Digidexo.com

Dietter for Unge kvinner

Mange unge kvinner føler at de trenger å miste et par pounds hver nå og da, men det kan det være vanskelig å finne dietter som er trygt, men arbeid. Hoppe over måltider og bruke slankepiller kan føre til spiseforstyrrelser og andre problemer. Unge kvinner, kan, skjønt, spikke den ekstra vekten på en sunn måte.

Små måltider

Selv om det høres ut som noe du ville gjøre for å få vekt, spise oftere er en fin måte å faktisk hjelpe deg å miste vekt raskt. Ikke bare å spise minst fem små måltider per dag holde deg full lenger, små måltider også bidra til å holde blodsukkeret skyter eller dyppe, og det bidrar til å holde stoffskiftet revved opp. Spise en godt balansert, lav-kalori (mellom 200 og 300 kalorier) snack eller måltid til frokost, midt morgen, lunsj, om ettermiddagen og middag. Ved svimlende kalorier, ifølge University of Chicago Medical Center, kan du brenne mer fett og gå ned i vekt raskere. På slutten av dagen, bør du ha spist hell en balansert diett som inneholder hver viktig matvaregruppe. En godt balansert måltid består av to tredeler frukt, grønnsaker og helkorn.

Mat Cravings

Når matvaregrupper er eliminert, eller du ikke får riktig mengde hver gruppe, setter du deg opp for å få mer vekt og bli sliten, stresset og engstelig. Hos unge kvinner, kan mat cravings være hormonelt basert. Når en kvinne er sliten, stresset eller engstelig hun har en tendens til å kreve, mat høy i karbohydrater - som sjokolade, iskrem, pasta og brød produkter - fordi hormonet serotonin er forhøyet når hun spiser karbohydrater, forårsaker henne på nervene å roe. Hvis du spiser på en konsistent basis, og har en godt avrundet kosthold, wil du redusere disse emosjonelle mat cravings.

Kalsium

Unge kvinner trenger nok kalsium og jern i kosten. Osteoporose er en alvorlig bein-thinning tilstand som rammer millioner av mennesker hvert år. Kvinner er mest utsatt for det, med én av to kvinner over 50 år lider av beinbrudd eller brudd som resultat. For å forhindre dette, kvinner trenger å starte kampen den før den starter. Kvinner i alderen 11-24 behovet 1200-1500 mg kalsium hver dag, og kvinner i alderen 25 til 50 trenger minst 1000 mg daglig. Melk, ost og yoghurt er gode kilder til kalsium. Andre er hermetisert laks med bein, tørkede bønner og mørkegrønne grønnsaker. Jern, vitamin D, magnesium, sink og vitamin A og C også bidra til å bekjempe osteoporose.

Sosial spising

Hvis du planlegger å møte venner for en natt med filmer og nachos, spise en salat før du går. Dette vil hjelpe deg å kontrollere nacho inntaket senere. På fester, gå for crudites og selters i stedet for dips, sukkerholdig brus eller alkoholholdige drikker. Carry sunn mat med deg slik at du ikke blir fristet til å hoppe over et måltid eller nyte fet snacks.