Digidexo.com

Ernæringsveiledning

De fleste mat eller drikke pakkene har en ernæringsmessig guide trykket på dem. Disse guidene har viktig informasjon om kaloriinnhold, fett gram og vitaminer eller mineraler som er i maten. De som ønsker å se hva de spiser bør ta hensyn til den ernæringsmessige informasjon guide, slik at de kan spore kalorier, karbohydrater og fett gram til hvert måltid. Serverer størrelser også er oppført slik at du kan se hvor mye du bør være forbruker.

Ting å se etter

Det viktigste å se etter er servering størrelse og hvor mange porsjoner er i hver pakke. En flaske brus, for eksempel, ikke kan synes å ha så mange kalorier, men det er ofte mer enn en porsjon i hver pakke. Serverer størrelser er vanligvis beskrevet i kopper, gram og stykker. Kalorier er også viktig å se på slik at du kan holde deg innenfor et sunt rekkevidde for kroppen din. Antall porsjoner som forbrukes fra hver pakke må legges opp for en total kaloritall. Her er de generelle retningslinjene til kalorier per porsjon størrelse:

Low Calorie: Mindre enn 50
Moderate Calorie: 100 eller mindre
Høy Calorie: 400 eller mer

Mange kalori innholdet på ernæringsmessige informasjon guider er basert på en diett på 2000 kalorier, så justeringer må gjøres hvis du bruker mer eller mindre enn det å opprettholde en sunn vekt. Spise mer kalorier enn nødvendig eller ikke brenne dem av bly til vektøkning og, potensielt, fedme.

Hva skal unngås

Limit elementer som er høy i fett, mettet fett, kolesterol og natrium. Disse vanligvis er oppført mot toppen av ernæring guide. For mye fett, kolesterol og natrium kan føre til kroniske sykdommer som høyt blodtrykk og hjertesykdom. Begrense totale fett gram til 65 eller mindre, bør kolesterol være mindre enn 300 milligram og natrium bør ikke overstige 2400 milligram hver dag.

Hva å få nok av

Den siste delen av den ernæringsmessige informasjon guide er ting som bør forbrukes med hvert måltid. Fiber, vitaminer og mineraler er alle viktige for å holde kroppen fungerer optimalt internt og gi den næring den trenger for å fungere. Kalsium er meget viktig fordi det forbedrer benstyrke, og reduserer risikoen for å få osteoporose, noe som fører til benet sprøhet. Spis minst 25 gram fiber, 50 gram protein og 1000 milligram kalsium daglig.