Digidexo.com

Hvordan lære Fitness & Nutrition Information

Hvordan lære Fitness & Nutrition Information


Kom i form er avgjørende for god helse. Finne pålitelig fitness og ernæring råd kan være en utfordring. Med så mye informasjon tilgjengelig ved å klikke på en knapp, eller en mus, kan det være overveldende å sortere ut fakta fra fiksjon. Vet kriteriene for evaluering av egnethet og ernæring informasjon. Lær å være dommer over hva som er nyttige råd som du arbeider for å forbedre din helse gjennom bedre kondisjon og ernæring. Være utdannet forbruker, ikke en som faller for den nyeste helse gimmick.

Hvordan lære Fitness & Nutrition Information

•  Ta kontakt med legen din. Legen har en rekord på din personlige helse historie og kan hjelpe deg med å skreddersy endringer i dine spesielle behov.

Les alt om det. Selv i denne digitale alderen av internett kilder, kan bøkene gir pålitelig velvære informasjon. For eksempel, skisserer Dr. Dean Ornish en omfattende og vellykket plan for å redusere risikoen for hjertesykdom og høyt blodtrykk i sin bok "The Spectrum." Med oppskrifter og livsstil anbefalinger, legger han grunnlaget for å etablere helse og velvære rutiner for et sunnere liv.

Spør på apoteket om informasjon om over-the-counter vekttap kosttilskudd. Hun kan dobbeltsjekke for å sørge for at de ikke kontraindisert med medisiner og vitaminer du for tiden tar.

handle klokt. Sjekk de første ingrediensene på mat etiketter, som de er i den høyeste mengden. Vokt dere for markedsføring triks, for eksempel notering noe som en naturlig korn produktet. Dette er ikke det samme som hele korn. Bli kjent med begrepene som brukes om hverandre, slik som alle navnene på sukker. Fruktose, dekstrose, sukrose og høy fruktose mais sirup er bare noen av navnene som den søte ting kalles. Og begrepene "lav-fett" eller "nei-fett" eller "redusert fett" kan bety i forhold til en fetere produkt, men ikke nødvendigvis at produktet er bra for deg.

Sjekk dine kilder. Før du leser en artikkel eller nettside om ernæring eller fitness, skanne siden for å se om forfatteren er å selge noe. En selger kan ha en nikkende bekjentskap med ernæring, men kan ikke være en pålitelig myndighet i saker av helse. Dobbeltsjekk kravene mot mer pålitelige kilder. Ifølge National Institute of Health leger, er det viktig å vite forskjellen mellom pålitelige vekttap informasjon og vekttap myter.

Hint

  • Hold oversikt over ting du lærer om fitness og ernæring.
  • Opprettholde en helse journal for å holde orden på ernæring og fitness mål. Hold styr på vekten din, blodtrykket opplesninger, kroppsmasseindeks og andre indikatorer på velvære på månedlig basis.