Digidexo.com

smerte i blære irritabel tarm

Livmor Fibroids og irritabel tarm syndrom

Livmor Fibroids og irritabel tarm syndrom


Livmor fibroids er godartet vekster som utvikler seg i livmoren under en kvinnes fertil år. Irritabel tarm syndrom eller IBS, er en sykdom i tykktarmen som forårsaker ubehag i magen.

Livmor fibroids Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan kvinner med livmor fibroids oppleve langvarig menstruasjon, kraftig menstruasjonsblødning eller forstoppelse. Hyppig vannlating og smerter i bekkenet, ryggen eller beina kan oppstå med livmor fibroids.

Livmor Fibroids Årsaker

Uterine fibroider kan utvikles som et resultat av genetiske forandringer i cellene i uterine muskler. Cellene av uterine fibroider har høyere nivåer av østrogen enn normale livmormuskel-celler.

Livmor Fibroids Treatment

Medisiner som regulerer kvinnens menstruasjonssyklus som Lupron og progestin Livmorinnlegg som avgir kan lindre kraftige blødninger og trykk bekken og de kan krympe fibroids. Alvorlige symptomer kan kreve en myomektomi (kirurgisk fjerning av fibroider) eller en hysterektomi (kirurgisk fjerning av livmoren).

IBS symptomer

Ifølge Mayo Clinic, kan IBS pasienter oppleve magesmerter, oppblåsthet eller gass. Slim i avføringen, forstoppelse eller diaré kan også oppstå med denne lidelsen.

IBS Triggers

IBS symptomene kan utløses av melk, alkohol eller kullsyreholdige drikker. Menstruasjon og høye nivåer av stress kan utløse IBS symptomer hos noen individer.

IBS Treatment

Leger kan foreskrive fibertilskudd eller anti-diaré medisiner til IBS pasienter. Antikolinerge medisiner kan være foreskrevet for å redusere tarm spasmer.

Slik behandler Irritabel tarm syndrom (IBS)

Slik behandler Irritabel tarm syndrom (IBS)


Irritabel tarm-syndrom (IBS) eller "spastisk colon" er et vanlig i fordøyelseskanalen tilstand som vanligvis oppstår i individer som reagerer unormalt til visse matvarer eller kjemiske stoffer. Det kan også være på grunn av stress. Symptomer på IBS kan være oppblåsthet, gass, magekramper, forstoppelse eller diaré.
Denne artikkelen vil gi deg noen tips og råd for å hjelpe administrere IBS.

Slik behandler Irritabel tarm syndrom (IBS)

•  Hvis symptomene vedvarer bør du ta kontakt med din lege for en vurdering. En avføringsprøve vil bli bedt om å teste blod eller bakterier, så vel som en X-ray and sigmoidoskopi.

Noen måter å lindre symptomene på IBS er å endre livsstil og kosthold. Unngå røyking og alkohol, samt koffeinholdige drikker. Siden disse er sentralstimulerende midler de kan forstyrre bevegeligheten og funksjoner av fordøyelseskanalen.

Drikk rikelig med vann. Det anbefales å drikke ca 6 til 8 glass om dagen. Dette vil bidra til å redusere risikoen for forstoppelse. Bruk en krakk mykner hvis forstoppelse blir et problem, og sørg for å konsultere legen din før du starter noen nye over-the-counter medisiner.

Å spise et sunt kosthold fylt med frukt og grønnsaker vil sikre et sunt fordøyelsessystem. Øk fiber inntaket hvis du har vedvarende forstoppelse.

Hold en dagbok eller logg over hvilke typer mat du spiser og oppmerksom på eventuelle reaksjoner eller bivirkninger. Dette vil hjelpe deg til å administrere og kontrollere din IBS. Ulike mennesker er berørt av eller allergisk mot ulike matvarer eller triggere, så holder en logg vil hjelpe deg å identifisere de elementene som du trenger for å redusere eller unngå i kostholdet ditt.

redusere stress er viktig for å lindre symptomene på IBS. Prøv å identifisere stressfaktorer i livet ditt og lære nye mestringsstrategier for å håndtere stress. Meditasjon eller yoga kan være svært nyttige avstressing teknikker.

Regelmessig mosjon er også en fin måte å gjenoppleve stress og symptomer på IBS.

Visse medisiner kan bidra til å regulere bevegelighet og funksjon av fordøyelseskanalen og bidra til å lindre symptomene på IBS. Legen din vil foreskrive medisiner for deg hvis han eller hun mener det er nødvendig.

Hint

  • Kvalitet søvn og hvile er tilrådelig å bidra til å redusere denne tilstanden.
  • Plasser en varmeflaske pakket inn i bomull ark på magen i 10-minutters intervaller for å hjelpe gjenoppleve smerte fra oppblåsthet eller kramper.
  • Unngå å spise krydret, varm eller fet, fet mat.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for å søke medisinsk hjelp fra din egen lege.
  • ALDRI ta medisiner eller avføringsmidler med mindre legen har foreskrevet det for deg.

Irritabel tarm syndrom & Alcohol

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tilstand av den nedre tarmkanalen preget av kroniske smerter i magen, gastrointestinal oppblåsthet og vekslende avføring. Det er ikke helbredes, men symptomene kan behandles for å avlaste den generelle smerte og ubehag forbundet med tilstanden. Siden forbruket av alkohol kan ha en skadelig effekt på IBS forhold, har det blitt en bekymring blant de som liker en og annen drikke, men lider av IBS.

Typer

Fordi det påvirker slimhinnen i mage-tarmkanalen, kan forbruket av alkohol forverre GI irritasjon allerede forårsaket av IBS på følgende måter: oppkast, kvalme, blødninger (blodig avføring), diaré og slimete avføring.

Identifikasjon

IBS er en lidelse som forverrer den nedre tarmkanalen og kan identifiseres ved kronisk symptomatisk smerte, ubehag, oppblåsthet, diaré og forstoppelse.

