Digidexo.com

Hvordan Bring Down Your LDL

LDL står for low-density lipoprotein. Det regnes som den "dårlige" kolesterolet som øker risikoen for alvorlige helsemessige komplikasjoner som hjertesykdom, hjerteinfarkt og hjerneslag. Gjøre flere ting for å senke LDL som inkluderer kosthold og livsstilsendringer og medisiner om nødvendig. Livsstilsendringer kan dramatisk forbedre din LDL teller og er den foretrukne første behandling før ty til medisinering.

Bruksanvisning

Miste overflødig vekt. Fedme bidrar til høyt kolesterol. Selv beskjedne vekttap kan gjøre en stor forskjell.

Spis matvarer som bidrar til hjertesykdommer og lavere LDL nivåer. Disse inkluderer sunt fett finnes i fisk, nøtter, frø og oljer som oliven, peanøtter og raps. Spis mer hele korn, frukt og grønnsaker; deres rike fiberinnholdet bidrar transportere overflødig kolesterol ut av kroppen gjennom avføring i stedet for det som blir absorbert av kroppen.

Limit eller eliminere matvarer som bidrar til høyt LDL kolesterol. Disse inkluderer animalske produkter og matvarer laget med dem; de er høy i mettet fett. Trans fett er også bra for deg. De finnes i margarin, mange kommersielt bakevarer og stekt mat. Hvis ingrediensene innbefatter delvis hydrogenert olje, som er en trans fett.

Øvelse i 30 til 60 minutter daglig. Hvis du ikke allerede trener, begynne langsomt og mål for et par dager i uken. Snakk med legen din; han kan hjelpe deg med å utforme en sikker og effektiv trening diett

Snakk med legen din om kolesterolsenkende medisiner hvis livsstilsendringer ikke gir tilstrekkelige resultater. Ta som anvist og aldri stoppe eller endre medisinen uten å rådføre deg med lege. Disse medikamentene ikke utelukke deg fra å forlate sunne livsstilsvalg. De er ment å forsterke et sunt kosthold og mosjon, ikke erstatte dem.