Digidexo.com

Narkotika tinnitus

Saklig Relief Fra Tinnitus

En konstant ringing eller susing i ørene kan være irriterende for å si det mildt. Kjent som tinnitus, er det et vanlig problem for folk i alle aldre. Selv om årsakene er mange, er det ingen kur som ennå for tinnitus. Men det finnes medisiner og ikke-medikamentelle behandlinger som kan gi tilstrekkelig hjelp til de fleste som lider.

En oversikt over Tinnitus

Over 50 millioner mennesker i USA lider av tinnitus. Mange beskriver utbruddet av høringen lidelse som en sporadisk piping i ørene som over tid utvikler seg til en konstant lyd som alltid er i bakgrunnen. Denne bakgrunnsstøy er mest tydelig når det er stille, noe som er grunnen til at noen lider av tinnitus la radioen på eller bruke andre tiltak for å kompensere for vedvarende lyd.

I medisinske termer, er tinnitus en lyd som kan høres i det indre øret uten tilstedeværelse av en ekstern kilde skaper lyden. De med tinnitus generelt har en konstant ringing, susende eller piping i ørene, selv om andre har beskrevet lyden som en kjedelig brøl, kvitrende, summende eller pulserende støy.

Årsakene til tinnitus er mange og er ofte et resultat av hyppig eksponering for høye lyder, et hørselstap, en ørebetennelse, trommehinnen brudd, en indre øret skade, langvarig nikotinbruk eller en svulst. Visse sykdommer som høyt blodtrykk, skjoldbrusk sykdom og multippel sklerose er også medvirkende årsaker til tinnitus.

Behandling for Tinnitus

For folk flest, blir tinnitus så uutholdelig at de trenger å søke lindring fra en medisinsk faglig. Det er elektroniske enheter, for eksempel maskers og TRT (TRT) lyd-generatorer, som er slitt i øret og avgir en lyd som reduserer tinnitus støy. Høreapparater er ofte anbefalt for de som har tinnitus stammer fra et hørselstap.

Visse medisiner, blant dem antidepressiva, antihistaminer, anti-angst og anti-convulsants, kan også bidra til å lindre tinnitus. Andre teknikker som brukes til å behandle tinnitus er biofeedback, akupunktur, spille beroligende lyder og yoga.

Hørsels helsepersonell anbefaler også at tinnitus lider begrense bruken av over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner, for eksempel de som inneholder ibuprofen, aspirin og naproxen, og redusere inntaket av salt, alkohol, koffein og nikotin. Disse stoffer har en tendens til å øke intensiteten av tinnitus.

Hva Relief Works Best

Ikke alle anbefalt behandling for tinnitus er vellykket for alle mennesker. For eksempel, noen mennesker finner ginkgo biloba, sink eller niacin gunstig, mens andre ikke gjør det. Det er også mange andre tinnitus lettelse formler og urte kosttilskudd, men deres effektivitet har ikke blitt vitenskapelig bevist.

TRT er en ny form for behandling som inkluderer veiledende rådgivning sammen med lyd-generatorer. Gjennom rådgiving, tinnitus lider lære å lære hjernen ikke å "høre" støy. Men studier har ennå ikke blitt gjennomført for å måle effektiviteten av denne behandlingen.

The American Tinnitus Association finansierer en rekke forskningsprosjekter som tar sikte på å vurdere de beste tiltakene for tinnitus lettelse. Tidligere studier har funnet at visse medisinsk behandling, inkludert anti-angst narkotika, antidepressiva, antihistaminer, bedøvelsesmidler og anti-convulsants, har gitt lettelse i noen lider av tinnitus. Men det er ingen bevis som tyder på at disse typer medikamenter som skal brukes for å spesifikt behandle tinnitus.

Generelt fungerer som lettelse best, avhenger av den enkelte og omfanget av tinnitus. Det er derfor det er best å prøve en annen form for behandling til du finner den som best hjelper deg med å håndtere tinnitus.

Hvordan Reverse Tinnitus

De fleste mennesker opplever tinnitus, eller en ringing i ett eller begge ørene, på et eller annet tidspunkt. Hvis problemet er konstant, men det er veldig irriterende og nesten ødeleggende for noen mennesker. Når tinnitus er på sitt verste, folk kan ikke fungere skikkelig. Det er ikke klart hvorfor folk får tinnitus. The American Tinnitus Association tilbyr noen kvalifisert gjetning som eksponering for høye lyder, voks oppbygging, medisiner bivirkninger, en ørebetennelse eller en forskjøvet kjeve. Dessverre er det ingen kur ennå for tinnitus. Men det er tiltak du kan ta for å minimere ringing.

Hvordan Reverse Tinnitus

Se legen din. Fordi årsakene til tinnitus varierer fra person til person, etter en undersøkelse, kan legen være i bedre stand til å veilede deg til en behandling som kan gi deg noen lettelse. Til syvende og sist, må du prøve ulike behandlinger for å se hva som fungerer best for deg.

Eksperimenter med alternative behandlinger. Visse mineraler som sink, urter som Ginkgo biloba eller B-vitaminer hjelpe noen mennesker. Andre eksperimentere med hyperbar oksygen, akupunktur eller hypnose. Mens det er ingen avgjørende rapporter om at noen av disse behandlingene fungerer, jobber de for noen og er generelt ikke skadelig.

Bruk en ørepropp eller øreklokke. Skum ørepropper fungerer på samme måte som å sette fingrene i ørene. Det er også høy tech varianter tilgjengelig som bruker aktiv støyreduksjon. Disse øreklokker behandle og avbryte innkommende lyder.

Få et høreapparat. Noen lider av tinnitus som har hørselstap få lindring med høreapparat.

Lær biofeedback. Dette avspenningsteknikk vil lære deg hvordan å kontrollere visse kroppsfunksjoner og hvordan kroppen din reagerer på stress. Noen ganger hjelper med tinnitus.

Prøv medikamentell behandling. Mens American Tinnitus Association ikke støtter noen reseptbelagte legemidler, noen mennesker finner de jobber for dem. Noen medisiner folk tar for tinnitus er anti-angst narkotika, antidepressiva, antihistaminer, antiepileptika og bedøvelsesmidler.