Effekter

De eksakte virkningene av alkohol på IBS symptomer er ikke klart, men forskning har vist alkohol påvirker slimhinnen i mage-tarmkanalen (den primære plasseringen av IBS symptomer).

Misforståelse

Selv IBS er en sykdom i den nedre tarm, er strukturen av tarmen ikke påvirket.

Fordeler

Forskning har vist at sporadisk forbruk av alkohol tilbyr psykologiske og sosiale fordeler. En positiv effekt på koronar-systemet (hjerte, arterier, sirkulasjon) har også blitt rapportert. Som et resultat, kan moderat alkoholforbruk indirekte til nytte noen IBS symptomene.

Advarsel

Alkohol reagerer dårlig med mange av de medisiner som vanligvis brukes til å behandle symptomer og tilstander forbundet med IBS. Disse inkluderer anti-depressiva, ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler, Flagyl (vaginal antibakterielle) og acetylsalisylsyre (smertestillende).

Teorier / Spekulasjoner

Foreløpig finnes det ingen forskning for å endelig bevise at alkohol innvidde perpetuates eller forverre IBS tilstanden i seg selv. Imidlertid har alkohol blitt bevist å irritere slimhinnen i mage-tarmkanalen og betydelig påvirke fordøyelsessystemet, noe som kan forverre IBS symptomer.

Irritabel tarm syndrom Medisinering

Irritabel tarm syndrom er en ofte sett fordøyelseskanal lidelse som bringer med seg symptomer som kramper, gass, diaré og forstoppelse. De fleste som lider av irritabel tarm-syndrom ikke viser alvorlige symptomer, og problemet kan holdes under kontroll med medisiner. Medisiner inkluderer de å lindre smerten forbundet med kramper, anti-diaré medisiner, medisiner for å redusere forstoppelse og anti-krampaktig stoffer som lotronex.

Lotronex

Lotronex, også kjent som Alosetron, er det som kalles en nerve-reseptorantagonist. Det er en anti-krampaktig stoff som er designet for å slappe av musklene i tykktarmen. Det er et medikament for bare kvinner, som brukes når en kvinne som lider av alvorlig diaré forbundet med irritert tarm-syndrom. Lotronex var på markedet for bare 9 måneder før det ble fjernet av Food and Drug Administration. Det var forbundet med to dødsfall og ble mistenkt for å ha igang forferdelige alvorlige bivirkninger i så mange som 113 personer som brukte den. Lotronex ble satt tilbake i markedet i 2002, men under restriksjoner fra FDA om hvilke leger kan foreskrive den. Enhver lege forskrivning dette stoffet må ha blitt registrert i et spesielt program som omhandlet bruken. Kvinner som har alvorlig diaré, og har ikke blitt hjulpet av noen andre medisiner for irritabel tarm-syndrom er kandidater til å prøve lotronex.

Amitiza

Amitiza er også kjent som Lubiprostone. Det er et stoff som er ment for kvinner som er 18 år eller eldre som lider av forstoppelse symptomer på irritabel tarm syndrom. Tatt to ganger hver dag, kan Amitiza øke utskillelsen av væske i tynntarmen, og ved å gjøre det mulig krakk å passere gjennom regionen. Dette stoffet kan gi bivirkninger som kvalme og diaré, og har ikke vist seg å fungere for menn.

Medisiner for smerter symptomer

Irritabel tarm-syndrom smertestillende medikamenter fokusere på å lindre kramper smerter forårsaket av tarmen. Legemidler av denne art er laget for å bli tatt før måltider, normalt så mye som 1/2 time før du spiser. Medikamenter av denne type, enten kan komme i tablettform eller i en form som kan løses opp når de plasseres under personens tunge. Levsin, Levbid, NuLev, Bentyl og Donnatal er alle medisiner for dette formålet med barn å være i stand til å ta Pro-Banthine til lindring irritabel tarm smerter.

Anti-diaré medisiner

Legemidler som virker ved å øke vannopptak i tykktarmen og gjør en persons avføring mer konsekvent kalles anti-diaré medisiner. Medisiner som disse er å bli tatt før et måltid eller en potensielt stressende hendelse som kan føre til symptomer på diaré knyttet til irritabel tarm syndrom. Designet for å bli tatt sammen med vann, kan disse medikamentene vanligvis brukes hver dag. Imodium er den mest hyppig anbefalt medikamenter for dette formål. Den nevnte lotronex er en anti-diaré i tillegg.

Forstoppelse Medisiner

Fiber kosttilskudd som er løselig i vann blir brukt i mange tilfeller av irritabel tarm-syndrom å håndtere forstoppelse symptomer. Bruker avføringsmidler som melk av Magnesia er motløs, siden de kan være vanedannende og har en tendens til å skade tykktarmen ved å stimulere slimhinnen i den. Drikker store mengder vann og får riktige mengder av øvelsen gå en lang vei i å hjelpe med forstoppelse som er forårsaket av irritabel tarm syndrom.

Årsaker til irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom er en kronisk tilstand som involverer smerter i mageregionen, og ofte tilbakevendende diaré eller andre eliminasjonsproblemer. Tilstanden har ikke alltid en kjent årsak, men mange mennesker har spesifikke triggere.

Genetisk Makeup

Legene forstår ikke fullt ut årsakene til irritabel tarm syndrom, men det er mistanke om at en persons genetiske makeup spiller en rolle i følsomhet for tilstanden.

Stress

Mange studier har bundet psykologiske faktorer, så som stress og angst, til irritabel tarm-syndrom hos noen individer. Personer med tilstanden kan merke flareups under stressende livssituasjon.

Vanlig mat Triggers

I noen mennesker, kan matvarer som kaffe, te, sjokolade, melk, eller brus forverre irritabel tarm syndrom.

Andre kjente Triggers

Medisiner som Tylenol eller aspirin kan være triggere i noen tilfeller, og tilstanden kan også blusse opp under andre sykdommer som influensa eller gastrointestinale infeksjoner.

