp. Deretter stekt hvitløk og pepper kan legges. Denne oppskriften gir personen den samme tilfredsstillelsen av å spise potetmos uten karbohydrater. Rice kan erstattes av shredding kål og dampende det. Kylling og grønnsaker kan serveres på denne ris erstatning for velsmakende oppstuss frites. Brød er noe som mange folk på lav-karbohydrat dietter glipp av, men sandwicher kan lages ved å pakke sandwich fyllinger i store salatblad og spise dem som wraps. Crunchy skiver grønnsaker som gulrøtter, agurker, kohlrabies eller reddiker kan brukes i stedet for kjeks å spise tunfisk salat eller hummus, som er en spredning opprettet fra kikerter.

Phase Two

Under den andre fasen av South Beach dietten, kan dieters introdusere små mengder frukt, havre, ris eller pasta i kostholdet sitt. Brød er vanligvis fortsatt ut med mindre de er hele korn varianter som ikke inneholder hvitt mel. Selv da bør brødet spises i små mengder. Denne fasen fortsetter til dieter har nådd den ønskede vekten. Denne fasen av dietten er fremdeles lite karbohydrater, men erstatninger er mye lettere gjort. Oats kan males til et pulver for å bli brukt i stedet for hvetemel i mange oppskrifter. Hvite poteter er fortsatt ikke akseptabelt på diett, men yams kan spises i stedet for dem. Litt oppfinnsomhet i kjøkkenet vil gå en lang vei i denne fasen. For de som er matlaging utfordret, er det flere South Beach Diet kokebøker som inneholder enkle å tilberede oppskrifter.

Fase tre

Den tredje og siste fase av South Beach dietten begynner når den enkeltes vekttap mål er nådd og innebærer nyter bearbeidede karbohydrater i moderate mengder og samtidig opprettholde en sunn kroppsvekt. Skifte tungt bearbeidede karbohydrater og sukker med mer naturlige og sunne ingredienser bør være andre natur på dette punktet. De som kommer til den tredje fasen vil ha fått forståelsen av at denne dietten er mer enn en midlertidig løsning. Det er en livsstilsendring.

Hvordan velge en diett lav på mettet fett og kolesterol

Hvordan velge en diett lav på mettet fett og kolesterol


Fordi litt fett i kosten er nødvendig, er det viktig å innarbeide gode fettstoffer, eller de som er mettet. Imidlertid bør kolesterol være mest avoided- men sørg for at du fremdeles spise riktig mat, ikke bare unngå noen fordi de er har noen kolesterol eller fett i dem.

Bruksanvisning

•  Gå gjennom dine pantry, kjøleskap, fryser og skap, tar ut all mat som kan få deg til å gå inn i "mat tilbakefall." Noen av disse kan være is, cookies, eller chips. Alt som er høy i fett eller kolesterol behov for å gå! Du tror kanskje at det er bare bortkastet penger, men egentlig, at mat er bare søppel som er søppel for kroppen din.

•  Gå til butikken og begynner å finne lav-fett og lav-kolesterol elementer som du liker og kan spise på en jevnlig basis. Flertallet av kostholdet ditt bør være grønnsaker og frukt som disse gir næringsstoffer og holde deg full så du ikke blir fristet til å gå for dine fare matvarer. Fullkorn pasta, nøtter, og lav-fett kalkun og kjøttdeig er også gode matvarer som holder deg full og er sunt.

I tillegg til å fylle skapene med sunn mat, er det mange ting du kan gjøre for å holde deg på sporet. Å spise en stor frokost, 400-600 kalorier, vil holde deg mett lenger. En hel korn vaffel med peanøttsmør, eller fullkorn frokostblanding eller bagels, er gode valg.

Holde en food journal med kalori- og fett teller hjelper deg å holde deg på sporet fordi du har en visuell oversikt over hva du spiser. For de fleste kvinner, er minimum kaloriinntak per dag 1200 og for menn, er det rundt 1800. Men dette er et anslag og varierer avhengig av mengden av trening eller aktivitet, alder, og eventuelle relevante helsemessige forhold, for eksempel en graviditet eller diabetes. For det meste, bør du bare spise 20-40 gram fett per dag.

Som med alle diett, drikker mye vann (halve kroppsvekten i gram er et godt estimat) og opprettholde en regelmessig mosjon rutine vil få fart på slanking innsats. Bare 30 minutter om dagen, fem dager i uken, er alt du trenger for å begynne å komme i form og holde seg frisk.

Tips og advarsler

  • Det kan være vanskelig de første ukene, men etter dine nye matvaner begynner å bli rutine, vil du ikke engang gå glipp av dine gamle "fare" mat.

Virkningene av den høye protein og en lav carb diett

Mange dietter, som Atkins dietten og South Beach Diet, argumentere spise masse kjøtt og andre proteinrike matvarer og kutte vei tilbake på karbohydrater. Mens mange har hatt vekttap suksess på slike dietter, kan det være noen bivirkninger.

Kolesterol

En høy protein diett ofte begrenser ikke rødt kjøtt, egg og ost. Siden mange av disse matvarer er høyt kolesterol, kan dietten forårsake et høyt kolesterolnivå. Dette kan føre til hjerteproblemer dersom den er forlenget uten behandling.

Gjenvinne Vekt

En diett lav på karbohydrater kan la dieter med en carb craving. Når dietten er over, kan dieter gå tilbake til gamle spisevaner og kan selv overindulge i karbohydrater, med det resultat at vekten tapt er fikk raskt tilbake.

Vanntap

Den vekt tapt under et høyt protein, kan lav-carb diett være hovedsakelig vann, på grunn av en kjemisk reaksjon forårsaket når legemet ut til sin egen lagret glykogen å erstatte karbohydrater. Når personen går av dietten, de raskt få tilbake vann vekt som gikk tapt.

Effekter på nyrer og Bones

Høye protein dietter kan føre til problemer med nyre-funksjoner. De kan også føre til tap av beinmasse og beinskjørhet.

Raskt vekttap

En lav carb, er høy-protein diett en god måte å miste vekt raskt. Kosten ofte miste en betydelig antall pounds i de første få uker på denne type diett, på grunn av mangel av karbohydrater. Selv om det er vanskelig å holde seg på denne type diett på lang sikt, er det et godt valg for raskt vekttap.

Low-Fat og lav-karbohydrat dietter

Low-Fat og lav-karbohydrat dietter


Å følge en diett plan kan være en effektiv måte for en person å gå ned i vekt og øke sin generelle helse. Det finnes mange forskjellige typer dietter, og mange mennesker er forvirret over hvilke en ville være best for dem. To av de mest populære vekt-tap dietter er lav-fett diett og lav-karbohydrat diett.

