Digidexo.com

Hva er årsakene til ansikts hud misfarging?

Ansikts hud misfarging kan være forårsaket av mange faktorer, blant annet acne arr, insektbitt eller skraper. Det er viktig å vite hvordan man skal behandle disse hud misfarging slik at huden kan gå tilbake til normal, balansert tilstand.

Acne

Akne arr er forårsaket av gjentatt plukking av akne blemishes og cyster. Daglig bruk av en mild exfoliant kan redusere forekomsten av akne arr.

Insektbitt

Insektbitt kan etterlate områder av huden misfarging når de er helbredet. Du kan effektivt løfte og lette insektbitt arr ved å spraye sitronsaft på huden to ganger per dag.

Eksem

Eksem er en allergi-relaterte hud tilstand som kan forårsake alvorlig kløe i huden, først og fremst rundt kinnene. Dette kløe kan føre til hud misfarging. Masserer området med en daglig fuktighetskrem, vil både hydrat huden og redusere forekomsten av misfarging.

Fortykket hud

Skjoldbrusk sykdom kan gjøre huden tykkere og ta på seg en tøff tekstur. Dette kan gjøre at huden ser mørkere på de områdene berørt. Masserer vitamin E olje på de misfargede områdene daglig kan bidra til å redusere og lette de misfargede steder i ansiktet.

Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand som fører til at huden til å produsere rosa flekker dekket i sølvfargede skjell. Når helbredet, kan disse områdene forbli misfarget. Masserer huden daglig med olivenolje kan redusere misfarging og kan holde huden næring.