Prøv maskerende lyd. Maskers varierer fra wearable typer til bordplaten varianter. Ideen er lyden vil dekke tinnitus. ATA anbefaler hvis du prøver maskeringsteknikker, må du også kombinere det med rådgivning.

Vurdere hvis du har TMJ. Kjeveproblemer kan føre til tinnitus. Se tannlegen din dersom du mistenker TMJ er årsaken til tinnitus.

Hint

  • Folk som er i nærheten av døve eller døve og lider av tinnitus kan få lindring ved å få cochlea implantat.
  • Beskytt deg mot høye lyder. Det er den beste måten å forebygge tinnitus.

Behandling Narkotika for Erythrocytosis

Behandling Narkotika for Erythrocytosis


Erythrocytosis, også kjent som polycytemi vera, er en myeloproliferativ sykdom kjennetegnet ved en forhøyet nivå av røde blodceller. Selv om tilstanden kan behandles uten bruk av rusmidler, trenger flere medisiner eksisterer for å behandle tilstanden.

Symptomer

Ifølge Arizona Telemedisin Program, symptomer på erythrocytosis inkluderer muligheten til å lett får blåmerker, blodpropp, blodig avføring, hodepine, tretthet, rødlig hud, feber, vekttap, celledød (nekrose) i ekstremiteter, og kløende hud.

Primær behandling - Phlebotomy

Selv om medikamenter kan bli brukt, en av de foretrukne fremgangsmåter for behandling erythrocytosis er en flebotomi. Denne fremgangsmåten virker ved å fjerne den overskytende røde blodceller manuelt.

Sekundær behandling - Narkotika

I noen tilfeller medikamenter kan være nødvendig for å bidra til å behandle tilstanden. Ifølge University of Arizona, kan disse stoffene inlude Klorambucil, Hydroxyurea og Anagrelide.

Vanlige bruksområder

Klorambucil og Hydroxyurea er medisiner som kalles antineoplastiske midler, og de er først og fremst foreskrevet for å behandle visse typer kreft. Ifølge Medline Plus, kan de forårsake et fall i blodlegemer, og kan ikke brukes for erythrocytosis. Anagrelid er en blodplatereduserende middel, og er utviklet spesielt for myeloproliferative sykdommer.

Side Effects

Ifølge Medline Plus, vanlige bivirkninger av Klorambucil og Hydroxyurea inkluderer kvalme, oppkast og andre influensalignende symptomer, så vel som et utslett, sår på munnen, desensitivisering og diaré, blant mange andre. Bivirkninger av Anagrelide kan inkludere alle de nevnte seg samt tinnitus, forvirring, elveblest, brystsmerter og et mylder av andre. Hvis du bruker disse medikamentene, diskutere med legen din potensielle bivirkninger.

Botemidler for Tinnitus

Tinnitus er en tilstand der pasienten oppfatter en lyd som ikke er der. De fleste pasienter opplever en ringelyd i det berørte øret, men det kan også være en annen type lyd, for eksempel en klikkelyd eller summende. Tinnitus er ikke en sykdom per se, men i stedet er et symptom som kan være på grunn av en rekke sykdommer. Som et resultat av ulike tilfeller av tinnitus krever forskjellige behandlinger.

Næringsstoffer og narkotika

En rekke forskjellige næringsstoffer og medisiner kan tas for tinnitus, inkludert benzodiazepiner, melatonin og antiepileptika.

Elektrisk stimulering

En annen behandling som er effektiv i henhold til Journal of Brain topografi, er bruken av elektriske strømmer. Ofte en mild elektrisk strøm vil bli brukt til området rundt øret.

Kirurgi

Hvis årsaken til tinnitus er en fistel i perilymph, kan kirurgisk fjerning kurere tinnitus.

Sound Therapy

I noen tilfeller har Universitetet i California fant at eksponering for lav-tonet lyd kan lindre symptomene på tinnitus. Tinnitus kan også være lettet ved å maskere det med "hvit støy".

Psykologiske Therapy

Kognitiv atferdsterapi kan også brukes til å hjelpe en pasient blitt vant til og blokkere ut tinnitus.

Forholdet mellom Pharyngitis & Tinnitus

To urelaterte sykdommer, tinnitus (øresus), og faryngitt (hevelse i svelget eller bak i halsen) synes å ha litt av et forhold.

Bivirkninger

Legemidler som hydrokodon, visse epilepsi narkotika og medisiner for depresjon som Effexor og Wellbutrin har både tinnitus og faryngitt som bivirkninger.

Symptomer

Tinnitus er faktisk et symptom på en form for halsbetennelse kalles retro-svelget abscess. Det fører til hevelse og pus buildup på baksiden av halsen. Inflammasjonen kan begrense blodstrømningen gjennom halsen, som fører til tinnitus.

Misforståelse

Tinnitus kan ikke forårsake faryngitt. Tilstanden i seg selv anses som et symptom, et tegn på en større sykdom. Bare alvorlig halsbetennelse liker retro-svelg abscess kan føre til tinnitus. Svelget må svelle enormt å komprimere blodårene i halsen nok til å forårsake tinnitus.

Tid Span

Tinnitus varer til underliggende sykdom er løst. Det kan behandles med medikamenter, men som et symptom vil vanligvis forbli. Faryngitt er lik. Hvis årsaken av en bakterie, vil sykdommen forblir inntil bakteriene blir behandlet. Betennelsen avtar vanligvis i løpet av få dager --- om tiden det tar å komme over influensa eller kaldt som brakte på faryngitt.

Funksjon

Begge er tegn på mer alvorlige sykdommer. Pasienter som opplever disse bør se sin familie lege.

Perifer neuropati behandling narkotika

Millioner av amerikanske lider av perifer neuropati. Smerten kan være så alvorlig at mange rett og slett ikke kan leve normale liv. Det er imidlertid medikamenter som kan brukes for å lindre symptomene.

Årsak

Ifølge Mayo Clinic, er perifer nevropati forårsaket av nerveskade. Dette resulterer i prikking og brenning, vanligvis i hender og føtter.

Anti-depressiva

Ifølge drugs.com, anti-depressiva som Cymbalta, som påvirker to nevrotransmittere i hjernen, serotonin og noradrenalin, viser effekten ved behandling av lidelsen.

