Digidexo.com

symptomer på sjokolade allergi

Tegn og symptomer på Sjokolade Allergi

Tegn og symptomer på Sjokolade Allergi


Sjokolade er noe alle prøver minst en gang i livet. Det kan finnes i mat til frokost, snacks, middager og mest, desserter. For folk som er allergisk mot sjokolade, skjønt, er det ikke en mat som bringer et smil til ansiktet. Det som er viktig å merke seg er hva som skjer hvis sjokolade er inntatt, og det utløser en allergisk reaksjon, og hvordan å behandle etterkant.

Hodepine

Hvis etter å ha spist sjokolade en person begynner å klage på en piercing hodepine, kan en allergisk reaksjon være å klandre. Koffein er svært utbredt i sjokolade og noen ganger er det som fører til hodepine. Bare fordi en person får en hodepine etter inntak av sjokolade betyr ikke nødvendigvis at de er allergisk mot det, men det betyr at det kan være behov for noen ytterligere etterforskning.

Elveblest

Noen mennesker etter å ha tatt en bit av, eller til og med rørende, vil sjokolade bryte ut i elveblest. Vanligvis, elveblest starte på ansikt og hals, og deretter fortsette å reise til andre deler av kroppen, som armer, mage og ben. Den beste tingen å gjøre hvis dette skjer, er å gi personen en dose av Benadryl og kontakte en lege.

Pustevansker

Noen mennesker er alvorlig allergisk mot sjokolade, og i de tilfellene de faktisk har problemer med å puste etter inntak av det. Dette kan utløse anafylaksi, som er en allergisk reaksjon som involverer to eller flere systemer i kroppen, og kan faktisk føre til anafylaktisk sjokk, noe som kan være livstruende. Hvis dette skjer en gang, er det best å unngå sjokolade alle sammen.

Halsbrann

En mild symptom på en sjokolade allergi er halsbrann. Mange ganger er det en annen ingrediens i sjokolade som forårsaker dette, ikke faktisk kakao. Den beste tingen å gjøre for å bidra til å bekjempe halsbrann er å ta en over-the-counter medisin, som tums, for å oppveie den brennende følelsen. For mange mennesker, er halsbrann ikke en problematisk nok bivirkning å gjøre dem avstå fra å spise sjokolade.

Forvirring og Irritabilitet

En person kan faktisk bli forvirret eller irritabel som et tegn på en sjokolade allergi. Dette skyldes det faktum at kakaobønner inneholder teobromin, som faktisk stimulerer nervesystemet og noen ganger øker hjertefrekvensen. Det kan faktisk føre til en person til å føle seg veldig urolig, så hvis dette skjer, vil det trolig være best å unngå sjokolade.

Hva er behandlingen for en sjokolade allergi?

Hva er behandlingen for en sjokolade allergi?


Sjokolade er laget av flere forskjellige ingredienser som kan utløse en allergisk reaksjon. Mens den viktigste ingrediensen i sjokolade er kakao, inneholder sjokolade også melk, soya, gluten, mais sirup, nøtter, frukt og ulike tilsetningsstoffer. Det er vanlig for mennesker med allergi en sjokolade å ha en reaksjon på en eller flere av disse ingrediensene. Hvis du er diagnostisert med en sjokolade allergi, er det best å unngå å spise det. Sjokolade allergi kan behandles med antihistaminer, bronkodilatorer og kortikosteroider og epinefrin.

Symptomer

Sjokolade allergisymptomer er lik de som er forårsaket av andre matallergier. Hodepine, elveblest, utslett, halsbrann, tåkesyn, rektal kløe og pustevansker er vanlige symptomer på sjokolade allergi.

Diagnose

Sjokolade allergi er sjelden --- folk er typisk allergisk mot ingrediensene som finnes i sjokolade. Legen din vil utføre en rekke blod og hud tester for å fastslå om du er allergisk mot sjokolade.

Antihistaminer

Bruk antihistaminer å behandle kløe, rennende øyne, nysing og hudirritasjoner forårsaket av sjokolade allergi. Antihistaminer kan kjøpes over-the-counter eller foreskrevet av legen din.

Bronkodilatorer og Kortikosteroider

Sjokolade allergi kan utløse luftveislidelser som astma. Bruk bronkodilatorer og kortikosteroider for å avlaste tungpustethet, hoste og pustevansker.

Adrenalin

Adrenalin gir umiddelbar lettelse for mer alvorlige reaksjoner på sjokolade allergi og diverse andre allergier. Oppbevar den i en auto-injektor og bruk så snart alvorlige allergi symptomer. Denne medisinen forhindrer støt.

Tegn og symptomer på en sjokolade Allergi

For mange er sjokolade ikke bare en godbit, det er en nødvendighet. Sjokolade er en kjent stemning lifter og har selv blitt hyllet for sine hjertet sunt fordeler. Men hvis du er blant den gruppen som er allergisk mot sjokolade, trenger du å vite hva som kan skje hvis du spiser det.