Low-Fat Diet

En diett lav på fett kan ha mange helsefordeler. Overflødig fett i våre matvarer kan være en medvirkende årsak til hjertesykdom og overvekt. De fleste lav-fett diett planer foreslår å kutte ned på mengden av fett som forbrukes, men ikke eliminere den helt. Lav-fett dietter understreke unngå matvarer som har trans fett og mettet fett. Dette kan ha en svært positiv effekt på kardiovaskulær helse.

Negative til en lav-fett diett

Mens det er mange fordeler til en diett lav på fett, det er også noen ulemper. Noen selskaper som gjør produkter som er "lavt fett" erstatte fett med sukker. Dette kan føre til høye mengder av kalorier i matvarer, selv om de er lite fett. Lese etiketter er viktig å følge noen diett.

Noen mennesker kan også tenke at alt fett er dårlig og bør unngås. Fat, i begrensede mengder, er avgjørende for mineral og vitamin absorpsjon. En lav-fett diett bør inneholde sunt fett som omega-3 og umettet fett.

Lav-karbohydrat diett

Lav-karbohydrat dietter ble en rask kjepphest på grunn av populariteten til Atkins Diet. Planen ble ryktet å tillate alle av kjøtt og fettinntak en person ville, så lenge hun unngått stivelse og sukker. Dette var faktisk ikke tilfelle, men mange forbinder lav-karbohydrat dietter med å være usunn.

Karbohydrater er en form av sukker som finnes i mange matvarer. Lav-karbohydrat dietter fokuserer på kjøtt og nonstarchy grønnsaker, samtidig som den begrenser eller eliminere korn, bakevarer, pasta og sukker. Tanken er at begrensende karbohydrater vil føre til at kroppen til å brenne lagret fett. Noe forskning, spesielt ved Mayo Clinic (mayoclinic.com), har funnet ut at folk som følger en lav-karbohydrat diett faktisk bare ta inn færre kalorier.

Negative til lav-karbohydrat dietter

Mens kostholdet inneholder lite karbohydrater kan hjelpe folk til å gå ned i vekt, kan det være ulemper. Hvis du begrenser karbohydratinntaket altfor alvorlig, kan du oppleve hodepine, smerter i kroppen og tap av energi. Personer som følger en lav-karbohydrat diett kan unngå sunn mat som frukt og grønnsaker, og kan øke mengden av usunt fett som de forbruker. Dette kan ha en negativ innvirkning på den generelle helse.

Matvarer for å unngå på en lav purine diett

Opplever en gikt angrep kan være en av de mest smertefulle opplevelsen av livet ditt. Leddene - som regel i stortåen - hovne opp og bli varm og øm å ta på. For å unngå fremtidige gikt angrep, må du forplikte seg til en diett lav på en type stoff som heter purine. Visse matvarer inneholder mye puriner, så du må kutte ned på å spise disse matvarene eller unngå dem helt.

Grunner

Hvorfor folk med gikt har å spise en lav-purine diett? Når du spiser mat som inneholder puriner, er puriner brytes ned til urinsyre. Nyrene filtrerer urinsyre, men noen ganger er det noen til overs. Hos personer med gikt, danner urinsyre krystaller som lodge i leddene, forårsaker smerte og rødhet. Hvis gikt går ubehandlet, kan disse krystallene danne avleiringer som faktisk kan føre til felles misdannelse. Jo færre purin-rik mat du spiser, jo mindre urinsyre kroppen din har filtrere ut, og jo mindre sannsynlig er det at du lider av gikt fakkel-ups.

Høy / middels purine Foods

Hvis du prøver å unngå puriner, holde seg borte fra ansjos, sild, makrell og sardiner. Andre produkter fra havet, som kaviar, kamskjell og blåskjell, er også høy i puriner. Fisk og sjømat generelt inneholde en middels nivå av puriner. Innmat og spillet har massevis av puriner, som gjør sjy og saus, men alt rødt kjøtt og fjørfe inneholde noen puriner. Noen grønnsaker, som tørkede bønner og tørket linser, spinat, blomkål, asparges, sopp og erter, alle inneholder et middels nivå av purin.

Andre tips

Drikker masse vann kan hjelpe skylle ut urinsyre, men drikker alkohol er et dårlig valg. Øl er spesielt høy i puriner, mens harde brennevin som vodka eller gin er noe bedre valg. Vin kan ikke påvirke purine nivåer veldig mye en eller annen måte. Senke din generelle fett inntak er også en god idé, ikke fordi det vil redusere gikt angrep, men fordi gikt øker risikoen for å utvikle hjertesykdom.

Hva er en lav-fett, lav-kolesterol diett?

Ifølge Harvard School of Health, den største medvirkende faktor til kolesterolnivået er fett du spiser. En diett lav på kolesterol og lav i noen typer fett kan bidra til å holde kolesterolnivået lavt.

Lavt kolesterol mat

Frukt og grønnsaker er lavt i kalorier og fett. Lav fett og skummet meieriprodukter, magert kjøtt som kalkun, kylling og fisk, og oliven og raps olje bidra til å redusere kolesterolnivået. Fet fisk, valnøtter, havregryn og havrekli og matvarer beriket med plantesteroler er også anbefalt.

Omega-3 fettsyrer

Makrell, laks, sild, albacore tunfisk og storørret inneholder Omega-3 fettsyrer, noe som bidrar til å redusere kolesterolet. Fiskeolje kosttilskudd kan gi for mye omega-3, noe som kan øke blødninger. Noen undersøkelser tyder også kosttilskudd er mindre gunstig enn mat kilder.

Komplekse karbohydrater

Hel hvete-pasta, bør hele korn og poteter bli inkludert i dietten. De er en utmerket kilde til komplekse karbohydrater, som ikke øker blodsukkeret veien enkle karbohydrater gjør.

Kostfiber

Løselig fiber kan bidra til å redusere kolesterolnivået. Matvarer som havrekli, bønner og erter, bygg, nøtter, appelsiner, epler (huden inneholder uløselig fiber), og gulrøtter er gode kilder til løselig fiber.

Hva skal unngås

Mettet fett øker kolesterolnivået. Margarin og forkorting inneholde transfett, og er like ille. De fleste animalske produkter, som kjøtt, eggeplommer, melk og melkeprodukter, er høyt kolesterol.

Lav Sugar & Salt Diet

Hvis du har blitt fortalt at du trenger å redusere inntaket av sukker, salt og andre usunn mat ingredienser det kan være vanskelig å vite hvor du skal begynne. Lære å spise bedre kan være litt av en utfordring, men å få riktig utdanning kan hjelpe mye. En diett lav på sukker og salt kan i stor grad redusere sjansene for å utvikle alvorlige helsetilstander som diabetes og hjertesykdommer, absolutt en gyldig grunn for å endre dine spisevaner.