Betraktninger

Hvis du mistenker at du har irritabel tarm syndrom, se en lege for å utelukke andre diagnoser, for eksempel inflammatorisk tarm syndrom eller matallergier. Symptomene på disse forholdene kan være svært lik de av irritabel tarm-syndrom, men behandlingene forskjellig, slik at det er en god ide å ha en god diagnose.

Behandling

Behandlinger kan omfatte kosthold endringer, reseptbelagte legemidler for å slappe av fordøyelses muskler, anti-depressiva eller rådgivning.

Årsaker og behandlinger for irritabel tarm syndrom

Årsaker og behandlinger for irritabel tarm syndrom


Irritabel tarm syndrom er en sykdom som virkelig kan sette en demper på sosiale situasjoner. Heldigvis finnes det behandlinger som kan hjelpe med symptomer.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Også kjent som IBS, irritabel tarm syndrom forårsaker hyppig diaré, forstoppelse eller magesmerter. Det finnes hovedsakelig hos kvinner.

Viktigste årsakene til IBS

Mens den offisielle årsaken til irritabel tarm syndrom er ukjent, noen eksperter mener at det er fra en misforståelser mellom hjernen og tarmen. Stress, hormoner og kostholdet ditt også spille en stor rolle.

Hjem Behandlinger

Se hva du spiser kan bidra til å begrense symptomene på IBS. Begrens inntak av meieriprodukter og matvarer med mye vitamin C. Vær oppmerksom på hva du spiser slik at du kan finne hvilke matvarer utløse symptomene dine.

Phsycological Behandlinger

Irritabel tarm syndrom ofte flairs opp på grunn av angst og stress. Begrense mengden stress i hverdagen kan drastisk redusere symptomer.

Medisinske behandlinger

Dersom diaré er problemet, kan du prøve over disk diaré medisin. Hvis det er forstoppelse som forårsaker du smerte, kan en avføringsmiddel hjelpe. Også prøve antikolinergika for magesmerter.

Ved vedvarende IBS Vanskeligheter

Hvis disse behandlingene fortsatt ikke hjelper symptomene dine, kan du gå til legen din. De kan bidra til å finne en måte å håndtere sykdommen.

Irritabel tarm syndrom Symptomer og årsaker

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en fordøyelseskanal lidelse som resulterer i kroniske mage ubehag og smerte. Ifølge Mayo Clinic, nesten 20 prosent av amerikanske voksne har irritabel tarm symptomer. Symptomene og årsakene til irritabel tarm kan behandles med medisiner og atferdsendringer som endring av kosthold og stressmestring.

Magesmerter

Magesmerter og kramper er symptomer på irritabel tarm-syndrom som kan være alvorlig og begrense en persons evne til å utføre daglige aktiviteter.

Nedsatt tarmfunksjonen

Alvorlig diaré som veksler med forstoppelse er et symptom på irritabel tarm-syndrom og kan ikke svarer godt til typiske hjem rettsmidler og medisinske behandlinger.

Gass

Gas (flatulens) og abdominal oppblåsthet er symptomer på irritabel tarm som kan være ubehagelig og pinlig.

Mat utløser

Ifølge Mayo Clinic, visse typer matvarer som meieri, koffeinholdige drikker og alkohol kan utløse eller forårsake irritabel tarm syndrom.

Stress

Belastende livshendelser eller uvanlig daglig stress på grunn av arbeid, familie eller økonomi kan forverre symptomene på irritabel tarm.

Infeksjoner

Irritabel tarm kan være forårsaket av sykdommer og infeksjoner i fordøyelsessystemet som gastroenteritt eller matforgiftning.

Hormoner

Hormonelle svingninger i kvinner kan forårsake eller forverre symptomer på irritabel tarm, spesielt i dagene før menstruasjon.

Irritabel tarm syndrom Behandling & symptomer

Irritabel tarm syndrom er en tilstand som påvirker fordøyelsessystemet. IBS gjør noen permanent skade på kroppen i motsetning til mer alvorlige tilstander slik som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearing House, én av fem amerikanere har symptomer på irritabel tarm syndrom eller IBS.

Identifikasjon

Symptomer på irritabel tarm syndrom er diaré, forstoppelse, oppblåsthet, magesmerter og ubehag, gass, slim stede i avføring og kramper.

Typer

Noen mennesker med IBS bare oppleve forstoppelse med den medfølgende smerter, kramper og oppblåsthet. Andre bare har diaré med løs og vannaktig avføring, krevende hyppig avføring. Av og til vil en person som lider av både forstoppelse og diaré, noe som gjør det vanskeligere å kontrollere tilstanden.

Time Frame

IBS er en kronisk tilstand, men noen mennesker vil ha perioder når symptomene forsvinner eller minske.

Betraktninger

Irritabel tarm syndrom er en kontrollerbar tilstand for de fleste, men det er sjelden enkeltpersoner for hvem symptomene er så alvorlige at de hindrer vanlig liv og hindre profesjonelle forpliktelser.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen kur for IBS, men det finnes behandlingstilbud som forbedrer livskvaliteten. Reseptbelagte medisiner, avføringsmidler og fiber kosttilskudd hjelpe kontroll symptomer. Stressmestring og kosttilskudd endringer slik som å spise mindre måltider, unngå visse korn, sjokolade, melk, alkohol og koffeinholdige drikker er også anbefalt. Det er også viktig å drikke åtte glass vann om dagen for å unngå dehydrering forårsaket av diaré.

Medisiner for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom eller IBS, fører til problemer med fordøyelsen inkludert kramper, oppblåsthet, gass og vekslende alvorlig diaré med forstoppelse. Ifølge Mayo Clinic, flere kvinner enn menn har IBS, som vanligvis begynner i ung voksen alder. Medisiner som brukes for behandling av IBS er fokusert på å lindre forstoppelse og diaré, og magesmerter og depresjon som IBS kan også forårsake.

