Digidexo.com

Meditasjon Teknikker for røykeslutt

Det sies at å slutte å røyke er omtrent like vanskelig som å prøve å slutte en heroinavhengighet. Folk som aldri ble avhengige av å røyke selv har ingen anelse av laste en røykeavhengighet tar på kropp og sinn. Det er ikke bare en fysisk avhengighet, men en psykologisk en også. Imidlertid kan meditasjon teknikker som gjør at du kan trene hjernen din og reversere de tankemønstre som fører til cravings hjelpe deg å slutte å røyke.

You Are Not Your Addiction

Innse at du ikke er din avhengighet. Mange mennesker tror de er røykere fordi det er hva egoet stadig forteller dem. Legg deg ned og begynne meditasjon ved å ta i dype åndedrag. Etter hvert som du blir mer og mer avslappet, ser for oss en ny deg uten en avhengighet. Forestill deg selv kjører gjennom en skog med ingen grenser. Du er fri. Forestill deg å leve en sunn og aktiv livsstil. Når trangen til å gå røyk eller oppstår cravings i tankene dine, bare sett dem til side. Ikke bli knyttet til disse cravings. De er rett og slett dine tanker, og akkurat som en røyking avhengighet, er du ikke dem. Dine tanker ikke gjør deg selv som du er.

Rensing kroppen din med Breath

Puste og føler magen sakte stige og falle. Med hver innånding visualisere hvitt lys inn i kroppen din. Dette lyset er guddommelig og helbredelse. Føler det komme inn og rense lungene fra alle dine apati og negativitet. Som det fyller lungene det gjennomsyrer gjennom hver celle i hele kroppen. Pust ut og visualisere den avhengighet som en tykk svart sky. Innhyllet i denne skyen er all skyld, smerte eller lidelse at røyking har forårsaket deg og din familie. Tenk det å forlate og oppløsning i ingenting. Pust inn igjen og fortsette å forestille seg det guddommelige lyset rensing kroppen. Gjør dette i minst 15 minutter.

Bryt Chain of Addiction

Visualiser avhengighet som en kjede som du er knyttet til. Stille hvordan det har påvirket livet ditt og hva det har holdt deg fra å oppnå. Tenk deg hvordan det har negativt påvirket ditt liv og de rundt deg. Føle smerte. Hvis cravings å røyke oppstår under denne øvelsen, føler sin makt, men ikke bli knyttet. Analysere hvorfor disse cravings oppstår og hvorfor du selv begynte å røyke. Fortsett å forestille seg den avhengighet som en kjede. Du er fanget og kan ikke bevege seg; du er på nåde av avhengighet som er ditt liv du lever hver dag. Som du inhalerer, forestille seg en gigantisk klubbe like stor som universet stiger over en kobling av kjeden. Som du puster ut, knuse klubbe ned med tankene dine, knuste lenken i biter. Gjør dette i minst 15 minutter eller så lenge du har lyst til. Føl frihet og frihet fra avhengighet med hvert slag av klubbe. Du er ikke lenger bundet av røyken og er ikke lenger en fange av din avhengighet.