Digidexo.com

Brystløft & Reduction

Kvinner med rygg og nakkeproblemer som følge av sine store bryster ofte vurdere brystreduksjon. Etter fjerning av overflødig hud, kan kirurger anbefale å få en brystløft for å bedre det visuelle inntrykket av området. Før gjennomgår disse prosedyrene, hjelper det å lære hva du kan forvente.

Brystløft

Ifølge Mayo Clinic, kan en brystløft (også kalt mastopexy) stoppe brystene fra slippe ved å heve plasseringen av brystene og brystvortene. Under prosedyren, er pasienten gitt lokalbedøvelse med en beroligende. Prosedyren varer ca 2-3 timer, og pasienten kan reise hjem samme dag.

Etter operasjonen, kan pasienten forvente blåmerker i det berørte området for inntil tre uker og hevelse som varer opptil seks uker. The Mayo Clinic beskriver smerten forbundet med denne prosedyren som moderat, og kan styres med reseptbelagte smertestillende medikamenter. Etter flere måneder, forbedrer arrdannelse, og sagging bør reduseres.

Risiko for et brystløft inkludere infeksjon, blødning, problemer som følge av anestesi, redusert følelse i brystvorten og arrdannelse problemer.

Brystreduksjon

Kvinner med store bryster klager ofte om smerter i nakke og rygg. Ifølge Mayo Clinic, kan disse symptomene bli bedre med brystreduksjon.

Under prosedyren, gjør kirurgen et snitt rundt areola og fjerner ekstra vev i brystet. Denne operasjonen varer opptil tre timer, og er utført under narkose. Etter operasjonen er smertestillende medikamenter administreres og antibiotika kan gis for å redusere sjansene for smitte. De fleste pasienter med denne operasjonen har valget av å bo en natt på sykehuset eller gå hjem samme dag.

Under utvinning, brystene føles hovne og mørbanket. Etter en måned, bør denne smerten begynner å gå bort.

Risikoen ved denne prosedyren kan omfatte smerter i brystvortene, problemer med amming og asymmetri i brystene, som kan kreve ytterligere kirurgi.

Kostnad for Brystløft og Reduksjon

Ifølge Mayo Clinic, kan kostnadene ved brystreduksjon varierer opp til $ 10.000, avhengig av din kirurg. Hvis denne prosedyren er medisinsk nødvendig å redusere rygg og nakke symptomene dine, kan forsikringen dekke det.

Kostnaden for å få en brystløft vil variere, men spenner opp til $ 9000, avhengig av din kirurg. Denne prosedyren er vanligvis ikke dekkes av forsikring bærere.