Digidexo.com

Ingen carb diett Retningslinjer

Karbohydrater er en av de tre byggeklossene i mat; de to andre er proteiner og fettsyrer. En no-carb diett betyr at du bare velge mat fra de to sistnevnte gruppene. Finn ut hvilke matvarer er gruppert i hver klasse, slik at du kan spise en no-carb diett.

Karbohydrater

I å starte en no-carb diett, først eliminere stivelse. Noe med amaranth, bygg, pasta, mais, couscous, linfrø, hirse, havre, poteter, quinoa, rug, spelt, eller hvete er utenfor grensene. Disse korn inneholder karbohydrater. Frukt inneholder sukker, som er et karbohydrat, så all frukt er utenfor grensene, så vel. Dette inkluderer tomater. Bønner, mens et protein, er også et karbohydrat så og bør derfor unngås.

Proteiner

Alle proteiner er tillatt og, faktisk, bør spises i store volum for å holde opp din energi. Matvarer som egg (tilberedt på den måten som passer din smak), biff, kylling, svinekjøtt, fisk og sjømat, tofu, og tempeh er fantastiske valg.

Grønnsaker

Det er viktig å spise mye grønnsaker, mens på en no-carb diett som denne maten gruppen gir massevis av viktige mineraler. Mange varianter av salat (romersk, boston, Bibb, isfjell, arugula, swiss Chard, spinat) kan bli funnet på matbutikken. Videre grønnsaker utover den grønne, frodige slag er flott tillegg til en mat repertoar: asparges, artisjokk, brokkoli, gulrøtter, blomkål, selleri, agurk, auberginer, purre, paprika, løk, tang, squash og zucchini.

Fett

Du er absolutt lov til å spise fett på en no-carb diett. Den første typen av fett er svært viktig. Dette er meieri. Dairy har mye protein i det, også, så det i en utmerket ernæringsmessig valg. Ost, melk og rømme er gode valg. Andre typer gode fett er avokado, knust hamp frø eller hamp frø olje, olivenolje og kokosolje.

Nøtter er den siste kilden til kalorier på en no-carb diett. De er avgjørende for å hjelpe holde en person full. Valnøtter, macadamias, pekannøtter og mandler er gode valg. Selv om teknisk sett en belgfrukt, peanøtter er også et godt valg. Nøtter er godt som snacks mat og kan også kjøpes i butters som pålegg på selleri eller salat wraps.