Digidexo.com

Hvordan forbedre Eye Sight Exercise

Hvordan forbedre Eye Sight Exercise


Etter å ha blitt misfornøyd med sin avhengighet av korrigerende briller, Dr. William Horatio Bates satt ut for å finne sin egen måte å forbedre visjon. Den kontroversielle Resultatet var Bates-metoden, som er enkle øvelser kan man utføre på en daglig basis for å lære opp og styrke øyet, mye på samme måte som andre muskler i kroppen.

Hvordan forbedre Eye Sight Exercise

•  Tenk deg en ball et par meter foran deg. Fokusere på objektet og forestille seg det beveger seg bort fra deg, blir mindre når den beveger seg mot horisonten. Se den en mil i det fjerne, deretter sakte nærmer før det er rett foran deg igjen. Gjør denne øvelsen 12 ganger, to ganger om dagen.

Velg en farge, og i løpet av dagen være klar over det og fokusere på det hver gang det krysser din vei. Velg en annen farge hver dag og gjenta øvelsen.

Plasser begge håndflatene forsiktig over øynene dine uten å bruke press. Tenk deg total svarthet og la øynene dine til å slappe helt av. Hold øyne dekket i 10 minutter, to ganger om dagen.

Sving kroppen frem og tilbake, skiftende vekten fra venstre til høyre fot, og fokusere på et objekt ca 10 meter, blinker med hver sving. En gang om dagen, svaie frem og tilbake 100 ganger.

Plukk opp en golf ball, baseball eller en annen liten gjenstand og hold den foran ansiktet på spissen av nesen. Opprettholde fokus på dette objektet og sakte forlenge armen fullt utover. Hold i ett sekund og bringe objektet nær ansiktet ditt, omtrent som en trombone. Utfør denne øvelsen 10 ganger, to ganger om dagen.

Hint

  • De Nøkkelen er å opprettholde en streng fokus og konsentrasjon i hver øvelse.
  • Det er ingen garanti for disse øvelsene vil drastisk forbedre ditt syn, men de vil bidra til å styrke dine øyne og din evne til å fokusere på objekter på varierende avstander.