GABA

Legemidler som Lyrica påvirker GABA (gamma-aminosmørsyre) i hjernen, er direkte relatert til å sove. Medisiner berolige nervene og bidra til å lindre nevropatisk smerte.

Smertestillende medikamenter

Smertestillende medikamenter som opioider brukes også til å behandle nevropati, men har sterk avhengighet potensial, samt bivirkninger. Disse medikamentene kan bli brukt til alvorlig smerte, men disse effektene bør vurderes.

Anti-convulsants

Nøyaktig hvordan anti-convulsant narkotika arbeid er uklart. Det er derfor antatt at de blokkerer natriumkanaler i hjernen, noe som senker aktiviteten til nerveceller. Disse stoffene kan også holde smerte signaler fra å nå andre deler av hjernen, i henhold til emedtv.com.

Tips

Uansett hvilken medisin pasienten og legen bestemmer deg på, er opplæring om sykdommen nøkkelen før pasienten begynner noen medisiner regime.

Tinnitus og nakkesmerter

Tinnitus og nakkesmerter


En skade i nakken, enten resulterer i whiplash, muskelspenninger eller skader på øvre ryggraden, kan også føre til en vedvarende øresus. Denne ringingen kalles tinnitus, og det kan bli en livsforstyrrende lidelse, spesielt når den er kombinert med smerter i nakken. I forekomst av vedvarende nakkesmerter og tinnitus, er den skyldige vanligvis en skade i sternocleidomastoideus muskelen.

Neck Pain

Sternocleidomastoideus muskelen (SCM) strekker seg fra baksiden av øret ned til kragebeinet. Det hjelper bevege hodet, og det bidrar i å puste. Skader på denne muskelen er ganske vanlig, som å ha tinnitus som vedrører en SCM skade. På grunn av muskel nærhet til øret, skader det ofte inkluderer forstyrrelser i hørsel som er symptomene på tinnitus.

Definisjon

Tinnitus er klassifisert som noen ringer, summende eller hvesende lyd som ikke kommer fra utsiden av hodet. Dette betyr at kun den lidende hører den. Selv tinnitus er en medisinsk tilstand, er det ikke klassifiseres som en sykdom, men som en forstyrrelse. Tinnitus kan oppleves enten som lyder som kan høres på konsert til rytmen av hjerteslag eller puls, eller som en kontinuerlig lyd høres i enten ett eller begge ørene.

Nakkeskader og tinnitus

For å avgjøre om en skade på nakke og tinnitus er i slekt, må lege konsulteres. Den mest typiske måte for en lege til å vite om de to er knyttet, er å foreskrive en myk hals spenne, som bæres i et par dager. Når et forhold mellom hals smerte og tinnitus er etablert, kan behandlingen begynne.

Behandling

Både leger og kiropraktorer er kvalifisert til å behandle denne tilstanden. En fast diagnose er ofte laget ved hjelp av magnetisk resonans imaging (MRI) eller en CT scan. En hørselstest utført av en audiograf kan også anbefales. Behandlingen kan variere fra enkle massasje til kirurgi for å reparere halsen muskelskade. Medisiner kan også være foreskrevet.

Forebygging og Konsultasjon

Forebygging er nøkkelen til å unngå nakkesmerter og relaterte tinnitus. Selv om de fleste formål har en organisk eller fysiologisk art, stress og angst kan også være bidragsytere, som kan artritt. The Mayo Clinic anbefaler at de med nakkesmerter oppsøke lege hvis smertene "skyter" inn i skulder eller nedover armen; hvis det er nummenhet i enten armer eller hender; eller hvis de ikke kan brette haken ned til et punkt der det kan hvile på brystet sitt.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

The Crab narkotika (Copaxone, Rebif, Avonex og Betaseron) er kraftige kjemikalier som brukes til å behandle multippel sklerose (MS). For noen mennesker, de er effektive i å bremse ned MS progresjon. Disse medikamentene er ofte dyre og ikke lette symptomer eller stoppe utviklingen av sykdommen. I tillegg har mange mennesker rapporterer om alvorlige, selv livstruende bivirkninger av å ta krabben narkotika. Som et alternativ til disse stoffene, mennesker over hele verden bruker enkle, naturlige og effektive måter å lette symptomer og selv stoppe sykdomsutviklingen.

Hvordan behandle multippel sklerose uten KRABBE narkotika

eliminere all MSG fra kosten din. Les etiketter. MSG kan være skjult under mange navn: mono glutamat, glutaminsyre, gelatin, hydrolysert vegetabilsk protein, hydrolysert vegetabilsk protein, autolyserte gjær, natriumcaseinat og teksturerte protein er bare noen få.

Eliminer alle aspartam fra kosten din. Dette betyr å gi opp diett brus og andre slankeprodukter. Aspartam forgiftning er mer vanlig enn folk flest tror, ​​og etterligner symptomene på multippel sklerose og andre nevrologiske sykdommer.

Slutte å spise noe med kunstige farger eller smaker. For de fleste betyr dette å gi opp dyre, bearbeidet lettere mat og matlaging hjemme.

Bli informert om Low Dose Naltrexone (LDN). Denne medisinen har vært brukt i over 10 år for å stoppe utviklingen av multippel sklerose. Det eliminerer også eller reduserer MS-symptomer i mange mennesker.

Følg det beste alternativet Diet. Denne dietten innebærer unngå belgfrukter, meieriprodukter og andre matvarer som etterligner proteiner av sentralnervesystemet.

Har komplett matallergi tester gjort. Mange personer med multippel sklerose har skjult matallergier. Når de identifisere og slutte å spise allergener, deres symptomer avta, og flareups avta.

Tenk å bruke urte terapi for å lindre symptomer og reparere myelin. Ginko biloba og ginseng hjelp gjenoppleve hjerne tåke. Cayenne pepper bidrar til å øke blodsirkulasjonen og lindre nummenhet. Fiskeolje og lecithin kan reparere skadet myelin. Vitamin B12 bidrar til å redusere tretthet.