A True Chocolate allergi?

Den gode nyheten for mange er at en ekte allergi mot kakao (sjokolade) er faktisk ganske sjelden. Mange reaksjoner til sjokolade, faktisk resulterer fra de ingredienser eller additiver i sjokolade, inkludert mais sirup, melk, lecitin, nøtter, smakstilsetninger, gluten og fargestoffer.

Symptomer

En allergi mot sjokolade og / eller kakao kan presentere følgende symptomer: hodepine, halsbrann, kløe, utslett, pustevansker, elveblest og forvirring.

Astmaanfall

Personer som lider av astma kan være følsomme for kakao eller andre ingredienser i sjokolade, og opplever et astmaanfall.

Kjemikalier

Koffein, teobromin og phenlethylamine er kjent for å forårsake hodepine og humørsvingninger hos noen individer. Disse ingrediensene finnes naturlig i sjokolade og er faktisk ikke en allergi, men en reaksjon på kjemikalier.

Den gode og dyre sjokolade

Høyere kvalitet sjokolade generelt medfører færre allergiske reaksjoner. Jo renere sjokolade, målt ved mengden av kakao brennevin og kakaosmør, jo mindre sjanse for ekte sjokolade allergi.

Morsomme fakta

Forbrukerne bruker mer enn $ 7 millioner dollar årlig på sjokolade og sjokolade relaterte produkter.

Tegn og symptomer på en sjokolade allergi i Kids

Hvis barnet spiser en sjokolade bar og begynner å oppføre seg merkelig, kan det være lurt å finne ut om en sjokolade allergi kan være årsaken. Selv om barnet ikke kan være allergisk mot sjokolade selv, kan han være allergisk mot en av ingrediensene i sjokolade. Forstå tegn og symptomer på en sjokolade allergi kan hjelpe deg å avgjøre om barnet opplever en allergisk reaksjon.

Hva er en sjokolade allergi?

Fordi sjokolade er en sammensatt av flere ingredienser, et barn som har en allergisk reaksjon kan faktisk være å reagere på kakao, gluten, melk, koffein, nøtter, fargestoffer eller andre ingredienser. Hvis barn er allergisk mot mer enn én ingrediens i sjokolade, kan de ha alvorlige reaksjoner.

Forkjølelseslignende symptomer

Noen barn kan oppleve forkjølelseslignende symptomer etter å ha spist sjokolade, slik som hoste, nysing, rennende nese, eller rennende øyne. De kan ha nytte av en over-the-counter antihistamin. Alternativt kan et antihistamin være foreskrevet av lege. Reseptbelagte antihistaminer er mindre sannsynlighet for å forårsake søvnighet.

Astmatiske symptomer

Noen barn opplever astmatiske symptomer etter å ha spist sjokolade, for eksempel tungpustethet, hoste, pustevansker, og luftveisbetennelse. Barn med disse symptomene kan være nødvendig å bruke bronkodilatorer og kortikosteroider for å behandle symptomene. Noen barn kan selv gå inn anafylaksi eller sjokk etter å ha spist sjokolade. Barn med allergier denne sterke bør sørge for å alltid ha adrenalin i nærheten.

Emosjonelle symptomer

Barn kan vise andre tegn på allergi etter å ha spist sjokolade, som angst, forvirring, eller irritabilitet. Selv om irritabilitet kan minske dersom barnet tar antihistaminer, vil de andre emosjonelle symptomer forsvinne med tiden. Bor borte fra allergen er den primære måten å redusere disse symptomene.

Andre symptomer

Allergiske reaksjoner på sjokolade har også hodepine, eksem, elveblest, kvalme og halsbrann. Hvis barnet ditt opplever noen av disse symptomene etter å ha spist sjokolade, snakk med en allergi spesialist umiddelbart.

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn

Tegn og symptomer på Cat allergi hos barn


Katt allergi er blant de vanligste kjæledyr allergi. Problemet er ikke kattepels, som folk flest tror, ​​men heller katt dander, spytt og urin. Symptomer på katt allergi hos barn inkluderer nysing, utslett og astma.

Nesesymptomer

Cat allergi symptomer inkluderer rennende nese, smertefull nesetetthet, nysing og nasal drypp, som kan forårsake sår hals eller hoste. Barn med nasal allergi symptomer vil ofte gni nesen oppover.

Øyesymptomer

Andre tegn er kløende eller røde øyne og poser under øynene.

Hudsymptomer

Katt allergi kan forårsake allergisk eksem, som fører til et kløende utslett eller elveblest der huden kom i kontakt med allergenet, slik som hender hvis de allergiske barn kjæledyr en katt.

Luftveissymptomer

Nesten en tredjedel av folk med kjæledyr allergi har også astma. Dette kan føre til brystsmerter, tungpustethet og pustevansker. Hos barn, astma fører ofte problemer med å sove.

