Digidexo.com

Alternativer til digoksin

Alternativer til digoksin


Produksjonsfeil i Digitek og Caraco merkevare digoksin resulterte i overdoser av disse potente medikamenter og tilbakekalling av produktene. Denne familien av narkotika, avledet fra revebjelle anlegget, er unik i sin evne til å stimulere hjertet til å slå mer effektivt, som brukes i behandling av hjertesvikt (CHF). Dersom alternative medikamenter er nødvendig, er det andre klasser av medikamenter som virker på forskjellige måter.

Tilbakekalling av produkter Digitek og Caraco Digoksin

Digitek, som er et merkenavn for digoksin, er en hjerteglykosidet. Et annet medikament i samme familie er Deslansiside. På grunn av deres smal terapeutisk indeks, som tar for lite av medisinen kan føre til hjertesvikt og tar for mye produserer langsom hjerterytme, tretthet, kvalme, og kan overbelaste kompromisser nyrer.

25. april 2008 ble en tilbakekalling av amerikansk produsent Actavis over alle digoksin tabletter (Digitek henhold Mylan Pharmaceuticals) initiert fordi noen piller var dobbelt-belagt, forårsaker dobbelt så riktig dose som skal utleveres. 25. mars 2009, Caraco Pharmaceutical Laboratories annonserte en tilbakekalling av digoksin 0,125mg og digoksin 0,25 fordi tablettene "varierer i størrelse" og kunne ikke pålitelig levere ensartede doser av medisinen.

ACE-hemmere

Altace, lisinopril, enalapril, og ramparil er noen av klassen av medisiner som kalles "ACE-hemmere". Disse medikamentene senke blodtrykket ved å blokkere dannelsen av angiotensin converting enzym, eller "ACE". Nærværet av dette enzym og dets biprodukter kan føre til stress for den venstre ventrikkel av hjertet og konstruksjon av arteriene. Ifølge preparatomtalene for Altace på www.altace.com, studier av pasienter som hadde hjertesvikt etter hjerteinfarkt viste "risiko for progresjon til alvorlig hjertesvikt og CHF-relaterte sykehusinnleggelse ble redusert." Preparatomtalene for lisinopril på www.merck.com sier at lisinopril "er indisert som tilleggsbehandling i forvaltningen av hjertesvikt hos pasienter som ikke responderer adekvat på diuretika og digitalis."

Diuretika

Også kjent som "vanndrivende," diuretika avlaste lunger forårsaket av hjertets manglende evne til å pumpe blod effektivt nok til å hindre væske siver inn i lungene og andre vev. De arbeider på en kompleks cellenivå. Noen vanlige vanndrivende medisiner er hydroklortiazid, furosemid og spironolakton. Disse medikamentene blir brukt til å behandle overdreven væske opphopning og hevelse (ødem) i kroppen forårsaket av hjertesvikt.

Livsstil

Det beste alternativet til hjerte medisiner som digoksin er en sunn livsstil. Redusere risikoen forbundet med hjertesykdom ved å slutte å røyke, å opprettholde en sunn vekt ved moderat regelmessig trening (gange), og spise en diett av lav-salt hele matvarer rike på fiber som brun ris, quinoa, kaldt vann fisk, frukt og grønt grønnsaker.

Se en lege

Når du endrer reseptbelagte medisiner, er en lege kvalifisert til å ta avgjørelser basert på en omfattende helse historie. Digoksin er en viktig klasse av narkotika; kanskje en brokete historie av tilbakekallinger vil resultere i bedre produksjonsmetoder, noe som gjør disse medikamentene en mye tryggere valg.