Hint

  • Hold deg positiv. Ta deg tid hver dag til å meditere. Attitude er alt. Fokuser på hva du kan gjøre, i stedet for hva du ikke kan gjøre.
  • Bli en online gruppe for folk som bruker nondrug metoder for å håndtere multippel sklerose. Finne en lege som forstår og støtter naturmedisin.

Pediatric migrene behandling narkotika

Pediatric migrene behandling narkotika


Omtrent 10 prosent av barn lider av migrene. Den migrene kan være forbundet med synsforstyrrelser og / eller kvalme. Migrene er ikke bare en voksen tilstand. Mange barn som lider av disse uutholdelig hodepine trenger medisiner for å kontrollere hyppigheten og alvorlighetsgraden av dem. Heldigvis finnes det flere medikamenter som kan være nyttig i behandling av migrene.

Typer narkotika

I oktober 2003 utgaven av The Journal of Family Practice, Heather Spry, MD, Todd McDiarmid, MD, og ​​Jill Mayer, MLIS, rapporterer at propranolol, valproinsyre og amitriptylin er effektive reseptbelagte medisiner som kan brukes i behandling av pediatrisk migrene . Cyproheptadine er ofte brukt av mange leger som et forebyggende. Men Spry, McDiarmid og Mayer foreslår at amitriptylin og propranolol er mer effektive. Imitrex er også en vanlig foreskrevet medisiner for behandling ved utbruddet av hodepine.

Når skal du bruke Medisinering

Hvis et barn er å ha alvorlige og hyppige hodepine, kan da reseptbelagte medisiner være nødvendig. Medisiner kan være foreskrevet og kan gis til bruk ved utbruddet av hodepine og å ta på daglig basis som et forebyggende. Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at valproinsyre har vist en 50 prosent forbedring med migrene symptomer.

Funksjon

Reseptbelagte legemidler som brukes til behandling pediatriske migrene brukes på to måter. Når en migrene har startet en medisin kan gis og redusere hodepine og stoppe det før det blir verre. Medisiner kan også gis som preventives. Disse forebyggende medisiner redusere hyppigheten av migrene. Begge medikamentene virker sammen for å hjelpe barnet leve et liv uten å leve i frykt for disse hodepine.

Bivirkninger

I oktober 2003 utgaven av Journal of Family Practice, Spry, McDiarmid og Mayer rapporterer at propranolol er medisiner som har færrest bivirkninger tett fulgt av amitriptylin. Noen barn rapporterer å ha noen døsighet når du tar preventatives, men dette kan løses ved å ha barnet ta medisiner ved sengetid. Hvis søvnighet oppstår når du tar et medikament som Imitrex som er gitt ved utbruddet av medisinen, la barnet ha en periode med hvile er vanligvis svært nyttig.

Fordeler

Behandle et barn som lider av hyppige migrene med en reseptbelagte medisiner er svært gunstig. Barn som lider av vanlige og tilbakevendende migrene har faktisk en reduksjon i antallet av de lider av hodepine. Dette gagner barnet ved å gi dem et mer normalt og smerte-fritt liv. Barnet og familien trenger ikke å leve i frykt for en av disse hodepine oppstår.

Hva er årsaken til tinnitus?

Ringer eller andre fantom lyder i ørene kalles tinnitus av leger. Det er en irriterende symptom på visse underliggende medisinske tilstander. Årsakene til tinnitus omfatte visse personlige vaner og sykdommer i nerver og bein i ørene, ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine.

Eldre Age

Etter at du nå 60 år, kan du oppleve naturlig hørselstap, forårsaker symptomer som tinnitus.

Loud Noise

Hvis du blir utsatt for høye lyder som for eksempel anleggsmaskiner, elektroverktøy eller konsertmusikk, kan du utvikle tinnitus som kan være permanent.

Hodetelefoner

Spille musikk gjennom hodetelefonene, selv ved moderate volumer, kan forårsake tinnitus spesielt hvis du bruker hodetelefoner for en lang periode av tid hver dag.

Ørevoks

Hvis du har en overdreven mengde ørevoks, eller ørevoks blir påvirket fra å bruke bomullspinner eller ørepropper, kan du oppleve tinnitus.

Bone Disease

Sykdom av bein i mellomøret kalles otosklerose og kan føre til tinnitus samt hørselstap.

Hodeskader

Hvis din tinnitus er bare i det ene øret, kan det være et resultat av en hodeskade som skadet din hørselsnerven.

Neuroma

Tinnitus som er ledsaget av problemer med balanse og koordinasjon kan resultere fra en akustisk neuroma, som er en svulst på nerven som tjenester øret.

Statin narkotika Fakta

Statin stoffer blir brukt for å forebygge hjertesykdom som er resultatet av forhøyede kolesterol i blodet. Før du få foreskrevet denne medisinen, er det et par betraktninger tatt av legen din som You livsstilsvaner og en historie med hjerte-og karsykdommer som kjører i din familie.

Betydning

Ifølge Centers for Disease Control, hjertesykdom i er nummer én morder av voksne i USA.

Funksjon

Stain stoffene virker ved å blokkere en kolesterol forming stoff i kroppen, og de også redusere plakk som har bygget opp på veggene i blodårene.

Typer

Det er flere varianter av statin legemidler på markedet. Noen av disse inkluderer Zocor, Pravachol og Crestor.

Risikofaktorer

Noen risikofaktorer som kan føre til en resept på statin narkotika inkludere forhøyet kolesterolnivå, alder, røyking og overvekt.

Betraktninger

Hvis kolesterolnivået går ned mens du tar et statin og du slutter å bruke det, vil dine nivåer snart gå opp igjen.

Advarsel

Tar statin narkotika kan føre til noen bivirkninger. Noen av disse inkluderer leverskader, tarmproblemer og ømme muskler og ledd.

Bivirkninger av vekttap narkotika

Å være overvektig kan være frustrerende. Personer som faller inn under denne kategorien kan du prøve mange forskjellige metoder og tilnærminger for å gå ned i vekt som ofte ikke fungerer. Når dette er tilfelle, har de ofte ty til bruk av vekttap stoffer. Noen av de mest populære inkluderer Orlistat, Phentermine, Xenicol og Meridia. Selv om disse stoffene kan ende opp med å forårsake vekttap, kan de også kommer med noen uønskede bivirkninger.

