Digidexo.com

Hvordan Floss Iført tannregulering

Hvordan Floss Iført tannregulering


Iført tannregulering er ikke morsomt. I tillegg til å ha dem strammet, tar det mye mer innsats for å rense tennene. Børsting er viktig, men riktig bruk av tanntråd er enda viktigere når du bærer tannregulering. Det bidrar til å fjerne matrester fast mellom tennene og rundt tannregulering. Det fremmer også sunt tannkjøtt. Tanntråd med bukseseler tar litt mer tid enn tanntråd uten seler, men utbetalingen er verdt innsatsen. Når tannregulering er fjernet og tennene er rette, kan du stolt blinke et vakkert, sunt smil.

Bruksanvisning

•  Klipp et stykke vokset floss som måler ca 18 inches. Vokset tanntråd er å foretrekke fordi det vil gli langs jevnt. Unwaxed floss kan rive av i tannregulering, og etterlot filler av strengen som er vanskelig å fjerne.

Guide den ene enden av floss under buen ledningen som forbinder tannregulering. Deretter vikle floss rundt den øvre delen av tannen.

Skyv floss opp mot tannkjøttet og bruke milde press som du trekker floss ned i en sagebevegelse mellom tennene, mot wire. Ikke trekk floss mot buen wire. Floss nøye rundt brakettene. Gjenta denne prosessen 3-4 ganger for å være sikker på at du fjerner overflødig mat og plakk.

Pakk floss rundt nabo tann og tanntråd rundt det akkurat som du gjorde med den første tann.

Trekk stykke floss ut fra buen wire og sett den inn i neste. Gjenta prosessen for de to tennene du kan nå fra denne plasseringen.

Fortsett å bruke tanntråd slik til du har nådd alle dine øvre og nedre tenner.

Skyll munnen med vann for å bli kvitt eventuelle matrester floss forskyves.

Be din kjeveortoped for tips hvis du fortsatt har problemer med tanntråd. Han vil vise deg riktig teknikk.

Tips og advarsler

  • En floss threader gjør det enkelt å veilede stykke floss under buen wire.
  • Floss tennene minst en gang per dag.
  • Floss tennene før penselen dem. Det hjelper løsne små partikler av mat som tannbørsten vil børste bort.
  • Unngå mat som popcorn, maiskolber, og klissete eller seig godteri. Disse typer matvarer kan sette seg fast i tannregulering.