Bli en etikett leser

For å redusere inntaket av salt og sukker vil du trenger å vite hvor mye skjult sukker og salt er lurking i maten du spiser hver dag. Mange matvarer som ikke smaker salt kan ha overraskende høye nivåer av salt og natrium, og matvarer som ikke har en søt smak kan ha mye skjult sukker. Brød er bare ett eksempel. To skiver brød kan inneholde så mange milligram natrium som en servering av potetgull, og mange voksne frokostblandinger kan ha overraskende høye nivåer av sukker og andre søtningsmidler.

Se etter erstattere

For å redusere inntaket av salt og sukker er det viktig å endre måten du koker - og måten du spiser. Ved hjelp av erstatninger for sukker og salt kan gå en lang vei, og disse erstatter kan være både deilig og sunn. Kunstige søtstoffer som aspartam, Splenda og Stevia kan erstatte sukker i brus, kaffe og til og med bakevarer. Ganske enkelt å erstatte sukker i oppskriftene kan i stor grad redusere inntaket av sukker uten å ofre den gode smaken du har kommet til å forvente. Lav natrium versjoner av dine favoritt mat kan hjelpe deg å redusere saltinntaket også. Vanlige matvarer som hermetiserte grønnsaker, tomatsaus og flere er alle tilgjengelige i lav natrium versjoner, så hold et øye når du skal handle.

Små endringer legge opp

Mange synes at å holde seg til en alvorlig lite salt og sukker diett kan være for mye av en utfordring, men begynner sakte kan være en bedre tilnærming. Å gjøre en radikal endring kan la deg følelsen fratatt og føre til mat cravings som kan vraket dine gode intensjoner. Ved å gjøre noen enkle endringer, som å bruke aspartam i kaffen i stedet for sukker, og velge lave salt frosne grønnsaker i stedet for høy natrium hermetisert seg kan hjelpe deg å holde deg til din diett for på lang sikt.

Glykemisk indeks Lav Sugar Diet

En diett sukker lavt hjelp av glykemisk indeks hjelper deg å administrere blodsukker og vekt på samme tid. Indeksen viser at ulike karbohydrater har en annen virkning på kroppen og blodsukkeret. Matvarer med et lavere tall på glykemisk indeks har en lavere effekt og er gode valg for en diett lav sukker.

Karbohydrater

Karbohydrater utgjør en større del av våre måltider enn noen annen type mat. Velg komplekse karbohydrater, som kroppen konverterer tregere enn raffinert sukker og enkle karbohydrater. Gode ​​valg for komplekse karbohydrater er frukt og grønnsaker. Hold deg unna raffinert sukker og bearbeidet mat.

Langsomtvirkende karbohydrater også hjelpe deg å holde deg fornøyd lenger mellom måltidene.
En sunn diett lav sukker også bør inneholde hele korn i stedet for mat laget med hvitt raffinert mel. Komplekse karbohydrater og hele korn inneholder fiber, som er nødvendig for et sunt kosthold, og det hjelper også med vekttap.
Mat som er rangert med lave tall på glykemisk indeks også hjelpe deg med å holde kolesterolnivået under kontroll. De fiberrik mat bidra til å fjerne dårlige LDL kolesterol fra blodet.

Glykemisk indeks nettstedet gir online et søkeverktøy som lar deg finne rangeringen av noe mat på glycemicindex.com.

Sunt kosthold

En sunn diett lav sukker må også inneholde andre typer mat å være godt balansert. Magre proteiner og sunt fett er en viktig del av kostholdet ditt. Velge gode kilder til protein som kylling og fisk. Bruk soyaprodukter hvis du ikke spiser fisk eller kjøtt. Unngå rødt kjøtt så mye som mulig på sunt kosthold. Hold inntaket av rødt kjøtt begrenses til bare én eller to ganger i uken.

Et lite sukker glykemisk indeks diett bør gå lenger enn bare å fjerne sukker og høy glykemisk indeks mat. De som sliter med å håndtere høyt blodsukker eller hyperglykemi må oppfylle alle sine ernæringsmessige behov samtidig som man reduserer blodsukkernivået.

Godt fett

Mye fett og kalorier føre til en økning i blodsukkernivået. Transfett bør unngås på en lav diett så mye som raffinert sukker sukker. Bearbeidede matvarer inneholder transfett og vil bli notert på ingrediens etiketter som hydrogenert olje eller delvis hydrogenert olje. Unngå disse matvarene på sunt kosthold for å unngå en topp i blodsukkeret.
Sunt fett som olivenolje og rapsolje er bedre valg. Nøtter er også en god kilde til sunt fett til kostholdet ditt. Overvåking blodsukkernivået er en god måte å finne ut hvor godt kostholdet ditt er i orden. Diabetikere og de som har hyppige forhøyede blodsukkernivå bør sjekke blodsukkeret etter måltider.

Lave Salt & Low carb dietter

Lave Salt & Low carb dietter


Hvis du ønsker å raskt felle noen pounds før en viktig hendelse eller ferie, en low-carb og / eller lav-salt diett kan være i orden.

Selv følge en av disse diettene kan få deg på rask vei til vekttap, våre kropper fortsatt kreve karbohydrater og natrium for å fungere skikkelig, ifølge James M. Rippe, MD, forfatter av "Vekttap som varer: bryte gjennom 10 store Diet Myths. "

Kutte ut salt og karbohydrater kan føre til hurtig tap av vann vekt for noen mennesker - men disse diett planer bør bare brukes som en midlertidig løsning for vekttap.

Low-carb diett

Det har vært mye kontrovers over lav carb diett evne til å fungere som en sunn livsstil valg, heller enn en rask måte for en person til å gå ned i vekt. En lav-carb diett vil omfatte rikelig mengder kjøtt, nøtter, ost, egg og fett som smør, olivenolje og rapsolje. Du vil ikke være tillatt hele korn og komplekse karbohydrater som brød, pasta og frukt.

Low-carb dietter, når de følges riktig, kan hjelpe dieter å gå ned i vekt ved å sende kroppen inn i en tilstand av ketose. Under ketose bruker kroppen ketoner (et biprodukt av fettstoffskiftet) som sin primære kilde til drivstoff, noe som resulterer i hurtig vekttap for noen. Vær oppmerksom på at ketose tar en stund å nå - opp til to uker. Før kroppen går inn i ketose-modus, vil du sannsynligvis oppleve noen ekstrem trøtthet og irritabilitet. Trene mens du er på en lav-carb diett kan være vanskelig for dem som lider av lav energi.

Lav-salt diett

Etter en lav-salt diett kan bidra til å redusere blodtrykket, eliminere oppblåsthet og hevelse i ankler og mage, og muligens hjelpe deg å miste vekt.