Avhengighet

Når folk bruker et supplement eller narkotika som gir dem resultater, de ofte blir hekta på det, eller avhengige. Når dette skjer, kan de ikke fungere uten sin bruk. Er at vekttap stoffer kun er ment til å bli brukt for en angitt tidsperiode, noen som benytter dem, kan ende opp med å stole på dem hele tiden og blir avhengig.

Krakk

Mange vekttap narkotika blokkere opptaket av visse næringsstoffer som fett og karbohydrater. Med det blir tilfelle, noen bivirkninger omfatter fet gass, fettlagre i krakk og en oransje farget avføring. Tarmer kan også bli irritert og diaré kan utvikle seg.

Pain

Annet enn tarm bivirkninger som kan ses med vekttap narkotika, kan magen også lider andre symptomer. Kvalme, oppkast, smerter i endetarmen og magekramper kan bli sett. Forstoppelse kan også utvikle oppstå som kan legge til magesmerter.

Allergier

Allergiske reaksjoner er vanligvis forårsaket fra mat, luft eller noen form for dyr, men de kan også bli satt av ved medisiner som vekttap narkotika. Noen bivirkninger som kan ses inkluderer utslett på huden som elveblest, tung pust og hevelse i ansiktet og leppene. I verste situasjoner, kan anafylaksi skje der halsen kan hovne stengt, går blodtrykket opp og hele kroppen har en alvorlig reaksjon.

Komplikasjoner

Når det gjelder å ta vekttap narkotika, er det alltid noen komplikasjoner og hensyn som er involvert som trenger å bli sett på før du bruker dem. Folk som har leversykdom, nyresykdom eller gallestein bør ikke ta dem. Folk som har hjertesykdom, høyt blodtrykk eller en familiehistorie med slag bør ikke ta dem, og folk som har et anfall lidelse som epilepsi bør ikke bruke dem heller.

Bivirkninger av sulfa narkotika

Sulfa narkotika er en ganske vanlig behandling for bakterie-og soppinfeksjoner, og de er en av de eldste legemidler fortsatt tilgjengelig på markedet. De ble først oppdaget i 1935 av Gerhard Domagk i Tyskland. I dag, de sulfa narkotika som blir brukt er: Thiosulfil Forte, Azulfadine, Gantanol, og Gantrisin. De kommer i forskjellige styrker av disse stoffene (dobbel styrke, halv styrke, osv) og er tilgjengelig i generiske former også. Hvis du ikke har hatt en sulfa narkotika før, kan du få foreskrevet en gang i livet ditt, siden de er så vanlig. Og som med alle reseptbelagte medisiner, er det viktig å være klar over bivirkningene.

Hvordan sulfa narkotika Work

Det er foreløpig ikke noen antibiotika som kan stoppe virusinfeksjoner. Men det er mange som kan drepe bakterielle infeksjoner. Og det er akkurat hva sulfa narkotika gjør. Visse bakterier feil av sulfa for et vitamin som de trenger å spise for å overleve. De bruker den sulfa i stedet for et vitamin, og siden de nå mangler i vitamin de trenger for å overleve, klarer de ikke å formere seg og snart dø av.

Azulfadine

Azulfadine eller Sulfasalazine, er ofte brukt til å behandle ulcerøs kolitt (sår i kolon eller rektum) og for behandling av revmatoid artritt. De vanligste bivirkningene av Azulfadine er: kvalme, oppkast, mage ubehag, tap av appetitt, og en endring av farge i urinen eller hud. Hvis du er allergisk, kan du oppleve utviklingen av et utslett som kan kreve medisinsk behandling. Du kan også oppleve tung tretthet, verkende ledd og muskler, og feber. I sjeldne tilfeller alvorlige allergiske reaksjoner inkluderer en dråpe i hvit eller rød blodceller som kan føre til lett blåmerker, uvanlige blødninger, og kronisk tretthet.

Sulfametoksazol

I dag er sulfametoksazol brukes til å bekjempe bakterier, men på grunn av det faktum at folk flest har blitt immune mot den, er det vanligvis brukes i forbindelse med trimetoprim å skape Bactrim. Det kan bidra til å behandle klamydia, malaria, og urinveisinfeksjoner (UVI-tallet). Noen av de bivirkninger som er de samme som Azulfadine, herunder tap av appetitt, utvikling av hudutslett og gastrisk ubehag. Men med sulfametoksazol, kan du også oppleve svimmelhet, hodepine og diaré. I sjeldne tilfeller kan det også føre til en nedgang i hvite og røde blodlegemer, og anemi. Siden det er også kjent for å forårsake krystaller å danne i nyrene, er det viktig å drikke mye væske for å hindre blod i urinen og nyreskader.

Thiosulfil Forte

Thiosulfil Forte, som alle andre sulfa narkotika, brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Thiosulfil Forte har også vært kjent for å forårsake problemer med blod, noe som kan føre til en større risiko for infeksjon, tregere healing, og blødende tannkjøtt. Så det er viktig å være forsiktig når du pusser tennene og floss. Det er også svært vanlig fører fotosensitivitet, noe som betyr at du kan få et utslett fra å være ute i det virkelige eller kunstig sollys for selv korte perioder av gangen. Sjelden pasienter som tar Thiosulfil Forte kan oppleve blod i urinen eller avføring, alvorlige magekramper, humørsvingninger, hevelse foran på halsen, økt tørste, og nedre ryggsmerter.

Gantrisin

Gantrisin er en sulfa narkotika gis til barn for langsiktige urinveisinfeksjoner. Den kan også brukes til behandling av meningitt, og er noen ganger foreskrevet som et forebyggende tiltak for barn som har kommet i kontakt med meningitt. Leilighetsvis blir Gantrisin brukes til å behandle en infeksjon i mellomøret hos barn, samt. Bivirkninger kan være: magesmerter eller blødning, hevelse i ansiktet (lepper, tunge eller svelg), angst, blålig misfarging av huden, depresjon, diaré, tretthet, øresus, søvnløshet, svimmelhet, oppkast, nauseousness, hevelse, hjertebank, kortpustethet, lavt blodsukker, hudutslett, lysømfintlighet, kortpustethet, gule øyne, mangel på muskulær koordinasjon, blåmerker, og anoreksi. Hvis noen av disse symptomene, eller noen andre symptomer på bekymring, oppstår, snakke med legen din umiddelbart.