Fiber

Fiber kosttilskudd kan tas som piller eller pulvere som er blandet inn i drikkevarer eller næringsmidler som er lagt til, og kan lindre forstoppelse forårsaket av IBS.

Antidiarrheals

Ifølge Mayo Clinic, kan over-the-counter Antidiarrheal medisiner som Imodium bidra til å kontrollere diaré forårsaket av IBS.

Antikolinergika

Antikolinerge medisiner som atropin som påvirker nervene som styrer tarmen og tarmer kan behandle IBS ved å redusere muskelspasmer i tarmer.

SSRI

Selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan lindre symptomer på depresjon og redusere aktiviteten til nerver i tarmen for å redusere forstoppelse og smerte fra IBS.

Trisykliske antidepressiva

Antidepressiva som imipramin og amitriptylin kan behandle smerte og diaré forårsaket av IBS, men ifølge Mayo Clinic, er en bivirkning av disse medikamentene forstoppelse.

Alosetron

Alosetron er spesielt for IBS og er kun godkjent for bruk hos kvinner med alvorlig diaré, og som har uten hell prøvd andre medisiner.

Lubiprostone

Ifølge Mayo Clinic, er lubiprostone brukes kun i kvinner til å behandle forstoppelse forårsaket av IBS og virker ved å øke væske i avføringen.

Om Irritabel tarm syndrom og hodepine

Om Irritabel tarm syndrom og hodepine


Irritabel tarm syndrom (IBS), også kalt slimete kolitt eller spastisk colon, er en tarmlidelse. For mange er det ofte ledsaget av hodepine og andre funksjonsforstyrrelser. Noen medisiner foreskrevet for dette har hodepine som en mulig bivirkning. Mange med IBS får hodepine når involvert i anstrengende aktiviteter.

Irritabel tarm syndrom (IBS)

Irritabel tarm syndrom er når avføringen beveger seg enten for sakte eller for fort gjennom tarmen. Krampe-lignende smerter eller direkte diaré utbruddet resultater fra dette.

Årsaker

Stress, depresjon og angst er alle mulige årsaker til IBS. Interessant, hodepine også utløses av disse faktorene, selv i de som ikke lider av IBS.

Hodepine

Hodepine er et symptom på IBS, men er også brakt videre av de samme faktorene som er medvirkende til IBS. Medisiner tatt for IBS noen ganger resultere i hodepine.

Livsstilsendringer

Stressreduksjon som er nødvendig for de med IBS. Nøye oppmerksomhet til kosthold kan også hjelpe. Ekstra hvile og mosjon lindre symptomene.

Medisiner

Du kan være i stand til å redusere hodepine ved å ta ibuprofen. Leger foreskrive antispasmodic medisiner og kan også foreskrive en smertestillende for lindring av IBS symptomer.

Slik unngår du at Kvalme med irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom påvirker hver person som har det annerledes, og lindring av symptomer vil være forskjellig fra person til person. Trykk, smerte, hodepine, hyppig avføring er ofte ledsaget av kvalme. Kvalmen kan være vanskelig å bekjempe. Det er ille nok å måtte gå på do uten følelsen av at du kan kaste opp hvert øyeblikk. Det hjelper å ha kunnskap om hvordan man skal forebygge kvalme med irritabel tarm syndrom. Du må finne ut hvilke forebygging fungerer best for deg.

Slik unngår du at Kvalme med irritabel tarm syndrom

Varme vann og brygge en sterk kopp svart te. Hvis du liker smaken av ingefær te, kan du se om det vil fungere for deg. Sterk te har en beroligende kvalitet som kan bidra til å kutte den kvalme. Du må holde deg hydrert. Hvis du har kastet opp, må du klare væsker. Elektrolytter må byttes i din utarmet system.

•  Gå til rommet ditt eller sofaen og legge seg ned mellom turer på do. Pass på å løfte hodet høyere enn magen. Reclining i en nær-sittestilling kan være den eneste måten å hjelpe. Bruk lav belysning for en avslappet atmosfære.

knaske på stk saltet kjeks. Hvis du har krystallisert ingefær, sette noen i munnen og suge på den. Selv om du kjemper kvalme, må du holde noe i magen. En tom mage kan legge til syk følelse.

Hold varm. Du taper varme når du hyppig på badet. Alle disse problemene kan legge til din kvalme. Bryte opp i en afghansk eller teppe mens du hviler.

Sjekk med din lege eller apotek for å lære hvis du kan ta over disk antihistaminer som bidrar med kvalme. Emetrol, Avomine og Dramamine hjelp med kvalme. Når du er på reseptbelagte medisiner, må du sørge for at du kan kombinere dem med over-the-counter medisiner for å beskytte din helse.

Hint

  • Det er viktig å gjøre deg komfortabel. Ikke føl deg skyldig hvis du må legge seg ned for å kjempe mot kvalme.
  • Unngå koffein, sitrus og meieriprodukter når du er kvalm. Unngå parfyme og sterke dufter. Unngå alkohol.

Irritabel tarm syndrom symptomer hos barn

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en medisinsk tilstand som påvirker tarmen vaner av mange unge og gamle alike. Det finnes mange varianter av IBS, men de vanligste er forstoppelse og diaré, som enten forekommer på en vekslende basis eller med en blir dominerende over den andre.

Strai

Barn med forstoppelse-dominerende IBS ofte store belastninger under avføring. Barnet føler trang til å ha avføring, men rett og slett kan ikke ha en når han sitter på toalettet. Mens sporadisk straining under avføring ikke er grunn til alarm, hvis barnet ditt plutselig og regelmessig begynner anstrengende å ha avføring dette kan være en indikator på irritabel tarm syndrom.

Vekslende forstoppelse og diaré

I likhet med voksne med irritabel tarm-syndrom, barn med sykdommen ofte veksle mellom episoder av diaré og forstoppelse.