Ikke-åpenbare årsaker

Barn med katt allergi kan vise symptomer selv om en katt er ikke til stede i huset. Det kan ta mer enn seks måneder å fullt rense et hus av katt dander når katten er borte. Cat dander kan gå inn i huset etter kontakt med hud og klær, selv om en katt var aldri i hjemmet.

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer

Symptomer på melkeprotein allergi hos babyer varierer fra utslett, til pusteproblemer, til fordøyelseskanal opprørt. Enten slow-debut eller rapid-utbruddet allergiske reaksjoner kan forekomme; slow elle reaksjoner vanligvis ta en uke til 10 dager for å utvikle og er mer vanlig. En ekte melkeallergi må diagnostiseres av lege, med blod, avføring og / eller allergi hud tester utføres for å utelukke andre problemer. De fleste barn vokser melkeprotein allergi ved to eller tre år.

Hudproblemer

Hudproblemer kan være tydelig i en baby som er allergisk mot melkeprotein. Utslett, hevelse (angioødem), elveblest, eksem og kløende / røde nupper på huden foreligger indikasjoner på at melkeprotein allergi. Hudirritasjon som oppstår når en baby er utsatt for melkeprotein over en tidsperiode vil generelt bli lettet i løpet av noen få dager, dersom ikke lenger ingesallergenet.

Atferd endringer

En normalt glad, fornøyd babyen kan utvise plutselige endringer i oppførsel på grunn av en melkeproteinallergi. Et spedbarn kan bli irritabel eller kolikk bare timer etter inntak av melk eller melkebaserte produkter. Denne oppførselen forandring er vanligvis på grunn av smerte i fordøyelsessystemet, og avtar som årsak for fordøyelses opprørt fjernes fra kostholdet.

Digestive Opprørt

En melkeprotein allergi kan forårsake alvorlige fordøyelses nød og opprørt, inkludert magesmerter eller kramper, oppkast eller store mengder spytte opp, løs avføring, diaré og mulig blodig diaré. En baby med en melkeproteinallergi kan også kneble under fôring, eller nekte mat eller melk helt. Fordøyelseskanal opprørt symptomer oppstår i løpet av timer eller dager for å bli utsatt for et allergen; en undersøkelse av en barnelege er nødvendig for å utelukke andre årsaker. Hvis melkeprotein er den skyldige, vil en baby raskt føler deg bedre etter eksponering for allergen opphører, avhengig av hvor fort den forrige melk inntak passerer gjennom fordøyelsessystemet.

Pusteproblemer

En baby kan utvikle astma som følge av en allergi mot melkeprotein. Tungpustethet og pustevansker kan oppstå; ringe 911 umiddelbart hvis barnet ditt opplever plutselige pusteproblemer og kan ikke trekke pusten. En langsommere utvikling av tilstanden i løpet av et par dager bør tas opp av en barnelege for å utelukke eventuelle underliggende problemer.

Anaphlyaxis

Anafylaksi er mer vanlig med allergi mot matvarer heller enn mot melkeprotein, og er en alvorlig hurtig innsettende symptom som kan føre til døden. Det påvirker vanligvis babyens hele kroppen, inkludert hud, mage, pusting og blodtrykk. Symptomer oppstår i løpet av sekunder eller minutter av eksponering for allergenet, og inkluderer tungpustethet, hevelse, magesmerter, besvimelse, kvalme eller oppkast, unormale pustelyder, hjertebank, rødhet og utslett, forvirring og angst. Anafylaktiske reaksjoner krever oppmerksomhet på et sykehus akuttmottaket, og hvis mistanke, må 911 bli kalt umiddelbart.

Tegn og symptomer på ragweed allergi

Ragweed pollen spres gjennom luften forårsaker forhold på allergisk rhinitt, bihulebetennelse, migrene og allergisk astma kategorisert som høysnue reaksjoner. Tegn og symptomer på ragweed allergi vedvarer gjennom hele pollinering sesongen, avtagende i kaldere temperaturer.

Geografi

Ragweed vokser i rurale områder i hele det nordøstlige og Midtvesten stater, blomstrende og sprer pollen på varme, breezy dager, med høy luftfuktighet økende vekst.

Time Frame

Ragweed allergi anses å være sesongmessige allergier, som forekommer i løpet av sommeren og høsten og varer til bakken frost over, med allergisymptomer som begynner bare minutter etter innånding og forverring av økt eksponering og høye konsentrasjoner.

Effekter

Tegn og symptomer på ragweed allergi inkluderer tett nese, kløende og rennende øyne, rennende nese, nysing, kløe i halsen, hoste, tungpustethet og pustevansker.

Identifikasjon

Personer med pollen og muggsopp sensitiviteter er disponert og utsatt for å anskaffe ragweed allergier, som kan diagnostiseres ved hudprøver, blodprøver og konsultasjon med en allergolog.

Forebygging / løsning

Eliminere utendørs aktivitet, spesielt i områder med tett vegetasjon på høy pollen teller dager er effektive i å redusere symptomer. Luftfiltre og renseanlegg kan forbedre inneklima, mens muntlige antihistaminer, inhalatorer og allergivaksinering kan lindre sesongens ragweed symptomer.

