Digidexo.com

Natriumbikarbonat for Acid Reflux

Natriumbikarbonat for Acid Reflux


Acid reflux er et symptom på gastroøsofageal reflukssykdom (GERD). Natriumbikarbonat, vanligvis kjent som natron, er en syrenøytraliserende. Natriumbikarbonat nøytraliserer magesyre og lindrer smerte. Det har noen bivirkninger, selv om, og ikke reparere skaden forårsaket av sure oppstøt.

Acid Reflux

Acid refluks oppstår når ventilen mellom magesekken og spiserøret blir svakt eller åpnes når den ikke burde. Mat, galle og magesyre spill ut av magen og inn i spiserøret, noe som skaper en ubehagelig følelse i brystet.

Natriumbikarbonat Forms

Natriumbikarbonat finnes i flere former, inkludert den velkjente hvitt pulver som befinner seg i bake i supermarkedet. Andre former inkluderer bruse pulver og tabletter.

Dosering

En lege bør konsulteres før noen tar natriumbikarbonat. Anbefalt dose for pulverisert natriumbikarbonat er 1/2 ts. i 4 oz. eller mer av vann. Anbefalt dose for tablettene er fra én til fire per dag. Natriumbikarbonat bør ikke brukes i mer enn to uker.

Advarsel

Folk på en natriumfattig diett bør utvise forsiktighet når du tar natrium bikarbonat. Alle som trenger å se henne saltinntaket bør sjekke med sin lege før du tar natrium bikarbonat.

Bivirkninger

Langvarig bruk av natriumbikarbonat kan føre til økt tørst og magekramper. Vedvarende hodepine, hyppig vannlating, hovne ben eller føtter og endringer i humør er alvorlige bivirkninger. Noen opplever noen av disse symptomene må se sin lege og slutte å ta natriumbikarbonat.