En diett lav i natrium bør inneholde ikke mer enn 2000-3000 milligram salt per dag. Fordi en teskje salt tilsvarer 2300 milligram natrium, avstå fra å legge ekstra salt til maten. Les mat etiketter og ta hensyn til porsjonsstørrelser (om du ikke ønsker å konsumere doble eller tredoble mengden av natrium ved et uhell). Hold deg unna pakket mat som er høy i salt, inkludert hermetisert suppe, hermetisert fisk som tunfisk og sardiner, kjeks, potetgull, ost, sylteagurk og de fleste sauser.

Snarere tar sikte på å spise mat i sin helhet, naturlige tilstand. De fleste hele korn, frukt, grønnsaker og vanlig egg, kylling og fisk er lav i salt. Eksperimentere med å legge smak til disse matvarene ved hjelp av sitron og krydder som ikke inneholder salt.

Low-carb og lav-salt diett

Å følge en lav-carb og lav-salt diett samtidig vil vise seg å være en utfordring for noen. Inntaket av matvarer vil bli svært begrenset, kanskje forårsaker du å bli lei av denne dietten ganske raskt.

Mat som er lav i både salt og karbohydrat inkluderer mest rå og dampede grønnsaker, usaltet rå nøtter, rapsolje og olivenolje, samt egg, fisk eller fjærkre servert vanlig eller med salt-free krydder eller sitron.

Fordi en diett som er lav på karbohydrater og salt mangler et bredt spekter av næringsstoffer som du ellers ville være mottar fra matvarer som frukt, meieriprodukter og hele korn, ikke forsøk denne dietten uten samtykke fra legen din.

Slik unngår du diabetes insipidus Med en lav-natrium diett

Diabetes insipidus oppstår når kroppen opplever en nedgang i hormon antidiuretisk (AHD). Dette øker en persons urinmengde og endrer farge, blir mindre konsentrert og mer blek i fargen. Hvis denne tilstanden er ubehandlet, kan en person oppleve alvorlig dehydrering og hjerte-problemer. Men hvis du har en familiehistorie med diabetes insipidus, kan en lav-natrium diett oppveie risikoen. Men, før du skjærer natrium forbruk, her er noen tips for å komme i gang.

Bruksanvisning

•  Før du foretar justeringer i natrium forbruk, er det viktig å snakke med legen din. Han eller hun kan avgjøre om en diett lav i natrium er best for deg.

Finn ut hvor mye natrium å konsumere. Ifølge Cristine Trahms av University of Washington (se Ressurser), de fleste i USA forbruker ca 5000 mg natrium per dag, noe som er altfor mye. Men de som er interessert i å forebygge diabetes insipidus med en lav-natrium diett, bør snakke med legen sin om å begrense natrium til 500 mg per dag.

Forstå hvordan å identifisere høy-natrium matvarer. For eksempel, mange smaksforsterkere og matlaging krydder er høy i natrium. I tillegg, ifølge Mayo Clinic, bearbeidet mat er beryktet for å inneholde høye nivåer av natrium, inkludert lunsj kjøtt, frosne måltider og hermetiske grønnsaker. Unngå disse matvarene kan hjelpe deg å kontrollere natrium og forebygge diabetes insipidus.

Sjekk ut menyen før servering. Siden restaurant deler er svært store, de er ofte høyere i natrium enn hjemme-tilberedte måltider. Før du går ut for å spise, sjekk ut nettstedet restaurant for elementer som er lav i natrium. Hvis de ikke har sin meny på nettet, ta kontakt med restaurantsjef og be om ernæring fakta. Mange av disse etablissementene er å gjøre denne informasjonen lettere tilgjengelig for kundene.

Tips og advarsler

  • Forstå symptomene på diabetes insipidus. De som rammes av denne tilstanden kan ha symptomer inkludert: våkner ofte om natten for å late vannet, ufrivillig vannlating, sterk tørste, blek eller vann utseende til urin. Hvis du har disse symptomene, snakk med legen din umiddelbart.
  • Ikke glem å lese mat etiketter. Dessverre har ingredienser ikke åpenlyst avslører de er årsaken til diabetes; Men her er noen vanlige natrium-pakket ingredienser: mononatriumglutamat (MSG), dinatriumfosfat, bakepulver og natron.

Hva er fordelene med en lav natrium diett?

Salt mat og noen hermetisert eller bearbeidet mat som kanskje ikke smaker salt er høy i natrium. For mye natrium kan føre til høyt blodtrykk og væskeansamlinger.

Blood Pressure

Å spise en lav-natrium diett kan bidra til å redusere høyt blodtrykk. Natrium er den faktor som opprettholder blodtrykket og fluider.

Vann Bevaring

Holde en lav-natrium diett vil bidra til å unngå vannansamlinger i kroppen.

Heart Attack

Høyt blodtrykk, som er noen ganger forårsaket av høy natrium dietter kan føre til hjerteinfarkt. Opprettholde en lav-natrium diett vil bidra til å balansere blodtrykket.

Vekt Vedlikehold

For mye natrium kan føre til vektøkning fra vann oppbevaring. En diett lav i natrium kan bidra til å regulere vekten.

Kalsium Loss

Natrium kan føre til for mye kalsium for å gå ut av kroppen med urinen, som fører til tap av beinmasse og muligens nyrestein. En lav natrium diett kan bidra til å forhindre disse forholdene.

ADHD lav karbohydrat diett

Ifølge Mayo Clinic, påvirker oppmerksomhetssvikt / hyperaktivitet 3 til 5 prosent av befolkningen. Symptomer inkluderer manglende evne til å ta hensyn til detaljer, organisatoriske problemer, glemsel og preferanse til oppgaver som krever litt konsentrasjon. ADHD symptomene kan reduseres ved å spise en diett lav på karbohydrater. Karbohydrater kan forårsake blodsukkersvingninger, noe som vil føre til flere hjerne fogginess, angst, rastløshet og konsentrasjonsproblemer.

Frukt

Sukker fører til insulinnivået til å stige og falle dramatisk. Du kan finne sukker i de fleste bearbeidet mat, godteri og bakevarer. Ved avkall sukker i kostholdet ditt og erstatte den med frukt, kan du tilfredsstille din søt tann samtidig nyter kroppen din. Frukt er et enkelt komplekst karbohydrat som absorberes raskt i kroppen for rask energi. Men frukt som også har fiber er tregere til å absorbere og hindrer sukker krasjer. Nyt en hel rekke frukt som epler, bananer, blåbær, fiken, aprikoser og pærer. Unngå visse sitrusfrukter hvis du er på ADHD medisiner som grapefrukt, appelsin og mandariner. Disse fruktene kan føre til negative interaksjoner med medisiner.

Fiber

Komplekse karbohydrater er sukkermolekyler som er lengre enn enkle karbohydratmolekyler, som i sin tur som danner lengre kjeder. Den beste kilden til komplekse karbohydrater er matvarer med fiber, fordi fiber tar lengre tid for kroppen å absorbere som igjen regulerer blodsukkeret. Matvarer med fiber inkludere belgfrukter, hele korn og grønnsaker. Unngå pasta og brød laget med raffinert mel. I stedet innlemme i dine måltider hvete pasta, hele korn brød, brun ris og havregryn.

