Digidexo.com

Enkle tips for subkutan Vekttap

Kroppen har to forskjellige typer av fett. De er visceral og underhud. Visceralt fett er plassert på det indre av legemet og det omgir organene. Subkutant fett ligger like under lagene av huden. I løpet av tiden, kan kaloriinntaket ende opp overveldende caloric utgifter og hvor mye underhudsfett kan begynne å akkumulere. Det ville være på denne tiden at noen vekttap tips for å bli kvitt det kan komme godt med.

Vanninntaket

Vann gir mange fordeler for kroppen. Det holder cellene hydrert, det smører leddene, det hjelper med metning, det spyler metaboliseres fett biprodukter fra kroppen, og det er også calorie gratis. Å drikke vann i stedet for andre drikker som ikke har noen næringsverdi kan spare kroppen overflødige kalorier som kan føre til underhudsfett. Noen eksempler på teser drikke er brus, sukret te, sugared kaffedrikker og bearbeidet juice. Ifølge Institute of Medicine, bør kvinner forbruke 2,7 Totalt liter vann daglig, og menn bør spise 3,7 totalt liter daglig.

Riktig kosthold

Dietten er en av de viktigste faktorene som er involvert med subkutan vekttap. Spise mat som er lastet med fett og kalorier vil legge til problemet i stedet for å hjelpe den. Matvarer som er frityrstekt, bearbeidet, raffinert og høy i mettet fett bør fjernes til fordel for mer næringsrike matvarer som er høy i fiber og vitaminer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt, fisk, melkeprodukter, frø, nøtter, hele korn og bønner.

Hyppige måltider

Metabolisme er den hastigheten som kroppen brenner kalorier for energi til å gjøre dagligdagse gjøremål. Dette omfatter ikke bare frivillige bevegelser, men det inkluderer også ufrivillige handlinger som å puste, tenke, sove og fordøye mat. Hvis stoffskiftet får et løft, kan deretter flere kalorier totalt få brent noe som kan føre til mer vekttap. En måte å gjøre dette på er ved å spise oftere, men å spise mindre porsjoner. Dette vil hindre at kroppen går inn i sult-modus som vil redusere stoffskiftet ned. Måltidene bør være en balanse mellom proteiner, karbohydrater og fett, og de bør spises hver to til tre timer. Når disse måltidene er fortært, går en termisk effekt på hvor kroppen har til å brenne kalorier for å bryte ned maten. Når dette skjer noen få timer, forblir stoffskiftet forhøyet og kroppen blir mer effektiv ved å brenne kalorier. Et eksempel på et måltid, ville være en lean kyllingbryst plassert på toppen av en salat med en ss olivenolje dressing og en hel hvete rull.

Trening

Kroppen er avhengig av to typer trening for å fullt avrunder en subkutan vekttap programmet. De er aerob trening og styrketrening. Aerob trening er effektiv på å brenne kalorier, og det bør gjøres i minst 30 minutter, fem eller flere dager i uken. Noen eksempler på aerob trening er løping, sykling, trapp stepping, elliptiske trening, svømming, roing og tau hopping. For å gjøre det enda enklere, kan det gjøres i mindre anfall i løpet av dagen hvis tid er et problem. For eksempel kan tre anfall av ti minutter utføres.

Vekt trening kan bidra til å bygge muskler under huden som kan legge noen tome til kroppen og også øke metabolismen er at muskelen er metabolsk aktiv. Øvelser som utføres bør målrette alle de store muskelgruppene og noen eksempler er benkpress, militærpress, lat pulldowns, triceps dips, armhevinger og knebøy.