Symptomer på Corn Allergi

En allergi mot mais er vanligvis diagnostisert hos predisponerte barn og voksne med eksisterende allergi mot andre matvarer, for eksempel hvete, soya, egg, skalldyr og peanøtter. En mais allergi forårsaker symptomer på fordøyelsesbesvær, migrene og aktuell hudirritasjon.

Time Frame

Symptomer på en korn allergi kan oppstå i løpet av fem minutter etter inntak, forårsaker betennelse og kløe i lepper, munn og hals, som kan vises som rødhet, humper og elveblest, og kan utvikle seg til halsen sårhet og fordøyelsesbesvær.

Symptomer

Mais allergi hovedsakelig påvirke fordøyelseskanalen. Symptomer er oppkast, kvalme, kramper, diaré, magesmerter og tretthet. Disse effektene kan være ledsaget av aktuelle symptomer på elveblest, blemmer og hevelser.

Identifikasjon

Matallergier til mais er identifisert gjennom huden tester der en liten mengde korn allergen plasseres på huden, som deretter stakk å forårsake en allergisk reaksjon av betennelse eller elveblest i sensibiliserte personer. Blodprøver gi ytterligere informasjon ved å evaluere immunoglobin E (IgE) antistoffresponsen til mais allergen, med høye nivåer av antistoffet indikerer en mais følsomhet.

Betraktninger

Lese etiketter og økende bevissthet om ingrediensene er viktig når du lider av en mais allergi. Mais og maisderivater finnes i en rekke matvarer og tilsetningsstoffer, inkludert bakepulver, mais sirup, fruktose, vaniljeekstrakt, pizzabunn, sauser og salatdressinger. Mais kan være en aktiv ingrediens i aktuelle kremer, medisiner og lim.

Forebygging

Matallergier til mais er mest effektivt behandles ved å unngå korn forbruk og eliminere produkter som inneholder korn fra kostholdet. Muntlig og aktuelle antihistaminer kan redusere symptomer som følge av inntak, innånding eller hudkontakt med en mais allergen, med EpiPen injeksjoner av adrenalin behandling av anafylaksi (alvorlig allergisk) nødhjelp.

Tegn og symptomer på Cat Allergi hos små barn

Tegn og symptomer på Cat Allergi hos små barn


Av alle dyr, katter forårsaker flest allergier, og små barn ikke alltid vet hvordan jeg skal fortelle deg hvordan de føler når de opplever allergier. Læring vanlige symptomer på katt allergi kan hjelpe deg å gjenkjenne dem på barnet ditt og finne løsninger, slik at du ikke trenger å gjøre det hjerteskjærende valget mellom å beholde barnet og holde katten din.

Minor Signs

Symptomer på katt allergi er lik symptomene på forkjølelse. Hvis barnet ditt er nysing, hoste eller har en tett nese, kan han være lider av katt allergi.

Seriøse Signs

Alvorlige tegn - som mer tydelig indikerer allergi - er hudutslett, brennende øyne og luftveisproblemer indikert av pesende eller pipende pust.

Kritiske symptomer og tegn

I sjeldne tilfeller kan barnets allergi føre henne til å gjennomgå anafylaksi. Hvis barnet opplever alvorlig pustebesvær, gnir hennes bryst og sier det føles stram, eller opplever hevelse i ansiktet, ta henne med til legevakten umiddelbart.

Misforståelse

Fordi katteallergener er så klissete, de fester seg til en persons hår eller klær og kan transporteres til barnets skole, noe som betyr at barnet kan lide av katt allergi, selv om du ikke har en katt.

Behandling

Hold katten ut av ditt barns soverom og, hvis mulig, ut av huset. Spør legen din om allergivaksinering er riktig for barnet ditt.

Symptomer på kronisk allergi

Å ha en allergi betyr at du er overfølsom mot et bestemt stoff. Det er mange forskjellige irritanter eller triggere som kan føre til kroniske allergier.

Identifikasjon

Allergi kan ofte likne symptomer på forkjølelse. Forskjellen med kroniske allergier er at symptomene kan vare i lengre perioder av gangen (som i løpet av høysnue sesongen), eller de kan komme og gå sporadisk (som når de utsettes for kjæledyr dander).

Typer

Luftveier, kontakt og matallergier er blant de vanligste typer allergier. De manifesterer seg i ulike forhold, inkludert, høysnue, astma og eksem,

Symptomer

Typiske symptomer på kronisk allergi inkluderer nese og bihuler lunger, tungpustethet, og elveblest. Red, rennende, kløende øyne er også vanlige symptomer som kan påvirke allergikere. I ekstreme tilfeller kan anafylaktisk sjokk oppstå, noe som kan resultere i døden.

Triggere

Noen av de vanligste utløsere av en allergisk reaksjon er pollen, støv, mugg, kjæledyr dander, røyk og mat.