Andre Nutritional Foods

Avstå fra å drikke koffein, fordi det bidrar til tretthet, hjerne fogginess og rastløshet. Spise fem små måltider gjennom dagen for å holde blodsukkeret stabilt. Noen mennesker lider av ADHD har matallergier, som forverre symptomer. Gå på en mat eliminering diett for å se om du er forbruker allergener. Protein er en viktig del av kostholdet ditt. Spising proteing hever nivåene av tyrosin-aminosyre, som fremmer produksjonen av noradrenalin og dopamin. Disse to hjernen kjemikalier holder hjernen våken og hindrer deg fra å føle seg svak. Prøv en lav-karbohydrat diett og se om du oppleve fordelene med å holde blodsukkernivået stabilt.

En lav purine diett

En lav purine diett er vanligvis vedtatt av personer som lider av gikt, og det har hjulpet mange enkeltpersoner lindre smerten av sykdom. Gikt forårsaker smerte i ekstremitetene og er dannet av overdreven urinsyre i kroppen. Leddene blir angrepet med akkumulert krystaller. Purins i mat utgivelsen mer urinsyre i kroppen, noe som er grunnen til at en diett lav på purins er gunstig.

Foods høy i Purins

Matvarer som bør unngås i en lav-purine diett er sjømat som sardiner, makrell, ansjos, sild og rogn. Viltkjøtt, som and og gås, er også matvarer som ikke er tillatt, sammen med dyreorganer som hjerte, hjerne, lever og nyrer. Kjøttekstrakter, kan kjøttkraft, buljong og hakke kjøtt også føre til en flareup grunn av sin høye konsentrasjon av urinsyre.

Mellom purine Foods

Matvarer som har middels purin innhold kan forbrukes, men bare i moderate mengder. I tilfelle av en alvorlig smertefulle gikt angrep, holde seg borte fra medium-purine matvarer. Eventuelle andre ganger, hold deg til bare en servering av disse matvarene hver dag. Sjømat som kan brukes er noen fisk eller sjømat som ikke finnes på mat liste høy-purine. Fjærfe, oksekjøtt, svinekjøtt, lam og annet rødt kjøtt er også trygt i moderate mengder. Matvarer som inneholder mye fiber, som linser, erter, havre og tørkede bønner, er en del av mellom purine mat liste. Grønnsaker som har middels purin innhold er sopp, asparges, spinat, blomkål og asparges.

Lav-purine Foods

Hele grunnlaget for en lav-purine diett er å vedta mat som er lav i purins. Sammen med lav purine, må en fettfattig diett også spises slik at andre problemer ikke oppstår. Egg er lav i purins, men må begrenses til bare 3-4 hver uke for å sikre at fett aspekt av dietten blir respektert. Spise bare lav-fett eller fettfri ost og andre meieriprodukter rådes for en lav-purine diett. Noen grønnsaker (de som ikke på medium-purine matvarer listen) og alle frukter (og deres juice) kan inntas. Brød og korn som er laget av hvitt mel, er fiber kilder og helkorn også tillatt. Andre matvarer er ris, pasta, gelatin og søtsaker, når konsumert i moderate mengder. Tillatt drikkevarer er kaffe, te, vann og brus.

Andre regler til lav-purine diett

Fettfattig mat er et must med lav-purine diett fordi risikoen for hjertesykdom øker ved gikt. Selv om visse matvarer er lav i purins, de er også mye fett. For å opprettholde en lav-fett diett med lavt purins, ikke spise stekt mat.
Øke mengden av væske 10 til 12 glass om dagen. Opprettholde vekten din ved å følge en vanlig øvelse diett.

Kan multippel sklerose behandles med diett?

Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnerve-systemet, som består av hjernen, ryggmargen, og de optiske nerver. Multippel sklerose rammer kvinner dobbelt så ofte som menn. Den eksakte årsaken til MS er ukjent. MS er vanligvis diagnostisert i tidlig voksen alder, og de fleste tilfeller er diagnostisert i alderen mellom 20 og 50. Men MS kan også oppstå i ungdomsårene eller tidlig barndom. Det finnes behandlinger tilgjengelig, men det er ingen kur for MS.

Fakta

Hjernen og ryggmargen er i hovedsak laget av nerveceller, eller nerveceller. Neuroner består av en celle organ, som mottar impulser fra andre nerveceller, og som gir impulser, og en axon, som bærer de impulser til andre nerveceller.
Mange nevroner har en substans som kalles myelin på sine axoner. Myelinet som omgir deres aksoner kalles en myelin slire. Immunsystemet av en person som har MS angriper myelin hylser på nevroner, ødelegge områder av myelin og produsere arr eller plakk, som også kalles Screlose. Arrvev er permanent, og ødelagte nerveceller kan ikke repareres.

Behandlinger

Mens det er ingen kur for MS, det finnes behandlinger tilgjengelig. Noen behandlinger for MS kan endre utviklingen av sykdommen. Det er også behandlinger for forverring av MS, eller for symptomene, slik som blærekontrollproblemer og smerte. Rehabiliteringsprogrammer, for eksempel fysisk eller ergoterapi, kan forbedre balanse og bevegelighet for MS-syke.
Komplementær og alternativ medisin behandlinger finnes også alternativer for MS-syke. Noen eksempler på komplementære behandlinger er yoga, akupunktur, biofeedback, stress management teknikker og spesielle dietter.

Dietter

Ifølge National Multiple Sclerosis Society, det er noen bevis på at en diett lav på mettet fett og høy i Omega 3 og Omega 6 fettsyrer kan være fordelaktig for noen MS-syke. Forskning tyder på at Omega 3 fettsyrer kan redusere betennelse, noe som er årsaken til mange symptomer hos MS. Noen nyere forskning tyder på at vitamin D kan ha noen fordel for immunforsvaret.
Roy L. Swank, MD, utviklet PhD en populær diett for MS-syke. Den Swank Diet anbefaler ingen rødt kjøtt for det første året og svært begrenset rødt kjøtt forbruk etter det. Dietten alvorlig grenser mettet fett og begrenser umettet fett inntaket, anbefaler høyt inntak av hele korn, frukt og grønnsaker, og anbefaler kun magre meieriprodukter og begrenset inntak av bearbeidet mat. Dietten anbefaler også daglige tilskudd av tran. Den Swank Diet ekko mange av de retningslinjer som CDC og MSDA anbefaler for å spise sunt, og tran er høy i Omega 3-fettsyrer. Den Swank MS Foundation forsker på effekten av denne dietten for MS-syke, men lite forskning er gjort av eksperter som ikke er tilknyttet den Swank MS Foundation. Skrev Dr. Swank "The Multiple Sclerosis Diet Book" med medforfatter Barbara Brewer Dugan, som inkluderer oppskrifter fra kostholdet plan (se lenke til Swank Diet nettstedet i Resources).
Montel Williams, en kjendis og tidligere talkshowvert som lider av MS, bruker en diett høy i hele frukter og grønnsaker. Han mener at denne dietten, sammen med regelmessig trening og avslapping, har bidratt til å redusere sine MS-symptomer, forbedre sin livskvalitet og eliminere hans behov for antidepressiva. Williams bruker en juicer å lage grønnsaksjuice han drikker daglig, og hans bok "Living Well: 21 dager til å transformere ditt liv, Supercharge din helse og Feel Spectacular," co-skrevet med William Doyle, inkluderer oppskrifter fra sin diett plan. Du kan lære mer om Williams fundament på montelms.org.