Fecal Tilsmussing

Hvis du oppdager fecal tilsmussing (bremsespor) i ditt barns undertøy mens de gjør vaskeri, kan dette tyde på forstoppelse fordi herdet avføring lekkasjer fra rektum og inn i barnets undertøy. Hvis du oppdager tilsmussing, være at barnet ditt er rengjøring riktig etter avføring. Hvis barnet ditt er rengjøring p

Forsinke tarmfunksjon

Barn med forstoppelse ofte utsette avføring fordi de forbinder avføring med smerte. Utsetter avføring vil bare forverre forstoppelse ved å gjøre det både mer alvorlig og vanskeligere å behandle. Hvis barnet ditt lider av hyppig forstoppelse, sørge for at hun setter til side et par minutter flere ganger hver dag for å bruke badet.

Utseendet Krakk

Diaré-dominerende irritabel tarm syndrom produserer vassen og hyppig avføring. Irritabel tarm syndrom med forstoppelse hos barn betyr at avføring kan være klumpete og hard, liten og hard eller tørr. Fargen krakker forbundet med forstoppelse hos barn er ofte mørk brun. Hvis barnet ditt veksler mellom diaré og forstoppelse, kan irritabel tarm syndrom være den skyldige.

Slimete i Krakk

Krakk som synes å ha en innpakning som minner om en karamell-sjokolade candy bar er avføring blandet med endetarms slimete. Den slimete er forårsaket av herding av avføring under episoder av IBS med forstoppelse.

Behandling av irritabel tarm syndrom hos barn

Diskuter barnets irritabel tarm syndrom med en barnelege. I tandem med barnet og barnelegen, bør du utvikle en sjekkliste over barnets avføringsmønster og et behandlingsregime inkludert kosttilskudd endringer, kortvarig bruk av både avføringsmidler og anti-diaré medisiner som nødvendig for å behandle ditt barns IBS.

Bacteriotherapy & irritabel tarm syndrom

Når årsaken til en sykdom ikke er kjent, som ved irritabel tarm, du kan bare behandle symptomene. Men med irritabel tarm syndrom, svært effektive behandlingstilbud er begrenset, siden en av behandlingene ble fjernet fra markedet etter bare ni måneder med tilgjengelighet (på grunn av FDA bekymringer), og en annen behandling faktisk har de samme bivirkningene som selve sykdommen. Det er derfor diskusjonen om et nytt behandlingsalternativ for denne tilstanden (Bacteriotherapy), og dens tilsynelatende suksess i nyere studier, er økende i medisinske kretser.

Irritabel tarm syndrom (IBS) Definert

Tilstanden til IBS er i utgangspunktet anses å være en kronisk problem opplevd i tykktarmen. Kolon manglende evne til å fungere normalt produserer forstoppelse, diaré, eller alternerende tilstand mellom de to, så vel som andre symptomer som magesmerte og oppblåsthet, gass og slim i avføringen.

Denne tilstanden kan fortsette i flere timer, flere dager eller uker, påvirker de daglige ansvar til den enkelte påvirket av det. Vanligvis kommer det og går og er noen ganger forsterket av stressende hendelser.

Bacteriotherapy Definert

Bacteriotherapy er prosessen med å innføre en form for bakterieflora i kroppen for å motvirke overdoser av andre bakterier i tarmen - Lactobacillus (Lb) plantarum ble bakterien brukes i tilfelle nevnt i Resources nedenfor, og synes å ha produsert positive resultater.

Denne type terapi har hatt en viss suksess i forsøk og studier utført hittil på kontrollgrupper over hele verden, spesielt i forhold til IBS-relaterte abdominal oppblåsthet og smerter, ifølge en studie utført av Lund Universitetssykehus i Sverige.

Bakterier som et nytt behandlingsalternativ

Det kan virke rart å bekjempe en sykdom med det som synes å være en bakterie, men det er bare hva noen i det medisinske miljøet tror vil fungere i kampen mot irritabel tarm, eller de i det minste føle seg ytterligere studier er berettiget på grunn av tidligere studie suksesser Bacteriotherapy.

Siden magen (gut) har tarmflora bakterier i det - den typen som hjelpemidler i fordøyelsen av mat og prosessene for å fjerne det fra kroppen - noen i det medisinske miljøet har stilt spørsmål om en ubalanse (overflod) i colonic flora er kanskje ikke den skyldige forårsaker IBS og andre lignende forhold. Således er en måte å bekjempe denne overflod å innføre bakterier til å drepe andre bakterier.

Sammenheng mellom IBS og bakterier Growth

Keck School of Medicine ved University of Southern California sier at det er bevis for at betydelige bakterier finnes overvekst i de enkeltpersoner som lider av IBS. Faktisk, prosenter er ganske høy: 78-84 prosent av folk studert som har IBS har også en overvekst av tarmbakterier. Denne statistiske signifikans tjener til å støtte behovet for ytterligere å studere Bacteriotherapy for behandling av de med IBS.

Betydning

Ifølge Mayo Clinic, har omtrent én av fem personer - eller vil oppleve - Irritabel tarm syndrom i løpet av hans levetid. Det regnes som en av de vanligste, men minst offentlig diskutert lidelser.

Gjeldende IBS behandlingstilbud

Bare to spesifikke medisiner er tilgjengelige for behandling av IBS på dette tidspunkt; Men ett - Aloestron (lotronex -. ble fjernet fra markedet etter to personer døde fra sine bivirkninger og en annen 113 hadde alvorlige reaksjoner på det, men det har siden blitt godkjent av FDA for å bli solgt igjen, men bare under streng Begrensninger: leger som deltar i et spesialprogram er de eneste lov til å forskrive det, og de kan forskrive det bare til pasienter som lider av de mest alvorlige diaré symptomer på IBS.

Lubitprostone (Amitiza), den eneste andre spesifikke IBS medisiner, faktisk har bivirkninger som er ganske vanlig og speil IBS også: diaré og magesmerter. Derfor er det ikke nødvendigvis et behandlingsalternativ som mange søker.

Hva er irritabel tarm syndrom eller IBS?