Betraktninger

Det finnes ingen kur for kronisk allergi. Men det er mange medisiner tilgjengelig for behandling av allergi.

Forebygging / løsning

Fjern potensielle allergener fra hjemmet ditt ved hjelp av en Hepa vakuum og luftrenser.

Tegn og symptomer på Throat Allergi

Allergi har ulike rammer på forskjellige personer. Noen mennesker opplever nesetetthet, andre har rennende øyne og atter andre lider av irritasjon og betennelse i halsen. En allergisk reaksjon finner sted når et individs immunsystem gjenkjenner et bestemt stoff som potensielt skadelig inntrenger. Kroppen kamper av fremmede stoffer ved å produsere histaminer som forårsaker bivirkninger i hele kroppen, for eksempel irritasjon i halsen.

Årsaker

Throat allergi symptomer forårsakes vanligvis av mat og luftbårne partikler allergier. Halsen allergi er vanlig for folk som er allergisk mot melkeprodukter og pollen.

Symptomer

De vanligste symptomene på en hals allergi er en sår hals, kløe i halsen og overdreven slim bak i halsen. Noen mennesker kan oppleve elveblest eller utslett i halsen også.

Forebygging

For å hindre hals allergi, bør en person identifisere hvilke stoffer forårsake allergi og unngå dem. Hvis allergi er i luften, kan ved hjelp av en luftrensesystem i hjemmet hjelpe.

Behandling

Den vanligste behandlingen for tegn og symptomer på hals allergi er å ta en over-the-counter antihistamin, som blokkerer kroppen fra å produsere histamin. Den vanligste stoffet som brukes er difenhydramin eller Benadryl.

Komplikasjoner

Hvis hals allergi ikke er riktig adressert, kan de føre til en infeksjon i halsen, brystet og hodet. Eventuelle infeksjoner må behandles med antibiotika.

Tegn og symptomer på Whey Allergi

Tegn og symptomer på Whey Allergi


Ifølge Teens Health fra Nemours, er whey vassen komponent av melk. Myse er et av to proteiner som utgjør melk, og melk er omtrent 20 prosent myse. Det er mulig for en person å bli allergisk mot whey i meieriprodukter. Det er flere tegn og symptomer på en whey allergi.

Gastrointestinale problemer

Ifølge Omsorg Medisinsk og rehabiliterende tjenester, kan en whey allergi manifestere seg gjennom fordøyelsesproblemer. En person som er allergisk mot whey kan oppleve symptomer som spenner fra gass og oppblåsthet til kvalme, diaré, oppkast og magekramper.

Hudproblemer

Et myse allergi kan dramatisk påvirke tilstanden og utseendet av huden. Omsorg Medisinsk og rehabiliterende tjenester sier en person med en whey allergi kan utvikle et kløende utslett eller elveblest. Han kan synes å ha sorte øyne forårsaket av mørke ringer under øynene. Han kan også oppleve hevelse i ansikts-områder, inkludert munn, tunge og svelg.

Luftveisproblemer

En whey allergi kan noen ganger føre til alvorlige pusteproblemer. En person som er allergisk mot whey kan oppleve tett nese og rennende nese og øyne. Hun kan også legge merke til øynene blir kløende. Hvesing og kortpustethet kan være forårsaket av en whey allergi. I de verste tilfellene en person med en whey allergi kan gå inn i anafylaktisk sjokk og slutter å puste helt.

Symptomer på alvorlig allergi

Allergi er en vanlig medisinsk tilstand, og du kan få dem fra mat, medisiner og miljømessige irritanter som pollen eller dyrehår. Allergi symptomer kan variere fra mild og irriterende til alvorlig og potensielt livstruende hvis den ikke behandles. Ifølge Mayo Clinic og National Library of Medicine, symptomer på alvorlige allergier inkluderer pustevansker og bevisstløshet.

Pustevansker

Du kan oppleve pustevansker og tungpustethet som en del av en alvorlig allergisk reaksjon på matvarer, insektstikk, kjæledyr dander, eller medisiner.

Utslett

Du kan utvikle utslett på huden din som inkluderer rødhet, kløe og elveblest hvis du har alvorlige allergier mot triggere som kjæledyr dander, medisiner eller mat.

Hevelse

Allergi mot matvarer, medisiner eller insektstikk kan føre til at du utvikler hevelse på huden eller munnen på stedet der allergenet kom i kontakt med kroppen din.

Oppkast

Hvis du opplever kvalme og oppkast etter eksponering for et allergen, er dette symptomet en indikasjon på en alvorlig allergi og krever medisinsk behandling.

Svakhet

Du kan føle deg svak, ør eller svimmel etter eksponering for en allergi trigger, og dette kan føre til tap av balanse og besvimelse.

Anafylaksi

Anafylaksi er en livstruende tilstand som du kan utvikle. Anafylaksi er forårsaket av alvorlige allergier, og symptomer på dette kan være en svak puls og tap av bevissthet.

