Digidexo.com

Er Absorpsjon av medisiner berørt av Alli?

Er Absorpsjon av medisiner berørt av Alli?


Alli er en over-the-counter medisiner som brukes for vektreduksjon. Generisk navn for Alli er orlistat. Alli virker ved å blokkere en del av fettet du spiser fra å bli absorbert i fordøyelseskanalen. Noen medisiner er berørt av denne handlingen og deres effektivitet kan reduseres.

Hvordan Medisinering er absorbert av kroppen

Når medisiner tas oralt, gjennom munnen, de beveger seg gjennom fordøyelseskanalen og inn i blodstrømmen. Medisiner deretter reise til leveren hvor de blir metabolisert og distribuert gjennom kroppen igjen gjennom blodstrømmen.

Handlinger av Alli i fordøyelseskanalen

Alli blokkerer enzymet lipase, noe som er ansvarlig for å bryte ned fett du spiser for bruk i kroppen. Lipase er funnet i fordøyelseskanalen. Alli virker i fordøyelseskanalen ved å hjelpe i eliminering av fett gjennom tarmene.

Alli og Cyclosporine

Ciklosporin gis til organtransplanterte pasienter. Myalli.com rapporterer at Alli kan påvirke opptaket av ciklosporin.

Alli og Warfarin

Warfarin er en blod-tynnere. Det er ofte brukt av folk som har hjertesykdom eller har en økt risiko for slag. Ifølge nettstedet for Alli, Myalli.com, kan absorpsjon av Warfarin bli påvirket ved å ta Alli.

Andre medisiner

Muntlige medisiner for diabetes og skjoldbrusk medisiner kan påvirkes av Alli. Myalli.com anbefaler at dersom du bruker enten typer av disse medikamentene, at du rådfører deg med legen din før du tar Alli som dine medisindoser kan være nødvendig å justere.