Irritabel tarm syndrom eller IBS, er en fordøyelseskanal lidelse anslått til å påvirke 20 prosent av den voksne befolkningen i USA hyppigheten og alvorlighetsgraden av symptomene mennesker med irritabel tarm-syndrom erfaring varierer sterkt. IBS kan være nedbrytende og smertefullt, men det har ikke de alvorlige risikoene forbundet med fordøyelsessykdommer som Crohns eller ulcerøs kolitt.

Årsaker

Årsakene til irritabel tarm syndrom er ukjent. Symptomer skyldes overdreven sammentrekninger av intestinal muskler under fordøyelsen. De med IBS har ulike symptom triggere, inkludert visse matvarer (ofte meieri eller sure produkter), stress og mindre sykdommer.

Symptomer

Personer med irritabel tarm-syndrom generelt opplever noen eller alle av følgende symptomer i varierende grad: kramper eller smerter i magen, oppblåsthet, diaré, forstoppelse, oppblåsthet og slim i avføringen.

Diagnose

IBS er en syndrom, ikke er en sykdom, fordi det ikke er noen definitiv bekreftelse. Diagnosen stilles basert på en pasients konto av symptomer og en fysisk eksamen. Kriterier for diagnoser omfatter buksmerter og to eller flere av de ovennevnte symptomer pågår i minst tre måneder.

Komplikasjoner

Irritabel tarm syndrom kan irritere hemorroider, men generelt har ingen komplikasjoner utover avbrudd i daglige aktiviteter. Disse forstyrrelser kan imidlertid føre til depresjon. Også avkall visse matvarer for å unngå symptomer kan føre til mangelsykdommer.

Behandling

Det finnes ingen kur for IBS, men symptomene er håndterbart med livsstilsendringer, kosttilskudd og farmasøytiske eller urte behandlinger. Endringer i kosthold og stressmestring ofte hjelpe. Fiber kosttilskudd, unngå fet eller gassfremkallende matvarer, anti-diaré medisiner og antidepressiva er vanlige metoder for behandling.

Symptomene på irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en tilstand som oppstår i tarmen. Det utvikler oftest hos voksne over 20 år, som forekommer oftere hos kvinner enn hos menn. Symptomene på IBS kan være smertefullt og pinlig. Hvis én eller en kombinasjon av disse symptomene har vært vedvarende over tid, er det på tide å snakke med en lege om mulighetene for IBS.

Gas & Oppblåsthet

Overdreven gass og oppblåsthet er et vanlig symptom på irritabel tarm syndrom.

Forstoppelse

Smerter under en avføring eller at du ikke kan ha avføring kan være svært ubehagelig og fører til en opphoping av giftig avfall i kroppen.

Diaré

En vanlig forekomst av diaré er et tegn på IBS, spesielt hvis det skjer umiddelbart etter å ha spist eller våkner opp om morgenen.

Pain & Kramper

Magesmerter og kramper kan være et tegn på IBS. Under en kvinners menstruasjonssyklus kramper kan føle seg verre enn vanlig hvis de lider av irritabel tarm syndrom.

Føler en sterk trang til å ha avføring

Føler du deg som du trenger å ha avføring, spesielt rett etter å ha hatt avføring.

Hvordan spise for irritabel tarm syndrom

Hvis du har irritabel tarm syndrom, vil du raskt oppdage at enkelte matvarer forverre symptomene dine. Den smerter, oppblåsthet, diaré og forstoppelse at denne lidelsen fører er ikke bare smertefullt, men det kan være svært forstyrrende for ditt liv. Heldigvis kan symptomene på IBS styres i stor grad gjennom å kontrollere kostholdet ditt. Av denne grunn er det viktig å vite hvordan du skal spise for irritabel tarm-syndrom.

Hvordan spise for irritabel tarm syndrom

•  Slutte å spise matvarer som utløser eller forverre diaré. Dette betyr eliminere koffein, melk, alkohol, sukkerholdige matvarer og fet mat. Du må også unngå mat som gjør at folk gassy, ​​som bønner, kål og brokkoli.

Eliminer kunstige søtningsmidler fra kostholdet ditt. Mange kunstige søtstoffer kan føre intestinal nød. De to søtstoffer som hyppigst forårsaker problemer er sorbitol og xylitol.

Drikk rikelig med vann. Alle trenger vann, men å kontrollere symptomene på IBS, er det viktig at din primære drikke er vann. Prøv å drikke minst åtte 8-oz. glass vann daglig.

Øk løselig fiber inntaket. Dette betyr å spise mer ris, pasta, havregryn, soya, gulrøtter, poteter, epler, rødbeter, bananer, søtpoteter og squash, blant andre matvarer som er rike på fiber.

Ta en daglig løselig fiber supplement. Start med den laveste dosen og justere det før det bidrar til å kontrollere dine symptomer.

Hjelp for irritabel tarm syndrom

Irritabel tarm syndrom er en vanlig fordøyelses lidelse som påvirker tarmen. Hvis du lider av irritabel tarm syndrom, magesmerter, oppblåsthet, forstoppelse, gass og slim utflod fra endetarmen kan oppstå på daglig basis. IBS er ikke en alvorlig fordøyelsesforstyrrelser, og de fleste tilfeller er håndterbare med hjem rettsmidler. Men før du kan få lindring, må du kjenne faktorer som utløser symptomer.

Hold deg unna melkeprodukter

En uendelig rekke faktorer kan bringe på irritabel tarm syndrom. Det er ofte vanskelig å fastslå triggere. Melkeprodukter som iskrem og ost er sannsynlige triggere, og unngå disse matvarene kan bedre symptomene eller hindre fremtidige episoder. Eksperimenter med laktosefrie produkter og fordøyelsesenzymer.