Botemidler for Hearing Loss & Tinnitus

Hørselstap og tinnitus, tilstedeværelsen av en ringing i ørene, kan være ødeleggende hvis den forblir ubehandlet. Det er flere måter å behandle hørselstap og behandlingsmuligheter for dem som lider av kronisk eller mild tinnitus. Får behandling kan hjelpe deg å leve et ganske normalt akustisk liv.

Hørselstap Behandling

Midlertidig eller reversibel hørselstap bør bli sett på umiddelbart av en lege. Behandlingen avhenger av årsaken til hørselstap. Hørselstap som er forårsaket av smertestillende, ørebetennelse, skader på ørene eller hodet fra en ulykke og ørevoks kan alle bli reversert. Behandle årsakene til hørselstap å forbedre hørselen. Avstå noen medisiner som kan forårsake hørselsproblemer. Spør legen din om ørebetennelse behandling og fjerning av ørevoks.

Hvis årsaken til hørselstap skyldes Ménières sykdom, akustisk nerveskader eller otosklerose og vekst av bein i øregangen, vil det kreve kirurgi.

Tinnitus Treatment

Har tinnitus terapi for å lette effektene av øresus. Tinnitus, ifølge Ohio State University Tinnitus klinikk, er en tilstand som deles av 40 millioner amerikanere. Selv om det er utbredt, er det ingen kur for tinnitus, selv om det er behandlingsmuligheter.

Prøv akustisk terapi for å forsterke vanlige lyder for å minske oppfatningen av ringing av tinnitus. Lydgeneratorer og høreapparater kan brukes i ørene for å minske pasientens evne til å oppfatte ringelyder. Lyd-CDer og lyd enheter ved sengen kan hjelpe en pasient får sove om natten. Medisiner er også tilgjengelig for å hjelpe sove og konsentrasjon i løpet av dagen.

Irreversible Hørselstap

Hvis hørselstap skyldes alderdom eller alvorlige, irreversible traumer, oppsøke alternativ behandling som vil hjelpe deg å takle hørselstap. Høreapparater kan bæres i øret eller hørselstekniske hjelpemidler kan installeres i hjemmet for å forsterke samtale i et rom. Har varsling enheter installert i hjemmet. Varsling enheter forsterke lyden av dørklokker, ringing telefoner eller noe annet som lager lyd. For alvorlig hørselstap, varsling enheter er tilgjengelige som bruker lys i stedet for lyd. Lukket bildetekst fjernsyn og tekst telefon (tty) kan hjelpe en pasient med alvorlig hørselstap se i stedet for å høre ord om.

Golden Seal Narkotika DETOX

Avgifte kroppen ved hjelp av urter er en hundre år gammel praksis, og noen former for alternativ medisin fortsatt oppfordre urten detox. Faktisk er mange urter fortsatt brukes i klinisk testet (og klinisk bevist) medisiner og kosttilskudd. Et spørsmål som henger er om goldenseal kan gifte i forkant av et medikament screening. Mens goldenseal gjør har muligheten til å detox kroppen din, kan det være i stand til å fjerne narkotika fra systemet, eller hjelpe deg å passere en dopingtest.

Som Narkotika DETOX

Goldenseal kosttilskudd er solgt i en rekke former. Når den brukes som et stoff detox agent, er goldenseal tilgjengelig i både flytende form og kapsler. I kapselform som en detox agent, ta goldenseal to ganger daglig eller i henhold til instruksjonene på kapslene du kjøper. I flytende form, ta to til tre dråper goldenseal lagt til en åtte-oz. glass vann. Drikk mellom fire og seks glass vann blandet med goldenseal daglig i en periode på flere dager til en uke for å avgifte systemet. (Merk: Denne bruken er omstridt, se advarsel for mer informasjon.)

Andre fordeler

Berberin er hovedkomponenten i goldenseal ansvarlig for sin gunstige helseeffekter. Berberin dreper bakterier og andre bakterier i kroppen. Det kan også aktivere hvite blodlegemer for å hjelpe kroppen til å bekjempe infeksjoner og spyle medikamenter og andre giftstoffer. På grunn av den relative sikkerheten goldenseal og de gunstige effektene som en avgiftende agent, ta en dose goldenseal daglig som et forebyggende tiltak, eller ta det i større doser som en umiddelbar detox agent.

Narkotika DETOX Warning

Goldenseal har blitt populært som et hjelpemiddel til å passere et medikament testen, som det er kjent for sine avgiftende egenskaper, og er også antatt å maskere tilstedeværelsen av marihuana i kroppen. Vær oppmerksom på at hvis du prøver å passere en narkotika-screening, hager Ablaze sier at goldenseal har ingen effekt i ridding kroppen av kjemikalier, for eksempel THC, som forblir i månedsvis etter at du bruker marihuana. Mens goldenseal har mange helsebringende effekter og kan avgifte kroppen av urenheter, er det generelt mislykket på å produsere ren urin for en dopingtest. Videre, hvis du prøver å passere en dopingtest etter å ha brukt ulovlige stoffer, har goldenseal slikt rykte som en mulig avgiftende agent som testing selskaper skjermen for det også i en urinalysis, noe som betyr mer tilstedeværelse av goldenseal i systemet kan vekke mistanke og selv føre til at du ikke klarer en dopingtest.

Vestibulære lidelse med Tinnitus

Vestibulære lidelse med Tinnitus


Vestibulære lidelser og tinnitus er problemer som involverer det indre øret. En person som lider av tinnitus hører ulike lyder og har hørselsproblemer. En person som lider av vestibulære lidelser lider balanse problemer.
Thomas Coleman, i sin artikkel "tinnitus Miracle", forklarer at i tilfelle av en infeksjon, blir mellomøret utsatt for infeksjon og råtner. Dette i sin tur påvirker nerver. Han sier dette er den vanligste årsaken til vestibular lidelse og tinnitus, og at de to er i slekt. Når øret er infisert den prøver å helbrede seg selv ved å skape væske som overbelaster den før den legger press på øregangen. At trykket fører til svimmelhet og øresus.

