Digidexo.com

Aktive Ingredienser av Calcium Citrate

Aktive Ingredienser av Calcium Citrate


I naturen dannes kalsium forbindelser kjent som kalsiumsalter, i henhold til CalciumInfo.com. Kalsium citrate oppstår når en kalsium basis obligasjoner med sitronsyre. De viktigste aktive ingrediens i denne kombinasjon, er kalsium i en citrat form. I motsetning til kalsium-karbonat, en binding av kalsium med karbon og oksygen, oppløser kalsiumsitrat lett i vann. Denne blanding danner også et kalsium-citrat-komplekset at kroppen absorberer.

Kalsium kosttilskudd

Kalsium er klassifisert som kosttilskudd av National Institute of Health. Kalsium citrate kan tas på en full eller tom mage. Den oppløses i magen, og absorberer inn i kroppen gjennom veggene i tynntarmen, forklarer The University of Arizona Cooperative Extension (UACE). Denne blandemetode er forskjellig fra kalsiumkarbonat, som "krever et surt miljø for å bli oppløst i tarmen og absorbert inn i blodet" og bør tas med et måltid, i henhold til UACE.

Calcium Citrate Absorpsjon

Kalsium citrate selges i pulver og tablettform under flere navn, blant Citracal. Ifølge Citracal nettside, er kalsium-citrat absorberes av kroppen på to måter. Når oppløst i vann, skaper det kalsium og kalsium-citrat-komplekset. Kalsium beveger seg gjennom tarmcelleveggene ved intracellulær absorpsjon. Den kalsium-citrat-komplekset passerer mellom celler for bruk av kroppen gjennom paracellular absorpsjon.

Kalsium Daily Intake

Food and Nutrition Board (FNB) ved Institutt for indremedisin av National Academies viser voksen nivå av tilstrekkelig inntak for kalsium mellom 1000 til 1200 milligram (mg) per dag. For menn og kvinner alder 19 til 50, er den anbefalte daglige mengden 1000 mg, økende til 1200 mg for personer over 50 år. Den FNB bemerker også absorpsjon priser er høyest i doser på 500 mg eller mindre. For personer som tar 1000 mg per dag, råder ernærings styret å ta 500 mg to ganger daglig.