Fiber-drevet Tarmer

Å ha færre enn tre avføringer i uken kan forårsake en rekke fordøyelses komplikasjoner som abdominal oppblåsthet, smerter og gass. Siden forstoppelse er et vanlig symptom på IBS, kan øke fiber inntaket hjelpe din tilstand og fremme regelmessige bevegelser. Bruker 20 til 35 gram fiber om dagen. Spis fiberrik mat som grønnsaker, hele korn og frukt, eller ta fibertilskudd. Noen yoghurter som Activa inkluderer aktive kulturer for å fremme en sunn fordøyelseskanal og lette symptomer.

Stimulere Intestinal Sammentrekninger

Regelmessig trening er bevist å behandle forstoppelse forbundet med IBS. Forstoppelse ofte resultater fra redusert tarm sammentrekninger. Å være aktiv stimulerer disse sammentrekninger. I sin tur, beveger avføring raskt gjennom tarmkanalen, lindre forstoppelse.

Monitor Food Intake

Som de fleste fordøyelses eller kroniske mageplager, spiller kostholdet en stor rolle. Å spise for mye fiber (mer enn 35 gram om dagen) kan bringe på symptomer. Inntak av visse matvarer og drikke er sannsynlig å forverre tilstanden. Disse inkluderer krydret mat, fet mat, alkohol, koffein og kunstige-søtstoffer.

Administrerende Diaré

Løs avføring er også vanlig med IBS, og den eksakte årsaken til diaré varierer. Men stress og forbruket av meieriprodukter er hovedgjerningsmennene. Ta en OTC anti-diaré medisiner for å stoppe løs avføring. I tilfelle av kronisk diaré, vurdere naturlig rettsmidler for eksempel å fjerne enkelte matvarer fra kostholdet ditt og lære å håndtere stress. Stress og angst kan øke hastigheten intestinal sammentrekninger, noe som resulterer i rennende avføring. Hvis du arbeider med diaré, drikke rikelig med vann for å unngå dehydrering.

Oppsøk lege

Tilstanden kan etterligne andre fordøyelses tilstander slik som Crohns sykdom og ulcerøs kolitt. Dersom symptomer opptrer plutselig og ikke bedres med naturlige eller hjemme rettsmidler innen én uke, kontakt lege for å utelukke andre tilstander. Alvorlige kramper, kronisk oppblåsthet og rektal blødning kan signalisere en mer alvorlig sykdom.

Mat å unngå med irritabel tarm syndrom

Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, anslagsvis 20 prosent av amerikanerne lider av IBS (irritabel tarm syndrom) symptomer. Spesifikke matvarer påvirker alle forskjellig, men å ha en generell retningslinje av matvarer for å unngå kan hjelpe deg med å administrere dine symptomer.

Fettrik mat

Matvarer med høyt fettinnhold har en tendens til å øke hyppigheten av avføring siden de fremskynde peristaltikk (del av fordøyelsesprosessen). Begrens inntaket av rødt kjøtt (kjøttdeig, biff, pølser, kjøttpålegg og bacon), mørkt kjøtt fjørfe, fjørfe hud, full-fett meieriprodukter, eggeplommer, stekt mat, butikk-kjøpte banan chips, oljer, majones, kokosmelk, forkorte, sjokolade, salat dressing, Cool Whip, tartar saus, oliven, mutter Butters, kaker, pai skorpe, solid carob, kokos og chips (med unntak av bakt chips).

Kunstig Fett og Søtstoffer

Kunstige fett (som olestra) kan føre til gass, diaré og dårlig selv hos friske forbrukere. Forbrukere med IBS er mer utsatt for disse bivirkningene. Noen produkter blir gjort med olestra (som mais chips, snacks og potetgull). Kunstige søtningsstoffer (som sorbitol, aspartam, mannitol, sakkarin og sukralose) kan føre til diaré og gass selv hos friske forbrukere. Forbrukere med IBS er enda mer utsatt for bivirkninger som magekramper, oppblåsthet, diaré og smerter. Mange produkter er laget med kunstige søtstoffer, inkludert brus, tyggegummi, bakevarer, snack elementer og godteri.

Meieriprodukter

Dette er en kategori som er forskjellig for mange mennesker, og vil være avhengig av hvordan kroppen din reagerer på bestemt produkt. Eliminere eksponering for meieriprodukter for ca syv dager. Etterpå sakte eksperimentere (ett produkt av gangen) for å finne ut hva som fungerer og hva som ikke virker. Meieriprodukter kan utløse IBS symptomer uavhengig av om du er laktoseintolerante. Proteiner som kasein og myse, som finnes i meieriprodukter, kan stimulere GI (mage-tarmkanalen) og forårsake symptomer på oppblåsthet, magesmerter og økt gass.

Gassy Grønnsaker

Grønne, bladrike grønnsaker er stappfulle av vitaminer og antioksidanter. De kan også gi magesmerter og gass i IBS lider. I likhet med meieriprodukter, bør du eliminere alle gassy grønnsaker for omtrent en uke (som hvitløk, løk, kål, blomkål, rosenkål, bønner, asparges og brokkoli) og sakte legge dem tilbake én om gangen for å finne ut hvilke matvarer arbeide for kroppen din og hvilke som utløser symptomer.

Fiber

Fiber er uvurderlig for fordøyelsen helse. Uløselig fiber finnes i rå grønnsaker, frukt, nøtter og frø kan stimulere og irritere mage-tarmkanalen, forårsaker økt gass, magesmerter og diaré. Matvarer med løselig fiber (som havregryn, pasta, ris, søtpoteter og bakte poteter) kan berolige mage-tarmkanalen. Eksperimenter med ulike matvarer for å se hva som kan utløse IBS symptomer og hva du kan tåle.

Andre GI Sentralstimulerende

Visse matvarer er velkjente irritanter til mage-tarmkanalen inkludert:

Kaffe: Det er ikke koffein, men et enzym i brygg som irriterer mage-tarmkanalen.
Koffein: Dette er et sentralstimulerende som forårsaker GI kontraksjon. Dette i sin tur øker hyppigheten og haster av avføring. Den vanndrivende effekten av koffein kan forverre dehydrering og kan utløse IBS symptomer.
Kullsyreholdige drikker: Den karbonatisering skaper gass (fra gassbobler) og kan resultere i smertefulle kramper og oppblåsthet.
Alkohol: Dette irriterer mage-tarmkanalen, tørker hele kroppen og utgjør en økt risiko for å utløse symptomer.

