Digidexo.com

Folk Cures For Tinnitus

Folk Cures For Tinnitus


Tinnitus er begrepet vanligvis brukes til å beskrive øresus. Alt fra summing til høyt motorsag-aktig summende, kan tinnitus være mild eller alvorlig, midlertidig eller permanent. Ifølge American Association tinnitus, mer enn 50 millioner amerikanere lider av sykdommen. Mens de fleste lider av tinnitus som følge av aldring, alle som har vært utsatt for høye lyder, som har allergier, eller som tar medisiner regelmessig kan utvikle sykdommen. Det er ingen faktiske kur for tinnitus; Det er imidlertid et antall folk rettsmidler som kan gi et mål for lettelse.

Aspirin

Langsiktig eller vanlig eksponering for visse anti-inflammatoriske medisiner som aspirin, kan forverre tinnitus. Hvis du tar aspirin hver dag for en medisinsk tilstand, spør din primære helsepersonell om du bytter til et alternativ som du kan finne mer utholdelig.

Ginko

Flavonoider og terpenoids, som forekommer naturlig i ginkgo biloba, skape en økning på blodtilførselen til hodet. Dette bidrar til å redusere vertigo og minske symptomene på indre øret lidelser. Anbefalt dosering er 120 til 240 milligram per dag for 12 til 16 uker for å hjelpe lindre ubehag forårsaket av kronisk tinnitus.

Sinus Spray

Tinnitus kan være forårsaket av en infeksjon i bihulene eller sesongmessige allergier. Den fortykning av slimete kan påvirke funksjonen til mellomøret, noe som resulterer i en ringing eller summende lyd. Å tynne sekreter, oppløse en teskje salt i 2 kopper varmt vann. Rør deretter i 1 ts glyserin. Overfør løsningen på en sprayflaske og grundig tåke hvert nesebor tre ganger hver dag før infeksjonen klarner opp.

Trening

Mosjon og kan bidra til å redusere symptomene på tinnitus. Ikke bare gjenoppleve det fysisk stress, noe som kan forverre tilstanden, det frigjør endorfiner som forbedrer humøret og øker blodstrømmen til hele kroppen, inkludert ørene. Finn noe morsomt og enkelt å feste med, som å gå, dans eller svømming i bassenget. Sett et mål på 20 minutter om dagen, tre til fem ganger i uken.

Mulitvitamins

Dietter mangelfulle i visse vitaminer og mineraler, som for eksempel sink og vitaminer A, B og E, har vært knyttet til en økning i frekvensen til det indre øret lidelser, inkludert tinnitus. Tar en multivitamin daglig som inneholder disse vitale elementer kan bidra til å redusere symptomene på tinnitus og beskytte mot ytterligere nedbrytning av membraner i det indre øret.