Digidexo.com

Eye øvelser ved sporingsproblemer

Eye tracking problemer har lite å gjøre med synet. Sporing av midler etter innkommende informasjon og bearbeide den i hjernen din for å få den riktige betydningen. Manglende evne til å fokusere på bokstaver og tall, og følge dem på siden, kan påvirke din evne til å lære. Sytti prosent av all læring kommer gjennom muligheten til å spore med våre øyne. Eye tracking er brutt ned i tre hoved evner: fiksering, flytter seg, og jaktstarten. Den gode nyheten er eye-tracking problemer kan forbedres ved noen enkle øyet øvelser.

Fiksering Tracking

En av de viktigste sporing problemer som folk kan ha er fiksering, eller en manglende evne til å holde øynene fiksert på et objekt. Dette problemet går som regel sammen med oppmerksomhet Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) - konsentrasjonsvansker eller fokusere på én ting om gangen. En god måte å teste for dette problemet, og også til å behandle det er å gjøre denne øvelsen: Hold to svært forskjellige jakt blyanter (for eksempel; en rød og en blå), 16 inches hverandre foran barnets ansikt. Har barnet se på den røde blyanten, og etter ett sekund har barnet titt på den blå. Hold bytte frem og tilbake mellom blyanter, men endre hvor lang tid i mellom i hver bryter.

Saccade Tracking

Forbedre ditt barns saccade sporing evne, eller muligheten for øynene for å hoppe fra ett objekt til den neste, er gjort av lommelykt spill eller lommelykt tag. I et mørkt rom, enten ligge på gulvet eller sitte på sengen med barnet ved siden av deg. Foreldre og barn hver har en lommelykt. Du bytter i hvem av dere som skinner lyset på et objekt og den andre skinner sitt lys på samme objekt så fort de kan. Du kan også spille følge lederen med lommelykter, noe som forbedrer jakten funksjon av eye tracking. I dette spillet, skinner én person lyset, sakte dra den langs veggen og taket, og den andre følger (eller forfølger) det med sitt lys.

Pursuit Tracking

En annen morsom eye-tracking øvelse som omfatter alle tre øye-sporing ferdigheter innebærer henger en whiffle ball eller liten plast ball fra taket. Tillat barnet å treffe ballen med en plast balltre gjentatte ganger. Etter hvert som barnet blir bedre på dette spillet, bytter du til en liten papirhåndkle roll for en flaggermus. Barnet ditt trenger å fokusere på ballen, spore det som det beveger seg og forfølge den med balltre på hver påfølgende hit.

Fokus

Denne øvelsen vil hjelpe en person fokus på et objekt langt unna og skifte fokus raskt til et nærliggende objekt, bedre klarhet. Hold pekefingeren nær tuppen av nesen og fest blikket på det. Rett armen, flytter fingertuppen langt unna; fortsette å fokusere på fingeren. Ta fingeren tilbake til nesen uten å miste fokus på det. Gjenta øvelsen 20 ganger.

Flere spill

Andre øvelser for sporing leser "I Spy" bøker eller papirer der barnet har å lete etter skjulte gjenstander. Du kan også spille "I Spy" hjemme. Se deg rundt i rommet og fortelle barnet ditt, for eksempel "jeg spionere noe grønt, blått og rund." Barnet ditt har til å se rundt i rommet og finne et objekt som passer denne beskrivelsen. EyeCanLearn.com har andre online eye-tracking-spill som er nyttige.