Symptomer

Symptomene på en vestibulære lidelse er vertigo, svimmelhet, ubalanse, problemer med å gå, klossethet, en generell mangel på koordinering og en følsomhet for visse sko eller flater. Vestibular forstyrrelse Association (VDA) viser også behovet eller tendens til å se mot bakken, som om bekreftelse på plasseringen av bakken. Synsproblemer er også et symptom. De kan inneholde vanskeligheter med dybdesyn og en lysfølsomhet. VDA viser også kognitive og psykologiske symptomer. Depresjon, angst, konsentrasjonsvansker og forvirring er alle symptomer. Andre symptomer inkluderer øret aches, hodepine og kvalme.
Tinnitus er per definisjon det ringer eller brølende i ørene.

Årsaker

Dr. Lisa Haven knytter hørselstap på grunn av støyeksponering med tinnitus. Et hørselstap på grunn av opphopning av ørevoks er også forbundet med tinnitus. Tinnitus forårsaket av en skade i hodet eller nakken områder har en tendens til å være mer alvorlig.

Diagnose

Som med de fleste helsemessige bekymringer, vil legen forsøke å eliminere andre helseproblemer. Din fastlege kan henvise deg til en audiograf. Audiografen kan teste ikke bare hørselen, men også den fysiske tilstanden til trommehinnen. Det er også tester som måler hvordan lyden reiser fra øret til hjernen.

Behandling

Behandlingen avhenger av årsaken, ifølge Dr. Haven. Hvis infeksjonen er årsaken, deretter behandling av infeksjonen vil i sin tur føre til at tinnitus å avta. De fleste tilfeller vil imidlertid være vanskelig å fastslå en bestemt årsak, og derfor behandle. Behandling kan være i form av medisinering, rådgivning og medisinsk utstyr.
En maskeringsenhet reduserer støy. Den blokkerer ikke støy, men heller, ifølge Dr. Haven, det "tilslører" støy. Den "hvit støy" er spesielt nyttig for tinnitus lider når du sover.

Forhindre vestibulære lidelser med Tinnitus

Unngå høye lyder og iført hørselvern er åpenbare forholdsregler. Dr. Haven anbefaler også skikkelig hvile, daglig mosjon og, om nødvendig, å regulere blodtrykket.

Narkotika for Lymes Disease

Lyme sykdom er en sykdom som overføres gjennom bitt av hjort flått. Fordi Lyme sykdom har potensial til å forårsake leddbetennelse, nerveskader og nedsatt hukommelse når venstre ubehandlet, leger reagere raskt på tilfeller av Lyme sykdom ved forskrivning narkotika.

Behandling

Leger vanligvis foreskrive antibiotika medisiner for å drepe Borrelia burgdorferi bakterien som forårsaker Lyme sykdom.

Typer medisiner

I de fleste tilfeller, orale antibiotika som doksycyklin, amoxicillin og cefuroxim benyttes for behandling. Hvis infeksjonen er avansert, kan legene velge intravenøs antibiotika administreres i et sykehus.

Time Frame

Oral antibiotika brukes vanligvis for 14 til 21 dager for å behandle Lyme sykdom, mens intravenøse kurs av antibiotika varer vanligvis 14 til 27 dager, i henhold til de Mayo Clinic.

Risiko

Det vesentligste av risikoen forbundet med antibiotika er kolitt eller betennelse i tykktarmen, noe som resulterer i alvorlig diaré. Intravenøs antibiotika som brukes for Lyme sykdom kan forringe hvite blodlegemer og gallestein i tillegg til diaré, rapporterer Mayo Clinic.

Advarsel

Noen alternative medisinske utøvere anbefalt injeksjoner av bismacine, som inneholder en stor mengde av metallet vismut, for behandling av Lyme-sykdom. Det amerikanske Food and Drug Administration advarer om at bismacine er sannsynlig utrygt for folk flest, og utgjør en risiko for nyresvikt og dysfunksjon av det kardiovaskulære systemet.

Hva Narkotika Hjelp nyre-funksjon?

Hva Narkotika Hjelp nyre-funksjon?


Kronisk nyresykdom gjør det vanskelig for nyrene å utføre sine normale funksjoner. Normale nyrer filter avfall fra blodet og opprettholde normale nivåer av væske og elektrolytter. Flere medikamenter forbedre funksjonen av slike vitale organer.

Narkotika Classes

Angiotensin-konvertering enzym (ACE) hemmere og angiotensin reseptorblokkere (ARBs) bremse utviklingen av nyresykdom, ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse.

Funksjon

ACE-hemmere blokkere konvertering av angiotensin I til angiotensin II, slappe av blodårene og redusere blodtrykket. Angiotensin-reseptorblokkere blokkere effekten av angiotensin II, avslappende blodkar og fjerne overflødig salt fra blodet.

Medisiner

Quinapril, ramipril, kaptopril, fosinopril, lisinopril, enalapril og benazepril er ACE-hemmere. Kandesartan, irbesartan, losartan, eprosartan, telmisartan, olmesartan og valsartan er angiotensin reseptorblokkere.

Effektivitet

ACE-hemmere er særlig effektive når de brukes i diabetikere med microalbumin i urinen. ACE-hemmere i diabetisk nevropati rytter konsernet bestemt at disse stoffene var mest effektive hos pasienter med høyere mengder av microalbumin i urinen. Forskere fra VA Medical Center i Minneapolis fastslått at valsartan reduserte risikoen for første morbide hendelser (sykehusinnleggelse for hjertesvikt eller plutselig død) i deltakere med kronisk nyresykdom. Deres studie dukket opp i den 20 oktober 2009, nummer av tidsskriftet Circulation.