Symptomer på Penicillin Allergi

Penicillin er en av de mest vanlige foreskrevne antibiotika og anvendes for mange forskjellige grunner. Det er også den vanligste årsaken til narkotika allergier. En allergi mot penicillin vanligvis oppstår blant unge voksne, men det kan skje når som helst alder. Symptomene vil variere fra person og kan være så moderate som utslett, eller så alvorlig som tap av bevissthet.

Årsak of Allergy

Den allergiske reaksjonen oppstår fordi kroppens immunsystem overreagerer på penicillin, noe som resulterer i en myriade av symptomer.

Vanlige symptomer

De vanligste symptomene på en penicillin reaksjon inkluderer elveblest, hevelse i lepper, tunge og ansikt. Pasienten kan utvikle elveblest eller hennes øyne kan klø.

Alvorlige symptomer

I sjeldne tilfeller vil mennesker lider av sever symptomer. Dette kan resultere i en anafylaktisk reaksjon som fører til pustevansker, tap av bevissthet og oppkast.

Skilt for alvorlige symptomer

Du kan være mer utsatt for lider av en alvorlig allergisk reaksjon hvis du noen gang har hatt elveblest vises umiddelbart etter å ha tatt penicillin eller har hatt et positivt resultat fra en penicillin allergi hudtest.

Behandling

Mange er foreskrevet antihistaminer eller kortikosteroider for å behandle sine penicillinallergi. Men i en nødssituasjon, kan en adrenalin skutt være nødvendig.

Tegn og symptomer på meieri allergi

Meieri allergi er et vanlig problem blant barn, men 80 prosent av berørte barn vil vokse ut av allergi etter alder 6. Men voksne kan utvikle et meieri allergi ved en senere alder. Mange berørte enkeltpersoner ikke selv innser at de har et meieri allergi fordi meieri finnes i nesten all slags mat, spesielt bearbeidet mat. Heldigvis, det er visse symptomer som tippe av et meieri allergi.

Meieri Allergi vs laktoseintoleranse

Først og fremst er et meieri allergi ikke det samme som laktoseintoleranse. Laktoseintoleranse er definert som å ha en mangel på enzymet laktase, nødvendig for å bryte ned laktose som finnes i melkeprodukter. Et meieri allergi er definert av kroppens immunforsvar kjenner kasein og myseproteiner som fremmede stoffer og sende histaminer og antistoffer til å drepe av de "fremmede" inntrengerne.

Mange er laktose intolerant og kan bruke en laktose hjelpemiddel for å hjelpe fordøye melkeprodukter. Av og til, kan laktoseintoleranse føre til et meieri allergi på grunn av skader på mage-tarmkanalen.

Symptomer

Symptomer på et meieri allergi omfatter utslett, elveblest, eksem, forstoppelse, tett nese og i de mest alvorlige tilfeller, anafylaktisk sjokk. Symptomer på laktoseintoleranse er mage kramper, oppblåsthet, diaré, kvalme og hodepine.

Intoleranse vil alltid gjøre seg kjent gjennom mage-tarmkanalen, mens et meieri allergi tendens til å ha mer klassiske allergiske hudreaksjoner.

Årsaker

Meieri allergi er vanligvis forårsaket av kroppens avvisning av kasein og myse, to proteiner som finnes i meieriprodukter. Kasein er egentlig ostemasse som er igjen når melken er lov til å forsure og whey er vassen biprodukt av at forsuring.

Som nevnt før, kan en person som har vært laktoseintolerante for en lang tidsperiode utvikle en melkeallergi i tillegg. Som meieri er fortært og dårlig brutt ned, blir mage-tarmkanalen skadet. Kroppen, for å demme opp for denne skaden, vil begynne å sende histaminer og antistoffer til magen når meieriet er fortært.

Testing

For å teste om du har et meieri allergi, prøv å gå på en eliminasjonsdiett. For to uker, unngå tidkrevende alle melkeprodukter. For å være klar, meieriprodukter er noe som hadde sin opprinnelige kilden som melk fra kua. Egg er ikke et melkeprodukt, men blir ofte forvirret som en. Sjekk alle etiketter på noen bearbeidet mat som meieriprodukter er ofte brukt under innspillingen av slike matvarer.

Samtidig unngå melkeprodukter, merk om symptomene dine forsvinner. Hvis de gjør det, kan det hende du har en intoleranse eller allergi. Legen din vil da gi deg en allergi test for å finne ut sikkert om du er allergisk eller intolerant.

Behandling

For de som er allergisk mot melkeprodukter, kan du rett og slett nødt til å unngå matvarer fra nå av. Legen din vil informere deg om melkeerstatninger. Siden meieri er vår største kilde til kalsium, sørg for å ta kosttilskudd eller spiser mat som er rik på næringsstoffer som finnes i meieriprodukter.

