Digidexo.com

Gode ​​Foods for RA

Revmatoid artritt er en kronisk betennelsessykdom. Når RA er diagnostisert, vil det kreve livslang behandling med medisiner. Forskning har pågått om sammenhengen mellom kosthold og RA. Forskerne fant matvarer som naturlig hemme betennelse og matvarer som forverrer det. Disse ernæringsmessige fakta gjør det fornuftig å utforske hva slags mat kan bidra til å minske symptomene på RA og hvilke matvarer kan gjøre dem verre.

Antioksidanter

Når maten er brutt ned i kroppen, eller du har vært utsatt for tobakksrøyk eller stråling, molekyler som kalles frie radikaler blir produsert. Antioksidanter bekjempe de negative effektene av frie radikaler, og kan ha anti-inflammatorisk fordeler. Mange frukt og grønnsaker er rike på antioksidanter, inkludert epler, rødbeter, blåbær, brokkoli, rosenkål, plommer, spinat, jordbær, appelsiner, paprika, mørk grønne salat, en rekke nøtter og røde druer. Enhver sunt kosthold oppfordrer spise disse matvarene. Grønn te er sterkt anbefalt for sin antioksidantegenskaper.

Fettstoffer

Vanlig i diskusjoner med alle helse-leverandøren er snakk om å kutte ut fet mat. Flerumettet fett finnes i soyabønner, safflower, solsikke, bomullsfrø og mais oljer bør være begrenset. Disse er omega-6-fettsyrer, og blir brukt i matvarer. Foods vi snack på, stekt mat og enda margarin inneholder disse fettsyrene. Omega-3 fettsyrer som finnes i raps og linfrø olje og kaldt vann fisk som laks, makrell, ørret, sild, sardiner, kveite og tunfisk er oppmuntret. Noen forskere mener omega-3 fettsyrer er i stand til å stoppe hevelse i ledd.

Forskning

Forstå forskning er blandet. Peke Johns Hopkins forskere ut det er ingen reell fordel for RA-pasienter å ta kosttilskudd eller etter spesiell diett plan. Deres forskning støtter sunne kosthold rikt på frukt, grønnsaker, høy-fiber hele korn, fjærfe, fettfritt og lav-fett dagbok, fisk (to ganger i uken), nøtter og moderate mengder magert rødt kjøtt. The American Heart Association sier at vi trenger begrensede mengder omega-6 fordi kroppen ikke kan gjøre det. Arthritis Foundation eksperter angir ulike behandlinger kan påvirke dine næringsstoffer. Medisiner kan påvirke nivåene av vitaminer og mineraler kroppen trenger. Pasienter oppfordres til å diskutere deres ernæringsmessige behov og diett med sin revmatolog. Hvis du balansere grunnleggende punkter av all forskning, er sunt å spise det som er viktig. Diett planer på begge sider av diskusjonen er i utgangspunktet den samme. Det er forventningene som er forskjellig.