Digidexo.com

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen


Databruk, spesielt for lange perioder, kan føre til en tilstand der øynene ikke kan generere nok tårer til å forbli smurt. Resultatet er at øynene dine føler skrapete, irritert og smertefull. Du kan unngå "tørre øyne" ved å ta forholdsregler.

Hvordan unngå å få tørre øyne fra datamaskinen

Hvil øynene med jevne mellomrom. Øynene dine slappe av når du ser på noe langt borte, så hvert 20. minutt eller så ser ut et vindu eller bare lene deg tilbake og se på tvers av rommet i et minutt eller to.

Blink ofte for å øke tåreproduksjon og redusere tåre fordampning. Den gjennomsnittlige blink rate er tolv blinker per minutt. Men mens du arbeider på datamaskinen gjennomsnittlig rate ubevisst synker til fem per minutt. Bevisst blinke noen få sekunder.

Bruk kunstige tårer å smøre øynene. Det er mange over-the-counter merker tilgjengelig som du trygt kan bruke mens du arbeider på datamaskinen. Påfør regelmessig.

Installer en luftfukter i nærheten av datamaskinen. Tørr luft vil føre til at tårene til å fordampe raskere, så hold fuktighetsnivået i hjemmet eller på kontoret komfortabel. Hvis du ikke har en luftfukter, for å plassere boller med vann ut rundt datamaskinen legge fuktighet til miljøet.

bruker briller når du arbeider på datamaskinen. Kontaktlinser har en tendens til å tørke ut mens du stirrer på skjermen. Myke kontaktlinser, som flyter på hornhinnen, faktisk absorbere tårer forårsaker øynene dine til å tørke ut enda raskere.