Digidexo.com

Hvordan holde fuglemidd Off Barne-

Hvordan holde fuglemidd Off Barne-


Den vanligste nordamerikanske fugl midd kalles den nordlige fugl midd eller Ornithonyssus sylviarum. De vanligvis hjemsøke fugler som spurver, duer og andre ville fugler som pleier å hekke og få i umiddelbar nærhet til mennesker. Midd formerer seg raskt, og i løpet av to uker kan det være en infestation. Fugl midd vanligvis tilbringer hele sitt liv på en fugl, men hvis de faller av, kan de og vil bruke en menneskelig vert å mate på.

Bruksanvisning

Fjern ubrukte reir fra rundt ditt hjem og hage. Se i takrenner, i nærheten skorsteiner og i vegg sprekker for eventuelle skjulte reir. Spray et insektmiddel laget spesielt for fuglemidd rundt utenfor omkretsen av ditt hjem. Vinduer og dører bør være spesielt fokusert på når du søker insektmiddel.

Shake Borax jevnt over tepper for å drepe eventuelle midd. La den sitte og støvsug både tepper og møbler ved hjelp av en støvsuger med poser. Plasser vakuumposen i en søppelpose, bind den og deretter plassere den i fryseren i 2-3 timer for å sikre at alle midd er døde.

Vask alt sengetøy, klær og gardiner i hjemmet ditt hvis bitt forekommer i hjemmet. Vask helst brukte klær i varmt vann umiddelbart og rydde brukte møbler og tepper utendørs. Bland 1 liter varmt vann med 1/2 kopp Borax og 4 ss. oppvaskmiddel. Vask ned tabeller, vegger og fliser med blandingen. Fjær puter bør kjøres gjennom en varm tørketrommel eller erstattes med ikke-fjærputer.

Tips og advarsler

  • Sjekk din lokale hage forsyning butikken for kiselgur, som er opprettet ved hjelp av fossile sjø alger. Det er en naturlig insektmiddel.
  • Vask infiserte dyr som hunder og katter i en Epsom salt og badeolje som inneholder tea tree olje. Kvele eventuelle midd i ørene ved å belegge det indre øret med mineralolje. Oppsøke veterinær hvis du har fugler som kan være smittet.
  • Midd kan leve opptil en uke eller mer uten en vert, så ikke anta et tomt reir er fri for skadedyr.
  • Borax kan være skadelig for dyr og barn ved svelging. Følg label sikkerhetsinstrukser.