Betraktninger

Det er mange spesielle dietter beskrevet på ulike nettsteder som hevder å behandle eller kurere MS, men det er lite eller ingen vitenskapelige bevis på at noen av dem faktisk kan påvirke kursen eller symptomer på sykdommen. MS spesialister anbefaler det samme velbalansert lav-fett, høyt fiber diett som CDC anbefaler for den generelle befolkningen.
Når en person med MS vurderer å prøve en alternativ behandling, for eksempel en spesiell diett, anbefaler National Multiple Sclerosis Society følgende betraktninger. Først vurdere behandling ved å spørre hva behandlingen innebærer, hvordan og hvorfor det er ment å fungere, hvor effektivt det er, hva risikoen er, og hvor mye det vil koste. Sekund, forteller legen din om noen behandling du vurderer og noe du tar, inkludert vitaminer, kosttilskudd og over-the-counter medisiner. Det er viktig å ikke gi opp tradisjonell terapi, fordi disse terapi har blitt undersøkt klinisk og godkjent av FDA for behandling av MS, mens alternativ behandling ikke har. Det er best å bruke alternative terapier som et supplement til, i stedet for i stedet for tradisjonelle behandling. The National Multiple Sclerosis Society anbefaler også at du dokumentere din erfaring, slik at du kan bestemme om du tror en diett eller annen alternativ behandling er nyttig for deg.

Advarsel

Noen dietter som hevder å hjelpe MS-syke anbefaler potensielt giftige høye doser av vitaminer og faktisk kan være farlig; Legen din kan hjelpe deg å sørge for at du ikke øver noen behandlinger som kan skade deg.

Hva Er Swank MS Diet?

I 1948 utviklet Dr. Roy Swank en diett lav på mettet fett og flerumettet oljer for å bidra til å lette symptomene på multippel sklerose. Dietten tillater at store mengder korn, frukt og grønnsaker, men små mengder av røde og fett kjøtt.

Multippel sklerose (MS)

MS er en sykdom der kroppens immunsystem eroderer ytre dekke av nerver. Sykdommen forstyrrer kommunikasjonen mellom hjerne og kropp.

Swank Diet

Den Swank MS Diet ble utviklet av Dr. Swank da han merket at økningen av MS-tilfeller og økningen i mettet animalsk fett i kosten vår. Han mente at MS kunne bli redusert ved å gå tilbake til å spise slik vi gjorde før bearbeidet mat ble populært.

Swank Huskeregler

I henhold til Swank MS Foundation, bør mettet fett bli begrenset til 15 gram per dag, mens umettede fettsyrer bør være begrenset til 20 til 50 gram per dag. Rødt kjøtt er forbudt i det første året. Etterpå, tre gram per uke er tillatt. Meieriprodukter må ha mindre enn 1 prosent smør. Pasienten skal ikke innta noen bearbeidet mat som inneholder mettet fett. En daglig teskje tran anbefales.

Dietter for folk på nyredialyse

Nyresykdom er en alvorlig medisinsk tilstand og noen ganger fører til at pasienten er plassert i dialyse. En pasient er koblet til en dialysemaskin med få dagers mellomrom for å rense blodet, noe som nyrene bør være i stand til å gjøre, men kan ikke. Det er viktig for de på dialyse for å se hva de spiser for å hjelpe til maskinen og unngå ytterligere komplikasjoner. Selv om det ikke er satt måltid plan, er det råd om hva som bør og ikke bør spises.

Funksjon

En dialyse kosthold er viktig for å bistå maskinene i å gjøre jobben sin med å holde blodet rent. Den dialyse alene kan ikke helt fjerne avfall, så det er viktig å se på hva du putter inn i kroppen din på hvert måltid. En nedsatt diett vil gjøre deg i stand til å spise sunt og unngå rote opp blodet ditt.

Øk Protein

Etter at du har begynt dialyse, vil du trenger høye nivåer av protein. Dette skyldes at en stor mengde av mineralet, vil gå tapt i løpet av hver sesjon. Det er også viktig å strengt begrense salt, kalium og fosfor inntak, ting som finnes i de fleste kjøtt. Kylling og svinekjøtt er bedre kilder til protein for dialysepasienter enn rødt kjøtt.

Limit natrium, kalium og fosfor

Natrium bør være begrenset av dialysepasienter på grunn av dens virkning på væskeretensjon og blodtrykk. Kalium bør også bli redusert på grunn av muligheten for å utvikle hyperkalemi, en alvorlig blod tilstand som resulterer fra høye nivåer av kalium i blodet. Fosfor er en tredje næringsstoff som bør reduseres, noe som betyr meieriprodukter bør spises i moderate mengder.
Dialysemaskiner har en hard tid på å fjerne disse mineralene fra blodet, og det er derfor det er så viktig å kontrollere mengden i kroppen din på et gitt tidspunkt ved å spise riktig.

Reduser væskeinntaket

Som dialyse utvikler seg, de fleste pasienters kropper redusere urinutskillelse, og etter seks måneder er kanskje ikke produserer urin. Av denne grunn bør væsker være strengt begrenset til å forby oppbevaring, vektøkning og andre alvorlige komplikasjoner. Mengden av væske du kan ta i hver dag er direkte relatert til mengden av urin kroppen kan produsere, så det er forskjellig for hver pasient.

Hold deg til Low Fat

En lav-fett diett er viktig, på grunn av kroppens manglende evne til effektivt å kvitte seg med avfall. Å nekte å følge en diett lav på fett kan føre til alvorlige hjerteproblemer, inkludert hjerteinfarkt og hjertesykdom. Daglige kaloriinntak bør også overvåkes for å sikre sunn mat.

Bruk av kosttilskudd

Mange dialysepasienter ta vitaminer og kosttilskudd for å hjelpe kroppen i å holde seg frisk. Vannløselige kosttilskudd er ineffektive fordi de er tapt under dialysebehandlinger. Kalsiumtilskudd gis ofte å binde seg til og fjerne fosfor i blodet, som maskinene ikke kan fjerne mineral. Andre tilskudd vil bli gitt på individuell basis, avhengig av nivåer av næringsstoffer i kroppen på et gitt tidspunkt.

