Digidexo.com

Sklerose og mer kondisjon Symptomer

Sklerose og mer kondisjon Symptomer


Multippel sklerose (MS) er en autoimmun sykdom som påvirker sentralnervesystemet, forårsaker en rekke ødeleggende symptomer som blir akutt og tilbakeføre hele livet ut, basert på ulike nerver som blir berørt under ulike stadier.

Betydning

MS-symptomer vanligvis tilstede i voksen alder, hovedsakelig i tjueårene, på grunn av plakk som amass på ryggvirvlene eller hjernen som følge av en prosess som kalles demyelinisering.

Funksjon

Demyelinisering av nerver oppstår når myelin - et protein som beskytter nervecellene - strimler sliren, forårsaker nerve betennelse. Dette reduserer kommunikasjon mellom hjernen og ryggmargen, som fører til sklerose symptomer.

Effekter

MS er en nevrologisk lidelse, noe som betyr at signal og respons problemer oppstår, noe som resulterer i muskelsvakhet, nummenhet, midlertidige lammelser, skjelvinger og dårlig koordinering.

Potensiell

MS forårsaker optikusnevritt, en tilstand som kan tyde på sykdommen. Optikusnevritt fører til forvrengt syn, synstap og smertefulle øyebevegelser grunn av hevelse i synsnerven.

Betraktninger

MS påvirker kroppens sensoriske nerver, som er ansvarlig for bevegelse, koordinasjon og visjon. MS tilbakefall forårsake svimmelhet og tretthet på grunn av ubalanse og optisk nevritt symptomer på tåkete syn.