Kan Irritabel tarm syndrom forårsake kvalme?

Irritabel tarm syndrom (IBS) er en funksjonell fordøyelsessykdommer. Dens viktigste symptomene er diaré og forstoppelse. Noen individer kun lider av den ene eller den annen, mens andre lider både til tider.

Funksjon

Funksjonen av tarmen er dysfunksjonell i individer med IBS. Generelt tarmen overreagere på stimuli. For eksempel kan en person uten IBS spise et måltid tung i fett eller protein føre til liten eller ingen ubehag. Noen med IBS spise et lignende måltid kan resultere i alvorlige kramper og oppblåsthet.

Pain

Noen ganger brakt smerte videre av IBS symptomer kan føre til kvalme. Smerte nivåer variere, men det er mange som lider som opplever kvalme forårsaket av sterke smerter.

Oppblåsthet

Trykk satt på magen av oppblåsthet kan forårsake kvalme. Oppblåsthet er felles for alle typer av IBS. Ved hjelp av en over-the-counter gass-lettelse produktet kan bidra til å redusere oppblåsthet, og i sin tur, kvalme.

Kvalme

Går for lenge uten å spise eller spise for mye på en gang kan også resultere i kvalme. Går i flere timer uten å spise kan forårsake kvalme på grunn av følsomheten av fordøyelsessystemet. Spise for mye på en gang fører til kvalme på en lignende måte.

Behandling

Forebygging er den beste behandling for kvalme forårsaket av IBS. Spise små måltider ofte hele dagen og bruke gass-lettelse produkter kan i stor grad redusere kvalme for noen. Hvis kvalme er brakt videre av smerte, kan konsultere en lege for resept smertelindring hjelpe.

Hva er irritabel tarm syndrom?

Irritabel tarm syndrom er en svært ubehagelig tilstand som forårsaker magesmerter, oppblåsthet, diaré og forstoppelse. Smerten er knyttet til tykktarmen, men det er ingen varig skade. Pasienter som lider av tilstanden kan vanligvis gjøre endringer i kostholdet og stressnivå for å kontrollere smerte og ubehag.

Årsaker

Det er ingen kjent årsak for irritabel tarmsyndrom. Hos noen pasienter med sykdommen, er maten gått gjennom fordøyelsesprosessen raskt, forårsaker diaré og ubehag fra oppblåsthet. Tarmen kontrakt og slappe av for å flytte mat gjennom prosessen; hos pasienter med irritabel tarm-syndrom, sammentrekningene er mye sterkere. Andre pasienter med samme lidelse erfaring motsatt effekt, med mat beveger seg saktere gjennom fordøyelsesprosessen og forårsaker forstoppelse og ubehag.
Visse matvarer kan føre til at symptomene blir verre eller mer merkbar, men disse matvarene er ikke årsaken til lidelsen. Når mat er antatt å være årsaken til fordøyelsesproblemer, tilstanden er mer nøyaktig diagnostisert som en matallergi eller intoleranse.
Følelser og stress kan utløse symptomer på irritabel tarm syndrom. Disse følelsesmessige reaksjoner er ikke årsaken til tilstanden, men føre til at symptomene å bli mer merkbar og ubehagelig.

Symptomer

Hver pasienten opplever irritabel tarm-syndrom på en annen måte. Selv om noen opplever milde symptomer, mens andre opplever at deres tilstand påvirker daglig fungering. Symptomer inkluderer kramper og smerter i mage, gass, oppblåsthet, diaré, forstoppelse og slim i avføringen.
Endringer i avføringen kan være et tegn på en mer alvorlig tilstand. Et besøk til legen kan avgjøre om du har irritabel tarm syndrom eller en annen tilstand. Legen kan også anbefale noen behandlinger for lettelse.

Livsstil

Noen pasienter opplever lindring fra sine symptomer med livsstilsendringer, som for eksempel å få nok hvile og søvn. Regelmessig trening kan også lindre stress og angst som kan forverre symptomene på irritabel tarm syndrom.
Spise en godt balansert kosthold anbefales for pasienter med tilstanden, men det er ingen spesiell diett som bør følges. Hver pasienten får symptomer utløses av ulike matvarer. Fiber og rikelig med vann hjelpe med forstoppelse, så vel som bor borte fra matvarer som kan påvirke tarmene - som kaffe og koffeinholdige drikker.

Medisiner

Spasmolytika er foreskrevet for pasienter med irritabel tarm-syndrom for å lette reaksjonen av tykktarmen til følelsesmessige situasjoner og matvarer. Medisiner er foreskrevet for å bli tatt før måltider, men de kan tas på etter behov også.
Antidepressiva i lave doser er foreskrevet for å behandle denne tilstanden. Stoffet påvirker serotonin som befinner seg i tarmen. Noen pasienter opplever en forverring av sine symptomer med bruk av disse medikamentene.
Opioid medisiner kan gis for å lindre smerter fra irritabel tarm syndrom. Disse er også foreskrevet for å hjelpe til med angrep av tilstanden som er relatert til stress og angst.
Anti-diaré medisiner og anti-forstoppelse medisiner kan være foreskrevet for pasienter med tilstanden. Disse medikamentene er foreskrevet for å lindre spesielle symptomer.

Alternative behandlinger

Naturlige alternative behandlinger anvendes for å behandle irritabel tarmsyndrom. Peppermynteolje er tatt som et supplement i kapselform for å lindre smerter og oppblåsthet. Barn og gravide kvinner bør ikke ta den.
Akupunktur bidrar også til å lindre magesmerter av irritabel tarm syndrom. Det er ofte brukt i forbindelse med andre behandlinger som en smertestillende.