Diett for Nyre Diesease

Mennesker med sviktende nyrer er i en unik situasjon. De krever samme nivå av ernæring som andre, men kan ikke tåle den belastningen som enkelte matvarer legger på deres kroppens avfalls-prosessanlegg. Smarte leger og dietitians vil tenke sunn, individualisert spise planer, men det er noen grunnleggende alle pasienter vil ønske å følge.

Individuell

Det er umulig, og ikke veldig konstruktivt, for å bygge eller espouse en one-size-fits-all diett for nyresykdom. Dine diettbehov er helt spesifikke for din spesielle nyresykdom samt progresjon, eller scene, av sykdommen.

En nyre spesialist bør henvise deg til en registrert kostholdsekspert for utvikling av en komplett ernæringsplan. Mange dietitians spesialister på nyresykdom og forstår viktigheten av å balansere nyrespesifikke tilnærminger. Institusjoner som National Kidney Foundation og American Association of nyrepasienter også, på nettet og ellers en rekke ernæringsmessige ressurser og kokebøker for dem som lider av kronisk nyresykdom (CKD).

Lav-Protein

Noen generelle kosttilskudd restriksjoner gjelder på tvers av de fleste tilfeller av nyresykdom, en av dem er en diett lav på protein. Avfallsprodukter fra protein sted dreven belastning på allerede svekkede nyrer. Manglende evne i kroppen til å effektivt behandle disse proteinene gir seg til økt tretthet og tap av appetitt. Men dette betyr ikke at proteininntaket bør være fullstendig eliminert, sier Angelo P. Capozzoli, RD, CSR, LD, president i Sørøst Clinical Nutrition Centers, en praksis registrerte dietitians.

"Protein begrensning, har det vært argumentert, kan bremse utviklingen av CKD og lindre symptomer på avansert CKD kjent som uremia," bemerker Cappozzoli. "Men, kan protein begrensning også føre til underernæring. Det er en forsiktig balansegang pasienter må forholde seg til. For mye protein kan også føre til høye nivåer av fosfor og kalium, som CKD pasienter må holde et tett øye på."

Legge Soy

Soya-baserte matvarer er et effektivt middel for å motta nødvendig protein samtidig redusere noe av den belastningen som animalsk protein steder på nyrer. Det er ikke vanskelig å legge soyaprodukter til en balansert, nyre-vennlig diett. For eksempel 4 oz. av fast tofu inneholder 13 g soyaprotein; en soya "burger" inneholder 10 til 12 g protein; og en 8-oz. glass rent soyamelk inneholder 10 g protein.

En kostholdsekspert vil hjelpe påpeke former for soya som er mest gunstig. Tofu, tempeh og soyamelk er tre soyaprodukter fleste nyrepasienter kan bruke med litt frykt for skade. Noen andre soyaprodukter sette en belastning på nyrene med sine høye nivåer av natrium, kalium og fosfor.

Sodium & Iron

Sviktende nyrene ikke er i stand til på riktig måte å balansere nivået av vann og natrium i kroppen. Dette fører til hevelse, høyt blodtrykk og væske buildup i lungene. På mange måter er det en ond sirkel, for høyt blodtrykk er en av de viktigste årsakene til CKD, mens sykdommen i sin tur fører til blodtrykket til å stige ytterligere. En reduksjon i saltinntaket er avgjørende for å gjenoppbygge helse. Som et referansepunkt, er 1000 mg natrium i hvert gram salt. Mest sunt kosthold, spesielt for nyrepasienter, anbefaler godt under 2000 mg natrium daglig.

Legge til ekstra jern i kostholdet vil ofte være gunstig for dem som lider av CKD. Jern er et viktig verktøy i kampen mot blodmangel, mangel på oksygen-bærer røde blodceller som bidrar til tretthet og kortpustethet.

ADA & Nedsatt Diet

ADA & Nedsatt Diet


Fordi kronisk høyt blodsukker streker nyrene, kan folk med ukontrollerte diabetes utvikler nyresykdom eller nyresvikt. Når nyrene blir syk eller mislykkes, kan legen anbefale en renal kosthold sammen med medisin og muligens dialyse for å hjelpe nyrene fungere bedre. The American Diabetes Association (ADA) tyder på at du ikke gjøre radikale endringer i kostholdet ditt før du snakker med legen din og ernæringsfysiolog.

Lav-protein diett

Å spise en lav-protein diett kan bidra til å forsinke progresjon av nyresykdom etter både ADA og National Kidney Foundation. Fordi endre din protein inntak kan forstyrre blodsukkerkontroll, ikke start en lav-protein diett uten først søker en legens råd. For en lav-protein renal kosthold, redusere inntaket av animalske produkter som kjøtt, egg og ost og høy-protein vegetabilske produkter som belgfrukter og soya.

Legg bulk til måltider med mer grønnsaker. Spis lav-protein brød og pasta. Substitute ekstra ris for noen av kjøtt i din favoritt gryte eller suppe oppskrifter. Du kan finne det vanskelig å få nok kalorier på en lav-protein diett. Hvis du har problemer med å opprettholde en sunn vekt, ta kontakt med en ernæringsfysiolog.

Andre hensyn

Fordi det å ha diabetes setter deg høyere risiko for nyresykdom, ta vare på deg selv og nyrene. Administrere og kontrollere blodsukkeret ditt. En studie utført av National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer funnet en 50 prosent nedgang i nyresykdom hos pasienter som intensivt kontrollerte blodsukkernivået.

Sjekk blodtrykket minst et par ganger i året. Høyt blodtrykk er en ekstrabelastning på nyrene. Holde blodtrykket under 130/80. Ta medisiner som foreskrevet for høyt blodtrykk og spise en diett lav i natrium. Slutt å bruke saltbøsse og årstid maten i stedet med saltfrie urteblandinger. Ikke bruk salt erstatning med mindre legen din, siden mange av dem inneholder kalium, et annet element du må kanskje begrense på renal kosthold. Unngå hermetisk og bearbeidet mat høy i natrium.

Hvis nyresykdom utvikler seg, er det mulig at du vil trenge dialyse eller nyretransplantasjon. Legen din kan foreskrive nye medisiner eller en annen diett mens du er på dialyse eller etter nyretransplantasjon. En ny nyre vil behandle insulin annerledes enn dine gamle syke nyrene, slik at insulinbehovet kan øke.

Hvordan å følge American Heart Association Diet

The American Heart Association kosthold anbefalinger foreslår at folk bør følge en enkel diett lav på fett og natrium for å redusere sine sjanser for medisinske tilstander som hjertesykdom og slag. The American Heart Association sier at folk unngå kjepphest dietter og bruke en enkel skreddersydd tilnærming til kosthold som inkluderer å spise godt og trene mer.

