Digidexo.com

Hvordan å gjøre Weight Watchers For Free

Hvordan å gjøre Weight Watchers For Free


Har du tenkt på å bli med Weight Watchers, men er bekymret for hvor mye det koster? Du kan faktisk gjøre vekt overvåkere hjemme gratis så lenge du vet noen enkle ressurser og skape et godt ansvarlighet system for deg selv. Lær hvordan du gjør Weight Watchers gratis hjemme.

Hvordan å gjøre Weight Watchers For Free

•  Det første du vil ønske å gjøre er å beregne hvor mange vekt overvåkere poeng du får lov hver dag. Det er en link nederst for hvordan man skal beregne det daglige vekt overvåkere poeng grense. Den er basert på din høyde, vekt og aktivitetsnivå. Dette vil være målet for hvor mange poeng du kan spise hver dag. I tillegg til at du vil få 35 flex poeng! Du kan bruke dem slik du vil, men å miste mer vekt på Weight Watchers prøv å ikke miste dem.

Nå som du vet hvor mange Weight Watchers poeng du kan spise hver dag, må du være i stand til å beregne hvor mange Weight Watchers poeng er i maten du spiser. Det er en ressurs på bunnen av siden for hvordan dette gjøres hjemme. Du kan også beregne Weight Watchers poeng ved hjelp av et nettsted som webmillhouse.com som beregner det for deg. Det finnes også nettsteder som har lister over generiske Weight Watchers poeng verdier som http://quiddity.cc/rachel/diet/wwfoods.htm .

Legg i aktivitet! Du må begynne å være aktiv for å hjelpe din vekttap med vekt overvåkere. Sikt på rundt 20-25 aktivitetspoeng i uken. En god kalkulator er på http://www.meganandjack.com/points_calculator.htm .

Lag en ansvarlighet system for deg selv! En grunn Weight Watchers er så vellykket er fordi folk veie i hver uke og lære om vekttap. Sett opp din egen vekt overvåkere klubb ved å verve familie og venner. Vei inn hver uke og feire dine suksesser. Snakk om flotte nye mat funn og oppskrifter og dele strategier. Dette vil holde deg på sporet til å miste vekt og være vellykket på Weight Watchers hjemme.