Digidexo.com

Hvordan å bryte gjennom et Rut av å være en sofagris

Hvordan å bryte gjennom et Rut av å være en sofagris


Lounging rundt huset hver gang på en stund kan være en glede, men faller inn i en brunst av å være en sofagris må kløp i fødselen, før det tar over livet ditt. Når du faller inn i en brunst, du føler deg overveldet av tanken på å takle selv de enkleste aktiviteter. Jo mindre du gjør, jo mindre du ønsker å gjøre, så få ut av brunst, som starter i dag, og nyt den aktive, oppfylle liv som du fortjener.

Hvordan å bryte gjennom et Rut av å være en sofagris

•  Vær oppmerksom på de fysiske og følelsesmessige risikoen ved å være en sofagris. En stillesittende livsstil bidrar til en rekke helseproblemer, blant annet hjertesykdom, diabetes, fedme og dårlig sirkulasjon. Å være en sofagris, referert til som den sittende sykdom, kan også føre til depresjon og en generell følelse av frakobling med omverdenen.

Lag en handlingsplan og sette realistiske aktivitetsmål. Hvis du er inaktiv, ikke forvent å bli en stjerne idrettsutøver innen en uke. Building styrke og utholdenhet tar tid, og du bør starte din aktivitetsplan sakte, med gradvise økninger i tid og vanskelighetsgrad. Enkle aktiviteter rundt i huset er mer fordelaktig enn en streng daglige treningen. Inkluderer både husarbeid og morsomme aktiviteter i planen.

Stå opp hver time og utføre 10 minutters gange, stretching eller bøyd. Dette forbedrer blodsirkulasjonen og strekker stramme muskler. Dette er et viktig første skritt i å bryte ut av sofagris brunst.

Slå av fjernsynet og begrense deg til to til tre timer på visning per dag. Dette gjør TV-en spesiell opplevelse, snarere enn en unnskyldning for å være en sofagris hele dagen. Når du gjør ser på TV, bruker reklame som en tid for å stå opp og gå rundt, som legger til flere minutter aktivitet på dagen.

Kombiner daglige gjøremål med aktiviteter som du liker. Chopping grønnsaker, rense ut garderobeskap og brette tøyet er gode kalori-brenning aktiviteter. Lytte til musikk som du fullfører husarbeidet lar du liker å synge og å praktisere noen dansetrinn, noe som gjør husarbeid en morsom aktivitet heller enn en ubehagelig byrde.

Åpne vinduer for å tillate friske brisen å strømme gjennom ditt hjem. Ser ut av vinduet i noen minutter hver time tillater deg å strekke på bena, mens åpne og lukke vinduer er trening for armene. Frisk luft er forfriskende og gjør at du føler deg tilkoblet med naturen.

Ta opp en ny hobby som maling, hagearbeid eller matlaging. Alle disse aktivitetene holde deg opp av sofaen, mens du trener musklene dine. Når du utfører aktiviteter du liker, det gjør det en morsom opplevelse i stedet for en kjedelig øvelse rutine, noe som gjør det mer sannsynlig å feste med det.

Begynn en walking gruppe i nabolaget ditt. Inviter venner eller naboer til å bli med deg og gjøre det til en daglig rutine. Start ut med en kort 10-eller 15-minutters spasertur, og gradvis øke din hastighet og avstand. Turgåing er en sunn måte å holde seg i form, mens du nyter frisk luft og solskinn. Hvis du ikke klarer å gå avstander, lage en kort spasertur ut til veranda eller front yard en rutine.