Advarsel

Fortell legen din om alle reseptbelagte medisiner, vitamin, mineral eller urte supplement du tar. ACE-hemmere kan samhandle med diuretika og kosttilskudd som inneholder kalium, i henhold til Texas Heart Institute. Cerner Multum rapporterer at angiotensin-reseptorblokkere som valsartan kan samhandle med spironolakton, amilorid, natriumfosfat, natrium bifosfat, triamteren og tizanidin.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika


Crohns sykdom er en inflammatorisk tarm-sykdom som kan påvirke en hvilken som helst del av fordøyelsessystemet fra spiserøret til rektum. Mens årsaken ikke er klart definert, blir den behandlet som en autoimmun sykdom. Anti-inflammatoriske medikamenter brukes ofte for å behandle smertefull betennelse som oppstår under en aktiv Crohns flareup. Det er viktig å se en lege som spesialiserer seg på behandling av gastrointestinale sykdommer hvis du har mistanke om tilstedeværelse av Crohns sykdom.

Hvordan behandle Crohns sykdom med anti-inflammatorisk narkotika

Tilegne seg kunnskap om antiinflammatoriske legemidler

•  Vurdere sulfasalazin (Azulfidine) for å være et medikament av valget for å behandle Crohns sykdom hvis du ikke er allergisk mot sulfa medisiner. Bivirkninger som kvalme, hodepine og halsbrann forby noen pasienter fra å ta sulfasalazin.

Diskuter bruk av Mesalamine (Asacol eller Rowasa) for å behandle Crohns sykdom. Mesalamine har færre bivirkninger enn sulfasalazin, og kan tas som en tablett gjennom munnen eller rektalt som et klyster.

opplyse deg om bruk av kortikosteroider for å redusere betennelse tilstede med Crohns sykdom. Siden det er mange bivirkninger som høyt blodtrykk, osteoporose, grå stær og søvnløshet, er kortikosteroider vanligvis foreskrevet bare for moderat til alvorlig sykdom som ikke svarer til andre behandlinger.

forutse kortikosteroider for å bli brukt i forbindelse med en viss type av immun-systemet suppressor for de mest effektive resultater. De to typer narkotika arbeide sammen, som kortikosteroider indusere remisjon og immun-systemet suppressors arbeide for å opprettholde remisjon av Crohns sykdom.

Spør om de nyeste kortikosteroider tilgjengelig som budesonid (Entocort EC) som er fremmet som å ha færre bivirkninger enn konvensjonelle steroider. Det er rapportert som mer effektive når Crohns sykdom er lokalisert i den nedre tynntarmen.

Hint

  • Det kan ta en prøve-og-feile-tilnærming for å finne de anti-inflammatoriske medisiner som fungerer best for deg. Hver person har en unik respons til behandlingsregimer. Bare fordi et stoff som fungerer for andre betyr ikke at det vil være det beste for deg.
  • Drikk rikelig med vann mens du tar anti-inflammatoriske medisiner.
  • Anti-inflammatoriske medikamenter er kjent for å forårsake magesår. Det er viktig at du rapportere eventuelle endringer som for eksempel en mørk avføring, plutselig sterke magesmerter, overdreven oppblåsthet eller blodig oppkast.
  • Bruk anti-inflammatoriske medisiner med forsiktighet og bare i regi av helsepersonell. Selv over-the-counter steroide anti-inflammatoriske legemidler som aspirin og ibuprofen kan forårsake magesyke og irritasjon.
  • Redusere risikoen for magen nød mens du tar anti-inflammatoriske legemidler ved å redusere eller eliminere alkoholinntak og røyking.

Narkotika reaksjoner i babyer

Vaksiner og skudd gitt til babyer (24 måneder og under) er ofte en årsak til bekymring blant foreldre, spesielt hvis den lille er utsatt for reaksjoner og allergier. Det er viktig å innse reaksjoner er sjeldne. Det er også viktig, men å vite og være i stand til å gjenkjenne symptomer på en reaksjon bør de oppstår.

Narkotika

Narkotika i vaksiner og immunisering skudd er vanligvis en mild eller en død versjon av sykdom / sykdom de er ment å beskytte mot. Vaksinasjons legemidler til spedbarn under 6 måneders alder er vanligvis for hepatitt B, difteri, stivkrampe og kikhoste, pneumokokksykdom, HIB, polio og rotavirus.

Funksjon

Stoffet i vaksinasjoner brukte på den lille ett verk på en bestemt måte for å hjelpe barnet unngå alvorlige og potensielt dødelige sykdommer og sykdommer i hele hans / hennes barndom og liv. Når et barn eller voksen møter en sykdom, bygger kroppen opp immunitet mot det å hindre ytterligere forekomster. Vaksiner er gitt for å utløse en reaksjon i kroppen som gjør det virke som the real thing, hjelpe barnet ditt bygge immunitet uten å gå gjennom livstruende prosessen med iherdig gjennom den.

Milde reaksjoner

De vanligste milde reaksjoner som forekommer hos babyer er hevelse / ømhet av injeksjonsstedet og en mild feber. Disse reaksjonene skje i en i fire babyer. Andre milde reaksjoner inkluderer fussiness, dårlig matlyst, hovne ben eller arm, tretthet og oppkast. Diaré er også kjent til å forekomme med rotavirus-vaksine.

Moderate / alvorlige reaksjoner

Moderate og alvorlige reaksjoner er svært sjeldne, og bør ikke ergre seg over for mye i dagene før barnets skudd. Alvorlige reaksjoner er ofte en allergisk reaksjon mot et bestemt materiale i vaksinen. Moderate til alvorlige reaksjoner bør sees av en lege og behandlet deretter. Det er viktig å vite hvilke skutt barnet ditt har fått for å hjelpe legen behandle den. Disse reaksjonene inkluderer anfall, koma, senket bevissthet, permanent hjerneskade, feber over 105 grader F og gråt non-stop i 3 timer eller mer. Disse reaksjonene er så sjeldne, men at de ikke kan endelig knyttet til vaksiner selv.

Time Frame

For de fleste reaksjoner på vaksiner i babyer, bør symptomer ganske raskt. Fussiness, tap av matlyst, hevelse og ømhet bør skje i løpet av de første timene etter at skuddene og kan vare en til tre dager. Hele benet eller armen kan hovne opp eller utslett kan vises fra én til 10 dager etterpå. Disse reaksjonene kan vare så mange dager også. De andre milde reaksjoner vanligvis bare skje innen en uke etter at vaksinasjoner. Moderate og alvorlige reaksjoner, så vel, vil skje i løpet av noen få minutter til et par timer etter at skuddene er gitt, og må behandles umiddelbart.