Digidexo.com

Ernæring av en Raw Meat Diet for Pit Bull Terriere

Ernæring av en Raw Meat Diet for Pit Bull Terriere


Mange pit bull eiere involvere sine hunder i sportslige og arbeids arrangementer og konkurranser som Schutzhund, smidighet, vekt pull og sporing. God ernæring bidrar hundene bo i utmerket stand og bygge muskler tone. Rått kjøtt eller Barf (bein og rå mat) dietter har blitt stadig mer populært siden 1993 utgivelsen av Dr. Ian Billinghurst bok "gi hunden en Bone." En rå kjøttdiett kan være spesielt gunstig for en allergi-utsatt rase som pit bull terrier.

Funksjoner

Rått kjøtt dietter er basert på premisset om at hunder er rovdyr, så de trenger ikke korn eller karbohydrater. Det er ingen kjente kosttilskudd krav for karbohydrater i canine kosthold, ifølge Julio E. Correa, Extension Animal Scientist, førsteamanuensis, Mat og Animal Sciences, Alabama A & M University. En rå diett emulerer en naturlig carnivore diett: rå kjøtt, bein og organer. Noen mennesker mate grønnsaker med rått kjøtt diett, men de er ikke obligatorisk. Knoklene inneholder kalsium og andre viktige mineraler. Fett gir energi, mens kjøtt og organer gi en pit bull protein og aminosyrer. Tom Lonsdale, DVM, forfatter av "Raw Meaty Bones", sier noen middagsrester er greit, så lenge du unngå skadelige matvarer som druer, kokte bein og løk.

Typer

Det er mange måter å mate et rått kjøtt diett, og en rekke forskjellige kjøtt bør inkluderes. Hver kjøtt har en annen næringsprofil; for velbalansert ernæring, trenger din pit bull både rødt kjøtt og fjærfe. Mange bedrifter formulere frysetørket og kommersielt forberedt bakken rå mat; flere merker er tilgjengelig på dyrebutikker. Pitbuller, med sine solide kjever, har ikke noe problem med å spise ganske store bein, og det er billigere å mate hele kjøtt og bein. Kjøtt og bein kan kjøpes fra dagligvarebutikker og slaktere. Uvanlige kjøtt, for variasjon, for eksempel grønn innmat, geit, sau, andebryst eller bøffel, er solgt av rå Dyremat distributører.

Fordeler

Fordeler inkluderer mindre, nesten luktfri avføring; rene, sunne tenner og tannkjøtt; bedre hud; skinnende pels; og manglende "hunde lukt." Pit bull allergier kan forbedres eller kureres med en diett fri for svært bearbeidet mat og kunstige ingredienser. De med arbeidsforhold eller ytelse pitbuller ofte velger å mate en rå diett for å holde sine hunder slank og muskuløs. Susan Wynn, DVM, som skriver for World Small Animal Veterinary Association, sier at raser utviklet som brukshunder kan godt ha ulike diettbehov enn de avlet som fanget hundene.

Betraktninger

Mange veterinærer godta en rå diett, selv om de ikke bifaller det; og to har skrevet bøker å anbefale den. Dr. Wynn erkjenner at "friskhet og variasjon" er viktig i hundens ernæring og anbefaler at veterinær utøvere respekterer sine kunders fôring praksis. Men fôring hele bein kan føre til hindringer og ødelagte tenner, og mens de fleste hunder håndtere bakteriene laste vel, de kan være utsatt for matbårne sykdommer. Med mindre du har en veldig billig kilde for rått kjøtt, som oppdrett eller jakt, rå mat kostnader er høyere enn kommersielle mat kostnader. Det tar også lengre tid å få tak i og mate rått kjøtt, sammenlignet med å helle tørrfor i en bolle. Hvis du har mer enn en hund, ta vare under fôring tid. Rått kjøtt er en "høyere verdi" mat enn tørr tørrfor, og noen hunder vil eskalere ressurs vokter eller mat aggresjon rundt mat. Dette er en trening problem og ikke en ernæring problemet, og letthåndterlig med litt sunn fornuft.

Misforståelse

En vanlig misforståelse er at rått kjøtt gir pitbuller en "smak for blod" og gjør dem ond. Det er ingen bevis som støtter denne påstanden. Pitbuller kan være aggressiv på grunn av avl, genetikk eller dårlig trening, men ikke på grunn av maten de spiser.