Tegn og symptomer på mutter allergi

Tegn og symptomer på mutter allergi


Nøtter kan være potensielt farlig for en person som er allergisk mot dem. En reaksjon på en allergi skyldes kroppens naturlige forsvar, som er ment å bekjempe infeksjoner. Imidlertid, når legemet detekterer at en mutter protein er et allergen, svarer den ved å angripe immunsystemet. En person med en familie historie av mutter allergi er mer sannsynlig å ha en allergisk reaksjon også.

Symptomer

Symptomene kan variere fra mild til livstruende. En person kan begynne å oppleve symptomer i løpet av noen minutter, eller det kan ta opptil en time.

Milde Signs

Hvis du har milde reaksjoner, vil ansiktet ditt begynner å krible, ansiktet kan hovne opp, kan du oppleve et utslett og halsen kan stramme.

Alvorlig Signs

Hvis du har en alvorlig reaksjon, vil du oppleve det ovennevnte, samt pustevansker, eller kroppen din kan gå inn i anafylaktisk sjokk.

Andre reaksjoner

Andre allergiske reaksjoner kan være elveblest, kvalme og oppkast med diaré, og astmalignende symptomer.

Varige effekter

Et svar på en mutter allergi kan vare bare en dag (for mindre reaksjoner). I alvorlige tilfeller kan det kreve sykehusinnleggelse.

Response

Hvis du opplever noen tegn til reaksjon, umiddelbart gå til et sykehus; mange mennesker kan oppleve en ny reaksjon opp til åtte timer etter den første reaksjonen.

Tegn og symptomer på menneske Allergi mot hunder

Tegn og symptomer på menneske Allergi mot hunder


De som lider av hund allergi ofte vise en eller flere fysiske symptomer i reaksjon på kontakt med en hund. Fordi symptomene er lik de som er forårsaket av mange andre allergener, kan det være nyttig å ha en lege foreta en konkluderende diagnose.

Hoste og / eller tungpustethet

Dog allergi kan forårsake lider å ha problemer med å puste, alt fra mild til alvorlig.

Røde og kløende øyne

Dog dander kan irritere en allergi lidende øyne, spesielt hvis hun berører øynene etter å ha berørt en hund.

Tett eller rennende nese

Mye som sesongmessige allergier, kan hunden allergi forårsake stuffiness i lider. Ofte slim produsert som en allergisk reaksjon er tynn og klare, i motsetning til de tykke eller opake slim som ofte følger en kald.

Nysing eller kløende nese

Dog-allergikere kan føle behov for å klø nesen eller nyse flere ganger på rad.

Hudreaksjon

Noen folk med hund allergi, spesielt mer alvorlige tilfeller, kan utvikle et utslett hvis slikket eller nuzzled av en hund. Også noen mennesker bryte ut i elveblest når du er i kontakt med en hund.

Symptomer på Almond Allergi

Symptomer på Almond Allergi


Mandler produsere den mildeste reaksjonen av alle tre mutter allergi. Det er mulig å utvikle en allergisk reaksjon på mandler senere i livet. Men barn som er allergiske sjelden vokst denne spesielle allergi. Umerkede matvarer og helseprodukter kan inneholde mandel komponenter som resulterer i et uventet reaksjon på allergikere.

Typer

Reaksjonene kan være mild. Symptomer inkluderer kløende munnen, elveblest eller utslett. Alvorlige allergiske reaksjoner kan raskt utvikle seg til puste problemer, tungpustethet og hevelse i tunge og / eller hals. Strengeste reaksjoner inkluderer et fall i blodtrykk og tap av bevissthet.

Effekter

En allergisk reaksjon på mandler begynner med en kriblende følelse i munnen. Kort tid etter, kan magekramper eller diaré forekomme. Hvis en person føler at de har en allergisk reaksjon på mandler, bør de ta Benadryl eller Claritin. Skulle reaksjonen eskalere til kortpustethet, pipende pust eller hevelse i tunge eller svelg, administrere en adrenalin (Epi-Pen) og ringe 911.

Time Frame

Avhengig av person, kan lider utvikle symptomer i løpet av minutter eller flere timer senere.

Betydning

Snakk med en lege og se et styre sertifisert allergolog. Hvis allergisk mot mandler, er det mest sannsynlig at en person vil være allergisk mot andre nøtter.

Betraktninger

Alltid lese mat etiketter og personlige produkter som sjampo og solkrem. Produsenter ganger endre produkt ingredienser noen ganger før du endrer merkingen. Hvis du er usikker, kan du ringe produsenten direkte.

Expert Insight

Ifølge Allallergynet.com, "medisinsk, eksternt påførte Almond olje er en mykgjørende, internt brukt, et avføringsmiddel, ernærings erstatning og supplement (spesielt i tilfeller av diabetes), og et middel for nervesystemet lidelser som for eksempel kikhoste og krampaktig problemer. "

Tegn og symptomer på Sulfid Allergi

Kjemiske sulfites er lagt til noen medisiner, mat og drikke for å forlenge holdbarhetstiden og forsinke forringende. Selv om de er vanligvis ansett som trygt, noen forårsake allergiske reaksjoner.