Følg fremgangsmåten nedenfor for å følge American Heart Association kosthold.

Hvordan å følge American Heart Association Diet

•  Å følge American Heart Association diett, sørg for å forbrenne like mange kalorier som du tar i hver dag. Det er enkel matematikk. Hvis du forbruker 1800 kalorier om dagen, sørg for at du brenner minst 1800 kalorier om dagen. Den beste måten å holde seg selv med kalorier er å utøve. The American Heart Association anbefaler at folk får minst tretti minutter med moderat aktivitet hver dag. For mer informasjon om hvordan du teller kalorier, se artikkelen om hvordan å telle kalorier i ressursen avsnittet nedenfor.

Ifølge American Heart Association anbefalinger for kosthold, bør folk spise grønnsaker og frukt for å kontrollere blodtrykket, bør de spise uraffinert helkornprodukter til lavere kolesterol, og de ​​bør spise fisk høy i omega-3 fettsyrer for å redusere risikoen for død av koronarsykdom.

The American Heart Association anbefaler at folk unngå mat og drikke som er høy i kalorier og har lav næringsverdi. Den beste måten å gjøre dette på er å begrense matvarer med mettet fett, trans fett kolesterol og høye mengder av natrium. Bruker mindre enn 2300 mg natrium per dag. Spis mindre enn 300 mg kolesterol. Unngå matvarer med mettet fett. Sørg for å lese etiketter for fett, natrium og kolesterol innhold.

Spis magert kjøtt, fisk og fjærkre uten hud til å følge American Heart Association kosthold.

Følg American Heart Association kosthold ved å velge en prosent eller lav-fett meieriprodukter.

Limit alkoholforbruk. Ifølge American Health Association menn bør ikke ha mer enn to drinker om dagen, og kvinner bør ikke ha mer enn én drink om dagen.

Hold øye med mat porsjoner, spesielt når du spiser ute.

Hint

  • Unngå matvarer som inneholder delvis hydrogenerte vegetabilske oljer.

Low-Fat Høy Fiber Detox Diet

Alle vet å spise sine frukt og grønnsaker, men få av oss faktisk gjør det. I en stadig mer usunn verden, det er ting vi kan gjøre for å styrke immunforsvaret, forbedre vår livskvalitet, og øke vår levetid. Spise en diett lav på fett, høy i fiber, og designet for å avgifte kroppen gjør alt dette.

Hva er en Detox Diet?

Ofte referert til som en detox diett, en diett konstruert for å avgifte kroppen fjerner giftstoffer gjennom metoder for innføring eller reduksjon. Spekteret for DETOX dietter er bred, men generelt disse dietter søker å fjerne frie radikaler og forurensninger som akkumuleres over tid i kroppen. Med en detox diett, giftstoffer er i stand til å forlate kroppen gjennom eliminering og svette raskere. Dette gjøres universelt gjennom økt vanninntak, redusert fett og saltinntak, økt fiberinntak, og selektiv protein inntak. Mange ganger kan en detox diett være strukturert med visse matvaregrupper fraværende. For eksempel kan en diett krever den fullstendige eliminering av meieriprodukter eller kjøtt. Noen går så langt som å insistere bare frukt, grønnsaker og te eller vann kan bli fortært. Slike dietter er vanligvis begrenset til en kort periode, og kan være farlig hvis det gjøres feil. Den sikreste og mest effektive detox diett er en som er lav i fett og høy i fiber.

Fordeler med en lav-fett, høyt fiber Detox Diet

Vår verden er stadig mer avhengige av syntetisk og unaturlig, og våre kropper er stadig bombardert med giftstoffer. Disse giftstoffene ikke bare forringe livskvaliteten, men også redusere levetiden. For å forbedre livskvaliteten, er det viktig å avgifte fra tid til annen for å sikre optimal drift. Noen få umiddelbare resultater av avtagende frie radikaler er økt energi, bedre humør, fordøyelses regularitet, redusert appetitt og styrket immunforsvar. Mer langsiktige resultater inkluderer en redusert risiko for kreft og hjertesykdom og lengre levealder. Som tidligere nevnt, en lav-fett, høyt fiber detox diett en av de mest sikre og effektive detox dietter. Store mengder fiber bidrar til å rense tykktarmen, hvor toksinet bygge opp er mest vanlig, uten de farlige bivirkningene av kolon rens behandlinger eller kosttilskudd. Dette er fordi fibrøse matvarer er plasskrevende, og idet de passerer gjennom tarmen de "skrubbe" av giftstoffer. Frie radikaler og forurensing feste seg til fibrøs mat, slik at de er utvist fra kroppen. Ikke bare for å fibrøs mat tar opp mer plass i magen, noe som gjør at du føler deg mer full selv etter inntak av færre kalorier, men avføring skjer oftere, hjelpe til vekttap. Fett buildup vil nesten alltid bremse utslipp av giftstoffer fra kroppen, så reduserer fettinntaket vil i stor grad hjelpe til toksin fjerning. Heldigvis, fiberrik mat har også en tendens til å ha svært lite eller ingen fett i dem.

Komme i gang

Vanligvis vil en høy-fiber, lav-fett detox diett vare alt fra tre dager til tre uker. Dette varierer basert på personlig vurdering; jo høyere toksisitet av kroppen, bør jo lengre DETOX være. Hvis det gjøres en gang i måneden, bør detoxing forlenge ikke lenger enn tre dager, men hvis dette er første gang detoxing har vært forsøkt, bør minst to uker foretas. Sørg for å diskutere planer med legen din hvis du har pre-eksisterende helsemessige forhold. Først fokuserer på fiberen. Selv om det er mulig å kjøpe fiber kosttilskudd som kan tilsettes til drikkevarer eller andre mat stoffer på nesten enhver matbutikk, er menneskekroppen mye mer lydhør overfor matvarer som naturlig inneholder høye mengder fiber. Det er best å holde seg så naturlig som mulig når detoxing. Velg matvarer med færrest ingredienser mulig som har vært dyrket eller hevet med plantevernmidler, antibiotika eller tilsetningsstoffer. Hele frukter og grønnsaker er den beste kombinasjonen av vitaminer, naturlig sukker, antioksidanter og fiber. For protein, holde seg borte fra kjøtt så mye som mulig for varigheten av programmet. (Hvis du bare må ha kjøtt, spis med måte og kjøpe gress-matet eller frittgående variasjon). Velger i stedet for nøtter og belgfrukter. Viktigst, drikke minst seks porsjoner vann hver dag. Te kan også bli inntatt, og te med høyest antioksidant teller er svart eller grønn te. Hvis søtet, bruker bare honning. Også prøve å innlemme lav-effekt trening for å fremskynde toksin utvisning.