Digidexo.com

Hvordan bruke Diet å behandle GERD

Hvordan bruke Diet å behandle GERD


Gastroøsofageal reflukssykdom, bare kjent som GERD, resultater når nedre spiserør unnlater å hindre magesyre fra backwashing, forårsaker typiske symptomer på halsbrann og stramme over brystet. Men siden det er noen matvarer som bidrar til å svekke muskelen rundt spiserøret, er det fornuftig å bruke diett som en naturlig måte å behandle GERD. Heldigvis er veldig lett å svelge en diett utviklet for å behandle GERD.

Hvordan bruke Diet å behandle GERD

Tygg på noen rå grønnsaker som du kan tåle. Dampede grønnsaker er OK også, men unngå batter dyppet og stekt eller kremet-stil grønnsaker.

Reach for melk som er merket lav-fett, skummet, eller 1 til 2 prosent melkefett. Forlate sjokolade-flavored melk til barna og helmelk til baby kyr.

Konsumere magre former for protein på din GERD kosthold, for eksempel skinn kylling, fisk og kalkun. Men kuttet ut kjøttpålegg, pølse, bacon og kjøtt med høyt fettinnhold, for eksempel hamburger og visse kutt av storfekjøtt.

Spis rikelig med frisk frukt, unntatt de kjent for å være svært sure, som appelsiner, grapefrukt og ananas. Av denne grunn, kan det være lurt å vurdere å supplere din diett med vitamin C-tabletter.

Butter ditt brød så lenge brødet ikke er laget med helmelk og spredningen er lav-fett eller fett-fri.

Hopp all koffein (og kaffe helt, koffeinfri eller ikke) og alle kullsyreholdige drikker. Te er akseptabelt, forutsatt at det ikke inneholder mynte.

Sug på karamellen med snacks og desserter som er lav i fett. Beklager, men sjokolade er ute.

Sip klare supper som er lav i fett og unngå de som er krembasert eller laget av kjøtt lager, som kylling (på grunn av huden) eller biff.

Hint

  • Spis mindre måltider gjennom dagen i stedet for tre store.
  • Diskutere dine spesifikke diettbehov med din lege før du drar ut for å bruke diett å behandle GERD på egen hånd. Faktisk, kan legen din henvise deg til en ernæringsfysiolog for å hjelpe deg, spesielt hvis du har andre medisinske tilstander å vurdere, for eksempel høyt blodtrykk eller diabetes.
  • Unngå bøyd over eller liggende i 30 minutter til en time etter å ha spist.
  • Glem rask mat - alle rask mat. Dette inkluderer de såkalte sunne salater som tilbys av noen fast food-restauranter, som faktisk kan inneholde mer fett i dressing enn i burgere fra grillen.
  • Pass på tannkjøttet og harde drops, som oppfordrer deg til å svelge luft og produsere en rap sammen med syre reflux.