Respiratoriske symptomer

En person som er følsom for sulfites kan hoste, har pustevansker, inkludert astma, rennende nese og nysing. Astma pasienter er mer følsomme for sulfites og responsen på dem kan variere fra håndterlig til ekstremt alvorlig.

Abdominal & mageproblemer

Allergi mot sulfitt kan føre til kvalme, dårlig fordøyelse, urolig mage eller smerter i magen, diaré, forstoppelse og oppkast. En sulfitt allergi kan også gjøre det umulig å fordøye enkelte matvarer.

Hudproblemer

Sulfitter kan føre til utslett eller rødme, kløe, hevelse eller elveblest. Øynene kan også oppleve kløe eller har en brennende følelse.

Gener Symptomer

En person følsomme for sulfites kan føle generelt uvel, være sløv, har hodepine eller føler deg svimmel, har et problem med konsentrasjon eller problemer med synet. Hun kan også bli deprimert.

Anafylaktisk sjokk

Selv sulfitt allergi symptomer kan være mild til moderat, kan noen mennesker lider alvorlig allergisk reaksjon. Den generelle reaksjon som kalles anafylaksi eller anafylaktisk sjokk kan føre til en farlig blodtrykksfall, ekstreme pusteproblemer, og personen kan miste bevisstheten eller gå inn i koma. Tilstanden er livstruende.

Timing av Symptomer

Reaksjonen til inntak eller innånding sulfitter kan skje raskt, ofte i løpet av minutter etter eksponering. I mildere tilfeller kan symptomene ta en time eller mer for å bli lagt merke til. Noen ganger kan imidlertid kroppen blir mer følsom og symptomer vil begynne å oppstå før eller vil bli verre.

Advarsel

En person som lider en allergisk reaksjon bør se en lege som kan behandle tilstanden eller bidra til å bestemme mat eller drikke som er årsaken til reaksjonen. Det er bedre å se legen slik at han kan se den allergiske reaksjonen. Og, se krisepersonell er viktig hvis personen plutselig utvikler en alvorlig problem. Når personen har problemer med å puste, føles som om halsen er hevelse, begynner å miste bevisstheten, med en rask puls, eller går inn i sjokk, ringe 911 umiddelbart.

Tegn og symptomer på koffein Allergi

Folk som opplever symptomer på en koffein allergi vil noen ganger ha fysiske symptomer som en kriblende følelse i munnen, men de fleste av symptomene forbundet med en koffein allergi er psykisk i naturen. Det er lett å feildiagnostisere en koffein allergi som en psykisk lidelse, men med nøye undersøkelse legen din er normalt i stand til å identifisere koffein som problemet.

Irrasjonell atferd

En koffein allergi kan dukke opp så mange forskjellige typer psykiske symptomer. Du kan vise irrasjonell og uforutsigbar oppførsel, og du kan også bli ekstremt nervøs for ingen åpenbar grunn. Du kan føle behov for å beskytte deg mot trusler som ikke eksisterer. Du vil vise symptomer på terror og paranoia på samme tid. Du kan også miste fokus, og utvikle en generell følelse av forvirring som kan gjøre enkle oppgaver vanskelig.

Mood Swings

Du kan oppleve alvorlige humørsvingninger som en del av en koffein allergi. Du kan ha levende mareritt som kan vekke deg midt på natten, og mister all følelse av organisasjonen. Det er mulig at du vil bli altfor besatt med trivielle ting, eller tilbøyelig til å brått ombestemmer deg flere ganger i et kort tidsrom. De som er allergisk mot koffein kan også bli delusional og start har hallusinasjoner.

Permanent Psykose

Noen av symptomene på en koffein allergi er svært lik de som er forbundet med ADHD, slik at noen mennesker blir ofte feildiagnostisert som har ADD eller noen andre psykiske tilstand. En allergi mot koffein kan føre til negative kjemiske reaksjoner som vil fortsette så lenge personen forbruker koffein. Rapportere symptomene dine til en lege slik at de kan finne ut hva som forårsaker dine psykologiske endringer, og deretter forhåpentligvis stoppe deg fra å drikke koffein før de utvidede negative kjemiske reaksjoner føre til varig psykologisk skade.

Bevissthet

En annen merkbar symptom på en koffein allergi er en konstant endring i bevisst tilstand. Hvis du er utsatt for bestått ut uten forvarsel, eller hvis du synes det er vanskelig å sovne om kvelden, da disse kan være symptomer på en koffein allergi.

Tvang

En av de psykologiske symptomene på en koffein allergi som hjelper leger til å begrense tilstanden ned til koffein er tvangshandlinger. Du kan oppleve den sterke trangen til å gå på shopping sprees, lommepenger som du ikke har, og sette deg i gjeld. Du kan ha et umettelig behov for sex, eller dra på hyppige spiseorgier.