Digidexo.com

Hva er bivirkningene av Going Off av Lyrica?

Hvis du tenker på å gå av Lyrica, må du informere deg selv om hva de potensielle bivirkningene vil være. Lyrica er en oral medisin som er foreskrevet til pasienter for å hjelpe dem med å håndtere smerte. Diabetespasienter er foreskrevet Lyrica for behandling av smerter på grunn av nerveskader. Det er også brukt til å behandle smerte som følge av en helvetesild (aka, herpes zoster) infeksjon eller fibromyalgi. En annen gruppe pasienter som kan ha nytte av å ta Lyrica er de plaget med anfall. Lyrica, når kombinert med andre medisiner kan hjelpe i forebygging av utbruddet av beslag.

Hvordan Lyrica Works

Lyrica er mest effektiv når et bestemt nivå opprettholdes i kroppen over en tidsperiode. Derfor er det viktig å ta denne medisinen regelmessig som anbefalt av legen din for å opprettholde den optimale fordeler. Når du begynner å ta Lyrica, kan du oppleve bivirkninger, den vanligste av disse er svimmelhet eller tretthet.

Hvorfor pasientene slutter Lyrica

Ifølge pre-marketing kontrollforsøk, den vanligste årsaken til å gå av Lyrica var ubehag forårsaket av stoffets bivirkninger. Dette skjer hos ca 15 prosent av pasientene. Going av Lyrica, er ikke en beslutning som skal tas lett på, og pasienter bør ikke prøve å gjøre dette selv. Når pasienter ønsker å gå av Lyrica, uansett grunn, bør de ta kontakt med sin lege for å lage et program for å forebygge bivirkninger.

Bivirkninger av Going Off Lyrica for Anfall Pasienter

Lyrica brukes til å hjelpe med anfall forebygging hos pasienter med epilepsi. Når beslag pasienter plutselig slutte å ta dette stoffet, kan deres anfall forekomme med økt frekvens. Leger anbefaler generelt en nedtrapping stoffet for en uke eller mer.

Lyrica Dependency

Noen pasienter kan bli avhengig av Lyrica. Hvis du er en av disse menneskene, som går av Lyrica for raskt kan føre til ubehagelige bivirkninger som følge av tilbaketrekning. De vanligste symptomene er følelsen kvalm, hodepine, søvnvansker og diaré. Rådfør deg med legen din dersom du tror du har avhengighet problemer.

Going Off Lyrica og suicidal atferd

Anti-anfall medisiner, som Lyrica, er kjent for å øke frekvensen av selvmordsatferd blant sine brukere. Pasienter, som er vant til deres anbefalte dosering og gå av Lyrica plutselig, risikerer bivirkninger som fører til selvmord eller selvmordstanker. Når du foretar beslutningen om å gå av Lyrica, er det viktig å konsultere legen din for å hjelpe deg å unngå disse risikoene.